Kampen mellan mig och msn

Mitt msn är spårlöst borta från min dator... Och det är andra gången det händer. Har fått tips om att ladda hem en äldre version. Men för att göra det måste jag avinstallera den som redan finns. Men jag har sökt igenom datorn, och ja, det finns inte.... Va?

Mumsig marängswiss

Nu ligger båda barnen i sina sängar. Och jag sitter i rummet mellan dom och datanördar. Wilhelm har dock inte somnat än. Han kände på sig i dag att jag bara tänkt låta honom sova i en timme, så han protesterade genom att inte sova alls! Nedrans. Sen var vi på stan och han slocknade i vagnen! Men hann ändå bara sova i en kvart.

Trots det, är han vaken än... Men innan nio hoppas jag att han har somnat. Och så hoppas jag på en liten sovmorgon imorgon ;)

Shoppade en hel del på stan idag. Wilhelm fick en massa kläder! För en tusenlapp. Hittade dock mycket på rea, så vi fick mycket för pengarna. Elina fick en mössa, leggings och sockar.
Och jag och Wilhelm lyxade till det med varsin skål marängswiss! Mumsigt värre kan jag lova. Och Wilhelm älskade det. MIN glass sa han och lät minsann inte mormor smaka ;)

Köpte även en del till mig själv. Men när jag kom hem blev jag besviken. Leggings som var för stora en tröja som var trasig... Så jag måste lämna tillbaka. Köpte en tunnare kofta också. Den var för stor trots stl M. Men jag behåller nog den ändå. Såååå stor var den inte ;)

Ja, en bra dag har det iaf varit, och vi lär nog sova gott hela familjen inatt. Imorgon väntar nya äventyr!

1 timme

Nu är det slut... Wilhelm har nyss somnat. Han somnar så sent på kvällarna nu. Så från och med imorgon får han bara sova en timme på dagen. Ska se om det gör susen!

Hämtade hans säng igår, så ikväll fick han sova i sin egna säng. Gick bara fint :)

Imorgon blir det stan. Måste köpa kläder åt Wilhelm som han ska ha på bröllopet på lördag. Och kanske nått åt mig själv. Köpte en kjol åt mig själv igår, så jag måste hitta nått linne att ha till den. Men det ska jag nog hitta.

Nä nu väntar lite små plock här hemma, sen ska jag bara ta det lugnt. Kanske lägga mig i tid. Igår var Elina vaken till efter ett!!! Vet inte riktigt vad de var med henne. Ont magen kanske...

Nä svammel vart det! På återseende.

Den Lilla Sjöjungfrun - Flickan

Inte vart det bättre sen heller... Orkar inte ens skriva nått om det. Det får bli som det blir...

Till helgen vankas det iaf bröllop. Ska bli riktigt kul! Älskar att gå på bröllop. Roligt också att klä upp sig själv och barnen. Ska bli kul även för dom, eller ja Wilhelm, då det är en massa andra barn med :)

Wilhelm är som sagt som sin far. Saknar honom! Men skönt att slippa se på "Flickan" (Lilla sjöjungfrun) för en kväll ;) Hans nya favorit efter "Bilar".

Jag borde åka och köpa mig nått att äta. Men vet inte om jag orkar... Är less på alla jävla måsten hela tiden...

Idag åkte iaf Crosstrainern fram. Så imorgonbitti börjar jag! Ska försöka köra lite varje morgon. Beror ju självklart om mina barn tillåter mig till det. Självdiciplinen finns där. Jag är peppad!

Slut med snällheten. Den kastas nu i sjön!

Idag skulle ha varit min "lediga" dag. Eller ja, utan Wilhelm. Men det finns ju saker som är skönt att göra när man bara har ett barn hemma. Är ju som en aningen lättsammare! Men nä, då var jag helt plötsligt tvungen att åka och hämta ALLA mina saker från faderns lägenhet. Roligt att göra i värmen.

Sen får man inte ta alla sina grejer heller, utan då ska han låna saker som jag äger helt plötsligt. Så blir det storbråk till slut. Som alltid. Man säger en sak, men menar en annan. Allt för att jävlas. Funkar fint för mig också. Jag behöver inte vara så jävla snäll hela tiden. Slut med det nu!

Peppande inlägg? Nä, men ni får nöja er med det så länge. Åter till en hungrig bebis och flyttande....

Mammas egna Jonah

Lyckan var total imorse när jag hittade en bruk med kaffe! :) Så ingen zombie idag inte. Och min son var snäll. Vi gjorde morgon klockan åtta. Helt perfekt tid måste jag säga!

Nu ska jag leta åt nån lapp så jag kan skriva en lista på vad vi ska handla. Inte lätt med två små barn.... Blir spännande att se hur det går! Wilhelm har bestämt att han ska få äta korvlunch på Ica Maxi. Funkar fint för mig. Han har även bestämt att vi ska köpa glass och melon. :)

Jag var optimistisk sist när jag köpte blöjor till Elina. Tänkte att det kanske var dags att köpa en storlek större. Hmm... Praktiskt, nu kan jag packa in hela henne i en blöja ;) Så idag köper jag mindre blöjor...

Wilhelm var ganska så söt igår. Vi åkte i bilen, och min telefon ringde. När jag pratat klart frågade han vem det var. Då sa jag att det var en kompis till mamma. Då säger han Jonah. Mammas egna Jonah.... Hahaha, sötplutt. Att han associerar Jonah med en kompis. Min stora fina kille!

Nä dags att skriva lista.

Bilder från midsommar

Den snygga sovstilen:

 

Midsommar 2010:

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Konstig dag...

Idag har det varit en konstig dag. Det började med att Wilhelm sov till 9.20!!! FATTA! Har inte hänt en endaste gång på ett år, minst! Skönt var det i alla fal. Men rutinerna vart ju som rubbade hela dagen.

Förmiddagen spenderade vi hemma. Wilhelm ville så klart inte sova, även om jag sköt upp läggningen. När jag gav upp, fick han lite mellis i magen. Elina fick en flaska. Och sen åkte vi ut till Eliza, Mattias och Sunne. Åt grillat och lekte en massa. Hade super mysigt. Wilhelm tyckte det var riktigt roligt. Även om han tyckte att alla leksaker tillhörde honom och att Sunne var jobbig när hon stökade ner ;)

Kom hem ganska sent. Så det blev välling och sängen direkt. Slocknade nästan med en gång också.
Insåg till min besvikelse att det inte finns nått kaffe här hemma. Panik för mig. Vet inte hur jag ska överleva. Tycker att någon vänlig själ kan komma hit med ett paket ;) Men det lär ju inte hända. Så det är bara att gilla läget.

Måste ändå handla imorgon. Får ta det direkt efter frullen! Kommer vara som en zombie utan mitt morgonkaffe! :(
Nu ska jag sörja med ett litet poker lir. Sen ska jag nog se lite serier!
Najt!

Det tragiska ljudet

Ja men just det. Det tragiska ljudet av att mobilen håller på att dö av utmattning. Så inga samtal gjorda fören jag hunnit ladda på den lite.

Vaknade härom dagen av att Wilhelm satt på Elinas huvud. Inte det roligaste att bli uppväckt av. Men nu har jag möblerat om lite, så nu kan det inte hända igen....

Nä, dags att packa sitt pick och gå en våning upp. Bara det är ett projekt :P

Goda vänner

Midsommar avklarad - Check!

For på middag hos mina föräldrar. I deras stuga. Eller ja, där dom bor nu. Vi bor själva nu på Teg... For hem då Wilhelm vart trött efter lek ute hela dagen. Och lite bad i polen. Han ville dock inte somna riktigt. Tog över en timme för honom idag. Jag ville inte ligga där inne med tanke på att jag somnade där igår...

Men han sover iaf. Elina likaså. Jag tar mig faktiskt ett glas vin. Har pratat med min mamma i telefon i nån timme. Eller var det två? Ska snart ta och lägga mig och beta av lite serier som jag följd - glömt - men nu laddat hem! :D

Måste ladda mobben. Ringa lite samtal först. Många övriga tankar i hjärnan idag. Mycket som händer och har hänt här i dagarna. Som jag självklart måste bearbeta med goda vänner.

Och på tal om goda vänner.... Vill hämed me om ursäkt till alla mina vänner. För jag vet att jag är en dålig vän just nu!! Men det är inte alls lätt att vara själv med två barn, ha ett hus som måste fixas, ett hem att ta hand om, en sjuk mamma, en flytt som närmar sig med stormsteg och ja.... Annat som måste fixas med. Men som sagt, jag vet att jag fösummar er. Men det ska jag ta igen! Det lovar jag er! Hang in there! ;)

Oj, ljupt nästan... Haha... Nä men summan av kardemumman; En trevlig kväll och en massa tankar. Livet tar sin vändning. Här och NU. Det händer hela tiden! Dom som jag håller kär, hoppas jag vet om det också. Och jag hoppas att dom finns kvar efter allt det jobbiga också. Älskar hela högen tammefan! ;)

Nä nästan för djupt. Dags att leta laddaren och ringa lite "viktiga samtal" och skicka lite sms. Känner mig social-sugen just nu!

Hoppas ni alla haft en fantastisk midsommar! Och senare eller imorgon kommer nån bild eller 5. Har faktiskt varit duktig idag och försökt fota! :)


Midsommar

God morgon gott folk! Är pigg och glad idag. Inte så konstigt då jag somnade när jag nattade Wilhelm. Sen har vi sovit gott fram till halv sju! Lyxigt värre!

Solen skiner och det är vindstilla. Kommer bli en kanon varm dag idag. Härligt!

Om ett tag ska vi åka till min mormor och morfar. Äta lunch och dansa små grodorna. Sen åker vi till mina föräldrar ute i stugan. Hela familjen blir samlad för firande. Mysigt!

Hade tänkt oss till Gammlia idag egentligen, men känner inte att jag vill gå där ensam med två barn. Är alltid knök fullt ju. Så iår skippar vi det! :)

Nä nu vaknar Elina. Och vet ni? Igår var hon superbra! Hon åt bra under hela dagen och var vaken rätt mycket. Vaken och glad! Så roligt. Hoppas hon är lika duktig idag!

Ha en underbar midsommar allihopa! Det ska vi!

Dagens projekt

Just det. Tror ni att det blev nån BB bild tagen? Nä, Wilhelm var så myggbiten att han såg misshandlad ut... Stackarn. Inte lätt att vara i Finland. Men nu är dom nästan borta :)

Idag har Wilhelm haft en dålig dag. Vet inte vad det var med honom. Har bara varit en massa skrik och gnäll. Men det är klart att dom också kan ha en dålig dag emellanåt. Hoppas han är på bättre humör imorgon.

Dagens projekt blev att klippa Wilhelms hår. Inte det lättaste i världen kan jag lova er! Han hatar att bli klippt. Skriker som en stucken gris gör han. Tänkte att jag skulle använda trimmern. I tankarna var det en bra idé. Tänkte att han kanske skulle gilla det bättre, och att det skulle gå fortare. Men ja... Han har ju sjukt mycket hår....

Knappt halvvägs så dog batteriet. Så då fick man ladda och sen köra en snabbvända, ladda, köra... Tillslut vart klockan mycket och då tog jag fram saxen. Fick hålla fast och skynda mig att klippa det som var kvar. Vid öronen och i nacken. Snett och fult och ojämnt. Men men, han får väl gå så. Så länge det inte är super långt så det stör honom så får vi vara nöjda och glada.

Imorgon har han sista dagen på dagis innan sommarlov. Blir fullt upp för mig, men ska bli så himla mysigt att bara njuta av sommaren tillsammans!

Har försökt ta reda på idag, om det går att studera på halvtid och vara föräldraledig på halvtid. Men inte vart jag klokare av att läsa på csn s hemsida och försäkringskassan. Har iaf kommit in, och ansökte därför om studiemedel för halvtid. Men måste nog ringa och kolla upp det imorgon. Vore ju inte så kul om man måste betala tillbaka en massa....

Nä dags att ge lillasyster lite mat i magen!

Åhh Mamma. Älska dig.

Jag står i köket och skär upp melon åt min älskade lilla pojke när han helt spontant kommer fram till mig. Kramar om mitt ben hårt och säge Åhh Mamma. Älska dig.
Snacka om att mammahjärtat smälter totalt. Älskar mina barn över allt annat!

Elina har inte varit så matglad idag. Det är hon iof nästan aldrig. Men imorse totalvägrade hon. Och sen har hon spytt på mig som en liten gris. Mindre trevligt. Fick ringa och rådgöra med barnmottagningen som tyckte att jag skulle erbjuda henne mat varannan timme istället för var tredje och hålla koll så hon kissar och inte blir uttorkad och så.

Men ikväll har hon faktiskt ätit lite bättre. Skönt. Hoppas det håller i sig.

Jag har varit i gamla lägenheten och packat mina saker. En del av det iaf. Ska bli så skönt när allt är här på Teg istället. Och ännu skönare blir det när vi flyttar. Dör snart av längtan! Kommer verkligen att bli toppen! Imorgon fortsätter jag med packningen. Hoppas på att hinna med en del iaf. Sen lunch med Tant Sara på stan innan bilen ska in på lagning.

Nä nu sover båda barnen och jag har första stunden på dagen som bara är för mig själv. Utan några måsten. Så vad ska man hitta på då? Blir nog Ben&Jerry´s Half Baked och lite poker, de bästa!
Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag gå runt och städa ett tag istället, tills Elina ska ha nästa Tuta! haha


Galen onge

Wilhelm somnade SENT igår och vägrade sova middag idag. Nu springer han och sliter i allt han inte får, sprider runt leksaker (favoriten, under soffan) sliter och drar i mig. Jag försöker hålla mig lugn. Är helt utmattad. Blir skönt att sova ikväll kan jag lova er!

Vi va en sväng till min mormor och morfar i förmiddags. Trevligt värre. Min gammel mormor är uppe och hälsar på. Varmkorv och Tophat. Mumsigt. Och en massa lek och bus så klart.

Nä nu ska jag försöka få Wilhelm att plocka ihop lite... Lycka till..........

Dags att Shoppa lite.

dsc00262 (MMS)

Dags att Shoppa lite.



Flashback


Elina sov hela dagen... Men nu på eftermiddagen har hon varit lite mer vaken. Men efter badet fick hon super ont i magen. Skrek som att nån hade slagit henne. Guuuud vad ont de gjorde i mammahjärtat! Hon är lite gnälling nu, men är vaken iaf. Så det känns skönt. Vill bara att hon ska äta bra och må bra. Som alla andra mammor.

Man får ju lite flashbacks från när Wille var liten. När han var 3 månader började han tappa i vikt titt som tätt och vägrade äta. Och Elina verkar inte klara av det lika bra som sin storebror. Han kunde gå flera dagar på bara några ynka ml ersättning. Men om hon kräks upp lite mer än hon brukar av det lilla hon får i sig, så verkar hon ju uppenbarligen inte klara av det...

Till annat. Idag firar mina föräldrar sin bröllopsdag. 18 tillsammans i äktenskap. Stort grattis till dom. Starkt jobbat! Jag hade väl tänkt hålla mig undan, men dom ville ha med mig och Elina. Så¨vi hade kollat på prinsessans bröllop idag. Druckit ett glas champange och ätit jordgubbar till. Nu har grillen startats och maten skall förberedas. Gott gott!

Nu ligger Elina och pratar för fullt. Jag ska skynda mig att ringa och säga godnatt till Wille, sen vara med henne! Hoppas ni andra har en trevlig kväll i detta regniga väder!

Loja barn

Nu har vi fått komma hem igen. Skönt skönt. Och Elina mår mycket bättre.

I förrgår natt så åt hon ingenting på hela natten! Från 19 på kvällen och fram till 5 på morgonen. Sen kräktes hon ett rejält lass på morgonen. Var lite halv loj och ville inte riktigt äta.
Sen hade jag ett möte på Bvc, och då tog jag upp detta och vi tog en vikt. Då hade hon gått ner sen förra veckan, så Bvc sköterskan ringde till Barnmottagningen uppe på sjukhuset och vi skulle få komma in direkt för dom ville kolla på henne.

När vi kom in så undersöktes hon. Var öm över magen, men annars såg allt bra ut. Så tog dom prov för att kolla halterna i blodet. Och dom visade på uttorkning, hon hade lågt blodvärde och för låga halter i blodet. Så vi blev inlagd och hon fick dropp!

Hela kvällen var hon helt borta. Dom kom in hela tiden och tog prover på henne. Hon vaknade inte ens. Bara gnölade till lite när dom höll på att greja, men vaknade som aldrig riktigt. Obehagligt kan jag lova...
Men efter två omgångar dropp blev hon lite piggare. Och mot kvällskvisten började hon äta lite igen.

Nu väntar vi på provsvaren. Vet bara att hon hade jätte mycket äggvita i urinet. Så det är skickat på odling. Sen tog dom hur mycket andra prover som helst. Jobbigt att vänta på. Men tror nog att det ser bra ut! :)

När vi kom hem idag så var Wilhelm helt loj. Och har varit det hela dagen. Han har mestadel suttit i mitt knä idag. Stackarn... Men ingen feber eller nått annat. Så jag hoppas han vaknar upp som en ny liten pojke imorgon!

Nu ska Elina snart få mat, sen ska jag njuta av en kopp kaffe och friheten! ;)
Hoppas ni alla får en trevlig helg och tack för alla fina kommentarer!

Då var vi inlagd på barn2 igen. Dropp hopp...

dsc00259 (MMS)

Då var vi inlagd på barn2 igen. Dropp hoppas vi ska göra susen. Min lilla flicka...



Hälsar på tant sara på praktiken.

dsc00258 (MMS)

Hälsar på tant sara på praktiken.



Ted G. Jordskalv

Solen skiner. Ted Gärdestad. Snart kommer Wilhelm hem!!! :)

Ska ta mig an BB bilden nu! Bara jag lyckas fånga dom båda på ett och samma kort. Sen är jag inte kräsen. Går inte att vara det när det gäller att fota småttingar.

Igår kväll bajsade jag på mig. Nästan iaf. Det var världens jordskalv här! Helt plötsligt började hela sängen skaka! Och inte så lite heller. Har sängen 1 dm från väggen, men igår slog den mot väggen. Ruggit. Hade varit mycket roligare om det var en själv som orsakat de ;) hehe!

Nä nu ska jag koka mig en kopp kaffe och bara vara bered på Wilhelm!

Elina 2 mån











Rötotten

Har varit och shoppat lite idag. Bäddset, handduk till Elina och ett par jeans åt mig själv. Är nöjd! :)
Har inte köpt jeans till mig själv sen innan Wille. Så det var på tiden. Hatar att köpa byxor. Vill att dom ska sitta helt perfekt, annars får de fan vara! :P

Just de. Elina har rött hår!!! Vart kom de ifrån egentligen? Har inte i släkten som har det... Måste vara från faderns sida.... Men ja, konstigt känns de iaf. Är ju inte helt rött. Men ja, det är en del som har påpekat de, så det är ju inte bara jag som ser de.

Har tagit lite bilder, så dom kommer upp snart och då får ni se för er själva! :P
Nä nu ska lillan få lite mat sen hoppas jag att hon vill göra natt. Hon har varit vaken i flera timmar nu!!


Födelsevikt passerad

Nu har vi varit på Bvc för en snabbvikt. Nu har Elina precis passerat Wilhelms födelsevikt! Lite sjukt egentligen att han vägde som en 2 månaders när han föddes. Eller om Elina väger som en nyfödd ;) Iaf stannade vågen på 4,5 kg! Härligt att hon går upp! Även om det går i snigelfart.

Annars idag då? Vi har varit ut en sväng till stugan och rensat upp lite. Elina gillade den friska luften och sov nästan hela tiden. Sen var vi in en snabbis på Expo. Självklart kom man inte ut tomhänt därifrån. Köpte mig en termoskanna, grytvantar och nå skålar :) Måste ju börja inhandla inför flytten. Snart blir det Ikea! :)

Nä nu vill Elina ha en stor puss! Ja, hon vill faktiskt det! ;)
Hoppas ni haft en bra dag!

Morgon

God morgon gott folk!
Solen har tittat fram idag. Men det blåser fortfarande. Får se om man ids hitta på nått idag eller om man bara håller sig hemma. Funderar på om man ska åka till gamla lägenheten och packa lite. Har ju inte tagit mina grejer än...

Imorgon tänkte jag ta med mig Elina och gå till Bvc för en liten vikt. Hon äter så himla lite. Men hon mår som sagt bra, så jag är inte orolig. Men ska bli spännande att se vad hon väger nu :)

Nä, nu ska jag ta mej en kopp kaffe!

2 månader

Idag har jag varit trött hela dagen. Vädret har inte varit kul. Nästan storm faktiskt.
Blev inte Tapas igår. Va här på Teg hos en kompis och hade lite pokerkväll istället. Riktigt skoj var det.

Nu saknar jag Wilhelm så det gör ont i hela mig! Har pratat med honom i telefon, och han verkar ha roligt i Finland. Han pratade mest om Lillasyster. Tror han saknar henne.

Igår blev Elina två månader! Känns sjukt att det redan gått så länge sen hon kom. :)

Nä nu ska jag fortsätta sova. Somnade vid åtta och vaknade nu då Elina ville ha lite mat.
Najt!

Standag

Igår blev det en dag på stan med underbara vänner! Och jag klarade av dagen utan en massa köp ;) En kaffe bara, men det räknas väl inte?

Idag står samma sak på menyn! Ska hoppa in i duschen nu. Sen göra mig iordning och åka ner på stan och sätta mig vid älven med en kopp kaffe! Det är sååå mysigt att sitta där och bara umgås med vänner.

Far min är på golftävling idag. Lycka till säger jag till honom! Sen ska dom käka middag på Tapas ikväll. Jag har försökt gulla in mig för att få följa med :P Dom hade tydligen en plats över. Den som mor skulle ha, men hon tvekar. Och självklart är man snabbt framme och gullar lite :P hehe...

Nä, tiden drar iväg och jag saknar mina vänner!
Hoppas ni andra också har det härligt idag i det underbara vädret!

Finland

Nu har Wilhelm åkt till sin pappa. Och dom åker till Finland imorgon och blir borta i miljoner år :( Eller ja, tills på tisdag. Fan vad jag kommer att sakna honom!

Idag kom äntligen skatteåterbäringen. Satt inte helt fel på kontot ;) Måste ju köpa en ny bil. Plus en massa möbler till lägenheten. Har ingenting. En säng och sen möbler till barnen. Men det är allt. Inte ens en tv äger man. Inte för att jag någonsin ser på tv. Men Wilhelm skulle nog dö om han inte fick se Bompa! :P Och jag kan ju alltid börja kolla :P

Till alla er sen när jag flyttat: Hos mig finns det ALLTID kaffe ;) hehe!
Även om det är bekvämt att bo hemma hos sina föräldrar. Är det otroligt skönt med ett eget ställe. Lättsammare även med barnen. Längtar tills vi kommer in i lite mer rutiner.

Nä nu blir det lite nätpoker och sen ska jag försöka se en film jag påbörjat. Inte alla kvällar man ser på film inte ;)


Flytt!!

Jippie! Fick precis veta att jag fick lägenheten! :D Så mitten av augusti flyttar jag och barnen till Böleäng! Längtar redan kan jag lova. Ska bli så skönt att äntligen få starta om på nytt med barnen.

Nu måste jag bara börja fundera på vad som måste inhandlas. Blir en trip till Ikea inom kort! :)

Nä nu ska jag mysa med dottern!

BB bilden

Har funderat på BB bilden ett tag nu. Och har kommit fram till att det blir en bild bara på barnen. Lite tråkigt faktiskt, då jag tycker att föräldrarna ska vara med så man får se ansiktet på dom också. Men nu är det ju som det är. Funderade ett tag på om jag skulle ta på mig och barnen, men nä. Blir barnen, det får banne mej räcka.

Sen kan man ju börja fundera på HUR I HELLSIKE man ska fånga dom båda på en och samma bild. Gjorde ett försök för nån dag sen, men ja, det gick väl inte sådär jätte bra... hehe... Får kanske bli morgondagens projekt?

Och imorgon ska vi ha picnic och mata ankorna. Jag är rädd. För ankorna då. Tycker dom är så elaka på nått sätt. Opålitliga kanske... Jaja, ska ta mig en tidig kväll!
Najt!

Öga för öga

Åhhh, nu är vi bara två som slåss om lägenheten!!! :) Och då vet man heller inte om den andra har tackat ja. Hoppas jag får veta redan imorgon!

Åter till välling och Blixten McQueen!

3:a

Godmorgon! :)

Har avancerat mig i kön på lägenheten idag. Ligger 3:a nu. Bara två idioter före som måste måste måste tacka nej ;)

Har nyss varit och lämnat Wilhelm på dagis. Ska ta och göra mig iordning och sen åka och hälsa på dom på jobbet :)
Skulle ha gjorts för länge sen, men tiden räcker inte alltid till. Men dom förstår säkert.
Solen skiner och jag känner att det kommer att bli en bra dag!

Lägenhet 2

Nu har jag varit och kollat på lägenheten! Och ja, jag vill ha den! Var jätte bra planlösning och allt! Enda fixet är väl köket som jag inte tyckte var tillräckligt fint ;) Men det kan man alltid fixa själv! Lite nya tapeter och kakel. Lätt som en plätt! :)

Ligger iaf 4:a i kön än så länge. Och det var ingen annan som hade varit och kollat på den, så ja... Jag hoppas! :)

Elina har ont i magen, så nu ska hon och jag mysa! Jag blir som illamående av allt gumpande! :P hehe

Äntligen måndag!

Får man säga så? För det är faktiskt så det känns. Det är på veckodagarna man kan söka lägenhet, så det är därför.
Och ikväll ska jag faktiskt åka och titta på en lägenhet. Hoppas hoppas att den är fin och att jag får den! :)

Annars händer här inte mycket idag. Har ringt och jagat en massa försäkrings gubbar. Håller faktiskt fortfarande på. Det är inte så lätt att få tag i dom... Fick tag i en av dom för ett tag sen iaf. Riktigt otrevlig var han också. Sånt gillas!

Nä jag ska väl gå tillbaka till telefonen! Sen blir det en sväng och köpa lite blommor.
Hejs!

Vinst!

Jorrni jag kammade hem hela turneringen! :) Vi va 3 tjejer som var med och alla vi kom först! :) Riktigt roligt var det. Trevligt sällskap. Sen for vi ut på TC. Det var dock lite svårt att njuta, för det var riktigt kallt. Man satt mest under en stor hög med filtar och frös.

Barnen kom hem imorse. Och snacka om att jag saknat dom. Vi gjorde lite lunch och åt, sen sov vi hela familjen! Haha...
Nä nu ska jag fortsätta att försöka få tag i hon som har lägenheten jag ska åka och kolla på!
Tjoho!

En timme i i turneringen och jag leder. Gå...

dsc00254 (MMS)

En timme i i turneringen och jag leder. Går riktigt Jävla bra! ;) jihooo!



Vinsten närmar sig

Nu är vi tillbaka hemma hos Sara igen. Middagen var sjukt god! Och sällskapet var det heller inget fel på ;)
Blev en sen kväll för lilla Jonah så vi hoppas han sover länge imorgon. Jag och Elina stannar här inatt. Jag och Sara ska snart lägga oss och se film. Men antar att vi båda kommer att somna ganska snabbt!

Imorgon är det dags för poker turnering. Jag hoppas på vinst! Men hur som helst är jag sjukt taggad, kommer bli en toppendag! :)

Var på stan igår och shoppade loss lite. Måste verkligen handla en massa nya kläder. Har verkligen ingenting att ha på mig ju!! Trots stor shoppingen igår, har jag inte den blekaste aning om vad jag ska ta på mig imorgon. Hoppas på solsken och värme så man kanske kan ha på sig klänning. Det är så skönt! :)

Nä nu ska nog jag och Sara se film och sussa!
Najt

Grillning

Idag har vi varit hos Sara och bara tagit det lugnt. Nu ska vi packa in barnen i bilen och åka ut till Vännäs och Saras mamma Marlene med familj och grilla! Mys och mums! :)

Hoppas ni har en bra fredag!


Det är som det har blivit och som det är...

Klart att man önskar att allt var annorlunda. Men så är ju faktiskt inte situationen. Och allt man kan göra är att gilla läget, och göra det bästa av situationen. Och tro mig, jag gör mitt bästa. Det är inte lätt att ta hand om två barn själv, när man inte är van, och dessutom själv.

Men vi har det jävlig bra. Om man får uttrycka sig så. Och jag har sjuk många människor runt mig. Mer än jag själv vet om. Och jag är dom evigt tacksamma! Känns så himla tryggt att jag har dom. Även om jag klarar allt själv. Bara vetskapen om deras existens och hjälpsamhet värmer verkligen om hjärtat! Tack snälla ni!

Har självklart mer att ventilera, men allt kan inte komma ut. Inte nu iaf. Men det kommer fram så småningsom. Var inte bered på att min "lilla blogg" skulle bli så stor som den blivit. Men det är bara roligt. Det betyder att allt jag skriver inte är för gäves. Och det är NI som håller bloggen uppe och intressant! Och jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får. Till tusen! Så tveka inte att skriva en liten rad! :)

IG

Jag ger mig själv IG i bloggning. Jag vet... Men det är verkligen fullt upp just nu. Mycket som händer. Och en del av det hela är inget jag skriver om i bloggen. Men det är tungt just nu...

Men nu har jag gett ett löfte till Sara. MINST ett inlägg per dag! Och om jag någon dag verkligen inte har tid, så blir det minst två dagen efter! Och jag skriver detta, för jag ljuger aldrig i bloggen! Så nu måste jag verkligen hålla det här.

Hänt mycket här också. Har faktiskt hänt nått positivt för en gångs skull! Lämnade in min bil på lagning. Skulle få tändningslåset lagat. Sen hade jag fått ett hål på avgassystemet och visste att hela det skulle måsta bytas ut, men det hade jag tänkt göra själv. Eller ja, en kompis skulle hjälpa mig. Men sen hade dom fixat även det, gratis. Var tydligen bara nått litet fel. Men att dom ens hissade upp bilen och kollade! Dom trodde säkert jag tänkt göra det helt på egen hand och vart oroliga ;) hehe...

Tänkt på en sak.... När man går på stan eller vad man gör, med en nyfödd. Aldrig att en kille uppmärksammar en, dom tror ju självklart inte att man är singel.... Lite tråkigt faktiskt ;)
Men jag har blivit bjuden på dejt av en kille ;) Kul, med tanke på min situation. Inte för att jag tackat ja, men ändå. Kul att man fortfarande på nått sätt är önskvärd ;)

Ikväll är det lite vin smarr och mys och skitsnack med Sara. Var riktigt längesen nu. Imorgon blir det en sväng ut till Vännäs och hälsa på hennes mamma med familj! Det ser vi fram emot.
Nu ska jag vara social. Alltså med folk på nätet, inte med Sara ;) Vi sitter alltid med varsin dator. Men vi diskuterar och pratar samtidigt iaf ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu