Pratkvarnar

Elina har börjat prata jätte mycket! Låter så himla mysigt när hon sitter/ligger och surrar på. Kanske hon är lite lik storebror sin ;)
Men jag tvivlar på att hon kommer att vara lika tidig som Wilhelm i sin språkutveckling. Han har ju varit helt sjuk tidig. På gott och ont. Det är ju lätt att man tar honom för äldre. Och för några månader sedan pratade han konstant! Det gick verkligen inte att få tyst på killen!

Nä har nyss tagit en alvedon. Så nu ska jag vänta tills den börjar ge värkan, så man kanske kan njuta av lite mat och se "Farsan".

Kommentarer
Skrivit av: eriika

haha nä de är fan int lätt :P men man måste ju prova iaf, haha, när tobbe vart så jääävla nöjd över sej själv som klara de utan problem va jag ju tvungen å fixa iaf EN medans han hann göra typ en liten knut-farm. helvete. jävla karlar. :P



2010-07-25 @ 20:38:31
URL: http://headtrips.blogg.se/
Skrivit av: Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥

Tycker att det är roligt när barn prata på massor. Hoppas att Tore kommer att bli samma lilla "surrkuse" som sin bror :)

Kramar

2010-07-26 @ 09:37:55
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Skrivit av: malin

ja det är det, en presnet från sin moster:)

jag minns wille var typ 6 månader då du berätta han sa mamma, jag var helt chockad:) tror lillan var då 9 månader iaf innan man kunde börja gissa på nåt ord ens!

2010-07-26 @ 16:09:19
URL: http://nyasmalin.blogg.se/
Skrivit av: Julia

Haha ja, det är det! Men nu var det länge sen han träffade sin faster...

2010-07-26 @ 21:40:54
URL: http://prinsharry.blogspot.com









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu