Folk som ställer upp

God morgon. Eller ja. Mina barn valde att göra morgon redan vid sex. Eller Wilhelm vaknade redan 5:20. Men det vägrade jag! :P

Nu har vi iaf fått i oss välling alla tre. Mitt svarta så klart! ;) Och ska göra oss iordning för Bvc. Wilhelm får stanna hemma med mormor och morfar som snart borde dyka upp. Skönt att dom är så himla snäll och ställer upp när man behöver det. Känns ju som lite bökigt och måsta ta med sig en två åring då bebis ska få spruta. Speciellt då Wilhelm blivit läkarrädd och grinar när man ska dit...

Jag har många som ställer upp för mig. Och det är skönt att veta. Och dom är guld värd allihopa!

Wilhelm åker som sagt till sin far i eftermiddag. Jag ska passa på att städa och tvätta. Och packa inför helgen. Det är mycket som ska med när man reser med två små barn.

Ser verkligen fram emot helgen. Ska bli så himla kul att gå på marknaden med Wilhelm iår. Nu är han ju lite större än förra året, så jag tror han uppskattar allt lite mer :) Ska ta och lämna Elina hemma så vi får gå själva. Hon har ju ingen uppskattning av det ändå. Och så får jag och Wilhelm lite egentid. Åka karuseller och shoppa loss!

Nä nu ska jag göra ett ryck här!

Kommentarer
Skrivit av: malin

ja huvudsaken jag får lite miljöombyter är jag nöjd:) vad börjar lilltjejen din på väga nu? har hon blivit bättre på äta? vi kanske ses i åsele då, förhoppningsvis tar vi oss upp nån dag:)

2010-07-14 @ 13:10:47
URL: http://nyasmalin.blogg.se/
Skrivit av: Janna

2010-07-14 @ 13:36:09
URL: http://http'
Skrivit av: malin

vad skönt, 5 kg är väl inte toklite?:) noel väger 6 o jag tycker han är riktigt rund. jo o hon tokler alltid då jag plockar fram kameran, inte riktigt äkta kanske;)

2010-07-14 @ 18:30:15
URL: http://nyasmalin.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu