Snälla lilla flicka, ÄT!!!!

I söndagskväll började Elina äta sämre igen. Och i måndags fick hon ju vaccin. Självklart fick hon 39 graders feber och var gnällig och hängig. Igår hade hon 38 och idag är hon än så länge feberfri.
Hon har ätit sämre och sämre, och nu äter hon nästan ingenting. Gud va less jag blir.

När hon äntligen hade gått upp bra i vikt och allt flöt på ganska bra, så kommer det här! Elinas läkare ringde igårkväll iaf. Hemifrån, lite pinsamt måste jag säga... Och hon hade informerat läkaren som jobbade natt om att Elina eventuellt skulle komma in under kvällen/natten. Men det är sjukt svårt att veta om man ska åka in eller inte. Speciellt när man har ett annat barn hemma också. Man vill ju inte direkt åka in i onödan då.

Hur som helst så fick hon i sig 70 ml vid sjutiden och hela 5 skedar gröt!!! Inte illa! Kändes ju lite bättre då.
Sen vid halv elva fick jag i henne 20 ml och sen har hon stenvägrat hela natten. Vid sju fick jag i henne 60 ml. Men hon vill verkligen inte ha något! Var till och med svårt att få i henne hennes mediciner i morse! Hon ser äcklad ut så fort hon får in nått i munnen. När man ger henne nappen är det samma sak, tills hon inser att det inte är mat utan bara nappen.

Läkaren skulle ringa upp nu på morgonen. Men vad är morgon för henne egentligen? Klockan är ju redan 10. Elina är inte alls pigg idag. Hon kissade pytte lite igår vid 2 tiden och sen kissade hon pytte imorse, helt koncentrerat var det också. Så det känns ju inte så bra...

Ska ta och hoppa in i duschen och sen ringa upp till mottagningen och höra hur dom tänkt sig. Elina har ju inte förmågan att komma igång av sig själv med matandet när det blir så här. Hon blir ju så fort slut på.

Wilhelm min älskade pojke tog iaf sovmorgon idag till kvar över åtta!!! Minns inte när det hände sist. Jag och Elina gick dock upp strax innan sju, så jag fick ju inge extra sömn. Men så skönt att ta det lugnt på morgonen. Göra ordning Elina i fred och dricka morgonkaffet och faktiskt njuta av det!
Och han var väldigt duktig och snäll på morgonen. Var inge tjafs om nått! Så himla skönt. Och det behövde vi efter gårdagen som bestod enbart av bråk, skrik och tjafs!

Näni, duschen var det. Ska bara bättre på att uppdatera er!

Kommentarer
Skrivit av: Anna

Ja, det är bara att åka in, usch, vet hur det känns. :/

Tänker på er, håller tummar och tår för att det ska vända snart! Du får ta i med hårdhandskarna för att skynda på saker och ting!

Kram

2010-11-03 @ 10:37:31
URL: http://mitt-liv-anna.blogspot.com
Skrivit av: Carro

Fan så jobbigt att hon inte vill äta!



Har dom inte hittat vad som är problemet än?



Hoppas hon snart får aptit! Krya på er, eller vad man nu säger!



Kram

2010-11-03 @ 11:32:17
URL: http://caroliinebengtsson.blogg.se/
Skrivit av: En pojkmammas vardag ♥

Fy att hon ska få feber när allt var så mycket bättre...hoppas att hon snart får matlust och en stor aptit!

Kramar

2010-11-03 @ 12:36:25
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu