Sötongar

Härlig vecka. Har fått jobba alla dagar. Det är inte ofta det har hänt! Så det känns jätte bra. Höll på skriva att jag hoppas på samma sak till veckan, men då vet jag ju att det blir vab. Elina opereras ju på onsdag. Känns lite nervöst faktiskt. Speciellt då det tillkommer saker som ska göras. Men det kommer säkert att gå jätte bra.
Helgen är barnfri. Ska bli skönt att få vila upp sig lite. Lillebror är uppe och hälsar på så imorgon tänkte vi ta med honom ut. Lillgubben har ju faktiskt fyllt 18. Så vi bara måste gå ut ju!
Idag efter jobbet var jag äntligen och hälsade på lilla Elsa. Super söt är hon. Lite tråkig som bara sov från början. Men då hon äntligen vaknade så flinade hon upp sig. Man föll pladask! Lilla Harry som är minst lika söt va jätte mysig på slutet mot mig. Ja, fasters lilla sötongar!
Kom hem och älskling har varit och köpt en lyx skrivare! Riktigt rolig. Man kan kopiera, scanna och skriva ut bilder på fotopapper. En riktig värsting skrivare mao.
nu ska jag ta och ringa lillebror sen fundera ut vad man ska hitta på resten av kvällen.


Kommentarer
Skrivit av: Sara - Ensamstående mamma

Jag såg en sån värstingskrivare idag på Expert, och den jag tittade var inte speciellt dyr.. Tror den gick på runt 500:-, funderade snabbt på om jag skulle köpa en, men sen kom jag på att jag har ingenstans att ställa den haha.Sv: Ja, lite skillnad är det.. En riktig crosstrainer är lite mjukare i rörelserna eller vad man ska säga, det är inte lika tungt och ryckigt motstånd som det är på en Orbitrek (i alla fall min haha).

2012-02-26 @ 16:13:31
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu