Fredagsmys

Idag har man hunnit med mycket. Jobb, stan med Sara, hämta grabbarna, hem till Sara och Jonah, prommis till Willys...

På väg till jobbet körde jag nästan över en tjej. Var alltså bara några centimeter ifrån. Tokan kom kutandes över vägen.

Gick inte att ha Wilhelm sovandes i Jonahs rum ikväll. Jonah har ju en växa säng nu och han tyckte de va hemskt roligt att kliva upp och gå och leka istället. Det tyckte Wilhelm också. Dom skrattade riktigt gott där inne. Men efter 20 tillsägningar så fick vi lov att flytta Wilhelm så åtminstonde han skulle få sova. Jonah höll på ett bra tag till efter det. Och sen när jag skulle kolla in så hade han somnat på golvet just innanför dörren! Sötnosen!

Nä nu blir det lite Tradera och Spigo innan vi får Idolresultatet! :)

Sd

Jag vill lägga mej ner och grina i några timmar. Håller på att bli tokig av alla sammandragningar!
Någon som har nå tips på hur man får bort dom??? Snälla!

Sd

Jag vill lägga mej ner och grina i några timmar. Håller på att bli tokig av alla sammandragningar!
Någon som har nå tips på hur man får bort dom??? Snälla!

18 mån kontroll

Idag gjordes Wilhelms 18 mån kontroll. De gick toppen bra. Självklart fick han extra mycket beröm för han språk. Han är ju helt fantastisk på att prata.
Och han hade till och med gått upp lite i vikt. Duktig kille!

Vi blev dock lite tagna på sängen när dom helt plötsligt började prata om att vi skulle vaccinera Wille mot svinis istället för att ta den vanliga sprutan...  Så vi hann knappt bestämma oss, men nu är han iaf vaccinerad. Och det gick jätte bra!

Jag däremot skulle ha vaccinerats denna veckan, men så blir det inte. Måste äta pencillin i 10 dagar till. Så det är bara att hålla tummarna och vänta...

Och sen va vi på återbesök på Barnmottagningen. Gick lika bra där! Tråkigt bara att Willes läkare flyttar till Finland. Så vi kommer inte ses mer efter januari. Tråkigt när man hittat en bra läkare. Dom växer ju inte direkt på träd.

Mina sammandragningar fortsätter. Inte alls kul... Men så länge jag inte får mer värkar så är då jag nöjd!
Nä åter till Tradera ;)

Shopping

Ja, jag lever fortfarande... Har bara fullt upp med Tradera just nu ;)
Håller på att sälja massvis med Willes gamla kläder! Helt sjuk hur mycket de va egentligen. Har ungefär hälften ute nu, och är är runt 50 annonser!

Och så köper jag en massa! Kan inte hjälpa det, men de finns ju så himla mycket!
Sara shoppar också på som en galning. Måste nog få henne att lugna ner sig. Vill ju inte att hon ska leva på vatten och bröd för lilltjejens skull ;)

Det pratas även mycket namn nu här hemma. Men det är mycket svårare att komma på tjejnamn nu än innan man visste att de va en tjej. Ingenting är fint nog ;)
Fast nu har vi åtminstone två namn på listan :P

Nä nu ska vi se nyaste Wallander filmen, sen sova! Har fullt upp imorgon. Wille ska på både 18-månaders kontrollen och sen på återbesök hos läkaren på Barn! :)

Natti natt!

Ultraljudet

Allt såg jätte fint ut! Bf vart framflyttat 1 dag. Så ny datumet är 1 maj.
Och det blir en liten flicka!

Sovmorgon

Min kära son sov faktiskt när jag vaknade klockan tio i sju. Tack för det Wille :)
Sånna dagar önskar man ju att vi var lediga så man fick låta honom sova ut. Men nä, de händer bara när han ska på dagis så jag ändå måste väcka upp honom...

Nä nu ska jag snabbläsa på internet, sen ska jag duscha och göra mej redo.
Hoppas alla får en bra dag!

Sista chansen

Har jag sagt att jag är förkyld? Nåväl, hann ju vara frisk i två dagar....
Det är bara att inse att jag kommer nog att vara sjuk fram till jag dör...

Nä ska ta och hoppa isäng nu. Vet ju som sagt inte om jag måste åka in tidigare imorgon. Och Wilhelm lär ju ändå vakna vid 5 ändå så...

Sista chansen nu, är det en pojke eller flicka som gömmer sig i magen??

Natti natt

Förvärkar

Har haft förvärkar hela dagen. Inte kul alls... Nu börjar de avta, men jag känner mig öm över magen...
Ska in på koll innan ultra ljudet för att kontrollera så allt ser bra ut.

Ikväll blir det att åka och köpa en säng till Willeman. Ska ta hem den till mina föräldrar så den kan målas! Längtar tills den är helt klar och redo att testas! Spännande värre!

Nä nu ska jag plocka upp Wille ur badet. Han och pappa badar på!


Loppisdag

Ljusfestivalens invigning. De va kallt och regningt. Men vackert. Wille va imponerad.
Och sällskapet trevligt! :)

Imorgon blir det loppis med Tessan! Grabbarna får vara hemma hos oss med sina fäder!
Så det ska bli jätte mysigt. Ska bara komma ihåg att ta med kontanter också. Har hört att de kan vara bra!

Nä nu blir det sängen. Natti!

Magen v 17

Gud va Sara ska bli stolt över mej nu. Hon som tjatar om magbilder :P Tog sammanlagt tre st med Wille tror jag... Men denna gång ska jag bli bättre med kameran. Här kommer iaf den första magbilden. Går in i v 18 imorgon. Och ja, som ni ser så går det inte direkt att undvika att se nu :P

 

( Och självklart så råkade jag radera alla bilderna som jag tog på magen. Och jag som hade lyckats ta tre st som vart jätte bra. Va inte så lätt att ta på sig själv... )



Ljusfestival

Mer än tusen ljuslyktor tillverkade av barn


Ljusfestivalen öppnas fredag 20 november med att mer än tusen ljuslyktor tillverkade av barn i Umeå tänds i Vänortsparken. Den officiella invigningen sker klockan 18 också det i Vänortsparken. Ljusfestivalen pågår fram till 29 november.

Texten är hämtad från www.umea.se


Ikväll Ska vi till Vänortsparken och kolla på ljusen! Dvs om Wilhelm är pigg nog! Han brukar ju gå i säng vid 18-19. Men han skulle få sova så länge han ville på dagis idag så...

Sen tänkte jag att jag skulle kolla upp om det är någon loppis i helgen. Vore kul att gå på alla tre. Känner mig nästan stressad inför att hitta på saker i helgen. Passa på medans både jag och Wille är friska. Händer ju inte allt för ofta nu för tiden...

Nä nu ska jag kolla bloggar innan det är dags att hämta vilden på dagis!
Hoppas alla får en trevlig helg!


Hoppas jag hinner!

Det har gått bra att jobba idag, trots att grabbarna vaknat en massa inatt... Wille har dock inte velat äta något under dagen och varit hängig på dagis. Hoppas han är pigg imorgon för dagis. Stackarn får ju aldrig vara där nästan. Det är bara sjukdom som gäller i den här familjen...

Fick provsvaren idag för influensan, och det var inte det. Så nästa vecka ska jag ringa barnmorskan så jag får komma och vacinera mig. Tar dock tre veckor innan man är skyddad. Så jag hoppas jag hinner vacinera mej.

För övrigt så är det ultra ljuds dags på måndag. Spännande! Är så grymt nyfiken på att få veta vem som gömmer sig där inne. Wilhelm har iaf beställt en flicka. hahaha...
Men jag är nöjd bara bebisen har två armar, två ben och ett huvud :P

Nä nu ska jag datorisera lite. Börjar ju en spigoturnering om en kvart också :P

Turnering

Både jag och Wille har varit sjuka. Men nu är vi friska igen. Ska bli spännande att se hur länge det håller i sig...
Ikväll är vi hos Sara och Jonah. Och sover även över. Grabbarna har lekt och badat och haft en jätte trevlig kväll. Ja mammorna också. Mycket skratt, kaffe och nu även spigo :P

Imorgon blir det dagis och jobb igen. Skönt.

Wille lyckades bränna sig på ugnen i förrgår också. Stackarn. Har fått två stora blåsor på två små fingrar. Men det ser iaf bra ut nu. Men vi får hålla koll på det så det inte blir infekterat.. Stackarn...

Nä nu blir de spigoturnering!


Tillfrisknad

Nu lever jag igen. Har varit så dålig att jag bara legat i sängen och sovit. Va till läkaren i torsdag och dom trodde att det var svinis. Så nya prover togs. Får förhoppningsvis svaren på måndag. Och är det inte svinis så tänker jag banne mej gå och vaccinera mej. Är sjukt less på att vara sjuk!

Vi firar min friskhet med en övernattning hos Sara och Jonah. Och grabbarna har lekt jätte mycket nu ikväll. Sen när dom skulle sova så satt dom i varsin säng och gapskrattade i över en timme! Vi va bara tvungna att gå in och kolla vad det va som va så roligt. Och Wille satt i sin resesäng och drog naglarna på tyget så det lät roligt. Tyckte dom iaf. Våra sötnosar!

Nu är det spigo och kaffe för mammorna. Men ska nog försöka lägga oss i tid så vi är pigga imorgon.
Hoppas alla har en trevlig helg!

Monstret

Wilhelm är pigg som en lärka. Önskar bara att jag också var det. Men vi har iaf haft en mysig förmiddag. Nu sover han och jag ska lägga mig och vila. Sami slutar tolv. Och sen är han ledig imorgon. Skönt kan jag lova.

Hoppas denna förkylning vill lämna min kropp fort! Hade varit kul om man fick nått gjort i veckan så man kan hitta på nått skoj till helgen!

Nä nu blir det vila innan mitt lilla monster vaknar och vill busa!

Svinkoppor och en massa hat!!

Självklart så har Wilhelm fått svinkoppor nu... Så nu ska han äta pencillin i en vecka. Och till råga på allt så har jag blivit jätte förkyld :( Kan inte andas faktiskt. Riktigt rolig vecka man har att se fram emot!

Oj vilket bittert inlägg... Lika bra att fortsätta i samma takt då.

Jag hatar Telia fortfarande! Blev ju lovad att få tillbaka två månaders avgifter som jag betalat då inga av deras tjänster har fungerat. Har jag sett kosen av det? Nä knappast. Och jag har ringt om det två gånger redan. Imorgon blir det nog en tredje.

Sen hatar jag Försäkringskassan just nu. Har ju varit sjukskriven länge och aldrig haft några problem med dom. Allt har flytit på bra och det har känts som att jag har varit den enda nöjda klienten. Men nä. Nu börjar bekymren! Dom ska inom 30 dagar betala ut tillfällig föräldrapenning om ens barn är sjuk. Och jag har inte fått några pengar än, och det har gått 40 dagar snart. Tycker att man borde få ränta på det faktiskt.
Sen så har jag inte fått nått svar angående min sjukskrivning heller. Bara ett papper om att dom ville ha kompletternade uppgifter. Och det har dom fått nu. Så jag hoppas man får ett svar snart. Annars står man väl nästa månad och får bara ut lön. Vore ju roligt...

Nä nu ska jag ta och hämta mer snytpapper och hata i ensamhet.
God kväll!

Tjocka tanten

Nu går det inte att dölja längre. Nu har jag verkligen fått mage. Den går inte att dra in heller... hahah...
Ja, så snart är man väl stor som ett hus igen...

Sami jobbar hela helgen. Vet inte alls vad jag och Wille ska hitta på... Vill inte sitta hemma hela helgen. Får se om nån kanske vill komma och fika med oss!

Nä nu inväntas idol! Ska läsa lite nyheter innan bara!
Ha en trevlig helg!

144

Idag följde ju Sara med mej till barnmorskan igen för att lyssna  på hjärtljuden. Och idag gick det bättre! 144 slag/min slog det i magen. Mysigt. Längtar verkligen som en galning nu till ultra ljudet! Mindre än tre veckor kvar nu :P

Imorgon slutar jag tidigt. Klockan tolv. Skönt. Vet dock inte vad jag ska hitta på efter det! Om man kanske skulle försöka hämta Willebus innan mellis. Tycker det är så knepigt i vanliga fall eftersom han sover innan. Men nu får han bara sova en och en halvtimme. Detta i hopp om att han ska sova längre på morgonen. Och ja, det går faktiskt ganska bra! Peppar peppar...

Åh, jag är så nyfiken på vem som gömmer sig i magen. Längtar efter att få veta könet. Kan inte hålla mej. Man hittar ganska mycket om det på internet. Men tycker att det blir 50/50.
Så jag får snällt vänta till ultra ljudet och hoppas att dom kan se :P

Nä nu ska jag kolla lite på internet och sen se nån serie. Har börjat se "Royal Pains" nu. Har inte bestämt mig än om det är en bra serie. Får nog kolla lite till :P

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu