Höst



Härliga höstbild som jag tog för nån vecka sen! Den här lilla kompisen kom och hälsade på men sitt syskon och sin mamma. Alldeles vid vår trädgård!
Dom brukar vara på åkern nedanför huset några gånger om dan och käka ;)





Utmanad!

Utmanad av Sara!

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dom få veta att dom blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Min son skulle egentligen få heta Lukas men han hade så mycket hår när han föddes så det blev en liten Wilhelm istället!
2. Jag har ska få min första kusin i januari!
3. Jag älskar att pyssla och spela spel, har till och med ett eget pysselrum i mitt hus.
4. Det händer då och då att jag spelar bingolotto. Fast min mamma tycker att det är jätte töntigt. Men jag ska skratta åt henne när jag har vunnit på färgfemman och hon ska inte få ett öre! ;)
5. Jag älskar röd vin! Det är bland det bästa jag vet!
6. Jag har världens temperament i trafiken! Hatar alla och har inget tålamod! Finns ingen som kan köra bil (förutom jag då)
7. Jag är livrädd för fiskar men älskar att fiska!

Jag utmanar:

Therese

Tess

I afton

Har sett tre avsnitt av Andra Avenyn. Sen somnade Sami på soffan. Som vanligt!
Men då får ju jag surfa lite och det tackar jag inte nej till efter att varit utan så länge!

Va inne och kollade på bloggkoll för några dagar sen. Tänkte att jag skulle kolla hur många premunanter jag tappat under min internetlösa tid. Och gissa om att man vart snopen när jag istället hade fått en ny premenurant! Kanske nån som klickat fel eller nått... Ja märkligt är det!

Min lilla Tess och Mange va ju förbi ikväll. Riktigt trevligt va det! Och peppad blev jag att få iordning på mitt lilla pyssel rum så Tess kan komma och pyssla med mig. Det är roligt tycker jag. Och sen så måste jag ju köpa mig ett Skip-Boo ja, spelet ni vet? (!) Vi spelade ju alltid det när vi va små! Tror vi satt i flera timmar ibland! Hahahah!

Jaha, helg imorgon då! Får lite fikasugna på besök imorgon och sen på kvällen så kommer svärisarna på middag och lite vindrickning :P

Hoppas att min lilleskit vill vara snäll med mig imorgon och låta sin mamma måla en till vägg i hans rum. Kommer aldrig bli färdigt annars! Har ju bara hunnit måla en av tre väggar. Och det är ju två varv som ska målas! Men iof så kommer inte tapeterna till fondväggen förän om 3-4 veckor!!!! Dom hade slutat tillverka den tapeten och skulle börja tillverka den igen då! Låter konstigt i mina öron, men man har ju inget val än att vara snäll och vänta!

Har iaf fått hyfst iorning i resten av huset! Sovrummet är så gott som klart och det kändes viktigt! :D ska göra det helt klart och sen slänga upp nån bild på det!
Är ju lite less på det just nu när det vart så mycket strul med sängen vi köpte! Ahhhh! Men men, Mio tappade oss som kunder för alltid och det är ju synd om dom!

Nä nu måste jag krypa ner i sängen där mina killar redan ligger och sussar så sött! Mysigt va? ;)
Får se om Wilhelm vaknar och vill ha nån mat inatt. Har ju slutat med det nu när han dricker välling istället för ersättning!

Och Wilhelm vet att jag är hans mamma för det säger han hela tiden... MAMAAA MAMAAA så det så!

Äntligen!

Jorrni nu är man tillbaka! Gud va skönt att kunna surfa och glo på tv!

Lillkillen har dock skrikit halva natten och varit jätte snorig. Har dock varit bra under dagen! Har kollat tempen på honom lite nu och då, men ingenting. Så det är ju skönt iaf!

Snart kommer min lilla Tess hit med Mange. Hon glömde sin bok på Wilhelms vagn. Så det ska bli kul att få visa huset! SE om det får godkänt!

Nä men nu hör jag en bil! Återkommer senare!

Saknar dej!

Åhh jag saknar faktiskt min blogg! Men dom säger att internet ska börja fungera på onsdag så då är jag tillbaka igen ;)

Hur som helst så trivs vi fantastiskt bra i vårt älskade hus! Har varit fullt upp dom senaste tre veckorna sen vi flyttade in! Att man har så mycket prylar alltså!

Hur som helst så är köket och sovrummet klart nu iaf! Och ja, vardagsrummet och hallen är väl så gott som.. Ska väl kanske inhandla lite nya prylar dit, men det får vara som det är nu så länge :)

Igår började jag måla Wilhelms rum! Passade på medans han sov och jag hade panik hela tiden att han skulle vakna! Men jag hann faktiskt klart hela väggen och stöka undan efter mig innan han vaknade! :)

Inatt hade vi strömavbrott pga stormen! Fick panik alltså! Hade ju ingen möjlighet att göra välling åt honom! (just de, har börjat med det nu, kör 50/50 nu). Vi fick tända lite värmeljus i sovrummet eftersom Wilhelm är mörkrädd och då vågade inte jag somna! Är livrädd att det ska börja brinna! Gjorde det när jag va liten, så jag vet att det är farliga grejer! ;)

Strömavbrotten kom lite då och då under natten och eftersom jag va orolig att det skulle pågå under dagen också så for jag och Wilhelm till Teg. Plus att jag bara sovit en och en halv timme inatt och just idag valde Wilhelms tand att komma upp så han har varit gnällig helaste dagen! Puh...

Va på mammafika i fredags, riktigt mysigt måste jag säga! Alltid så roligt att få träffa dom andra bästa mammorna och alla sötaste barnen! :D
Passade även på att titta in på bvc och väga Wilhelm... Stackarn kommer aldrig över 7kilo! Nu väger han iaf 6880g! Ska på bvc i Sävar första gången den 4:e och då hoppas jag på över 7 ;) Va helt säker på att han vägde det nu, men icket! Vet inte vad han gör med all mat! Han äter ju som tre hästar! ersättning blandat med välling 5 gånger en burkmat till lunch, mellis och en portion gröt!

Jaja nu ska jag ta och passa på att surfa runt så mycket jag kan innan Wilhelm kommer hem från konsum!

I´ll be back!


Klappat och klart!

Wilhelm har varit jätte gnällig dom senaste dagarna, därav inga inlägg! Han är bara nöjd när han får sitta i sin gunga eller när någon bär runt på honom.... Och han är jätte mammig så jag har helt enkelt varit lite låst!

Idag va vi på banken och skrev på miljoner papper! Så fick vi nycklarna!!! :D Åkte ut och lämnade två påsar och två lampor som va den enda som rymdes i bilen ;) Slog på kyl, frys och värmen så det är klart tills imorgon! Längtar massor!
Vi ska hyra en lätt lastbil från Preem i hopp om att vi bara ska behöva köra en vända! Det återstår att se ;) Och så blir det en vända till stan för att hämta ut vår nya säng så klart! :D

Sen på kvällen är det fest som gäller! Är riktigt taggad kan jag lova! Köpte ju en vinflaska förra fredagen som jag hade tänkt dricka på kvällen, men då vart jag ju sjuk :( Så den har stått och retat mig i en hel vecka nu! Kommer nog att smaka extra gott med den imorgon! ;)

Och Wilhelm vill inte äta smakportioner nu. Han har ju lärt sig göra pruttljud med läpparna och nu gör han det när han får mat i munnen och sen när jag säger åt honom så gapskrattar han! Den lilla skitungen! ;) Får se hur det går med gröten ikväll! Annars får jag väl vänta extra länge så han verkligen är hungrig, då kanske han kan äta utan bus!

Nä nu ska jag ta och packa ner det sista tror jag! Och passa på att tvätta precis ALLT innan vi får betala själva för elen ;) hehe!

BTW! Kommer ju att bli utan internet nu ett tag framöver! Hur det ska gå för mej har jag ingen aning om, kommer väl förmodligen att bli galen! Så det kommer bli lite tyst ett tag, men så fort vi bestämmt oss för en leverantör och fått igång allt så kommer jag tillbaka! ;)

Ännu mer skit!!

Va och köpte en säng idag på Mio! Blev lite dyare än tänkt, men vi är jätte nöjda! :)
Fick migrän när vi va där inne, såg ingenting på höger öga! Läskigt! Och sen dess har jag häft jätte ont i huvudet! Är iaf glad att jag inte kräkts eller tuppat av!

Och Wilhelm bara grinar och grinar!

Va på bvc idag och han har tappat lite över 100g på 15 dagar!

Snart blir jag galen! Mår verkligen skit idag! Kan någon vänlig själ komma hit och ta han om min bebis?! Jag vill inte!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu