På schemat idag

På schemat idag står jobb, inhandling av presenter till Wilhelm och sen ska vi ut till Kont och grilla :) Självklart hoppas vi på att få se en liten majbrasa också!

Får se om det verkligen behövs en mäklare ;)

Tips?

Jag är uttråkad. Riktigt uttråkad. Wilhelm har inte velat leka med mej. Han ville bara hitta på bus på egen hand. Fast nu ligger han och ska sova.
Jag vet inte vad man kan hitta på.... Någon som har nått tips?

Bamsekalas

Igår hade vi visning på huset. Det gick jätte bra! :) Men jag och Sami har ändå bestämt oss för att anlita en mäklare. Så man slipper allt pappersarbete och visningar hit och dit. Så det blir jätte bra :)
Mäklaren kommer på onsdag. Spännande värre!

Igårkväll hade Wille fortfarande feber. Låg på 38, så inget jobb idag. Men imorgon blir det kneg vare sig han har feber eller inte för Sami är ledig då. Men idag är Wille pigg och glad och tempen låg endast på 37,5!

Det är ju bra, för snart fyller han ju år! Släkten kommer på söndag. Och barnkalaset blir på självaste 1-års dagen, dvs på måndag!

Nä, nu ska jag ta och äta nån macka tror jag. Eller om jag känner mej rätt så skiter jag i mackan och tar mej en kopp kaffe till istället :P

Äntligen brev från min biologiska farmor

Igår när vi kom hem så hade jag fått ett brev!!! Och ja, det va från min biologiska farmor.
Men jag vart livrädd! Eftersom jag skrev i mitt brev att jag skulle ringa henne och att om hon inte vill ha någon kontakt så skulle hon skicka ett brev.

Efter många om och men så öppnade jag brevet.
Efter den första meningen så kändes allt bara underbart!
Hon blev så glad över mitt brev och ser fram emot att träffas!

Sen så har jag två  kusiner! En som är 23 som mej, och en som är 18. Båda pojkar.
Hon bor nu på ett äldreboende i en etta!

Dock så skriver hon att hennes liv inte varit som hon tänkt sig på grund av sjukdom....

Vet inte alls vad hon menar med det. Men jag misstänker att det har med hennes äldsta dotter att göra...

Men vilken lättnad det var att hon ville träffas och blev glad över att jag tog kontakt! Jag har gått och varit nervös så himla länge! Nu känns allting fantastiskt. Nu är man bara lite nervös, men det är ju bara naturligt!


Stamkort på akuten

Igår va vi och fikade hos Tessan, Mange och Loke. Sara och Jonah va också med. Vi hade det riktigt mysigt! Så gott att få snusa lite bebis! Han är ju så sjukt söt alltså! 

Efter att vi kom hem till Sara och barnen fått middag så tyckte jag att Wille va varm. Mycket riktigt så hade han 38 grader. Sen så gallskrek han så fort man la honom på rygg och skulle byta på honom. Sara fick till och med hjälpa mej! Då är det illa.
Så innan vi skulle hem så ringde jag sjukvårdsrådgivningen och frågade om vi skulle åka in och kolla upp det, eller om vi skulle åka hem och avvakta. Dom tyckte att vi skulle åka in med en gång.

Så vi for iväg. Och ja, mycket riktigt så verkar det som att det kommit tillbaka på högra örat. Så han fick pencilin och en remiss till öron.

Så ja, inget jobb idag heller. Bara vara hemma med skrik och grin. Måste åka till apoteket i Sävar bara och hämta ut pencilinet och handla välling och sånt.



Underbara helg

Sara och Jonah har varit här på besök hela helgen. Vi har haft det riktigt mysigt! I fredags gjorde vi inget speciellt. Handlade inför grillningen och sen kollade vi på Talang och snackade skit med varandra!
Sen på lördag gick vi på långpromenad med barnen.  Vi gick till Skeppsvik och hade med oss lite fika. Hur mysigt som helst. Och solen sken hela dagen!

Sen gjorde vi potatisgratäng och grillspett! En massa olika goda saker!

Idag ska vi åka och hällsa på Tessan och Loke! Ska bli roligt. Hade tänkt gå till dom från Sara, men solen verkar inte vilja vara med oss idag. Och det har regnat nu på morgonen. Jag har inget regnskydd till Wilhelms vagn så vi får se om vi tar bilen istället.

Nä, nu ska jag ta och dricka lite kaffe med Sami innan han ska susa iväg!

Plantering

Nu har Wilhelm start varit bajsfri i två dygn! Och jag kollade tempen på honom inatt när han vaknade och den låg på 36,3 så det  va ju lugnt! :P
Så imorgon kommer Sara och Jonah hit. Vi ska grilla och mysa!

Jag hade förväntat mig strålande sol idag, men vart mycket besviken när vi klev upp. Ingen sol och ingen värme! Jag som hade tänkt plantera lite blommor. Men det blir inget i detta gråa väder.

Jag sitter bara och väntar på att tiden ska gå. För klockan 10 öppnar affären i Sävar. Måste dit och handla lite mjölk och sånt!
Nä, nu ska jag ta och göra nått vettigare än att sitta här.
Ha en bra dag!

Husvisningar

Jaha, husvisningarna börjar till veckan. Så nu kommer vi att ha fullt upp!
Sen får vi se också om vi lägger ut huset på hemnet och anlitar en mäklare eller inte.

Wilhelm har då varit bajsfri nu i över ett dygn. Men han har lite feber. Och är gnällig och mammig som aldrig förr!
Hoppas han mår bättre imorgon! :)

Nä, nu ska jag se nån film eller nått. Orkar inte ens tänka längre...

Om någon vet av en 3:a eller 4:a i Umeå får gärna hojta till!

natti

Nu har jag lagt mej i sängen med datorn. Ska se nån serie eller nått på tv4 hemsida!
Har ont i ryggen sen undersökningen...

Imorgon blir det städning och rensning!

Natti natt

Fy fan för magsjuka!

Stackars Wilhelm. Han är inte speciellt pigg... Men nu ligger han i sin säng iaf. Hoppas han kan somna utan problem. Ville inte ha någon välling. Tycker så synd om honom när han ska somna på tom mage!

Jag gjorde iaf han favoritmiddag ikväll. Tjockpankaka! Han åt iaf några små stackars bitar. Men sen slängde han resten på golvet...

Sami jobbar till nio. Känns så himla tråkigt. Tror jag ska se på tv. Gör ju nästan aldrig det....
Men känner jag mej rätt så blir det bara dator :P

Stortvättning idag iaf. Lär fortsätta imorgon. Blir ju inget jobb då Wilhelm är sjuk.
Nä, nu ska jag se om tvn visar nått vettigt!
Go kväll!

Till salu

http://www.blocket.se/vi/21305074.htm?ca=2_s&last=1


Senapsbajs

Wilhelm är glad och busig trots att han inte äter, och bajsar kletigt senapsfärgat bajs.
Så nu vet ni det!

Strålande väder har vi också. Självklart när man inte kan gå ut....
Jag är sugen på att göra något. Funderar på att baka lite eller nått sånt. Men vi är så dåliga på att äta upp det... Får se vad jag hittar på :P

Nä, nu ska vi fortsätta busa! Eller ja, Wilhelm, jag ska väl springa efter och säga "aj aj".

Yatzy

Nu har jag varit till läkaren. Han skickade iväg en remiss till ortopeden. Så jag hoppas att dom vill röntga min rygg igen.... Han misstänkte att det kunde ligga nå ben eller bråsk emellan kotorna.

Sen mötte jag och Wilhelm upp dom nya bebisarna (och mammmorna) och fikade lite. Mycket trevligt! Älskar att snusa bebis! Och dom är ju så små eftersom dom är prematurisar båda två! Hur söta som helst mina älsklingar! :P

Mindre roligt var det när vi var på väg hem.... Wilhelm hade inte ätit något sedan gröten i morse... Och när vi stannade på Ica och stod utanför bilen så sprutade det kräks ur Wilhelm! Inte kul kan jag lova! Hoppas det inte är magsjuka. 37,6 i temp. Det är mycket för att vara han, men vi får se.

Fick iaf i honom 100ml välling nyss och han ligger (eller förmodligen sitter) i sin säng nu och ska sova.

Jag är då ledig imorgon. Känns skönt. Hoppas att det inte blåser lika mycket så man kan vara ute!
Nä, nu ska jag och Sami spela en yatzy faktiskt :P

Ork, tid lust

Nu va det längesen jag skrev. Men jag har faktiskt inte haft ork, tid eller lust att skriva... Har varit rätt mycket dom sista dagarna...
Men nu ska jag väl komma igång igen hade jag tänkt!

Kan meddela att jag inte fått något brev än från min biologiska farmor. Det kan tolkas på olika sätt. Men jag skrev i slutet av brevet att om hon inte vill ha någon kontakt med oss så skulle hon skicka ett brev. Och det har hon ju inte gjort. Så skrev jag att jag skulle ringa om ett par veckor.

Jag hoppas verkligen att hennes tystnad betyder att hon vill ha kontakt. Och det ska bli sjukt spännande att ringa henne.... Fast självklart jätte nervöst också!
Får se om jag kanske ringer till helgen.

Nä, nu ska jag ta och dricka lite kaffe och sen hoppa in i duschen. Ska till läkaren vid elva och sen blir det fika med Therese och Evelina och deras beisar. Eller som Wilhelm säger: Bebo! :P

Jag är inte körduglig

Sitter med dagens andra kopp väldigt starkt kaffe. Wilhelm har skrikit hela natten!!! Känner mig alldeles snurrig kan jag säga! Tur jag gick och la mej vid tio igår!

Är iaf på Teg så man har lite hjälp... Men nu har dom åkt på jobbet. Får se om jag och Wilhelm åker hem i eftermiddag eller om vi stannar kvar...

Det snöar idag.

Idag va vi på bvc. Jag, Sami och Sara körde en liten "gissa Wilhelms vikt tävling".
Och jag vann! Jag gissade på 9130 g. Och han vägde 9145 g. Inte illa gissat! :P

Det är så skönt nu att han går upp och följer en kurva. Känns som att man kan andas ut lite mer efter varje viktkontroll.
Dock så va han fortfarande röd i båda öronen sedan öroninflammationen. Så vi ska träffa läkare igen om 2 veckor. Och är det inte borta då, så blir det pencilin igen. Och så ska vi hålla koll på honom så han inte får ont och då...

Och idag är det host och snor på stackarn.... Har dock ingen feber, men han är förhöjd... Hoppas han slipper!!

Nu ska jag sova faktiskt. Börjar mitt tidigaste någonsin sen mammaledigheten. Inte så tidigt egentligen med att börja halv nio. Men när man har en son som ska kläs, smörjas, bytas på och ge välling åt, så blir det tidigt. Sen måste jag ju åka och lämna honom hos farmor och farfar också... Så jag måste upp innan tuppen går upp, och det är på tok för tidigt...

Nä, det vart ett alldeles för långt och svamligt inlägg känner jag!
God natt för mej!!

Goggels

Igår hämtade jag ut mina glasögon. Och hjälp säger jag bara! Det är ju vidrigt. Alltså inte att jag äntligen kan se, men allting lutar!!!! Det är som att gå runt och vara onykter. Ska det verkligen vara så undrar jag?

Hur som haver... Våra rådjur verkar vara tillbaka. Nu kommer dom på besök nästan varje dag. Idag stod dom alla tre på åkern några meter ifrån huset och glodde. Vi körde arga-leken ett tag, sen skuttade dom glatt iväg och va riktigt nöjda över vinsten! :P

Nu blir det lite AA sen sova. Ska till bvc imorgon, det ska bli riktigt spännande! Tror ni han äntligen kommit över 9 kilo nu?
Vi får se!
Natti nattt

Play-date

Igår var vi i Vännäs på en underbart trevlig play-date! En massa snack och kaffe och en härlig promenad ute i solen! :)

Idag har man dock jobbat och knappt varit ute. Det är ju äntligen vår vår vår!!! Man vill var ute hela tiden ju.

En killkompis ringde mej idag när jag va på jobbet. Han tyckte att vi skulle börja spela fotboll. Så han ska försöka dra ihop ett korpen lag! :P Skulle va hur kul som helst ju :P
Och min första tanke vad: Offside! Har ni sett den underbara filmen? Om inte, så gör det!!

Nä, nu ska jag leka med Wilhelm innan han ska sova!

Hur sött som helst!

Nu har vi kommit hem igen. Det är alltid skönt att få komma bort ett tag. Men det bästa med att åka bort är ändå att komma hem!

Va riktigt gott med grillat ikväll! Så gott att jag bet mig i tungan! Och det va inte lite heller. Det kom blod och vart ett litet jack...
Men det gick över lagom till blåbärspajen ;)

Wilhelm va så grymt söt idag!! Han hade dragit fram en massa tidningar på golvet. Så låg baksidan på en tidning upp. Och på den så va det en tjej. Då låg han på golvet på mage och pussade tjejen på bilden! Hur sött va inte det?

Nä, nu ska vi se Robinson och sen nån film tror jag!
Hoppas att ni haft en bra påsk!

Brevet

Nu är äntligen brevet skrivet! Ska bara lägga det på lådan. Sen är det bara att vänta och se om man får något svar från henne.... Det pirrar i hela kroppen faktiskt....

Och det va inte igår som man skrev ett handskrivet brev!

Morfin dagligen, nej tack!

Åååååh gud så skönt! Nu har jag legat i badtunnan och plaskat runt i en timme!
Gud vad jag har längtat. Och ingen kan förstå varför! Om dom inte har samma skador som mej. Vilket jag tror är näst intill omöjligt!

Det är bland dom få sakerna som gör det lättare för mig. Som får min smärta att minska! Och ja, vad kan man säga? Förutom att det är underbart. Dom andra sakerna man fått rådet om, AV LÄKARE!!! Att dricka alkohol. Ja  visst jätte bra råd..... Eller att TA MORFIN.. Ja jätte gärna att jag vill ta det morgon och kväll... Nej, då har jag hellre ont, faktiskt.7

Men neeej, nu vart jag deppad! Eftersom det inte var någon inflamation, så är det ju helt kört!

Nä nu ska jag ringa en gamal god vän som jag inte pratat med på år och dar!
Kanske uppdaterar sen!

Vi paddlar ikväll, vad gör ni?

Nu har vi kommit tillbaka till Kont efter en underbar påskmiddag!
En massa mat. Det är det alltid där. Flera olika maträtter bjuds det på. Sen så fick jag med mej ett stort påskägg hem fyllt med godis! Mormor är bäst, så är det bara.

Nu sitter jag med mina föräldrar och tittar på film. Wedding date! Har sett den förut, den är rätt skoj faktiskt!
Och så dricker vi vin och snackar skit och skrattar.
Och så går vi ut och paddlar lite nu och då... Ja alltså i badtunnan. Vatttnet är för varmt. För en halvtimme sedan så va det hela 45 grader! Det är ju alldeles för varmt!

Men snart får vi nog bada. Jippie!
Nä, nu är reklamen snart slut! På återseende!

Holmsund

Jag hade hoppas på lite sol idag. Men nä. Dimmigt och grått är det ute!
Pappa håller iaf på att fixa iordning badtunnan så vi kan värma upp den till ikväll! :) Det är grymt skönt att bada badtunna alltså!

Vi åker till Holmsund i eftermiddag. Men det blir nog vid två tiden.... Ska se till att ladda kameran så jag kan ta lite kort på Wilhelm och Sunne! :)

Nä, nu ska jag koka lite mer kaffe!


En hel del prat. Imorgon ska vi skriva brevet!!

Har pratat en hel del med min pappa ikväll... Om hur vidare han ställer sig till att möta sin biologiska mor. Och han va positivt inställd! Så det va skönt att höra!
Att om det skulle gå så pass väl och att hon vill träffas någon gång i framtiden, så är man inte själv.

Jag undrar om syskonen vet om att pappa finns över huvudtaget.
Nu vet jag iaf. Det finns tre av dom. Och jag har namnen på alla. Vet vart två av dom bor. Men den trejde finns inte med på hitta.se.... Undrar självklart varför...

Känns iaf skönt att mina föräldrar tycker att det bara är positivt att jag vill ta kontakt.. Och dom har sagt att dom står bakom mig till 100%
Imorgon ska vi hjälpas åt att skriva brevet!!! Spännande så in i norden! Men samtidigt väldigt nervöst... Måste hela tiden ha i bakhuvudet att hon faktiskt kanske inte alls vill ha någonting med oss att göra... Det skulle vara riktigt tungt faktiskt. Även om jag försöker att vara inställd på just det.

Nä nu ska jag gå och sova!
Natti natt på er allihopa!

Favoriten

Nu har jag fått min favorit mat till middag. Biffar och potatis med morotssås :) Älskar det! Och det gjorde Wilhelm också.

Wilhelm va helt slut så han ligger redan och sover.
Åker nog till Holmsund efter lunch imorgon, så det blir inget bloggande då inte. Då ska vi bara umgås och ha mysigt!

Sen åker vi nog tillbaka hit ut. Bada lite badtunna och tar det lugnt! Sami jobbar ju hela dagen på söndag också, så då kan vi lika gärna vara här. Inge kul att sitta helt själva hemma...

Nä, nu ska jag ta och lägga ut lite annonser på tradera!
Ha en trevlig kväll!

Vid liv

Jag är fortfarande vid liv. Känns till och med lite bättre idag! Det är ju 24 timmars medicin, så det är väl först nu som det är ute ur kroppen. Så nu hoppas jag att jag ska bli bra!

Ska åka ut till mina föräldrar på Kont idag! Ska sova över där. Sen på lördag ska vi till Holmsund och mormor och morfar och fira påsk! Kommer att bli en mysig helg tror jag!

Och ute på Kont finns alla papper om adoptionen också. Och namnen på mina fastrar och farbröder. Så det ska bli spännande att gå igenom..
Sen ska jag sätta mig med ner med pappas hjälp och skriva brevet. Måste höra med honom om hur han ställer sig till att träffa henne och så. Om hon skulle fråga...

Nä, nu ska Wilhelm badas! Blir ofta nu när han äter själv :P


Glad påsk!

Läkaren har ringt

Nu har läkaren ringt. Jag hade tydligen fått en ovanligare biverkning. Muskelkramp om jag förstod honom rätt. Ska genast sluta ta medicinen och hoppas att det blir bätttre. Och om det blir värre under dagen, kvällen eller natten ska jag åka in akut...
Just nu känns det väl inte så himla bra.... Det spänner i hela ryggen. Samtidigt som det dommnar och ut i armarna också!
Har inga värktabletter hemma förutom 1 g alvedon. Får hoppas att jag klarar mej på dom!

Sen så trodde han inte att det va någon inflammation runt kotan. Han sa att i så fall borde det ha blivit bättre efter 5 dagar på medicinen.
Nä, nu ska jag upp ur sängen och se om jag kan röra mig lite.

Inget jobb

Blir inget jobb idag :(
Har ringt läkaren och dom ska ringa upp.... Måste få veta om det kan bero på medicinen att jag fått så ont. Eller om det är en ren tillfällighet att det började samtidigt som jag började ta den.

Hoppas på det senare alternativet. För vad är det annars tänkt att jag ska göra? Måste ju bli bättre i ryggen för att kunna jobba på heltid. Och fungerar inte det så kommer jag inte kunna jobba kvar. Snacka om jobbigt. Då finns det verkligen ingenting jag kan göra.

Nä nu känner jag att det vart ett negativt inlägg. Sorry! Skriver när jag är bättre och kanske till och med har något vettigt att säga! :P
Hoppas ni har en bättre dag framför er än mej!


Hatar

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen! :( Får se om det blir nå jobb idag eller inte...
Ska vänta ett litet tag. Ta en alvedon och se om det blir bättre!

Hatar att ha ont och inte kunna göra det jag vill!

Läbbigt

Nu hoppas jag faktiskt att jag ska få hämta mina glasögon snart! För nu ser jag nästan ingenting på vänster öga. Skit läbbigt ju!

Sami har kommit hem. Vi ska ta och se någon film tror jag. Sen sova. Är så sjukt trött alltså. Hoppas att Wilhelm är snäll med oss imorgon och låter oss sova lääääänge! Hade inte varit helt fel.
Men nu när jag skrev så där så lär han vakna extra tidigt istället! :P

Nä, natti natt på er!

En sån där hård och go kram

Det gick bra att jobba idag, trots att jag hade sjukt ont i ryggen,
Vart lite jobbigt ibland bara med all trots!!! Och det är inte lite heller...

Och när jag kom hem så fick jag en riktigt hård och go kram av Wilhelm. Och då kändes allting mycket bättre ;)
Iaf fram till middagen! hahaha...

Sen va han sjukt trött så han fick välling klockan sex och sen vart det sängen. Och han la sig direkt och somnade.
Synd bara att han ska gå och sova så tidigt när man har jobbat. Man saknar ju honom sjukt mycket!

Börjar tolv imorgon så då hinner jag busa en massa med honom innan :)
Jobbar dock till fem imorgon och det känns mindre peppande!

Nä, nu har jag helt egen tid. Sami jobbar kväll. Så jag ska ta och gå igenom Wilhelms gamla kläder och se vad som ska sparas och vad som ska säljas på Tradera!
Ha en trevlig kväll!

Polarn och Pyret!

Jag bara älskar Polarn&Pyret! Va in idag och handlade dessa plus lite sockar.



Snälla någon som har nått bra tips?

Vad ska jag göra?!

Wilhelm vill bara äta själv! Nu får man inte ens stoppa in en sked under tiden! Och han lessnar efter 3-5 skedar och det blir roligare att kladda! Han har ju inte direkt nått att ta av. Skulle inte förvåna mej om han går ner i vikt igen! Och det orkar jag verkligen inte med!

Men finns det ingen som har nått bra tips???

Känns som att jag har testat allt redan. Går inte att lura honom heller för nu känner han till alla trix redan!



Äta själv

Idag är det jobb som gäller... Ska lämna Wilhelm hos farmor och farfar först.
Sen måste jag på apoteket och hämta ut medicin innan jag åker hem....

Wilhelm är så söt. När han ska ner från sängen så vänder han sig om och hasar sig ner med fötterna först. Han rätt så smart ändå :D

Nä, nu ska han få lite gröt! Om man nu får mata honom! Han vill ju bara äta själv numera! Puh!
Ha en bra dag!

Släktmänniska

Så där ja! Tårtan och allt är klart, så nu väntar jag bara på att packet ska dyka upp.

I vår släkt har vi ingen som helst tidsuppfattning. Klockan ett kan lika gärna vara klockan fyra! Och det slår aldrig fel på släktträffar... Så vill man att släkten ska dyka upp klockan två, så säger man klockan tolv. Så får man hoppas att dom inte dyker upp senare än två :P

Jag är verkligen en släktmänniska! Eller ja, det är vi hela släkten. Vi älskar att träffas allihopa. Och det blir ju oftast då någon fyller jämnt. Och vi är rätt många så det händer ju lite nu och då... Undrar när nästa gång blir.... Snart hoppas jag iaf!

Jag har ringt besiktningssnubben nu iaf. Och han instämmer om att det är ett dolt fel. Och att vi har tur att huset är nybyggt eftersom det är grymt svårt att få igenom ett dolt fel på försäkringen. Och nu går ju inte detta på vår försäkring, utan förra ägarnas. Så jag måste prata med mäklaren så att han i sin tur kan kontakta dom... Och ligger felet inte hos dom, så måste dom i sin tur kontakta snubben som bodde här först. Och det va han som byggde huset.

Och han verkar ju ha varit helgalen!

Det verkar iaf som att detta kommer att ta ett bra tag. Men gjort ska det bli.
Nu när jag tänker efter så kan man även se en positiv sida i det här. Vi kommer ju faktiskt att få helt nya golv i hela huset ;)

Nä, nu ska jag spela lite spigo tills mitt kära pack kommer!

Då va man 1 år äldre

Jaha då va man 1 år äldre! :( Men detta är nog sista året jag fyller år tror jag...
Och Wilhelm har namnsdag också. Va ju lite komiskt att han skulle ha det på min födelsedag!

Här snöar det för fullt. Så man känner ingen pepp för nånting faktiskt. Jag måste in till Sävar och handla. Mormor och morfar och mostrar kommer hit. Så jag ska baka en tårta!

Nä, nu måste jag ringa till besiktiningsmannen och berätta att vi har hittat ett dolt fel! :(

Nä, nu vart jag osäker igen...

Efter att ha läst detta så vart jag osäker igen... Ska man kanske skriva ett brev först?

Att ta kontkat med en biologisk släkting

Det har inte varit lätt att besluta hur jag ska ta kontakt med min biologiska. Men jag har iaf bestämt mej för att jag ska ringa. Tror jag...Frågan är bara vad tusan jag ska säga?!

Hur skulle ni ta kontakt?

Dolt fel

Ja men visst är väl livet underbart??

Brorsan va här på tårta ikväll och han började misstänka att det inte fanns någon åldersbeständig plast under golvet. Så vi kollade i sovrummet och mycket riktigt, ingen plast där.
Sen bröt jag och Sami upp listen mellan vardagsrummet och hallen och kollade där med. Och nej, ingen plast där heller!

Fy fan säger jag bara!!! Detta innebär att alla golv i hela huset måste brytas upp och det måste läggas helt nya golv! Det är i såna här lägen man verkligen älskar livet!



Award

Jag fick en award idag! Tack snälla söta Elin! Och självklart detsamma till dej! :P



Jag vill skicka vidare den till:
Therese
Sara
Tessan
Madeleine


Elliot

Här är han. Min super söta gudson Elliot!




Uppdatering

Är så svårt att uppdatera bloggen när man verkligen har fullt upp!

Igår va vi till Bjurholm och hälsade på Evelina och Tobias och Elliot. Han är hur söt som helt. Och liten!!!
Får slänga upp nå bilder sen som jag tog.

Idag vankas kalas! Jonah fyllde ju 1 år i tisdags. Så vi ska dit hela familjen. Kommer att bli kul.
Sen kommer min familj hit ikväll och firar mej och Sami. :)

Nä, nu ska vi ta och dammsuga och göra oss iordning.
Hoppas alla får en underbar dag!

Sami 28 år



Grattis Sami 28 år!!! :)



Mitt sökande efter mina rötter

Jag har kommit till en period i mitt liv då jag känner att det är viktigt med sina rötter! Många som själv fått barn förstår säkert vad jag pratar om...
Jag hade egentligen inte tänkt skriva någonting om detta i bloggen. Men jag känner att jag behöver skriva av mej. Att jag kommer att behöva sätta ord på mina känslor.

Därför har jag gjort en ny kategori i min blogg. Skrev in den som "Rötter"

Min pappa är adopterad. Jag fick veta detta när jag va 12-13 år. Jag har inte vetat mycket alls. Bara att han är född i Skellefteå.

Han var 3 månader när han kom till farmor och farfar här i Umeå.
För ett par dagar sedan bestämde jag mej för att jag ville leta upp min biologiska farmor.

Igår pratade jag med min pappa och han berättade det han visste. Vilket var mer än jag trodde, men ändå inte mycket...
Han ställde sig positiv till att jag skulle kontakta min farmor. Han vill själv inte ha någon kontakt. Eller åtminstonde inte ta någon kontakt själv... Han känner att han inte har något behov av det..

Han visste hennes namn och min farfars namn. Han dog tyvärr för några år sen... Sen har jag 2 fastrar och 2 farbröder...
Men Saras internet expertis så vet vi nu deras fullständiga namn och födelsedata.

Jag har hennes adress och telefonnummer. Och jag kommer att ta kontakt. Snart...

In till stan

Sami hämtar oss på sin lunchrast :P Så om en timme ungefär!
Då lämnar jag av honom på jobbet. Åker till Sara och Jonah och dricker kaffe sen åker vi ner på staden!

Fick väl tillbaka lite pepp nu iaf... Men det blir ju en present i avdrag för det här ;) hehe

Riktigt förbannad!

Sami tänker verkligen inte långt ibland! Hela morgonen har varit bra framtills jag satt och gav Wilhelm gröt. Såg då att Sami tagit volvon!!!! Blir så arg så arg!!! Har ju bara bilbarnstol i den bilen.

Men då får han skylla sig själv! Då kan han inte träna idag. Utan får komma direkt hem. Sen åker vi in till stan så kan han sitta här ute själv en fredagskväll! Ha så kul, säger jag!

Nä, är bara så förbannad att jag inte har nått att skriva!
Hörs sen!

Kalas hela helgen!

Nu har man gått på helg! :) Riktigt skönt faktiskt. Är ju äntligen vår nu känns det som... Va och tittade ut lite utemöbler idag. Dom ska inhandlas snart har jag bestämmt! Blir nog toppen!

I helgen blir det full fart som vanligt. Imorgon ska jag in till stan och se om jag hittar någon födelsedags present åt Sami. Kanske umgås lite med Sara och Jonah?

Sen ska det bakas också. Sami fyller år på lördag och jag på måndag! Så vi får besök både lördag och söndag.
Och på söndag på dagen ska vi på Jonahs 1-års kalas! Kommer bli kul det! :)

Och på lördag eftermiddag ska vi ut till Bjurholm och träffa min gudson för första gången!!!! Gud va jag ska snutta! Det kan jag lova er!

Nä, nu väntar middag med älskling!

Adoption

Hur går man till väga för att få tag på gamla adoptionspapper? Kan vem som helst få tag i dom?
Någon som vet?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu