Symaskin

Jag ska bli med symaskin! :) Vill verkligen lära mig att sy alltså!! Det är som en stor dröm som jag har. Tyvärr ser verkligheten annorlunda ut just nu. Jag är verkligen värdelös på att sy. Har alltid varit det. Hade alltid träslöjd i skolan! Men nu har jag gett mig fan på att jag ska lära mig sy! :P



Kommentarer
Skrivit av: Tess

Åh då är vi två. jag suger rent ut sagt på att sy. men jag fick en symaskin nu när jag fyllde år så jag har testat litegrann. det gäller verkligen att ha tålamod men samtidigt så är det väldigt kul. jag är typ överlycklig över att jag lyckades fålla ett par gardiner!och ens trä maskinen.

2010-02-18 @ 22:01:42
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Tess

Jag fick typ psykbryt här hemma när jag skulle spola över tråd,skrek på Gurra att han var tvungen hjälpa mig.Tur det finns instruktionsböcker om hur man gör.Det finns verkligen en anledning till varför jag valde träslöjd i skolan och jag kan lova dig att jag är långt ifrån händig!Har så dåligt tålamod med små pillriga grejer.Råkade köra sönder maskinnålen ganska direkt på min symaskin oxå.Men jag lyckades även sy ett påslakan till spjälsängen oxå men när jag tvättade det så blev det lite smått uppremsat i kanterna haha!

2010-02-18 @ 22:10:41
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Emanuel Nilhzon

Det ska nog gå bra ;)

2010-02-18 @ 22:38:00
URL: http://snyggeman.blogg.se/
Skrivit av: Julia

Hehe, vad bra! Då kan jag komma förbi med ett par gardiner som måste sys upp!

Är helt värdelös på att sy, hade också träslöjd så fort man fick välja...men jag gjorde några riktigt mean smörknivar ;)

2010-02-19 @ 08:35:32
URL: http://prinsharry.blogspot.com
Skrivit av: Erika

sv: nej vi vet inte vad det blir ;) får bli en överaskning.. men tror på pojke! ja men precis,när har du bf då?

2010-02-19 @ 09:43:17
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Skrivit av: Elin (Edvinsmamma)

Jag skulle också vilja ha e nsymaskin...skulle vara roligt att iaf kunna sy sina egna gardiner (raksöm kan jag iaf sy ;)) och laga lite kläder...men jag tror att symaskin är något som får väntas med här hemma...



Kramar

2010-02-19 @ 10:02:33
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Skrivit av: Evelina

Skönt att höra att ul gick bra :) Har som vanligt inga pengar på telefon och nu inte ens gratis sms. Åh fan vad skoj att sy, jag är helt värdelös på det men det skulle vara skoj att lära sig :)

Hur äre med sammandragningarna idag?

2010-02-19 @ 12:08:11
URL: http://elliotochdraken.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu