Juni

Redan fredag igen, tiden går så fort att vi inte hänger med.
Elinas neurolog ringde imorse. Hon hade pratat med läkaren i Göteborg och vi kommer att åka ner i Juni innan semester. Dock inte fått något datum ännu.
Hon tyckte att tandläkarna på NUS skulle undersöka Elinas tänder. Så om folktandvården inte skriver någon remiss så skulle hon göra det så vi får komma dit efter sommaren! Skönt att veta iaf. Men man vill ju helst ha undersökningnen nu.
Elina ligger och sover så jag ska njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Och sen röja undan lite. Snart kommer älskade storpojken hem! :)


Kommentarer
Skrivit av: Tess

Vad är det med hennes tänder?Vi har börjat med Julius inskolning nu, det går supebra. Dom ska rotera mellan resurstiden så att det alltid finns någon där så att man inte ska bli beroende av bara en speciell personal. Känner mig ganska trygg ändå och det ska faktiskt bli ganska skönt att börja jobba, är ju som konstant övervakning här hemma så man är ju på helspänn hela tiden.Och att han är som en apa gör ju inte saken bättre=) Vi ska få börja med sputorna om någon vecka oxå, vill bara komma igång med skiten så att man inte är lika beroende av sjukvården. Va skönt att ni ska få åka ner till Gbg snart och få träffa förhoppningsvis kunniga läkare. Hur funkar det med läkarbesök osv här?Har dom någon koll? stor kram

2011-05-12 @ 10:11:54
URL: http://tessalorten.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu