RIP

Idag 11.40 tog du ditt sista andetag. Vi satt hos dig och älskade dig in i sista sekund. Trots en sjukdomstid på två år kan man aldrig vara helt förbered. Du har alltid funnits vid min sida. Lärt mig otroligt mycket, haft en axel att gråta ut på, fått mig att skratta tills jag kiknar (ja till och med kissar på mig) drivit mig till vansinne, lärt mig att älska och givit mig hopp då jag velat ge upp. Hon har alltid älskat mig för den jag är, alltid ställt upp för mig och älskat mig villkorslöst. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Älskar dig mamma!!


Kommentarer
Skrivit av: Sara - Ensamstående mamma

Åh nej.. Jag beklagar verkligen vännen! Jag vet inte vad jag ska säga, alla ord känns så fjuttiga. Men jag tänker på er alla, och skickar massa styrkekramar till er!

Svar: Tusen tack. Det betyder mycket bara att du skriver! Trots sjukdom så känns det helt overkligt. Man kan inte riktigt förstå hur man ska leva sitt liv utan sin mamma :(
Emilie

2012-06-29 @ 23:04:52
URL: http://dolphin.blogg.se
Skrivit av: Sara - Ensamstående mamma

Nej, och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns.. Att förlora en familjemedlem är en av alla mardrömmar man har, och nu tvingas du leva mitt i den. Jag önskar det fanns något jag kunde göra.. Även fast vi har tappat kontakten du och jag, så ska du veta att jag finns för dig om det är något eller om du bara vill ses och bara vara.

2012-06-29 @ 23:18:34
URL: http://dolphin.blogg.se
Skrivit av: Frida

Åh, så tragiskt!
Jag blir alldeles tårögd. Jag beklagar verkligen!!!

Svar: Tusen tack! :)
Emilie

2012-06-30 @ 00:07:41
URL: http://fairfriday.blogspot.com
Skrivit av: Tess

Finner inga ord.. så fruktansvärt.Jag tror aldrig att man blir tillräckligt stor för att klara sig utan sin mamma.Tänker på dig och skickar en jättekram i denna svåra stund!

Svar: Tack kära du! Ja det är precis som du säger, man blir aldrig stor nog att klara sig utan sin mamma. Hoppas det går bra med allt för er. Och grattis till lägenheten! :) Kram
Emilie

2012-06-30 @ 09:13:13
URL: http://utkasttillettbrev.bloggplatsen.se/
Skrivit av: Sara - Ensamstående mamma

Jamen det kanske vi gör, vore ju riktigt roligt det :) Vi åker till Vännäs redan imorgon.. Jobbar du eller är du hemma på veckorna?

Svar: Jag är mest hemma. Har ju varit hemma med mamma sista tiden. Sen fick man semester i måndags... Även om det inte direkt känns som nån semester... Har du kvar mitt nummer? Är ju bara att du slänger iväg ett mess och kollar så vi är hemma :)
Emilie

2012-07-03 @ 21:24:23
URL: http://dolphin.blogg.se
Skrivit av: Sara - Ensamstående mamma

Nej, alla mina nummer försvann när jag bytte mobil.. :( Men skicka det på fejjan så hör jag av mig :)

2012-07-03 @ 22:02:00
URL: http://dolphin.blogg.se
Skrivit av: Helena

Så sorgligt. Beklagar sorgen. Förstår att det är tungt! Trots att livet går vidare så är det nog svårt att tänka sig ett liv utan sin mamma vid sin sida!
Kram

Svar: Tusen tack! :)
Emilie

2012-08-15 @ 20:10:39
URL: http://blogg.vk.se/e-lack

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu