DSB

Neurologen på Drottning Silvias Barnsjukhus har äntligen hört av sig. Seg som kola måste jag säga. Hur som helst så blir det resa ner. Han ville träffa Elina personligen och undersöka henne.
Här på sjukhuset hade dom inte skickat ner hela hennes journal och alla provsvar och sånt. Så det skulle skickas imorgon. Så till veckan dimper det ner ett brev med infon. Hoppas även vi får veta när det blir av då också.
Vi skulle vara beredd på två resor nu också. Eftersom han först ville träffa henne och göra en bedömning om dom ska utreda henne vidare där nere eller inte. Men det spelar självklart ingen roll för mig. Allt för Elina liksom!
Bvc dags idag. Helt i onödan egentligen då vi va på Barnmottagningen igår och vet redan att kurvan ser ut som skit igen! Lättare idag än för två månader sen...
Jag önskar att jag kunde fixa allt, men det går ju inte.  Men jag gör iaf allt jag kan för att mina barn ska ha det bra.


Kommentarer
Skrivit av: Sofi

Självklart gör man allt för barnen!

2011-03-17 @ 14:19:16
URL: http://hugosvarld.blogg.se/
Skrivit av: Janna

....och du är så duktig gumman!

2011-03-18 @ 08:56:12
URL: http://jannabus.blogg.se/
Skrivit av: malin

ja skönt att äntligen slippa pressen, och kunna slippa ifrån nån gång ibland utan att stressa hem igen:) skönt att ni äntligen får åka ner och bli utredda:)

2011-03-18 @ 20:10:14
URL: http://nyasmalin.blogg.se/
Skrivit av: Helena

Ni verkar ha det kämpigt. Jobbigt med ett så struligt första år. Lilltjejen ser så glad ut på alla bilder. En riktig fighter :-)

Hoppas ni får lite svar där borta i storstan sen! Kram

2011-04-02 @ 08:27:44
URL: http://blogg.vk/e-lack









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu