Sammandragningar

Har fått problem med sammandragningar. Inte alls roligt. Dom är jobbiga!!!
Ska prata med min barnmorska om det. Ska ändå ringa henne imorgon för att ändra min tid.

Nä skulle bara snabb uppdatera. Ska lägga mig och se nå serier och fortsätta ha det jobbigt med massvis av sammandragningar :(

Och på tal om serier. Någon som har nå tips? Just nu är det How i met your mother som gäller, men har bara några få avsnitt kvar...

Kommentarer
Skrivit av: Lina

haha ja tror nog som du att det har hur man reagerar på hormoner. Finns ju massa med myter om vad man ska gilla osv när man väntar pojkar/flickor. Om magen syns bakifrån osv. Min mage var ganska bred men syntes inte bakifrån och ja.. Morsan var helt säker på att det var en pojke i magen men icke :P Men det är jätte kul å sitta och gissa.



Vi ville ta reda på könet men hon låg och gömde sig så vi fick varken höra bu eller bä. Men sen blev det ganska kul att inte veta :P Ska ni ta reda på könet? :)



Kram

2009-10-19 @ 18:48:47
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/
Skrivit av: Jenny

usch va jobbigt, hoppas de ger med sig! många kramar!

2009-10-19 @ 20:11:25
URL: http://jennyn.blogg.se/
Skrivit av: tess

Har oxå problem med sammandragningar,skitjobbigt.så drygt att man inte ens kan ta promenader längre utan att man får sammandragningar en hel dag. Hade det med Alfred oxå och var inne två gånger på förlossningen!gruvar mig inför december,brukar bli crazy på jobbet då!

2009-10-21 @ 07:27:49
URL: http://tessalorten.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu