Bara en massa skit!

Mammafika igår, trevligt som alltid! :) Och Wilhelm kunde till och med somna den här gången! Tack Mia som va så duktig på att vagga vagnen! :)

När jag kom hem så blev jag snorig och halsontet kom tillbaka! Klädde mig kanske för lite för att gå runt på stan! :( Så idag är vi bara hemma och tar det lugnt! Ingen ork i kroppen över huvud taget!

Imorgon ska vi på bvc för vägning och mätning! Ska bli spännande, va ett tag sen nu!

Jag känner mig inte värt nått idag!! Har ansökt om livförsäkring och dom sa NEJ! :( Känns ju peppande!
Finns inte mycket man kan göra!

Hade tänkt ringa till försäkringsbolaget idag och höra hur det går men självklart har jag packat ner papperna någonstans!

Och självklart har jag ingen mobil eftersom jag lyckades trycka in fel pinkod tre gånger! Behöver puken nu!!!

Nä nu ska jag sluta sura och ta och surfa runt lite innan lillskiten vaknar!

Och grattis till kompisen Jonah som blir 6 månader idag! :P

Underbart!

Wilhelm sov hela natten! Fick mat vid halv ett sen sov han ända till åtta! Helt fantastiskt! :) Det kanske är för att han håller på att bli en stor pojke nu ;)

Idag är det iaf mammafika som gäller! Riktigt skoj! Det är verkligen svin kallt ute idag så jag tar bilen! Pallar inte gå hem sen när jag nyss varit förkyld!

Nu ska jag dricka ännu en kopp kaffe och sen börja göra mig klar och packa vagnen :P



Wilhelm



Försöker krypa!

Rena rama julafton!

Idag har Wilhelm fått en gå-stol, en massa badleksaker, overall och mössa med spöket laban, ett par skor och en ny nappflaska! :)
Tyckte att gå-stolen va skit rolig! Och han kan faktiskt backa med den ;)

Nu sitter han i gungan och beklagar sig!

Vill ut och promenera, men det är ju värsta stormen ute så det blir bara mys här hemma!

Skönt

Va ute på en långpromenad igår kväll! Riktigt skönt måste jag säga! Och så gick jag och la mig vid nio!!! Blev förbannad då jag hade så ont i halsen och va snorig så jag ville bara sova bort kvällen! Känns faktiskt lite bättre idag! Snorar inte allt för mycket och halsen är rätt okej! :) Så imorgon är jag fit for fight igen ;)

Wilhelm är ute och går med mormor så jag ska passa på att packa och greja! Ska ta och lägga in en tvätt också! Ja som vanligt med andra ord!

Och Wilhelm "kryper" lite nu!! Alltså han drar i filten med händerna, trycker upp rumpan och skjuter ifrån med fötterna! Ser skit kul ut! Fast lägger man honom bara på golvet så går det inte! Han måste som ha nått att dra i! Fast han klarar det i sin säng trots att han inte grar i nått. Fast det vet jag inte hur det går till för han säger ifrån när han ligger uppe vid gaveln på sängen... Skit jobbigt för han väcker mig hela tiden på det sättet så jag måste lägga till honom om och om igen!

Jaja, ska väl ta och sätta igång nu!!

Havregrynsgröt

Wilhelm fick havregrynsgröt för första gången och jag höll på skratta ihjäl mig! Han slängde sig verkligen efter skeden och vart skit sur så fort munnen va tom i typ en sekund! Roligt att han gillar det! :)

Min kamera har fått fnatt! Och jag har upptäkt att jag verkligen är oteknisk! Alltså bilderna blir alldeles typ suddiga! Och jag fattar inte vad jag har tryckt på för nå knappar! Jag försökte ändra, men då försvann alla bilder jag hade i kameran :( Så jag är inte bara förkyld nu utan även lite ledsen! Nu är det verkligen synd om mej känner jag ;)



Självfallet!

Ja självklart så vart man sjuk! :( Ont som satan i halsen och en aning snorig! Fast Samis förkylning varade bara i typ 3 dagar så jag hoppas det är samma för mej! Herregud, det är ju mammafika på måndag så då måste jag ju har blivit frisk! :P

WIlhelms tand har verkligen kommit upp nu! :P Stor pojken min! Det förklarar hans lösa bajs dom sista dagarna och han har varit enormt gnällig!

OCh nu har äntligen min lill tess flyttat tillbaka till Umeå! Det va på tiden! Hon ska ju ha en flicka har jag bestämmt! Måste ju kläcka ur sig Wilhelms blivande ;)

Nä nu ska jag försöka roa grin pellen! Och jag har ju en nappsoppa på spisen :P

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Umeå på bloggkartan.se

Fredag och torsdag blir till måndag!

Mamma fika inne i stan idag! Skit trevligt! Synd bara att Wilhelm va övertrött och vägrade somna så jag kände mig inte allt för social! Men de va mys ändå! Längtar redan till nästa träff! :) Alla är så mysiga och barnen är så söta! :P
Synd bara att det inte blev nå kort tagna!

Sen va jag och kutade runt på stan också och handlade upp kosingen som kom igår! Hittade en mysig filt åt Wilhelm som han valde helt själv faktiskt! :D Och tossor som tillhör björnmössan han fick igår! Så söt i den så det är galet! Måste ta kort imorgon och lägga ut :P

Imorgon jobbar Sami helaste långa dagen från tidig morgon till sen kväll! :( Mina föräldrar kommer hit på dan och jag ska passa på att packa då! Men en ensam kväll lutar det åt! Eller det är klart, jag har ju alltid gullegrisen! Men han är dålig på att prata och somnar oftast vid sju.... Inte direkt social!

Nä nu ska jag välja en film som vi ska se innan uret visar enorma siffror!

Natti natt!

Igår

Igår va vi på den nya öppna förskolan för unga föräldrar! Och som ni såg så va tv4 där och filmade! Så nu har Wilhelm gjort sin tv-debut ;)
Va inte där så himla länge. Mötte upp Elin och Isak på stan och gick och fikade lite och sen handlade jag lite smågrejer :D
Va riktigt länge sen jag va på stan alltså! Förut gick man ju på stan typ varje dag!
Idag är det mammafika på danscaféet som gäller! Är jätte peppad, kommer att bli jätte trevligt! Spännande och se om vi verkligen får plats med cirkus 10 barnvagnar!!! Men dom sa ju att det skulle vara lugnt så jag hoppas det nu!
Ska möta upp Elin och Isak en timme innan också så vi kan gå på stan lite mer! Hann ju inte alltför mycket igår. Är ju lite bökigare när man har barnen med sig som vill ha mat och allt möjligt!
Och Wilhelm va gnällig igår eftersom småtänderna är på väg upp nu! Hoppas dom kommer snart så han kan bli glad igen! Är inte kul när ens barn är ledsen! :(
Nä nu ska jag ta mig nå frulle och sen ska Wilhelm få i sig nå mat!
Bye!

Tv

Wilhelm gjorde sin tv-debut idag:

http://nyhetskanalen.se/lokalt/umeå

uppdaterar dagen lite senare :)

Alltid är det nått

Jag har fortfarande inte blivit sjuk, så det är jag väldigt glad för! Sami har blivit jätte förkyld fast han jobba så vi kanske klarar oss Wilhelm och jag!

Idag ska vi städa lite här hemma på förmiddagen och sen ska vi ner på stan och möta upp Sussi och Theo. Ska gå på öpnna och sen kommer Elin och Isak och vi alla 6 ska gå på stan lite! Har lite smågrejer jag måste köpa! :P Bla har jag kollat ut en skit söt mössa åt Wilhelm! Är en björnmössa så han kommer att bli jätte gullig i vinter! ;)

Hatar verkligen försäkringskassan! Ringde till dom och sa att jag skulle ta utt full föräldrarpenning från och med idag då. Men hon sa att det kunde inte hon göra utan att jag skulle ändra själv på internet. Och självklart gjorde jag det men försökte förklara för henne att sist jag ändrade så blev det lik förbannat fel! Men nä det skulle gå bra sa hon. Vägrade kontrollera det åt mig. Så nu sitter man här och har inte alls fått så mycket pengar den här månaden som det va tänkt! Blä på dom alltså!
Inte för att det är jätte panik och jag behöver pengarna, men jag ville ha lite extra så vi kunde unna oss lite saker den här månaden... Men nä, jag får nöja mej med det jag har och försöka att inte shoppa allt för mycket idag!

Och imorgon är det iaf fika på danscafet med dom andra mammorna och barnen som gäller! Ser jag verkligen fram emot! :)

Nä nu ska jag surfa en kvart till sen ska Wilhelm få mat och sen ska jag dammsuga!

Jag vägrar!

Åhh sambon är förkyld och jag har ont i halsen! Har inte tid att bli sjuk nu! Är ju uppbokad exakt hela veckan! Det går bara inte helt enkelt!

Grattis!

Grattis Kim och Fredrik till er lilla Rasmus! :D

Underbara dag!

Underbara dag!
Först på morgonen fick vi besök av Wilhelm farmor och farfar! Drack lite kaffe och kollade på foton! Sen for jag Och Wilhelm till Elin och Isak och så gick vi till Öppna på Umedalen! Där va det fullt med bebbor! Och vi hade babysång och fikade gott! Sen gick jag, Elin och Sussi en promenad i solen! Riktigt skönt att vara ute och gå i det här vädret! :)
Sen följde jag och Wilhelm med hem till Elin och Isak och busade lite :)
Har ganska nyss kommit hem! Väntar på att Sami ska komma hem så vi kan åka och handla lite middag! Sen ikväll är det Top Model som gäller! Känner mig lycklig idag, det har varit en bra dag helt enkelt! :) Synd bara att jag inte tog ett enda kort! :/

Inget

Va på Färg och Tapet och kollade igenom 6 pärmar men jag hittade ingen som jag vill ha!!! :( Så jag tror att jag väntar på att det ska komma in nå nya sortiment!
Sen va vi på K-rauta och kollade på badrumsgrejer! Men dom hade för små massagebad! Har ju sett ett på internet där man får plats två stycken i liggande ställning, så nu är det bara det som gäller! ;)

Nu blir det nog nån film eller nått! Hejs!

Duktigt!

Har varit duktig idag. Tvättat och städat och sånt! Packat lite har jag också gjort!
Wilhelm känns lite varm så jag tror jag ska ta tempen på honom. Ska åka till färg och tapet och kolla på lite tapeter! Ska bli kul att välja till Wilhelms rum! :) Har faktistk sett i nån tidning att det finns Laban tapeter. Det vore nått ;)

Myspys

Jag sitter och halvkollar på singing bee och har ont i ryggen! Wilhelm sitter i gungan och håller på att somna!
Har haft lite mysstund ihop! La oss med en massa filtar på golvet framför tvn och bara busade och myste med varandra! :)
Sen har han fått kvällsgröt! Så han ska sova gott inatt har jag tänkt!

Blir fullt upp hela veckan har jag nyss insett! Banken imorgon, fika träffar och sångstund är det som står på schemat! Och mycket mer så klart! :P 

Soliga söndag!

Soliga söndag! :)
Sami jobbar hela dagen! 8-20...  Jag och Wilhelm ska väl ut och promenera med Madde, annars händer nog inte så mycket!

Jag vill att pengarna ska komma! Behöver köpa en massa saker och jag är sugen på vin!!!! ;)

Näpp, nu ska Wilmut få i sig lite lunch sen måste vi gå och köpa blöjor och ersättning!


Lite att göra ikväll!

Har du på dig idag? Svarta byxor och en vit tröja!

Har du kramat någon det senaste dygnet? Ja, Sami och Wilhelm!

Har du pussat någon det senaste dygnet? Ja, mina grabbar!

Har du husdjur? Nä, eller damråttor lite nu och då!

Har du pallat äpplen någon gång? Ja äpplen, plommon, jordgubbar. ja det mesta man kan palla egentligen ;)

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Har jag säkert gjort...

Har du ätit senast? En bulle!

När vaknade du imorse? Halv nio ville Wille göra morgon.

När skrattade du senast? För några timmar sen åt Wille.

När var du på fest senast? För två veckor sedan tror jag det va.

När gjorde du något senast som du egentligen inte ville? Inatt vid halv fem då jag va tvungen att kliva upp och göra ersättning!

När fick du senast ett sms? Idag av Julia innan dom skulle hämta upp mej och Wille.

När är du född? Söndag den 6:e april 1986

När tog du studenten? 2004

Vem kramade du senast? Wilhelm så klart ;)

Vem pratade du med i telefon senast? Sami som ringde från jobbet och undrade om vi skulle se Lasermannen när han kommer hem.

Vem skulle du vilja se ut som? Mig själv så klart!

Vem fick du present senast av? Ehh minns inte!

Vem gjorde dig arg senast? Sami för att han tog med sig vagnen till jobbet imorse!

Vem sjunger det du lyssnar på nu? Lyssnar väl mest på radion.

Vem bor du tillsammans med? Sami och Wilhelm.

Vem vill du kyssa nu? Sami så klart ;)

Vem spelade du tvspel med senast? Va nog Giutar Hero med Madde tror jag!

Vad väljer du, glass eller godis? Självklart val, GLASS! Älskar glass!

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll, är verkligen ingen morgonmänniska!

Vad väljer du, hund eller katt? Hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Blåbären!

Vad väljer du, sova eller sex? Ehh man överlever inte utan nått av dom!

Vad väljer du, sola eller bada? Båda :D

Kan du laga mat? Jorrdu! Och gott blir det också!

Kan du göra volter? Nä då skulle jag nog gå av på mitten!

Kan du köra bil? Ha, jag är världens rallyförare!

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja jag har haft samma i all evighet så det vore konstigt om jag inte kunde det!

Kan du säga hur många du har på msn? Är inloggad så, ja 77 st

Kan du säga vad klockan är? 20.40

m

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/141145/emilieasplund?claim=34x2b2tmhuu">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Kalasdag

Blev en riktigt kalasdag idag! Först till mina föräldrar och äta en massa tårta och grejer. Sen for vi till Obbola och firade Wiveka! Så fick jag lite tips inför när jag ska börja med lite scrapp ;) Fick låna hem lite böcker och tidningar och sånt också!

Lilleman ligger och sover. Somnade direkt vi kom hem nästan! Det tar på krafterna att bli sönder snuttad på kalas! ;)

Jag ska ta och blogga runt lite och sen se på tv och vänta på att Sami ska komma hem!

Utvilad

Vaknade vid halv nio idag och känner mig faktiskt riktigt utvilad! :)

Vi ska ta en prommis till Ica supermarket Teg och sen kommer bror och hämtar upp mej och Wilhelm så ska vi ut till mina föräldrar på födelsedagsfika! Va riktigt längesen vi va ut till Kont så det ska bli trevligt! Skönt att komma och andas in lite havsluft ;)

Nä nu ska jag gå och sminka mig och göra mig redo!
Hoppas alla får en trevlig dag! :)

Lite bilder från fikat idag

Lite bilder från fikat idag:



Bebisar!!!

Haft fullt upp exakt hela dagen! Först kom Mange, Therese och magen hit hem till oss. Sen for jag och Therese och Wilhelm till Hedlunda på mammafika! Va jätte många som kom dit idag och vi hade jätte trevligt! Är så roligt för varje gång vi är där så lär sig Wilhelm någonting nytt! Sist så vände han sig för första gången och idag så lärde han sig att göra pruttljud med munnen. Va nog Loke som lärde honom det ;)

Sen for jag och Wilhelm till min mormor och morfar och åt palt! Skit gott! Va hundra år sen jag åt det! Och kul att träffa moster Eliza och henner tjocka mage ;) Tycker att bebis ska komma ut snart!!! En liten kompis till Wilhelm ;)

Nä nu ska vi ta och åka och hämta Sami från jobbet! Sen blir det nog att se lite av Lasermannen som vi började se igår. Alltså vilken sjuk människa!

Till salu!!

Bebis till salu! Ungefär så här ser han ut:



Snövit

Sov som snövit gjorde jag! Somnade vid fem igår!! Vaknade vid sju imorse! Skönt faktiskt, fast jag missade Top model :/
Men nu är man utvilad iaf!

Sami är ledig idag så vi ska väl ta och packa hela dan! Måste ju få det gjort, är ju snart dags att flytta! :)

Jag tycker att bolåne räntorna ska sjunka till botten nu till den 3:e! Fast med min vanliga otur så kommer dom väl att höjas som aldrig förr!

Skickade iväg 100 bilder på framkallning igår också! Måste nästan köpa nå fotoalbum...

Nä nu vaknar den lilla bebisen! Hejrå!

Lunch

Jag och Wilhelm tog en promenad till stan och Droskan! Pappa som va snäll och bjurrade på lunch :) Och Wilhelm fick sitta i en barnstol, fast han va alldeles för liten så det gick inte så bra, höll på att trilla ut!
Sen när vi kom hem fick han äta lite broccoli, och det kan jag säga att det kommer han inte få igen förän vi flyttat och jag kommer att mixa mat själv åt honom! Fy va den luktar illa alltså! Och jag som älskar broccoli, jag klarar inte av lukten vill bara spy!!

Nu har Wilhelm somnat så han ska få sova till kvart i ett då ska vi på babyöppet på öppna förskolan!

Ett nytt försök

Fast igår så gick det lite bättre och han tyckte att det va jätte roligt!

Hopp

Wilhelm första gången i sin  nya hoppgunga! Är ju så himla liten så han försvinner i den :P

Sex

Wilhelm vill göra morgon vid sex!!! Jag är vad att få sova till nio minst! Jag är inte människa klockan sex på morgon!
Får försöka hålla honom vaken längre på kvällarna och se om han kan sova längre då!
Och självklart så när man kommer ner och lägger honom i gungan medans man kokar kaffe så somnar han på direkten!!! Han vill nog bara retas med oss! :/

Och jag visste väl att rubriken skulle väcka ert inresse ;)

Majskroken

Wilhelm äter majskrokar!

Nya bloggen!

Valde att byta bloggsida! Tyckte att den här sidan var enkare att ha och göra med! Hoppas att alla som läser min blogg hittar hit! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu