Mysstuder

Som vanligt dåligt med uppdateringar. Och jag är usel på att svara på era underbara kommentarer. Men jag läser dom varje dag och känner värmen av omtanke!

Vi är fortfarande inlagd. Ja, det lär vi vara ett bra tag till. Men har iaf fått sova hemma nu i många dagar. Dom ville dock att vi skulle stanna kvar inatt, men jag vägrade. Hade inte med mig nå grejer. Elina hade kräkts ner alla extrakläder. Fick stanna till på Lindex och köpa nya...

Ska tillbaka på en heldag imorgon. Och dom vill att vi ska stanna där i några nätter. Men ja, jag vill inte. Får se hur det går. Kan vara där om dagarna, men vill gärna sova hemma. Får panik av att vara instängd. Och min rygg klarar inte av deras sängar.

Eventuellt blir det sond igen. Vet inte hur det känns. Bra iom att man vet då att hon kan få i sig det hon behöver. Men känns ju ändå inte bra. Självklart. Sånt känns ju aldrig bra... Men ja vi får se!

Wilhelm är så himla mysig nu för tiden. Det ska kramas och mysas hela tiden. Helt underbart. Och så ska lillasyster komma och titta på när han dricker vällingen. Så ska dom mysa också. Ikväll låg dom brevid varandra och han strök henne över huvudet och sen låg dom och höll varandra i handen. Söt pluttarna!

Kommentarer
Skrivit av: thowe

stor kram till Er.

2010-10-06 @ 07:53:41
URL: http://thowe.blogg.se/
Skrivit av: Linda

Ja, jag märkte aldrig att det var så här jobbigt när jag hade det med Leon.. De kan omöjligt ha varit så intensiva som de är nu..

Men jag ska fråga när jag träffar läkaren och se vad han säger.. Har ju inte haft så mycket när jag jobbar utan mest när jag är hemma.. Men som du säger, kroppen blir helt slut och det varar ju hela dagen!

2010-10-06 @ 09:47:42
URL: http://leonochmamma.bloggplatsen.se
Skrivit av: Johanna

Tänker på dig/er Kram

2010-10-06 @ 10:30:42
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Skrivit av: Linn

ja hon e söt, fast vilka bebisar är inte det :)

Jasså de gjorde du, jo han jobbar o slit han :)

2010-10-06 @ 10:33:31
URL: http://linnrooos.blogg.se/
Skrivit av: Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma

du är stark! hoppas verkligen det vänder snart!



sv: det va så lite så!

tack söta du, ja förstår det det finns ju så himla mycket fint :D



kram kram

2010-10-06 @ 22:10:48
URL: http://shiiitonge.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu