Vilken dag

Oj vilken dag det har varit. Jobbat sen halv tio, sen varit till moster och gosat med underbara lilla Sunne. Sen hem och busa med Wilhelm och vara social med svärmor. Ja, och nu väntar jag bara hem mannen så vi kan mysa framför en film och känna lugnet.
Måste erkänna att ryggen värker!!

Undrar om Bedtime Stories är något att se?

TävlingJag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 presentkort a´200 kronor från Fridolina
 Var med och tävla HÄR du med!


Så viktigt med rutiner

Vi va på BVC för ett par dagar sen för att kolla upp vikten på Wilhelm eftersom han hade gått ner i vikt igen. Men han hade gått upp denna gången. Hur som helst så bestämmde vi att vi skulle sluta ge honom välling på natten och sen att vi ger honom mat på fasta tider. Inte hålla på att försöka få i honom maten. Antlingen så äter han självmant annars får han vänta tills nästa mål.

Redan dagen efter så åt han bra! Helt underbart! Vi trodde stackarn skulle svälta dom tre första dagarna och att det sen kanske skulle vända! Det är så roligt att mata honom nu när han faktiskt gapar och det inte är en massa slams och tjafs!

Ville bara dela med mej! :)


TävlingJag är med och tävlar hos Majbebis08 om ett presentkort värt
250 kronor från Sophies Closet.samt 50% rabatt till mig och 30% rabatt till tre av mina vänner för obegränsat inköp av produkter under en hel månad i webbshopen! 
Var med och tävla HÄR du med!


TävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen!


TävlingJag tävlar om ett presentkort värde 300:- hos Gröna GrodanMarias Blogg
Tävla HÄR du oxå


Ville komma ut redan nu

I förrgår vart min barndomskompis underbara Therese inlagd på förlossningen. Bebisen i magen ville komma ut redan nu! Till råga på allt så låg bebisen i säte!
Efter två oroliga dagar av uppdaterinagar från förlossningen så kom han ut! Redan i  v 32+2
Underbara starka lille LOKE 01.13 den 26 Feb.
Han väger 1892g och är 42 cm lång.

Ett stort grattis till Therese och Mange!
Jävla olyckor!

Enligt statistiken så borde jag inte råka ut för en olycka förän om 4 år. Dvs 2013! För det är så det har varit. Vart fjärde år så har det hänt!
Och detta har jag pratat om hela dagen. Och ikväll när vi körde hem och va i mitten av Ytterboda. Mitt bland husen. Så skuttar ett rådjur upp över vägen. Bara några cm från bilen! PHJU! Det skulle bara ha fattats!

Annars idag så har jag jobbat! Sen hämtat Wilhelm så for vi på Babykväll på Barnens Hus. Folk va som tokiga och bara slängde sig över grejerna!
Blev iaf en ny sittvagn och en stolsdyna och ett bordsunderlägg åt Wilhelm! :D

Fylla på mobilen gratis. Vem vill inte det?

Fyll på din mobil gratis! Klicka här.

Ny design?

Jag vet att jag har en jätte fin design. Men jag funderar på att byta. Man blir less så fort. Tänker så klart spara denna designen så jag kan byta tillbaka sen om jag vill....

Vad tycker ni?

Fet

Jaha fettisdag idag. Men jag är fet alla dagar! :P
Får se om man kanske köper nå semlor idag. Svärmor kommer hem till oss ikväll. Hon  ska sova över för att hon ska vara med Wilhelm imorgon när jag jobbar.

Och på tal om jobb så ringde dom nyss och ville att jag skulle komma en timme tidigare imorgon. PENGAR! :D
Har ju tagit på mej extra jobb nästa vecka också. Det är bra. Vill jobba mycket!

Nu är vi hemma hos bästa Sara och Jonah. Pappa ska komma hit och kolla på stackars bilen. Se om det är nått som är fel och i så fall om vi måste lämna in den på lagning. Hoppas att det går bra!

Nä nu blir det spigo och kaffe! Som vanligt! ;)

Chockad

Jag känner mej fortfarande chockad alltså. Samtidigt tom i huvudet.
Nu hade jag ju tur att jag inte blev fysiskt skadad. Men jag har varit med om det så många gånger. Hur många bilolyckor ska jag behöva vara med om?

Nä, jag måste sluta tänka. Bara andas ut så jag kan släppa det här alltså.
Har ont i huvudet. Och ja, kroppen. Ska ta och hoppa i säng nu och hoppas på en bättre morgondag!
Ja, det låter som en bra plan. Så gör vi!

Natti natt gott folk!

Utmanad

Jag blev utmanad av Sandra!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Emelie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. Flicknamn: Ella

4. Pojknamn: Erik

5. Yrke: Elektriker

6. Färg: Elefantgrå (va faktiskt tvungen att googla)

7. Klädesplagg: Det finns faktiskt inte! :S

8. Mat: Entrecot

9. Sak i badrummet: Eltandborste

10. Plats/stad: Eskilstuna

11. En orsak att vara sen: Eld i hemmet

12. Något man skriker: Elefant

13. Film: ET

14. Något man dricker: Etanol (ja faktiskt i vissa mediciner som man dricker!)

15. Band: Elektric Banana Band

16. Djur: Ekorre

17. Gatunamn: Eriksdalsgränd

18. Bil: Elbil

19. Sång: En busschafför

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Efterfest


Jag utmanar:

Sara

Tessan

Therese

Carro

JohannaTävlingJag tävlar hos Frida och Pricken om ett (1) valfritt namn eller väggord! Bokstäverna som är ca 5 cm höga är handgjorda av Frida själv. Fina att sätta på t ex barnens dörrar, perfekt födelsedags- eller doppresent! Vinnaren väljer själv färger och mönster efter vad som finns att tillgå. Vill du också tävla så gör det HÄR!


Seriekrock på E4:an. En helt vanlig dag för mej!

Ja, vad ska jag säga? Det är inte varje dag man startar en seriekrock på E4:an!

När jag va på väg till jobbet så hade jag en idiot framför mej! Han hade tänkt köra om bilen framför, men ångrade sig. Så han svängde tvärt in igen framför mej och bromsade hårt. Jag fick pall nita och fick sladd på bilen. Bilen snurrade runt och runt och runt och for sedan ner i diket! Inte helt som tur va. Tack vet jag snön som va ivägen. 2 millimeter till och jag hade voltat ner med bilen och in i alla träd.

Först fattade jag inte riktigt vad som hade hänt. Att jag var kvar på vägen. Jag klev ur och plumsade i snön fram till vägen. Då kom chocken. Eftersom jag varit med om 2 allvarliga bilolyckor tidigare så vart det lite mycket för mej kan man säga. Och bilar passerade utan att stanna. Idioter! Det är ju faktiskt lag på att man ska stanna om det hänt en olycka.

Efter några minuter (som kändes som evigheter) så stannade äntligen en bil. Phju tänkte jag, jag måste ju låna en telefon och ringa jobbet. Ja, det va det jag tänkte på just då. Och killen som stannade visade sig vara en polis! Så han tog fram blåljuset och ställde ut en varnings polis triangel (det va en civil bil). Och kollade bilen och mej så klart. Sedan satte vi oss i hans bil och jag försökte få tag i min pappa för att höra om han kunde komma och hjälpa mej upp med bilen.

Pappa va självklart på möte och kunde inte svara. Frustrerande! Men vi bestämmde oss då för att ringa bärgningsbil. Sagt och gjort, det va bara att vänta.

Efter 10 minuter tittar polismannen i backspegeln och säger: Oj, nu har vi en till olycka!
Jag tittar bakåt och ser en långtradare på snedden komma emot oss. Vi kliver ut ur bilen och går fram till långtradaren. Det va bara några meter bakom oss! Phju igen!!!

Tydligen hade långtradaren kört in i mitträcket och över på andra sidan. Stod alltså och blockerade vägarna åt båda hållen. Och efter långtradaren hade det kommit en lastbil som kört in i långtradaren! Snacka om att alla hade tur!

Och efter ytterligare några minuter va det två personbilar som krockat i trafikkön...

Det va bara att ringa jobbet igen och tala om vad som hänt och att det förmodligen lär dröja ett tag innan jag kan komma. Om jag hinner komma alls!

Efter ett tag lyckades vi dock få upp min bil och jag kunde äntligen åka iväg till jobbet.... Eller?
Nä, bilen vobblade så fort jag körde över 35 km i timmen! Det va inte kul! Jag va den enda bilen som kunde köra och det va inte det roligaste att köra förbi alla bilar som satt fast i trafiken och alla nyfikna människor som stod utmed vägen.

Fick åka till Sara och lämna bilen så fick pappa komma och hämta mej så fick jag ta morsans bil.
Så ja, det vart inte alltför lång arbetsdag, men det va iaf roligt att komma tillbaka och jobba!

Ja, det här. Det va en helt vanlig dag i mitt liv!

vk.se

vk.se

vk.se

Jag tänker!

Åh jag har börjat tänka en massa! Och nej, jag försöker inte skryta. Det är faktiskt jobbigt. Ni vet sånt här jobbigt tänkande. Man står till exempel med tvätten och så börjar det... Undra vad jag ska göra för middag idag? Är sugen på köttfärs, men vi har ingen köttfärs. Åh jag längtar tills pengarna kommer, och då vi ska storhandla. Måste köpa tvättmedel också. Och så vidare... Sen inser man att man stått med ett lakan i handen i 10 minuter och bara tänkt.

Och det värsta är ju när man ska sova! Man försöker att inte tänka över huvudtaget, men det går inte. Jag har alltså inte sovit speciellt bra inatt. Och självklart är väl det, när det är första dagen på jobbet idag!!!
Börjar faktiskt bli nervös! Va ju som ett tag sen jag jobbade. För innan jag vart gravid så va jag sjukskriven...

Detta är min sista chans att återgå till mitt arbete. Att veta det, är otroligt frustrerande och stressande! För kan jag inte komma tillbaka helt nu, då måste jag skola om mej eller nått sånt.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka duscha bort alla tankar!

Ha en bra dag allihopa!

Familjen Annorlunda

Jag har gjort som alla andra nu. Jag har sett på Familjen Annorlunda. Faktiskt rätt skoj att kolla på. Men 10 barn! Inget för mej kan jag säga! Skulle inte klara av all stress!
Jag har sagt att om nästa barn vi får är en flicka så får det räcka med två. Men blir nästa också en pojke så skaffar vi nog tre barn. Men där sätter jag nog min gräns!

Och det är rätt skoj. Min mamma sa till mej för nån dag sen att hon hoppas nästa barn är en pojke. Jag höll på att dö av chock! Hon älskar små tjejer och allt som hör till. Har alltid velat ha ett flicke barnbarn. Men sen kom det fram varför. jo för då ska jag ju inte skaffa nå fler barn! hahaha...

Ja, men så är det! Får ta och fråga henne nästa gång vi ses hur många barnbarn hon egentligen vill ha!
Och säger hon en siffra högre än tre så ska jag säga åt henne att kolla på Familjen Annorlunda! :P

Hur många barn skulle du vilja ha?TävlingJag är med och tävlar om två presentkort från Pippilotta, på PetramedAochE`s blogg!
Tävla HÄR du med!


Kejsarsnitt eller vaginalt?

Har funderat rätt mycket kring det här nu när min kära vän Evelina kommer att föda med kejsarsnitt då hennes bebis ligger i säte.
Nu har ju hon inget val. Men vad föredrar kvinnor?

Jag skulle personligen aldrig välja att föda med kejsarsnitt. Men vet att många gör det. Vad beror det på? Förlossningsrädsla eller något annat?
Någon som vill dela med sig?

alltombarn kan man läsa lite om för och nackdelar kring detta.

Utmanad

Lista!

Jag blev utmanad av Carro


Tre saker som skrämmer mig:
1. Att det ska hända något mina nära!
2. Skräckfilmer
3. Döden


Tre personer som får mig att skratta:
1. Sara
2. Carro
3. Sami


Tre saker jag älskar:
1. Min Familj
2. Mina vänner
3. Kaffe


Tre saker jag hatar:
1. Falskhet
2. Svek
3. Skitsnack


Tre saker jag inte förstår:
1. Skitsnack
2. Hur vissa människor tänker..
3. Hur man kan göra barn illa.


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
1. Dator
2.  Pennor
3. Annat pyssel


Tre saker jag gör just nu:
1. Svarar på frågor
2. Fryser
3. Undrar om Wilhelm somnat än


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
1. Skaffa ett syskon till Wilhelm
2. Åka utomlands med min familj
3. Vinna en massa pengar


Tre saker jag kan göra:
1. Dricka kopiösa mängder kaffe
2. Vifta på öronen
3. Vara vaken en hel natt och spela spigo med Sara


Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
1. Dig själv
2. Dom som vill dej väl
3. Musik


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
1. Att sy
2. Kakla
3.Teleportera mej själv


Tre favoriträtter:
1. Biff och potatis
2. Köttbullar, potatis, gräddsås & lingonsylt
3. Taccos


Tre personer jag utmanar:

Sara

Therese

JohannaTävling


Barnkalaslandet har kalaspaket i olika teman för roliga dukningar på barnkalas.

Handlar enkelt och bara så mycket du behöver till 19kr i fraktkostnad.
Var med och tävla du också! Till Tävlingen!Wilhelm och Sunne

Wilhelm helt facinerad över bebisen Sunne!

TävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen!


Trött

Här är det brist på inlägg idag. Är jätte trött, jag har sett lite serier på datorn istället!
Och busat med Wilhelm så klart. Han är i full fart idag! Jätte speedad!
Fast inatt va det mindre roligt. Han skrek precis som när han fått öroninflamationen... Men han verkar ju uppenbarligen må bra!

Oj, vilket svammel det vart. Kanske märks att jag är trött?
Ska ta och steka lite fläskfilé snart. Sen blir det nog nån film skulle jag tro. Eller kanske spela lite xbox, de va ett tag sen!
Hoppas alla har det bra!


Tävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Tävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


TävlingJag är med och tävlar om ett presentkort värt 200kr från
LiseGuns hos Annasara.net. Tävla du också, klicka här!


Ett syskon

Nu har vi variit på äventyr hela dagen och kvällen. Först va vi hos min "låtsas" farmor och farfar. En massa bus med mina småsystrar. Dom bråkas nästan om Wilhelm ;) Och så hade dom bakat semlor!!! Riktigt gott måste jag säga!

Efter det så va vi ju på 1 månads kalas hos Sunne! Hon är ju bara för töööt! Och Wilhelm är helt galen i henne! Skrattade åt henne hela tiden, och ville hemskt gärna peta och kolla på henne! Känns nästan som att han vill ha ett litet syskon snart..... Hjälp!

Riktigt skoj också att få träffa min underbara moster! Hon har alltid varit som en storasyster för mej! (Hon är "bara" 28 år)
Alltid stöttat mej och hjälp mej här genom livet! Min underbaraste helt enkelt!
Fick ju lite dåligt samvete igår när vi sågs och började prata om sist hon träffade Wilhelm. Och vi konstaterade att det va fööör längesen. Ja, innan hon fick Sunne. Och desseutom låångt innan! Så det måste vi bli bättre på!

Sen va vi iaf på Teg och åt middag! Gott gott! Chefen ringde och jag börjar på måndag!!!! Längtar! Och riktigt bra schema fick jag. Börjar oftast halv elva. Nån dag klockan nio. Men det är bra. Då hinner jag vara med Wilhelm på morgonen och så...

Nu sitter jag och gottar med ett (eller flera) glas vin. Vi ska kolla på internet och planera lite vad vi ska ha för kakel i nya badrummet som vi ska börja med snart! Även kolla upp bubbel! Det är ju nästan det viktigaste ;) Ska iaf ha ett dubbel. Så man ligger två stycken bredvid varandra, nästan som två bubbelbadkar ;)

Nä måste säga filåt! Det vart grymt långt! Men det får ni ta ibland ;)
Hoppas alla har en trevlig fredagskväll!
Snart kommer bilder ;)

Äntligen frisk!

En kille som äntligen är frisk! :)
Nästa så man blir rädd

Ja, det är nästan så att man blir lite rädd för Wilhelm ibland :P
Neeeeeeeeeej

Kliva upp halv åtta! Fy sjutton! Wilhelm är i sitt rum och leker på riktigt bra. Det tycker jag om. Då får jag lite tid att läsa ikapp bloggarna och skicka iväg ett inlägg :)

Sitter och funderar på om Wilhelm verkligen är bra i öronen. Han är omöjlig att byta blöja på. Det värsta jag har varit med om faktiskt. Han bara gallskriker när man lägger ner honom på skötbordet! Sånt där jobbigt skrik ni vet, panikskrik!
Nu är ju frågan bara hur vi går vidare med detta. Ska vi kanske svänga förbi bvc när vi åker in till stan, så dom får kolla på honom? För sen är det ju helg. Och vi har inte direkt lust att sitta på akuten en hela natt igen.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH NNEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!
Ser nu att Wilhelm har förstört min dator! :( En knapp har lossnat!!!!!!!!!

Då va denna dagen förstört! Hej då!

Mätt

Nu har vi kommit hem igen. Och jag är mätt mätt mätt! Det är man alltid efter att man varit hos min mormor och morfar!  Min morfar är nog bäst i hela världen på att laga mat! :P

Och det va så mysigt att träffa Sunne! Hon är så liten och söt! Man glömmer bort hur små dom är alltså! Fast imorgon blir hon stor. Hela 1 månad! :D Så då ska vi dit på kalas!

Och jag blir galen! Någon som är bra på det här med BankID? Jag kommer inte in på försäkringskassans hemsida så jag kommer nog inte få några pengar :( Mitt BankID har bara helt plötsligt försvunnit... Kan man skaffa ett nytt då, eller hur gör man?

Nä, nu tvingar (inte så svårt) Sami mej att se Patrik 1,5 igen. Han somnade ju som sagt efter 5 minuter igår.

Hoppas alla har en trevlig kväll!

Jobb!

Jag är så lycklig just nu! Chefen ringde nyss och jag ska få börja jobba i nästa vecka! Blir 3 dagar i veckan. Jag har längtat jätte länge ju! :D
Nu väntar jag bara på att hon ska ringa upp och berätta vilka dagar och vilka tider det blir!

Det kommer bli så spännande! Kommer självklart att sakna Wilhelm otroligt mycket. Men jag håller på att bli galen av att bara vara hemma så för mej är det nyttigt att få komma iväg och jobba lite!

Sami ska inte vara pappaledig, utan vi ska spara in på dagarna. Vi får pussla lite. När han jobbar kväll så har ju han Wilhelm när jag jobbar, och annars har vi alltid Wilhelms farmor och farfar. Helt underbara personer! Så dom kommer hem till oss och är med Wilhelm. Så slipper han åka emellan en massa!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åka till Holmsund och hälsa på min mormor och morfar. Mina mostrar kommer och min lilla kusin Sunne. Och min låtsaspappa och mina underbara systrar!


Tyngsta graviditeten genom tiderna!

Kan man ha mer otur än Evelina. Tror fan inte det! Snacka om tung graviditet! Hon mådde illa och kräktes från v 12. Sen ville bebisen komma ut. Hon låg inlagd på självaste julafton!!! Och nu ligger bebis i säte och sitter helt fast!
Tycker så himla synd om henne! Och förlossningen kan ju dra igång när som helst.

Och man kan inte göra någonting för att hjälpa! Bara låta henne veta att jag finns här för henne.  Men det tror jag nog att hon vet! Och jag kommer verkligen att hålla tummarna för henne och Tobias!

TävlingJag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Zillstar
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


TävlingJag är med och tävlar om ett presentkort från Sovtex, på PetramedAochE`s blogg!
Tävla HÄR du med!


Vill inte vakna idag

07.20 valde Wilhelm att vakna! Inte alls roligt tycker jag. Har så fruktansvärt ont i halsen så jag skulle vilja sova hela dan.
Funderar på om man ska ringa vårdcentralen. Känns dumt när jag redan varit där. Men nu har jag haft ont i tre veckor och desseutom har jag ont i mitt öra också. Och läkaren kollade inte så mycket. Kollade bara streptococer och det va det ju inte. Kollade inte öronen över huvudtaget....

Jag hatar verkligen att gå till läkaren. Har som aldrig riktigt förstått poängen med det hela. Det går väl över? 
Jag går bara om jag har riktigt ont alltså.

Idag är sista dagen Wilhelm ska ha pencilin så jag hoppas han mår bra nu.
Fantastiskt! Nu känner jag en doft som sprider sig över hela rummet! 

Wilhelms favorit

SvampBob Fyrkant. Han sitter som klistrad framför tv:n och sjunger med!
Wow tänkte jag...

Wilhelm har varit omöjlig ikväll. Men det är ju inte så konstigt när man går runt med tom mage hela tiden. Precis när jag va på väg att ge upp så drack han en hel flaska välling! Mycket bra!

Barnmottagningen sa inte så mycket. Hon skulle lämna ett medelande till läkaren så skulle hon ringa upp.
Och en timme efter att dom ringt så ringde nån! Wow tänkte jag, inte illa att läkaren ringer upp efter en timme! Men nä, det va samma person jag pratat med tidigare. Hahahha. Kanske för att jag rinde dom två gånger då det blev som det blev...

Nu är det iaf lugnt här hemma. Wilhelm har nyss fått alla mediciner och leker snällt på golvet och tittar på barntv. Så då passar jag på att skriva ett inlägg. Ska gå in på tv.nu och kolla om det går nått bra på tv ikväll. Annars får jag se om jag hittar nån film... Nån som har nått bra tips?

Full fart!

Har som väntat varit full rulle idag! Alltid trevligt!
Och finns det någon klantigare än mej? Ringde barnmottagningen imorse och dom har ju återuppringning. Sen väntade jag och väntade och väntade. Men dom ringde aldrig. Då gick jag till telefonen och ja självklart har jag inte lagt på luren efter mej!!!

Så jag fick ringa dom igen, och dom ska ringa upp vid två. Får hoppas det går bättre den här gången!
Å nu ringer det!

Patrik 1,5

Internet tjärvade så klart, så vi kunde inte se Andra Avenyn. Vart Patrik 1,5 istället. Och den va jätte bra! Så jag är nöjd. Sami somnade som vanligt efter 5 minuter...
Jag har ont i halsen som vanligt. Lite hosta och så. Så nu blir det medicin och sängen!

Blev sjukt sugen på att göra Panacotta! Kanske gör det imorgon om jag får tid över...
Å nu vaknar Willeman!
Natti!

Vi har varit ut!!!

Gud så skönt att komma bort från huset efter så lång tid hemma! Det tyckte nog både jag och Wilhelm.
Vi va iväg till min gudmor i Sävar. Käkade middag och hade det riktigt trevligt! Min gudmor är en av mina favorit personer!
Och så va mina underbara småsystrar och min låtsaspappa där. Så det va full rulle! Sånt gillas!

Nu är jag rätt så slut. Vi ska ta och se Andra Avenyn och om vi orkar ska vi se Patrik 1,5 som jag längtat så mycket efter att se! Sen blir det sängen. Syrrorna och packet kommer tidigt imorgon! Kommer bli full fart hela dagen imorgon med! Tur jag bakat idag, så är det gjort iaf! :P

Btw, vart håller min underbara Sara hus?! Knappt pratat med henne på hela dagen. Och inte syns hon till på msn! :O Får nog skicka iväg ett sms och kolla så att allt är lugnt. Men det tror jag. Annars hade hon nog hört av sig! :)

Nä, nu blir det tv! Så jag säger godnatt redan nu!

TävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen!


TävlingJag är med i utlottningen om två st presentkort á 500kr från Uteungar hos Tant Ulrika. Var med du oxå!


TävlingJag tävlar om ett presentkort värde 200:-
hos barnbutiken PirajjaMuppsan´s blogg
Tävla HÄR du oxå


Vilde

God morgon gott folk!
Här är det full fart redan på morgonen. Wilhelm kryper runt som en vilde och sliter i allt! Speciellt datorn tycker han verkar grymt intressant. Så ja, jag är en aning rädd! Funderar på att han ska få en gammal laptop som han kan leka med. Eller ja, tugga på!

Nä, nu ska jag inte sitta här. Ska busa med honom ett tag, sen är det dags för gröt! Ha en bra dag!

Te

Nu ska vi se på film. Bara känna lugnet. Sen blir det sängen. Tror jag ska göra mej en kopp varm oboy också! Det vill faktiskt min hals ha. För jag hatar te. Det går bara inte att dricka det! Har försökt flera gånger, men det är bara att ge upp. Jag kommer aldrig någonsin att gilla det.

Nä god natt gott folk!


Hårding

Jag har ont i min hals!!! Sitter och tycker lite synd om mej själv nu faktiskt. Funderar på om man ska se någon film. Wilhelm sover nu. Och hoppas han sover bra inatt.
Ska på bvc på måndag och kolla vikten. Bvc tanten va inte allt för nöjd när hon fick veta att han tappat i vikt igen. Men jag har pratat med öron-näsa-hals idag så nu väntar jag på att läkaren ska höra av sig. Receptionisten trodde iaf att han skulle  ringa här i veckan. Hoppas det!

Imorgon måste jag ringa min chef igen. Vill ju börja jobba, och hon tar lååång tid på sig. Känns så dumt att jag måste ringa hela tiden. Men gör jag inte det, så händer ingenting. Måste ju fylla i mina mammadagar imorgon och då måste jag ju veta om jag kan börja jobba denna månaden eller inte!

Imorgon kommer då Wilhelms låtsas morfar hit. Syrrorna stannar i Sävar och ska träffa min gudmors barn! Sen om Wilhelm är bra imorgon så ska vi åka dit en sväng på eftermiddagen. Han har då snorat mycket mycket mindre nu ikväll!

Äh, slänger in en bild på Edvin. Bara för att han är en hårding! HahahahBus idag1 månad på fredag

Wilhelm har varit på bra humör nästan hela dagen! Känns verkligen som att det är på väg åt rätt håll nu.
Hoppas verkligen han kan bli frisk snart så vi kan åka ut och träffa lite folk! Är ju bjudna på 1-månads kalas på fredag. Min älskade kusin Sunne! Blev ju tydligen ingen Mayken som det va tänkt!

Tävling

'

Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om ett
tufft set från Kitsch
 Var med och tävla HÄR du med!


Tack

Wilhelm tackar för alla fina krya-på-dej kommentarerna!Ont i hjärtat

God morgon gott folk! Jag har fått tillbaka mitt halsont nu. Så nu är vi båda sjuka. Wilhelm har dock börja äta rätt så okej nu. Så det är jätte skönt! Fast han har fortfarande väldigt ont. Speciellt på nätterna. Vaknar och bara skriker. Gör så ont i hjärtat på mej!

Sitter nu och försöker få tag på diverse olika läkare. Och ni vet ju hur det är. Omöjligt!
Det är ju så när dom bara har telefontid i typ en timme varje dag. Då ska ju alla ringa!
Men jag ger inte upp! Ringer non-stop hela timmen! ;)

Hoppas alla får en trevlig dag i solen!TävlingJag tävlar om ett ekologiskt gosedjur
hos Kidstuff.nuMuppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå


En natt på akuten

Det blev en natt på akuten!
Ringde till sjukvårdsrådgivningen igår kväll. Wilhelm hade då inte ätit på två dygn och dessutom fått feber igen. Dom sa att vi skulle åka in direkt om han vaknade och va hysterisk inatt också.
Och redan då visste jag att det skulle bli en natt på akuten!

Och mycket riktigt. Efter två timmar så vaknade han och va hysterisk! Försökte med välling och sen vatten, men det va bara att glömma! Så vi packade väskan och for in!
Va rätt så mycket folk där, men vi stod först i kön till att få träffa en barnläkare. Skönt tänkte jag, då kanske det inte tar så lång tid ändå. Vi skulle ju bara behöva vänta på att ett rum skulle bli ledigt.

Tji fick vi! Efter över 2 timmar fick vi vårt lilla rum! Och sen fick vi desseutom vänta på läkaren i 3 timmar. Va inte alls roligt. Wilhelm hade ingen ro i kroppen och vi fick vanka fram och tillbaka med honom på 10 kvm.
Va mycket bättre i väntrummet.. Där fanns det andra barn att titta på. Och ni kan ju gissa om han charmade alla där inne? Jo, han vinkade och hade sig! Snacka om att höja stämningen!

Och självklart 5 minuter efter att han äntligen lyckats somna så kommer äntligen läkaren. Hon kollade lungorna och hjärtat. Det hördes bara fint! Och kollade uttorkning och det va också lugnt. Sen kollade hon öronen och ja, det visade sig att han hade öroninflamation i båda. Sen hade han blåsor i halsen och svullna körtlar. Plus att han har ögoninflammation i båda ögonen. Så nu är det riktigt synd om vår lilla prins.

Men nu får han iaf medicin och blir förhoppningsvis bättre inom ett par dagar. Pencilin och regelbundet med alvedon och näsdroppar.

Ja, sen hade han tappat lite vikt också. Inte så ovanligt. Och inte så konstigt nu då han är sjuk. Men nu måste han börja gå upp annars blir det inte roligt!

Typiskt också att han ska vara så här sjuk nu när mostrarna hans är uppe från Halmstad och hälsar på. Men dom får komma hit och leka med honom. Och så hoppas vi på att han blir frisk till nästa helg så man kan hitta på nått med dom!

Nä, nu ska jag dricka kaffe (lär bli en hel del idag) och vänta på att Sami kommer hem från apoteket! Sen ska vi bara mysa och tycka lite synd om Wilhelm!

Hoppas alla får en trevlig dag!

Den ständiga kampen mot maten

Ja, den fortsätter! Han äter inte helt enkelt! Nästan så man vill han ska bli dålig, just för att då kan läkarna göra nått!

Jag ska snart äntligen få lämna huset!!!! Ska åka in till Sävar. Måste köpa tvättlappar, blöjor och godis!!!
Inte lätt att ta på ett barn upandgo när dom är helt hysteriska och bara slingrar sig!! hahaha!

Jag har då fått sova två timmar nu. Det behövdes verkligen! Så man kanske orkar med dagen!
Nä nu ska jag ta och lämna huset för första gången på hela veckan!

Tävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


TävlingJag  är  med  och  tävlar  hos  Dolce Bambini   om ett  presentkort  värt  250  kronor  från  Pippilotta  
  
Var  med  och  tävla  HÄR  du  med


TävlingJag är med o tävlar om ett presentkort värt 300kr från Homely hos Tant Ulrika. Tävla du oxå!


Undergång

Vart inte mycket sömn inatt kan jag lova. Wilhelm vaknade vid tolv, när vi va på väg i säng. Han va helt hysterisk och bara skrek! Ville  inte äta då heller! Ja, han ville ingenting. Och stackarn kunde knappt andas av allt snorande!
Han lär ju inte direkt vara roligast att ha och göra med idag.

Men nu, efter 18 timmar tog han äntligen vällingen! Lycka! Jaha, han drack bara 60 ml....
Ja, men det är bättre än ingenting. Får hoppas att det ordnar sig under dagen. Vi håller iaf på att gå under här!

Jaja, hoppas alla får en jätte mysig alla hjärtansdag! Wilhelm skickar en passa pussar säger han! :*Galna

Filmen va faktiskt jätte bra! En typisk Emilie-film! :)
Och Wilhelm sover på bra. Det är skönt! Hoppas det håller i sig. Han är verkligen inte sig själv. Fast det är väl inte så konstigt när han inte äter! Vi är riktigt less just nu. Måste verkligen få hjälp från nått håll för det håller inte!
Vi håller på att bli galna helt enkelt!

Imorgon är det familjen som gäller. Vi ska bara mysa och busa hela dagen. Jag sitter och funderar på om vi kanske skulle ta och röjja upp i gästrumet och ställa iordning lite. Alltid mysigt när vi pysslar i huset tillsammans!
Hoppas innerligt att Wilhelm är pigg och glad imorgon och framför allt att han äter!!! Så vi kan njuta av kärlekens dag!
Men ratar han smörgåstårta så kan han ju omöjligt vara vår son ;)

Nu ska jag skrapa aplotten. Och få mer poäng än Sara. Det är det viktigaste. Vi har ju värsta tävlingen! Den som får minst poäng under månaden får laga mat åt den andre ;)
Nä god natt gott folk!

Den edsvurne

Nu har bästa Tessan och Mange varit här. Vi har druckit kaffe och snackat skit! Snackat en massa om förlossning och sånt roligt! Alltid så trevligt att träffa dom! Och peta på gravvo magen ;)

Nu ska jag spela lite spigo innan filmen börjar. Ska se Den edsvurne som börjar klockan 22 på 1:an

Smörgåstårta

Nu är Tessan och Mange på väg hit! Ska bli trevligt att träffa lite folk. Har ju varit hemma nu så himla länge.

Älskling kom hem med smörgåståra som vi ska äta imorgon! Båda två ÄLSKAR smörgåstårta! Det är så sjukt gott alltså!

Dagens bild (ej för känsliga)

Så klockrent att jag tog kort precis när han kräktes! Hahaha
Beslutet är taget!

Jag är så less på mitt velande angående Wilhelms tungband. Om vi ska göra operationen nu eller vänta. Men så fick jag kontakt med en tjej vars son hade samma problem. Och han opererades när han va 2 år!
Jag frågade henne om hon hade fått chansen att fått göra det tidigare så svarade hon självklart! Och kom med en massa anledningar.

Så nu känns det mycket bättre. Känns verkligen som att jag tar rätt beslut!
Nu är Wilhelm lite gladare så jag ska passa på att njuta av en lekstund med honom!

Vilket underbart liv?

Vilken fantastiskt jävla underbar dag! Allt går precis som man vill

*Jag har spillt kaffe på mej själv! (Något jag gör varje dag)
*Wilhelm är gnällig (som varje dag nästan)
*Wilhelm vägrar äta (som alltid)
*Jag har försökt ringa läkaren, men missat telefontiden (som alltid)
*Det är soligt ute men vi kan inte gå ut!

Ja men visst är livet underbart!

TävlingJag tävlar om ett presentkort värde 1000:- barnshoppingbloggen, i samarbete med Kullerbyttan barnkläder! Tävla här du med :)


Sjuk igen? Aldrig!

Wilhelm sov ändå hyfsat bra. Vaknade vid fem och va lika hysterisk, men han somnade om till slut!

Inatt drömde jag att pappa kom och fixade bänkskivan. Blev faktiskt lite besviken när jag vaknade... hahaha

Jag har fått jätte ont i halsen. Men jag kan ju omöjligt bli sjuk igen!!! Det går bara inte! Jag vägrar!
Hjälplös

Nu har jag ont i huvudet. Och i hjärtat. Wilhelm vaknade och va helt hysterisk! Han har gallskrikit i två timmar, och ingenting har hjälp! Snoret bara forsar ut ur näsan på honom. Man känner sig så satans hjälplös alltså! Önskar att jag kunde ta bort det dåliga för honom.... Han fick iaf en alvedon och sen slocknade han av utmattning! Hoppas han kan sova inatt och att det känns bättre imorgon!

Hantverkare - Skrattretande

NU kom jag in på min blogg! Hatar när det inte fungerar som det ska!

Jag och Sami har lekt hantverkare. Och som vanligt va det skrattretande! Tur ingen såg oss! Skulle smacka upp den förbannade bänkskivan i pysselrummet... Ja, vad ska man säga. Vart alldeles för högt, snett och rangligt! Ringde pappa aka Martin Timell och han ska komma ut nån dag och göra om allt! Hahahah... Är ändå rätt nöjd för han skrattade inte såå mycket åt oss!

Sen har vi ätit ost och korvbricka! Nam nam var det!

Och glada nyheter har det ju faktiskt också varit! Syrrorna och styvpappa kommer hit på söndag!!!! :D
Längtar redan massor! Hoppas dagarna fram till dess går ruggit fort! Förutom lördag så klart ;)

Nä nu va det mycket svammel måste jag erkänna! Ska se lite tv och spela lite (eller mycket) spigo tills kvällens film börjar!
Ha det bra!

TävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen!Gör du?Tävling

Kissie har blivit galen!

Har du sett?

Visst har ni sett?

Helt såld

Jaha då va man helt såld på nya spelet på spigo. Men det är inte den svenska sidan. Har inte kommit till den än. Men snacka om att jag längtar! :D

Och lilleman snorar på. Är ändå hyfsat pigg och leker. Han har till och med ätit bra till lunch!!! Åt nästan en hel burk! :D
Så det är jag glad över!

Nä, nu ska jag ta och koka mej lite kaffe. Wilhelm ligger och ska sova! Får se hur det går med den saken!

Skrattar

Det är så härligt att vakna av sin skrattande son! :)

Top Model

Nu är det Top Model, final!!!! :D Älskar verkligen programmet! Och nu fick jag äntligen veta vem som vann förra omgången :P

Hmmm, jag är ju sämst. Har fortfarande inte fixat nån middag! Eller ja, egentligen är det väl frukost... Har iaf köttfärs i kylen. Ska fixa ihop nått sen när Sami kommer hem och Top Model är slut.

Nä men nu börjar det igen! :D

Tävling

                                                                           


                                                                            Jag tävlar om ett presentkort värde 300:-

hos Minipeople.seMuppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå


Dagens bild

Skulle ta kort på en kamel mitt i natten och fick med en tokskrattande Sara i bakgrunden.
Klockrent enligt mej!
Napp-soppa

Nu har Wilhelms farmor och farfar varit på besök! Farmor har busat med Wilhelm och Farfar har skottat baksidan! Mamman själv har  städat och plockat och tvättat och gjort en napp-soppa!

Nu ska jag ta och sätta mej ner med en kopp kaffe och känna lugnet. Dvs om Wilhelm somnar snart. Men han är trött så det borde han!

Och så ska jag köra igen en Globetrotter på Spigo ;)

Vinsten

Som ni vet så vann jag ju en blogg tävling. Ett presentkort från Sweet Funky på 400kr.
Detta har jag nu beställt:

Randig stickad bomullströja med lurvigt grönt "supermonster". Turkos accentfärg på kragen och mudd.

Fin filt från Nova Star i 100% bomull. Storlek 80 x 100 cm.

Grå med stjärna och kantband i petroleumblått.


Duschcreme från SVEA


Oilily Flowers Body Lotion

Utmanad

Jag blev utmanad av: Angelica

"Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar."

Åtta vanor/ovanor/fakta om mig:

1.  Jag dricker JÄMT kaffe!

2.  Jag är för tillfället både snusare och rökare

3.  Jag är helt såld på spigo

4. Jag har varit med om 3 bilolyckor

5.  Jag har fått pippi på att vara med i diverse tävlingar på internet

6. Jag är jätte dålig förlorare

7. Jag älskar att tävla, oavsätt vad det handlar om

8. Jag va en riktig partyprinsessa innan jag fick barn

De 8 personer som jag utmanar är:

Sara

Therese

Tessibuset

Lattepappan

Elin

Johanna

Sandra

ThoweTävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen!


En bjässe till skruvdragare

Willeboy är sjuk igen! :( Snoret rinner som aldrig förr och så har han fått ögoninflamation.... Hade 38 i feber igår och va helt slutkörd alltså! Men idag är han mycket piggare! Hoppas han blir frisk snart så vi kan gå ut och åka pulka i solen! :)

Jag och Sami är ju roliga! Skulle sätta upp bänkskivan idag hade vi tänkt. Men mer än så tänkte vi nog inte. Har ju bara en pytteliten skruvdragare. Fick inte ens igenom skruven genom listen.. Hahahaha!
Så han får åka förbi pappa ikväll efter jobbet och låna en bjässe till skruvdragare! :D

Och så har jag fått lite glada nyheter idag. Allt är dock inte klart än. Men mina småsystrar och min styvpappa ska kanske komma upp till Umeå nästa vecka! Det beror på en intevju han ska på idag för ett nytt jobb. Om han kanske han måste jobba under sportlovet! Så vi får veta ikväll om hur det blir!

Nä, nu ska jag ta och koka mej en koppa kaffe och vara social med Sami innan han åker iväg och tränar och sen jobbar!
Ha en bra dag!

TävlingJag är med och tävlar hos Eira - Min ögonsten om en personlig bok ifrån BeeBook! Tävla du med!Svart

Nu har vi spelat spigo allihopa och druckit kaffe! Fast jag missade att köpa med mej mjölk så det fick bli svart... Men det funkar! Men nästa gång ska jag komma ihåg! :P

Wilhelm har helt plötsligt blivit snorig och han har troligtvis fått ögoninflamation :( Min stackars pojke!
Är lite smågnällig idag, men det får man vara då!

Nä nu ska jag vara social men dom andra mammorna och barnen så klart. För klockan fem ska vi möta upp Sami på Teg!


TävlingJag vill fira REA-starten hos www.fooeyeurope.com
och tävlar om ett sommarpaket med hemligt innehåll
(värde minst 600:-).
Tävla hos FOOEY du med!


Vinkar

Wilhelm är jätte duktig på att vinka, vinkar hela tiden nu, till allt och alla!Hjälp

Jag och Wilhelm höll på busa i soffan och när jag lyfte upp honom såg jag en tredje tand där uppe!!! :O
Hur många har han tänkt sig egentligen. Han har ju 5 tänder framme redan och nu då 2 till som är på väg!

Bajs

Klev upp för en timme sen. Va inte roligt alls. Hatar mornar som innehåller en stor mängd bajs! Nä fy alltså! Ingen ska behöva starta dagen så.

Idag är det fika hemma hos Sara och Jonah som står på menyn. Sen när Sami slutat jobbet ska vi åka och hämta bänkskivan och köra hem den. Ska ska skiten bara upp! Men det får vi ta imorgon tror jag. Lär ju bli rätt sent ikväll. Kanske till och med super sent. Vi är ju så grymt bra på att krångla till allt! hahaha...

Nä, nu ska jag kolla va Wilhelm gör i sitt rum, för nu är det så där tyst. Ja, ni vet, som när dom hittar på nå dumheter. Helt sjukt hur tysta barnen blir då!

Vet ni?

Vet ni....? Jag sover mellan två killar! ;)

Bänkskiva

Har haft en jätte mysig dag! :) Vi har städat ur pyssel rummet, varit inne i stan och köpt bänkskivan och sånt. Så snart så... Sen har vi varit och hälsat på Tessan och Mange. Druckit kaffe och Wilhelm har levt rövare! De va mys!
Nu väntar jag bara på den förbannade aplotten sen ska jag sova! Är helt slut på.

Imorgon är det mammafika! Eller jag, jag och Tess åker till Sara och dricker kaffe. Va inga som skrev upp sig. Alla är sjuka nu ju! :(

Inge mera snö

Blev glad iddag när jag vaknade och såg att det inte snöar nå mer! Till och med sol har vi fått denna dag :D
Sami är ute och skottar och jag ska börja rensa upp i pysselrummet.
Ska åka in till stan sen och köpa en bänkskiva och hälsa på min tjocksmokis Therese och Mange! Dom har flyttat till ny lägenhet och det ska bli spännande att se hur dom har det! :)

Nä nu tror jag Wilhelm har somnat så nu ska jag sätta igång! Ha en underbar dag! :)

TävlingJag är med o tävlar om 1 presentkort värt 500 + fri frakt från Emmagjort hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!


Wilhelms nya sovställning

Ser det bekvämt ut?


Wilhelms nya sovställning

Ser det bekvämt ut?


TävlingJag är med och tävlar om en kudde med personligt brodyr från Till Dig hos Carolina


Larm

Har du larmat?

Mätta

Nu har Sara bjudit på en jätte god köttfärsgratäng. Så nu är vi ruggit mätta! Barnen ligger och ska sova. Dom är gnällspikar båda två nu. Men mest Wilhelm, som vanligt!

Kaffet är uppdrucket och det är dags för lite Spigo! ;)Middagsbjudning

Sara frågde om vi ville komma på middag idag. Och ja, det tackar vi inte nej till! Wilhelm saknar ju sin lekkamrat! Så det blir mys att umgås med dom till Sami slutar jobbet. Då ska vi hem och skotta fram vårt hus! Är så sjukt mycket snö alltså!!! Jag hade egentligen tänkt att jag och Wilhelm skulle åka hem lite tidigare idag, men det går ju inte för all snö!

Nä fy, nu vill jag ha vår och bar asfalt!

Slut!

Nu orkar inte jag nå mer alltså! Wilhelm vägrar och äta! Och nu va det sista droppen! Imorgon ringer jag in och  bokar tid för operation. För nu orkar jag inte mer alltså. Man blir så grymt frustrerad när ens barn inte äter. Och så har det varit hela hans liv. Nu vet jag inte om det beror på tungsträngen eller inte, men nu känner jag att det är helt klart värt ett försök, för detta håller inte!

Kommer att bli tungt att måsta söva honom i så liten ålder. Jag kommer att vara jätte nervös alltså! Men nu får det bli så.

Finns det ingen där ute som har veit i samma sits som oss? Alltså att barnet fötts med för kort tungband och sedan inte ätit?

Världens bästa kille

Mammas älskling!
TävlingJag är med och tävlar i Bambis blogg om ett par unika stämplar från Sweetish Sister. Tävla du med här.


Melodifestivalen del 1

Helt rätt att Emilia gick vidare. Jag kände då att det va den enda låten som va bra! Men däremot har hon ju lite skumma grimarser för sig när hon sjunger, men det får vi leva med!

Men jag fattar inte ens att Ugglas fick duellera? :S Hur röstar det svenka folket? Eller hon kanske bara har väldigt många vänner. Men det låter ju också helt otroligt!

Tycker ni att Ugglas va bra ikväll?

Caroline af Ugglas

Men Snälla snälla snälla, få tyst på henne! Så jävla dåligt alltså!

...Melodifestivalen

Japp nu drar Melodifestivalen igång igen! Så nu ska man sitta och irritera sig över dom flesta bidragen som vanligt.
Men man måste ge programmet en chans iaf!

Ska du kolla på Melodifestivalen?

Vår lilla tävling

Nu sitter jag hemma hos Sara! Hon är dock iväg en sväng och handlar. Hon ska göra gomiddag åt mej sen! Vann ju vår lilla tävlig förra månaden på aplotterna :P Så det blir jätte bra!


Jonah ligger och sover i sin säng. Jag sitter och ska nog spela lite spigo tills Sara kommer tillbaka!

Alltid bättre efter läkarbesök?

Besvärades av lite hosta igårkväll, men nu mår jag mycket bättre. Varför är det alltid så att man helt plötsligt blir bättre så fort man varit till en läkare? Skumt alltså! Eller är det bara jag?

Nu ska vi åka ut till Travbanan. Dom sålde tydligen ut nå kläder där... Ja, jag vet inte vad det är, känner ingen pepp egentligen, men mina föräldrar tvingar med mej! hahaha!

Sen blir det att åka till bästa Sara och Jonah! Hinka en passa kaffe och förmodligen spela en massa spigo ;)
Ha en bra dag!

TävlingKlicka på bilden för att komma till tävlingen! :)


TävlingJag är med och tävlar om en valfri body eller tröja från Babykungen hos Zasata.

Kom med och tävla du också!
Tävlingen avslutas 28 Februari.


TävlingVem vill inte vinna den här? Klick på bilden för att komma till tävlingen!


Tävling

NU har du chans att vinna det största presentkortet någonsin i Lattepappans historia. Var med och tävla om ett presentkort värt 1500:- hos Lillabebben.se  här
TävlingJag vann!

Tusen tack till Perla för den fina vinsten! 400kr i presenkort från Sweet Funky!


Paniiik

Nu är vi på Teg, och snacka om panik! Vi fick inte igång trådlösa nätverket!!!!! Men efter en timmes slitande i håret och knappade på datorerna så fixade jag och pappa det! Bra av oss! :) Så nu är helgen räddad! Eller ja, annars hade jag nog rymt hem till Sara!!

Va ju på VC idag och ja, det va nått virus. Hade bla nå virusblåsor i svalget!! Lät ju mysigt! Fick utskrivet nån hostmedicin som tydligen va jätte stark. Och jag är ju som jag är. Vill inte ens ta Alvedon. Så halvvägs till apoteket vända jag om och for hem! Skit samma, det går ju över! Desseutom fick man inte köra bil när man tog den medicinen så det kändes jobbigt!

Nä nu ska jag interneta ikapp mig! Sen blir det nog lite spigo :P

Bilder från förra helgens fest!TävlingVINN ETT SET MED TRE PLAGG FRÅN PLASTISOCKS SOMMARKOLLEKTION!


Halsfluss

Nu har jag pratat med vårdcentralen. Dom tyckte att det lät som halsfluss, men ville ändå att jag skulle komma in så dom kunde göra en bedömning eftersom jag varit sjuk rätt så länge och så...
Så kvart över två idag ska jag åka dit!

Få se om jag ids fara hem efter det eller om jag åker direkt på Teg. Måse hur som helst sova där inatt också då Sami börjar tidigt imorgon!

Nä, nu ska jag se om det finns någonting i mitt kök som inte är allt för svårt att svälja!
Hoppas ni andra har en bättre dag än mej! :)

Riktigt dålig

Gaaah jag är riktigt jävla dålig nu alltså! Och ja, då får man faktiskt svära! Kan inte svälja mitt egna saliv, så illa är det! Har så fruktansvärt ont i halsen och åt sidorna upp till öronen och bak i nacken!! Lär inte bli speciellt mycket sömn för mej inatt..
Ska åka på vårdcentralen imorgonbitti. Eller iaf ringa dit och höra vad dom säger. Sami tror att jag har streptococer. Eller hur det nu stavas! Jag vet inte, vet bara att just nu gör det jävligt ont!Stackarn

Min stackars lilla kille har fått feber igen! 38,0 va den på nyss. Och snorig och hostig! Trött och gnällig. Tycker riktigt synd om honom faktiskt.
Och inte vill han äta! Ratade både lunchen och vällingflaskan! Hoppas bara att han får i sig dden vätskan han behöver! Har lite äppeldryck åt honom annars!

Och inte kunde jag ge honom alvedon heller. Det gick bara inte :S Ska vänta lite och sen försöka igen, både med alvedonen och vällingen!

Utmanad

Jag blev utmanad av Johanna!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
4. Vad åt du senast? Lagne
5. Har du fått någon komplimang idag?
6. Har du varit med i en rättegång? Nej
7. Är du polare med grannarna? Njä
8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska
9. Vilka länder har du bott i? Sverige
10. Senaste piercingen? Näsan
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår.
12. Gay? Sara
14. Har du äggat någon? Ehh va?
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
16. Suger det här? Ja, lite..
17. Har du varit på stranden? ja
18. Har du haft en stalker? Nej
19. Minns du dina/din musiklärares namn? Ja
20. Hur bra är din syn? Någorlunda
21. Har du varit på ett party? Massor
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Knappast!
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Kul för dej
24. Har du varit utomlands? Ja
25. Har du sett din bästa vän naken? Ja
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Min mammas kusins bröllop
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Ja förmodligen
28. Var är dina syskon just nu? Halmstad, Göteborg, Varberg och Umeå
29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Att Sami va ute och provkörde en polisbil
31. Vilken tid gick du upp imorse? 8.20
32. Vad ska du göra i helgen? Åka på Teg
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Jag har faktiskt ingen aning... Blir väl inlagd då skulle jag gissa på. Men det låter på han som om det blivit lite bättre.. Så nu hoppas vi!
34. När var du riktigt sjuk senast? För några dagar sen
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? Ehh...
36. Vad finns i din bakficka? Har ingen bakficka
37. Har du färglinser? Ja men inte på mej
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Snarkade sött
39. Vad är det första du gör på morgonen? Byter blöja
40. Vad ska du göra efter det här? Se om det finns nån mat jag kan äta!


Jag utmanar: Tess, Carro, Thowe och Angelica


Tävling
                                                           Jag tävlar om en valfria ekologiska produkter
                                                  till värde av 500:- hos Iob-butiken Muppsan´s blogg.
                                                                                     Tävla HÄR du oxå


Akuten

Nu är mina bästa (förutom Sami och Wille då) hemma igen från akuten och jag kan andas ut lite granna. Eller ja, jag ska gå och sova faktiskt!
Imorgon blir det en mysig hemmadag för mej och Wilhelm.

Jag ska rensa lite här hemma. Bla rensa Wilhelms garderob. Sen kanske det händer att jag hänger ett tag på tradera också :P

Nä nu skriker min säng efter mej! Natti natt!

Gudmor!

Jag skulle få sovmorgon idag eftersom Sami jobbade kväll. Då brukar han vara snäll och gå upp med Wilhelm.
Och ja, det gjorde han. Istället vart jag väckt av att min kära vän ringde och väckte mig 8.20
Men hur kan man bli sur när man får frågan om att bli gudmor åt hennes barn? ;)

Mammalunch vart det idag också. Alltid lika trevligt! Och så gjorde vi värsta goda salladen så :) Och barnen fick leka av sig med varandra!

Och min kära lilla vän har åkt in på akuten pga krupp! :( Sitter som klistrad vid telefonen för uppdateringar! Önskar jag kunde vara där med dom!!!!

Nä nu ska jag bara sitta och vänta! Kanske kasta in lite bilder i bloggen?Nio eller arton månader. Beroende på hur man räknar!Idag vart han nio månader mitt älskade lilla charmtroll!
Grattis!Människor

Nu börjar vi känna oss som människor igen! Skönt!
Och Wilhelm har varit så duktig idag och ätit jätte bra! :) Då blir jag glad!

Har haft det riktigt mysigt idag. Vi sitter och lyssnar på musik och busar! Snart kommer Sami hem, eller ja, om ett par timmar, men det är ju snart... Då ska jag se om vi orkar rusta iordning lite i pysselrummet!

Nä, nu ska jag nog spela lite spigo när Wilhelm leker på bra!

Just det, vi gick med lära-gå-vagnen idag och han va jätte duktig och tyckte att det va jätte roligt!

Natten från helvetet

Natten från helvetet! Ja, det har det varit hemma hos oss! Wilhelm har vaknat tusen gånger och varit helt hysterisk! Ville varken ha välling eller somna om. Och det är ju så där lagomt roligt när man själv är sjuk! Trodde seriöst att jag skulle dö inatt. Men det gjorde jag inte!

Och sen sov han så klart till 10.20 så nu blir rutinerna rubbade.

Och jag har ont i huvudet som aldrig förr! Och halsen så klart! Men mest av allt känner jag med helt färdig i kroppen! Hoppas det blir bättre under dagen så vi kan gå på mammafika imorgon! Va hundra år sen nu...


Upprörd som få!

Alltså fy fan vad less jag är! Kan inte människan sluta snacka skit? Sluta göra sig själv till åtlöje?
Kanske börjar bli dags att tänka till lite och växa upp? Kanske borde fundera på att skaffa sig ett eget liv att bry sig om?

Och om inte detta upphör nu direkt så får människan fan ta konsekvenserna för det!

What goes around comes around

Tips

Jag har ont i halsen!!! :(
Idag gör jag inte många knop kan jag lova! Ska bara spela spigo och se tv ikväll!
Blir lax till middag! Ska bli riktigt gott :)

Hoppas bara man kan hitta nån bra film. Någon som har nå bra tips?

TävlingJag är med o tävlar om ett valfritt kalaspaket från Kalaspinglan hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!


Tävling

Kissie är så generös!


TävlingJag är med och tävlar om ett presentkort a´ 400:- från Sweet Funky på bloggen Sagolikt by Perla! Tävla här du med!


Kaffe

Gahhh hatar att vara sjuk alltså! :( Det gör till och med ont när jag dricker kaffe! Och det känns absolut inge bra! Wilhelm har då ingen feber och det är bra. Så länge han är frisk så är det ju bra... Eller ja, frisk och frisk är han ju inte, men ingen feber iaf...

Sitter och spelar spigo i väntan på kaffet! Spelar som ingen roll hur ont det gör. Jag ska ha mitt kaffe!
Men nu hör jag hur det bubblar för fullt inne i köket! Det här ska bli mumsigt!

Sunne

Min världens finaste kusin!!!Klapp på huvudet

Wilhelm är någorlunda frisk nu, men ville inte sova ikväll! Tog 2 timmar!!!
Men idag har han fått sin andra framtand där uppe! Och han ställde sig upp i spjälsängen. Vart hur nöjd som helst och skrattade jätte mycket! Och han har börjat kasta saker! Mindre roligt... Kastade nappen på golvet ungefär 20 gånger ikväll!

Och nu har jag blivit sjuk! :( Mindre roligt måste jag säga! Har ont i huvudet och halsen....
Tog två alvisar nu och ska se en film. Mysa lite med Sami. Har ju inte setts på hela helgen! :(

Och pokerturneringen man kunde vinna en massa pengar på, gick åt skogen! Snubblade på mållinjen igen. Kom på plats 14 och det va 9 som fick casching. Kändes inte alls bra. Hade hellre kommit sist alltså!
Nä, nu ska jag välja en film och lägga mig ner och tycka synd om mej själv. Samt tvinga Sami att göra det. Och kanske klappa mig på huvudet! hehe...


Tävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


TävlingJag är med och tävlar hos Edvinsmamma om en
mössa från by Myhr 
Var med och tävla HÄR du med!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu