Provsvaren kom idag!

Provsvaren hade kommit idag. Och ja det var som jag trodde! Ingen mjölkallergi. Det enda som visades var svagt överkänslig mot soya. Men det är ju inte därför han är sjuk... Så imorgon ska vi till läkaren igen. Hoppas han kommer med nått vettigt. Att han typ under natten fått en uppenbarelse och vet helt säkert vad som är fel med Wilhelm!
Tror på den idén!

Jag och Tess var och shoppade lite idag. Vart som vanligt mer än man tänkt sig. Men det är ju bara roligt! Iaf tills man ser kontoutdraget... hehe

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får en välbehövlig semester! Ska bli så fruktansvärt skönt. Liseberg och åka tills hjärnan rinner ut ur öronen! :)
Najt!





Sumobikini?

Har haft en kanon dag idag! Va på Barnens Hus och köpte en Pool till Wilhelm. Och en massa annat :)
Sen for vi till Tessan och Mange och käkade pizza. Och sen kom dom ut till Ytterboda och svettades med oss!

Ipren verkar inte hjälpa Wilhelm... Det gjorde inte det ikväll iaf. Tog honom över 3 timmar att somna! Inte ett dugg roligt faktiskt... Fattar inte varför heller. För trött var han. Och mat hade han i magen. Får hoppas att han sover hela natten nu. Och länge imorgon!!

Mindre roligt för mej. Börjar halv åtta imorgon. Fy. Men det går nog bra ändå! Sen ska jag åka med Tessan och inhandla en bikini! Vi diskuterade om man skulle köpa en sån där som brottare har. För jag sa att jag ville  ha typ linne och trosor. Man vill ju inte skrämma ihjäl folk på stranden ;) Men ja, vi får se vad vi hittar!

Nä nu blir det lite avsnitt av Sjukhuset sen sova! Natti!

Hetta

Hjälp vilken värme vi har haft dom sista dagarna! Man svettas ihjäl ju! :P

Skönt man bara har 3 arbetsdagar kvar nu innan semestern! :) Onsdagkväll åker vi till Göteborg! Jag, Sami, Tessan och Mange. Helt barnfria ska vi vara. Vi har bokat hotell, ett riktigt lyxigt också. Så blir det Liseberg också för hela slanten. Längtar!!!
Hoppas dock att det blir lite svalare när vi åker. Ska ju bila!

För er som frågat så är Wilhelm fortfarande sjuk. Feber och sprickig. Alvedonen har inte fungerat så nu har vi börjat med ipren. Idag verkar den ha hjälpt iaf.

Sitter och planerar semestern och vi kommer att ha fullt upp kan jag säga! Först resan till Göteborg, sen vara hemma i två dagar sen åker vi till Finland i en vecka. Sen åker vi direkt till Åsele. Är ju marknad! :)
Kommer bli en dyr sommar :P

Nä, nu ska jag surfa, sen ska vi till stan och handla in diverse grejer inför resan! :)

After Work

Det har varit strålande sol och varmt idag. Fast nu spöregnar det! Måtte det bara bli fint väder imorgon. Ska på After Work med några från jobbet! Är riktigt taggad. God mat och öl :)

Imorgon ska Wilhelm äntligen få sin vaccination! Den tredje, som man ska få när man bli ett år. Bättre sent än aldrig. Tror iaf att han kommer att få den imorgon... Får se vad dom säger. Synd bara att man inte kan vara där....

Nä, nu ska jag läsa lite bloggar och sen... Ja, sen vet jag inte...

Tjo

Strömavbrott

Det vart inte kinamat idag. Vi for istället på Mariehems centrum och käkade kebabrulle! Dom är goda där kan jag lova! Och mätt blev vi. Och grabbarna fick dela på en barnpizza. Det gillade dom båda två :)

Oj, nu vart det strömavbrott!

Kan någon vara snäll och komma hit och få i min son lite välling så han kan somna någon gång?
Vi har börjat med mjölkfritt nu. Ska testa det i två veckor.... Kommer nog inte bli så roliga veckor.
Trolla gärna bort febern också! :P Sen är jag nog helt nöjd...

Nä, nu ska jag fråga Sara om hon vill spela lite spigo med mej. Och känner jag henne rätt så säger hon inte nej :P

Tjo!


Upprörande inlägg?

Skrev jag nått upprörande i mitt förra inlägg? Har nämligen tappat en läsare... Känns inge bra ju...

Idag har vi varit och fiskat! Jag var självklart bäst. Sami fick upp ett litet spigg men jag fick upp en stor stor gädda! Över två kg uppskattades han till! Tessan fick upp en tafs med nå löv och grejs på. Mange var sämst för han fick ingenting. Inte ens nå sjögräs!

Tog även en kort på min gädda för att folk skulle tro mig. Men nu kan jag inte skicka mms helt plötsligt :S Min mobil gillar inte mej längre... Vet inte vad den håller på med. Den lever sitt egna lilla liv.

Nä, nu ska jag spela lite spigo innan det blir dags för slummer. Vet inte när jag ska upp imorgon för jag har ingen aning om när jag börjar.... Vi har stängt förskolan för planeringsdag och vi fick två olika tider :S Så jag får ringa någon imorgon och fråga...


En helg av mat, 4 kg för att vara exakt

Det vart en favorit i repris iår. Firade midsommar hos Elin på Hedlunda. Lika trevligt som förra året! Underbar mat och kubb! Och så en massa vin så klart :)
Fast på dagen var vi med Sara och Jonah på Gammlia. Riktigt mycket folk kan jag lova! Och Wilhelm var ju jätte rolig. Han lyckades sparka av sig en av sina nya adidasskor. Så vi fick gå runt och leta bland miljoners människor. Och inte hittade vi den heller. Rackarns onge!

Kom hem rikitigt tidigt! Halv tolv visade klockan. Men det är bra. Då va man pigg och fräsch idag! :)
Och idag va det grillning hos mina föräldrar. Oxfilé och potatisgratäng. Kan nog inte bli mycket bättre än så...

Imorgon är det dags att städa. Sen får man se om man hinner hitta på nått roligt också. Och på måndag efter jobbet ska Sara och Jonah med ut och äta någonstans. Funderar nästan på att höra vad fröken tycker om idén att äta på kina :P Det var riktigt längesen!

Nä, nu blir det Berg flyttar in. Har aldrig sett det förut. Så jag tänkte kolla in om det är nått att se!
Hoppas alla mina läsare haft en underbar midsommar!

Sorg

Få inlägg blir det med ett sjukt barn... Ikväll har han inte haft det lätt. Klockan är snart tolv och han har redan vaknat sex gånger! Stackarn!
Vaknar han igen så måste jag ta en ny temp. Han hade 38,3 vid sex tiden och då fick han alvedon.

Va till läkaren i onsdags eftersom dom sista provsvaren var klar! Jag hoppades verkligen på att det skulle vara gluten. Då vet man vad som är fel och man kan göra något åt det! Men nä, självklart inte! Ingen gluten och ingen infektion heller för den delen. Som alla andra läkare sagt! Tji!

Sen så misstänkte läkaren att Wilhelm börjat komma in i puberteten. En aningen för tidigt! Och imorse ringde dom och ville ha in oss för undersökning av en specialist. Och som tur var så va det inte så...
Så nu är vi tillbaka på ruta 1 igen. Lämnade nya prover. Ska kolla upp levervärderna igen, blodstatus och sen en massa allergier. Sen så ska vi testa mjölkfritt för honom i några veckor. Fast jag tvivlar starkt på att det är mjölken som ställer till det för honom! Men man måste testa allt.

Och igår hände något fruktansvärt! En vän har lämnat oss! Känns helt ofattbart! Hoppas han har det bra där han är nu iaf....

Imorgon är det midsommar. Dagen ska vi spendera med dom allraste bästa! Sara och Jonah! Vi ska på Gammlia för lite midsommarfirande för barnen. Funderar nu på om man skulle ta med sig lite gott att fika också. Sånt är ju inte helt fel ;)
Sen på kvällen har jag ingen aning om vad som händer. Kanske blir fest och lite egentid. Men det beror helt på hur Wilhelm mår. Det går ju verkligen upp och ner för honom. Får hoppas att kompisen får han på bra humör imorgon.

Nu blir det sängen! Glad midsommar på er gott folk!

Första mötet med min biologiska farmor

Ja, i söndags så åkte jag och min pappa iväg för att träffa min biologiska farmor för första gången. Vi va riktigt nervösa.. Och sen så körde vi helt fel också. Till slut så fanns det bara skog så jag fick lov att ringa och fråga henne vart det var. Vi hade med oss två adresser och det va den andress som vi trodde var hennes gamla... Men inte det inte...

Hur som helst så gick det jätte bra att ses! Vi va där i flera timmar. Kollade på lite kort på när pappa var liten och på släktingar. Hennes kort alltså.
Och pappa hade tagit ett kort på Wilhelm innan vi for hemifrån så han visade stolt upp honom! :)

Sen så kom även två fastrar till mej dig. Jätte kul att se dom också! Och en faster till pappa. Alla var jätte trevliga!

Farmorn berättade även anledningen till pappas adoption. Att hon hade fått kvicksilver förgiftning och var jätte sjuk. Så hon fick hjälp med pappa det första året. Han bodde då på barnhem och hon åkte dit och hälsade på. Hon kunde inte ta hand om honom själv. Inte dom andra barnen heller. Dom bodde hos olika släktingar. Men efter ett år så var hon fortfarande så sjuk så pappa fick adopteras bort.

Hon sa att det var det värsta som någonsin hänt i hennes liv! Och att i söndags var den bästa dagen i hennes liv!
Att hon äntligen känner ett lugn hon aldrig tidigare känt! Sen har hon faktiskt tagit kontakt. Eller ja, tagit reda på hur det är med pappa via soc. Hon har ju inte rätten att ta kontakt med pappa. Men sen har hon alltid hoppats att dagen ska komma då pappa tar kontakt. Och ja, det blev ju så till slut. Även om det vart via mej. Pappa är en fegis ;)

Det enda jobbiga var att hon är så sjuk. Hon har svår diabetes så hon kan inte gå så mycket. Sen så har hon eller har haft cancer i ansiktet. Har gjort 11 operationer!!

Men hon va ändå pigg och glad måste jag säga! Och stor släkt har vi tydligen också! Det var med i nån ridning 1994 då vi va den största levande släkten i Sverige! Så det var ju roligt att höra!

Här kommer iaf en bild på mej och min "farmor" första gången vi ses!



Bostadsbidrag

Någon som vet hur det är med bostadsbidrag för ensamstående? Får alla ensamstående föräldrar det?

Panik

Panik kan man kalla det jag känner nu! Wilhelm har slut på alvedon. Vi har gett det dom senaste kvällarna och då har han somnat fort och sovit hela natten.
Och ja, nu har han inte somnat trots att det gått en och en halv timme! Känner verkligen peppen inför inatt. Han kommer förmodligen att vara vaken nästan hela natten.

Men nu vet vi ju iaf att han har ont! Eftersom han endast sover när han får alvedon!

Nä gud va less jag är nu känner jag! Får se om man orkar med personalfest imorgon. Vore synd att missa då det bara händer en gång per år eller nått sånt...

Vibration brukar för det mesta vara positivt

Glömde ju skriva att det var ett jordskalv här innan ikväll! Jätte läskigt. Hela huset skakade. Har jag aldrig varit med om tidigare!

Ni kan läsa mer här.

För att vara på den säkra sidan. Vill ju inte kliva upp i onödan!

Åh så trött jag är! Hela tiden också... Funderar på att sova på jobbet när jag har min halvtimmes rast. Fast jag tror knappast att jag skulle hinna somna. Eller så skulle jag inte vakna efter en halvtimme. Haha

Men på lördag ska jag sova!!! Längtar nästan mest till det och inte till festen. Är detta verkligen normalt?

Funderar på att gå ut på fredag också, men med vem vet jag inte. Alla är ju sjuka eller upptagna med annat. Får se om någon från jobbet ska ut. Men det tvivlar jag på...

Vilket svammel det blir så fort jag skriver här alltså. Men det får ni ta!

Wilhelm har fått nå andra prickar nu... Dom ser nästan ut som dom han hade på magen, fast dom är inte röda. Eller han har fått några röda också. Snart är nog hela ungen prickig igen.

Nä, nu ska jag ta min chokladrulle och lägga mig i sängen tror jag. Fast först måste jag nog säkerhetskissa!

Min prickikorv

Min prickikorv




Tji fick hon!

På fredag ska jag på knytkalas på jobbet. Något vi brukar ha varje år innan semestern. I år är temat mat från andra länder. Ska bli ruskigt gott! :) Är så glad att det fungerar så bra att jobba. Det hade jag aldrig trott. Har faktiskt inte haft ont i ryggen en enda dag jag jobbat!

Synd bara att min chef inte har trott på mej. Att hon kommer med kommentarer hela tiden om att jag borde fundera ut vad jag ska göra. Men tji fick hon!
Har försökt få tag på henne idag eftersom hon sagt till en av mina arbetskamrater att hon tänkt komma på mitt jobb och prata med mig. Tänkte att jag skulle ringa henne före istället och berätta att det går jätte bra att jobba heltid och att jag vill veta vilken avdelning jag ska vara på efter semestern.

Känns ju jobbigt att inte veta det. Man vill ju som inte engagera sig för mycket om man inte ska jobba kvar på samma avdelning efter semestern. Fast det är klart att man engagerar sig ändå, men man startar ju inte direkt upp några projekt själv.

Wilhelm har då fortfarande feber.... Man ser verkligen att han inte mår bra på hans ögon. Dom är som... Dimmiga på nått sätt... Hmmm ja, nått sånt. Just det, skulle ju lägga ut en bild på den prickiga magen kom jag på nu. Det ska jag göra faktiskt! Även om prickarna är borta för tillfället. Men jag har ju som sagt lovat så...

Sen ska jag kolla lite andra grejer också. Måste gå in på Swedbank och kolla om jag fått skatteåterbäringen idag. HOPPAS!! :D
Sen blir det väl sjukhuset och sen sova.

2 minuter och 8 sekunder

I 2 minuter och 8 sekunder har jag pratat med min biologiska farmor i telefon! Hon lät som en pigg och glad kvinna!
Och hon sa att hon väntat varje dag på att jag ska ringa! :)

Så på söndag åker jag och pappa upp till henne och hälsar på! Spännande. Så nu får man börja bli nervös på riktigt!!!



Provsvaren

Läkarbesök idag... Vet inte vad jag ska säga. Fick en jätte bra läkare iaf. Och han va duktig med Wilhelm. Dom snackade finska med varandra. Och sen sa Wilhelm sitt andra finska ord, aiti som betyder mamma :D

Wilhelm hade gått ner i vikt igen... Både jag och Sami vart lite smått chockade då vi anser att han äter bra nu. Alltså bra för att vara han, inte för att vara en ett åring... Men ja.

Några av provsvaren hade kommit också. Och han är då inte undernärd! Skönt att höra att han ändå får i sig så han klarar sig. Inga inflammationer har han heller.
Dock så hade han högt värde på njurarna. Som visades både på blodproven och urinproven. Så ja. Vet inte riktigt vad det betyder. Men på onsdag kommer dom andra provsvaren så får vi ta det därifrån.

Läkaren misstänkte precis som jag, att det kan vara gluten allergi. Och det svaret kommer på onsdag. Annars kommer dom nog att kolla upp njurarna mer... Och givetvis ta fler prover.

Och nu har man fullt upp här hemma. Wilhelm har nämligen lärt sig att klättra upp i soffan helt själv!!!! Inte alls bra.
Nä nu sliter han sönder tapeten också! Hej på er!

Stora killen!

Ja som sagt så hade vi roligt igår. Som väntat! :)
Och vi sov faktiskt till halv två!!! Va riktigt längesen man sov så länge kan jag lova.

Har ändå varit pigg idag. Fast mot kvällen så vart man seg...

Igår började Wilhelm att gå!!! Och han går inte på tårna längre. Han går hela tiden nu, det är jätte roligt. Han är så himla söt min lilla kille!

Imorgon ska vi till läkaren. Ska bli spännande att se vad han kommer att säga. Om dom fått svar på proverna. Eller åtminstonde några. Och vad vi ska göra härnäst.

Nä, nu orkar jag faktiskt inte uppdatera er nå mer. Ska luta mej mot kudden och slänga på nån film, eller Sjukhuset. Lär nog somna rätt så snart. Hoppas på det iaf, ska ju upp äckligt tidigt imorgon!

Natti!

En hemlis...

Ja, vad sa man säga. Kommentarerna lyser med sin frånvaro. Vet inte om jag varit så värdelös på att blogga, eller vad det nu är... Men hur som helst. Haft en mycket trevlig kväll/natt med Sara. Träffat några gamla vänner och skojat på.
Vart dock ingen utgång... Men det är inte det viktigaste enligt mej.

Fy vad trött jag är!!! Ska nog ta och hoppas i säng snart! Imorgon hoppas jag att jag kan sova länge! Minst till 13.00. Klockan är ju ändå halv sex så... Nä... Uppdaterar om kvällen imorgon. Har en massa saker att... Ja...

Min vän

Vad är det frågan om? Hur länge ska det vara storm egentligen? Saknar ju solen!!!
Idag vart det lite shopping efter jobbet. Sånt gillar jag! Köpte lite klänningar och sånt! Måste ju bättra på sommargarderoben.
Fast det var tänkt att jag skulle köpa något helt annat. Men men....

Pratade med placeringsassistenten där vi sökt dagisplats. Och det lät som att han skulle få en plats! :D Det kommer att bli på mitt jobb, känns mycket bekvämt faktiskt. Skönt att man känner personalen och vet att dom är toppen allihopa!

Och min vän Sara är nog inte min vän längre.... Har försökt få tag på henne dom senaste dagarna, utan att lyckats. Ibland är mobilen inte ens på. Så jag är lite besviken i nuläget. Ska fundera över vår vänskap ;)

Och Sami var en klant idag! Eller så var det Wilhelm. Vet inte helts säkert vem jag ska skylla på. Hur som haver så hade Wilhelms blöja trillat av under hans byxor. Så under tiden jag stod inne i provhytten på h&m så kissade han ner sig! Lagomt roligt var det. Så Sami fick snabbt springa till bilen och hämta skötväskan sen fick Wilhelm också byta om i en klädhytt. Kanske var det han ville?

Nä, nu blir det några avsnitt av Sjukhuset,


Till helgen

Gud vad jag är trött. Men vill ändå inte gå och lägga mig än... Vill passa på att sitta vid datorn lite. Har knappt datoriserat någonting dom senaste veckorna. Men nu är ju Sami hemma, så nu kanske man kan få lite ensamtid med datorn också :P hehe

Längtar till helgen faktiskt! På lördag ska min älskade gudson Elliot döpas! :D Hoppas bara att Wilhelm är pigg, glad och smittfri så att vi kan åka hela familjen! Annars tigger jag nog skjuts av Mange och Tess :)
Sen på kvällen så ska jag och Sara festa!!!!! Det va längesen sist och jag hoppas (eller egentligen så vet jag ju) att vi kommer att ha jätte roligt! Hoppas också att Tessan ska med!

Hade egentligen tänkt börja tidigt på dagen. Sitta ute i solen och snacka skit hela dagen. Ta en hel helg och bara vara vi, utan barnen. Men så vart det ju dop. Men det blir kul! Så får jag tvinga Sara att överlämna Jonah till mormor och morfar över en helg snart igen ;) För jag skulle behöva en HEL helg för mej själv.

Undrar vars man ska hålla till på lördagkväll.... Måste jag kolla upp faktiskt! Solen ska iaf skina hela dagen och kylen full med öl! Sen löser sig resten! ;)

Längtar tills vi ska flytta tillbaka till stan också! Att ha nära till allt. I nuläget om vi ska göra någonting så är det ett dagsprojekt. Och inge vidare promenad vägar heller. Vi va ute och gick i helgen och man blir fort less på att titta på träd.
Nä nu ska jag ta och surfa vidare innan jag måste sova!

Utredning

Hittills har det gått bra att jobba! Känns bra det. Hoppas det håller i sig.
Synd bara att man inte riktigt får sova. Wilhelm är ju fortfarande sjuk.... Men igår ringde Chefs överläkaren på Barn till mig. Så nu har vi startat en utredning på Wilhelm. Va dit idag och lämnade en massa massa blod!

5 rör tog dom! Hade tänkt få 6 rör, men efter femte röret så kom det inge mer blod... Fick panik när hon sa det :P
Men vi ska tillbaka på måndag för att träffa läkaren och då får vi se om det behövs mer eller inte.
För han har fått nya prickar nu så klart... Han är prickig på hela överkroppen!

Skönt iaf att dom ska försöka ta reda på vad det är. Och att vi från och med nu kommer att ha en och samma läkare! Är less på att behöva berätta allt om och om och om igen... Fy alltså.

Nä, nu ska jag äta middag sen umgås med familjen! Får se om jag får tid över, så ska jag slänga upp en bild eller flera på min lilla prickikorv ;)

Uppe innan Tuppen!

Ja då var man uppe innan Tuppen, dvs Wilhelm. Känns konstigt. Men så skönt att få koppla av på morgonen och ta allt i sin egna takt.
Fast Wilhelm är faktiskt vaken... Men han och Sami ligger kvar i sängen och myser.

Wilhelm har fått mer prickar på magen. Jag hoppas att det är nässelutslag. För det kan man få efter en infektion. Och då betyder ju det att det är på väg åt rätt håll! Han hade 38,2 igår. Men nu på morgonen hade han 36,7! :D Första gången han varit så låg!!! Han har ju sin normal temp på runt 36. Så det känns skönt. Nu håller vi tummarna!

Nä, nu ska  jag ta mej en till kopp kaffe och sen börja göra mig iordning!
Ha en bra dag! Tjo

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu