Fysik

Elina är sen i sin fysiska utveckling. Och kan inte vända på sig än. Men idag var det riktigt nära. Vårt mål är att hon ska kunna vända på sig på sin 8 mån dag! Får se hur det går med det. Vi har redan övat i många många månader. Men vi kämpar på och det är ju huvudsaken.

Att lära sig sitta vore ju inte heller fel. Hon har blivit mycket stabilare i ryggen nu den sista månaden. Hon kan sitta i matstolen om hon har en stor filt runt om sig. Hon är ju så tunn. Nu kan hon även sitta själv i nån sekund. Måste bara lära sig att hitta balansen. Det är också något som vi jobbar med varje dag.

Att hon är sen i utvecklingen har inte stört mig speciellt mycket. Men nu den sista månaden så börjar frustrationen komma faktiskt. Hon växer ju nu när hon har sonden, och det är rätt så tungt att se ett "stort" barn ligga på rygg som ett spädbarn. Känns som att det är dags att det händer någonting. Vad som helst, bara nått! Ett framsteg tack!

Nåväl, nog klagat om det. Vi är i Lyxsele och ska snart åka iväg och handla lite mat. Sen hem och dricka lite vin och mysa! :)
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kan man göra nya kategorier och även lägga in
gamla inlägg i dom?


Kommentarer
Skrivit av: thowe

Hoppas på att hon gör några framsteg snart!

Lillhjärtat!



Och svaret på frågan: ja, det kan du göra! :)

2010-12-02 @ 19:14:09
URL: http://thowe.blogg.se/
Skrivit av: Linda

Att sitta själv i någon sekund är ju mera framsteg än att inte sitta alls! Du gör ett jättebra jobb Emilie! Hoppas små småningom ni får allt svart på vitt så ni vet hur ni ska gå vidare och träna, veta vad som är vad och hur man ska kunna hjälpa! Kram

2010-12-02 @ 19:52:49
URL: http://bylindalindahl.blogspot.com
Skrivit av: Linda

Vad glad jag blir att höra att du fått hjälp äntligen! Och att det blev din moster måste kännas jätteskönt! =) Jag håller alla tummar att hon vänder sig på åttamånadersdagen. =)



Jag tror man gör såhär, skapa en ny kategori, efter det måste du klicka på ett gammalt inlägg så det kommer upp och längst ner ändra i vilken kategori du vill att det hamnar. Lite pill är det ju om det är många inlägg som ska flyttas men jag tror det är så man gör. =)

2010-12-03 @ 12:16:48
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/
Skrivit av: Viola, 21årig tvåbarnsmamma

Du får spara/publicera om de gamla inläggen i den nya kategorin :)

2010-12-03 @ 16:58:08
URL: http://mummyfied.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu