Sorg

Få inlägg blir det med ett sjukt barn... Ikväll har han inte haft det lätt. Klockan är snart tolv och han har redan vaknat sex gånger! Stackarn!
Vaknar han igen så måste jag ta en ny temp. Han hade 38,3 vid sex tiden och då fick han alvedon.

Va till läkaren i onsdags eftersom dom sista provsvaren var klar! Jag hoppades verkligen på att det skulle vara gluten. Då vet man vad som är fel och man kan göra något åt det! Men nä, självklart inte! Ingen gluten och ingen infektion heller för den delen. Som alla andra läkare sagt! Tji!

Sen så misstänkte läkaren att Wilhelm börjat komma in i puberteten. En aningen för tidigt! Och imorse ringde dom och ville ha in oss för undersökning av en specialist. Och som tur var så va det inte så...
Så nu är vi tillbaka på ruta 1 igen. Lämnade nya prover. Ska kolla upp levervärderna igen, blodstatus och sen en massa allergier. Sen så ska vi testa mjölkfritt för honom i några veckor. Fast jag tvivlar starkt på att det är mjölken som ställer till det för honom! Men man måste testa allt.

Och igår hände något fruktansvärt! En vän har lämnat oss! Känns helt ofattbart! Hoppas han har det bra där han är nu iaf....

Imorgon är det midsommar. Dagen ska vi spendera med dom allraste bästa! Sara och Jonah! Vi ska på Gammlia för lite midsommarfirande för barnen. Funderar nu på om man skulle ta med sig lite gott att fika också. Sånt är ju inte helt fel ;)
Sen på kvällen har jag ingen aning om vad som händer. Kanske blir fest och lite egentid. Men det beror helt på hur Wilhelm mår. Det går ju verkligen upp och ner för honom. Får hoppas att kompisen får han på bra humör imorgon.

Nu blir det sängen! Glad midsommar på er gott folk!

Kommentarer
Skrivit av: Sara

Jonah kirrar biffen imorgon :) Funderade också på det där med fika, tror nästan att jag handlar något gott på Ica Berghem innan vi går vidare till Gammlia :)

2009-06-19 @ 00:11:18
URL: http://dolphin.blogg.se/
Skrivit av: Tess

Hoppas verkligen att dom kommer på vad som är fel med Wille. Hoppas att ni får en mysig midsommar och att vädret blir fint. känns som att det kommer bli minst ett glas ikväll för mig haha! kram

2009-06-19 @ 08:43:53
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Angelica - fyrbarnsmamman

började inte det där nu under våren ngn gång?Min lillebror var ju grymt allergisk och reagerade på ett liknande sett som wille ser ut och göra.Tänkte kan ju vara pollen, värme eller ngt annat som våren för med sig.men, men det kanske doktorerna redan har tänkt på ^^Ett tips skriv utförlig dagbok om vad ni både gör, temperatur ute, äter, byter tvättmedel, tvål osv. Ni kanske kan hitta ngt samband på när det blir värre efter ett tag. Men det kanske ni oxå redan gör.Ja, ja hoppas i alla fall han blir bättre nu snart

2009-06-19 @ 09:30:59
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Skrivit av: johanna

Glad midsommar!

2009-06-19 @ 13:12:21
URL: http://misseverything.blogg.se/
Skrivit av: Tove

Men huvva! Stackars Wille, hoppas såå att han får bli frisk snart...

2009-06-20 @ 20:00:11

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu