Älskade prins

Idag kom äntligen min älskade prins hem igen! Och vilken dag vi har haft! Har haft soligt och varmt. Så hela dagen har vi spenderat ute på baksidan. Ätit jordgubbar och Wilhelm badade i sin lilla pool. Han badade i över en timme! Han är verkligen en liten badpojke!

Elina har nog tyckt att det varit varmt. För hon har sovit mest hela dagen. Men det är bra. Då växer hon! :)

Nu är hon dock vaken. Wilhelm somnade på soffan strax efter sex. Jag lät honom skippa vilan efter lunch nu, eftersom det tar så lång tid att lägga honom och sen att han somnar så sent på kvällarna. Och det har gått super bra. Han har hållt igång hela dagen och varit på strålande humör. Får se om det går lika bra imorgon.

Funderar på om man skulle ta med sig barnen och åka iväg någonstans imorgon. Kanske Gammlia och titta på djuren och ha med sig picnic. Enda dagen vi har hela dagen på oss att göra något. På onsdag ska Elina till Bvc och läkaren, och på torsdag ska Wilhelm vara med sin far. Och sen på fredag åker vi till Åsele marknad! Jippie!

Känns dock lite jobbigt att åka med barnen helt själv. Får se vad vi gör helt enkelt. Orkar inte planera, för då blir det aldrig av ;) Sen beror det också på hur varmt det är. Det blir sjukt varmt för Elina när hon ligger i syskonvagnen.

Nä nu ropar hon på mig och vill att jag ska dra igång sängmobilen. Hon älskar den!

Kommentarer
Skrivit av: Sofi

Nä man ska inte planera något, för som sagt då blir det aldrig av! man ska ta dagen som den kommer. Hoppas att ni får en super dag imorgon vad ni än hittar på. Nu finns dopbilderna på min blogg :-D

Sött skratt Elina har :-)

2010-07-12 @ 21:18:19
URL: http://hugosvarld.blogg.se/
Skrivit av: malin

2 mil från bjurholm bara:) vilket härligt väder vi har, skönt att du får rå om barnen dina i solen:)

2010-07-12 @ 21:37:55
URL: http://nyasmalin.blogg.se/
Skrivit av: Janna

Vi saknar er. Vi måste träffas, så är det bara!

2010-07-13 @ 11:25:55
URL: http://jannabus.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu