Vill inte åka själv

Solen skiner men det blåser som tusan ute! Fy alltså. Då ser jag hellre att det regnar faktiskt...
Hoppas på fint väder till helgen istället.
Wilhelm är på dagis. Han har ju/är långledig. Men nu får han gå på dagis på onsdagar. Han är supernöjd att vara tillbaka. Och kompisarna blir jätte glad när dom ser att han kommer. Roligt.
Jag har betalat lite räkningar. Och sitter och försöker göra nån nytta.
Tiden till Göteborg har vi fått. Så nu väntar jag på att läkaren ska ringa upp mig så jag kan få intyg (hoppas jag) på att vi ska få flyga ner istället för att åka tåg. Så vill jag gärna ha med mig mamma också. Känns inte roligt om man måste åka ner dit helt själv.
Nä, nu ska jag fortsätta med mitt innan det är dags att hämta hem Wilhelm.


Barnen gungar



Underbar helg

Vi har haft en underbar helg med mormor och morfar. Vi va på Coop igår. Både Wilhelm och Elina fick rida ponny och hoppa hoppborg. Det var även en del tävlingar, kubb, boule och crocket. Sen fick barnen fiska fiskedamm. Nöjda va dom efteråt.
Sen va vi och firade kusin som fyllde år. Så det blev en massa gotta i lördags.
Grillmiddag med brorsan och hans familj.
Och idag fyllde hans (snart fru hoppas jag) år. Så då blev det ännu mer kalas! :) Wilhelm var supernöjd efter att ha fått åka motorcykel med morbror. Det var nog det bästa han gjort i helgen!
Nu känner jag mig helt färdig efter helgen. Ska ta och se lite Desperate Housewifes och sen sova. Imorgon är det dags för sjukgymnasten för Elina. Spännande!


Nytt liv

Igår köpte jag äntligen en ny dator. Så nu kanske bloggen får lite liv igen! :)
Helgen spenderar jag och barnen hos mormor och morfar. Hoppas på bra väder imorgon så Wilhelm kan få rida ponny och hoppa hoppborg på Coop. Ska dansa soldansen innan jag går och lägger mig. Vankas även grillat imorgon. Och eventuellt blir det en sväng ner på Kulturnatta och kika lite. Får se om man orkar med det.
Jaja, dagens erkännande. Jag följer Big Brother. Så nu vet ni det! haha!


Lösenordsskyddat inlägg

GD


4-1

Galen och rolig kväll igår! Ikväll är det hockey som gäller. 4-1 till Sverige hoppas jag! Vinst ska det bli iaf.
Känns lite jobbigt att man måste upp tidigt imorgon. Kommer dessutom vara jätte stressigt. Elina ska till tandläkaren halv nio och sen till läkaren och dietisten vid tio. Lite snålt om tid. Men tandläkarbesöket borde ju inte ta så himla lång tid.
Blir spännande att se vad dom har att säga om vikten nu. Jag förstår då verkligen inte varför hon inte ökar i vikt. Men huvudsaken är ändå att hon äter och mår bra. Och det gör hon.
Nä nu ska jag höra med Janna om vi ska kila på Ica och köpa nått till hockeyn.
Heja Sverige!!!


Mållös

Wilhelms 3-år kontroll gick super bra. Som väntat. Lite längre än medelsträcket på kurvan och lite under på vikten. Han fick även komma tillbaka idag och göra hörseltest. Är egentligen på 4 års kontrollen, men vi fick ändå göra ett test. Och även det gick bra. Han var så duktig och hörde allt bra! :)
Lillan fick även följa med idag. Mindre bra gick det för henne. Stod still i vikten. Eller ja, tappat 5 gram. Och jag är helt mållös. Varför går hon inte upp i vikt? Hon äter dom ett djur! Så fort man sätter sig till bords så kommer hon krypandes som en tiggande hund! Läkarbesök och dietist besök på måndag. Får se vad dom säger.
Dags att köpa ny bilstol åt lillan också. Hon åker fortfarande i babyskyddet och börja tycka att det inte är så roligt att ha sån liggande ställning. Letar för fullt på blocket nu.
Jag ska även försöka hitta mig en ny dator nu. Nån som har nått tips? :)


Äventyrs parken

Idag har vi haft en riktig sommardag! :) 22 grader varmt.
Jag och Wilhelm mötte upp Tessan, Fredde och Loke på äventyrs parken. Barnen lekte på bra,  men det var rätt så mycket folk där. Så efter ett tag åkte vi hem till Loke istället och barnen fick ha lite vattenlek i hans lekpark istället. Mycket uppskattat!
Efter det så åkte vi till mormor och morfar. Tiggde till oss lite middag och lek av dom. Wilhelm somnade som en stock när vi kom hem! Det lär jag också göra om ett tag ;)
Imorgon blir det stan och förhoppningsvis lite shopping!


Juni

Redan fredag igen, tiden går så fort att vi inte hänger med.
Elinas neurolog ringde imorse. Hon hade pratat med läkaren i Göteborg och vi kommer att åka ner i Juni innan semester. Dock inte fått något datum ännu.
Hon tyckte att tandläkarna på NUS skulle undersöka Elinas tänder. Så om folktandvården inte skriver någon remiss så skulle hon göra det så vi får komma dit efter sommaren! Skönt att veta iaf. Men man vill ju helst ha undersökningnen nu.
Elina ligger och sover så jag ska njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Och sen röja undan lite. Snart kommer älskade storpojken hem! :)


3 år

Wilhelms födelsedag! Och han har haft en toppendag! :) Han har fått en massa fina presenter och är verkligen supernöjd.
Nu har han nyss åkt till sin pappa. Eller ja, för nån timme sen. Själv har jag försökt få Elina att sova. Hon är snorig och inte alls med på dom noterna. Så nu ska jag ta tag i kaoset som blivit här hemma efter en massa fika och presentöppning.
Sen tänker jag lägga mig i soffan och hoppas på en lugn kväll (att Elina inte ska vakna) och se på mina serier. Har massor av avsnitt att ta igen :)
Obs. Jag mår illa nu efter allt fika! Men gott var det!


Snart dags för första tandläkarbesöket

Imorgon fyller storkillen 3 år! Tänk vad tiden går fort. Och han är superduktig. Så imorgon blir det kalas. Han önskar sig ballonger och en sparkcykel. Han har önskat sig en sparkcykel i över ett år nu ;)
Elina har börjat gå med sin lilla dockvagn. Superduktig hon också! Hon traskar runt med den mest hela dagarna! :)
Vi har fortfarande inte fått någon kallelse till Drottning Silvias barnsjukhus. Vad håller dom på med?!
Snart är det dags för henne för tandläkarbesök. Ska bli spännande att höra vad dom säger. Måste nästan ringa dit för att höra så hon får träffa rätt sorts tandläkare bara. Fick så himla konstig kallelse.
Våren som kom verkar som bortblåst. Tråkigt, men vad gör man?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu