Hjärtlös?

Provsvaren hade inte kommit än. Läkaren ringde idag. Men blodprovet visade förhöjda vita blodkroppar.
Sen va jag till barnmorskan i onsdags. Och hon hittade inga hjärtljud. Så jag ska tillbaka dit på tisdag. Lite nervös vart man ju... Men ja, vi får se på tisdag! :)

Idag fick jag en present av sambon. Inget mindre än ett nintendo wii som jag har önskat mej! Har spelat lite innan idol, och det är svin kul!!! :)

Nä nu ska jag koncentrera mej på idol! Ville bara uppdatera er!

Nöff Nöff

Har varit till läkaren idag. Dom misstänker att jag fått svinis. Och eftersom jag sökte vård för sent så va det ingen idé att jag skulle behandlas med Tamiflu. Bara skönt att slippa!
Men dom ville ändå ta ett prov för att kolla om det var svinis. Och det va inte de roligaste jag har varit med om i mitt liv.... Huuuu. Kan inte ens skriva om det!

Provsvaren kommer om några dagar. Spännande. Fast hon visste inte om det skulle visa nått eftersom det gått så länge. Men på ett sätt får jag väl hoppas att det är svinis. Skönt att ha det bortgjort ju :P
Annars så vill dom vaccinera mej. Och jag vet ärligt inte om jag vill det...
Men det är ett senare problem!

Nu är jag hos Sara. Skönt att få komma ut lite. Bort från hemmet lixom. Vi har lagat en jätte god middag och ska nu spela en massa Spigo! Imorgon ska hon få följa med mej till barnmorskan och vi ska förhoppningsvis få lyssna på bebisens hjärtljud! :)

Nä åter till Spigo!

Utflykt

Idag har jag inte varit helt sängliggande. Så när Wilhelm vaknade efter sin sovstund på dagen så gjorde vi lite fika och gick iväg till den stora lekparken vid Nolia.
Gott med varm choklad, luffarmackor och mandarin. Och Wilhelm älskade den stora rutchkanan! Märktes verkligen att man har varit/är sjuk för gud va anfådd jag blev. Trots att man inte rörde sig allt för mycket.



Lägre

Idag mår jag lite bättre. Febern har sänkts lite. Himla skönt. Det blir en myskväll med idol. Kvällens tema är rock! :) Det gillar jag! Får se om febern går ner lite till, då ska jag nog baka något gott till ikväll!

Nä nu blir det lite spigo med Sara!
Hoppas alla får en trevlig fredag!

Inte kry

Idag har jag inte varit speciellt kry. Har mest legat i sängen och varit i dvala... Tänker fortsätta med det nu! :P

Sjukt sammanträffande!

Pratade nyss med mamma. Och jag passade då på att fråga vilken gata vi bodde på när jag va liten och vi bodde på V Ersboda. Jag visste ju att det var i krokarna kring Sara.
Och ja det va ju exakt samma gata. Och inte nog med det, exakt samma lägenhet!!!

Hur sjukt är inte det! :P

Febern

Nä så himla typiskt. Febern höjdes istället för sänktes. Inte som jag planerat det. Så det blir inge jobb. Känner mig faktiskt helt slut. Så jag ska ta en alvedon nu och hinka en massa vatten. Sen ska jag lägga mej och vila.

Och typiskt att ingen av er hade några serier tips åt mej. Har absolut inget att se nu! :( Kanske man skulle ladda hem Two and a half men och börja beta av...

Äntligen kom dom

Idag kom äntligen Wilhelms dagisfoton! Jätte roligt. Ska ta och fixa nån ram så man kan sätta upp den stora bilden på honom!
Och som jag misstänkte så är han både ledsen och pekar på gruppfotot :P

Jag har stängningen idag. Blä. Börjar jobba kvart i två. Det är ju skönt iaf. Men jag gillar verkligen inte att stänga. Jobbigt sista timmen när man sitter själv med typ två barn...

Nä nu ska jag städa undan lite. Så kanske jag får upp värmen. Håller på att frysa ihjäl!!

Sambon samlar pluspoäng

Ja idag överraskade Sami mej! Han kom hem med godis åt mej. Och inte vilket godis som helst, choklad! Ja det blir lite plus poäng till honom. Hoppas det händer fler gånger! :P

Samtal med barnmorskan

Pratade med barnmorskan idag. Och då berättade jag om sammandragningarna. Hon sa att det inte är nått man gör någonting åt. Men om jag får många sammandragningar och ont i magen så skulle jag ringa dom direkt.
Jag hoppas iaf att det ska avta.
Det roliga va ju att hon frågade om jag kunde ta det lite lugnare på dagarna. Sen skrattade vi båda två rätt så gott i telefonen....

Och min kära huvudvärk har inte gått över. Och självklart fick en tjej på jobbet hög feber. Och jag hade lite feber nu ikväll. Hoppas det går över under natten!!

Jag och Sara gjorde iaf en underbar middag! Blev över lite också så vi har varsin matlåda till imorgon. Perfekt! :)
Kan verkligen rekomendras. Lätt att göra. Och barnen gillade det! Wilhelm lät mmmm mmm mmm under middagen!
Recept och bild lägger Sara upp.

Middag hos Sara och Jonah

Idag har jag ont i huvudet. Jätte ont. Sitter hos Sara nu. Vi har varit och handlat inför ikväll. För när jag slutat jobbat och hämtat Wilhelm på dagis ska vi åka direkt hit. Barnen ska få leka. Dom har ju inte setts på länge nu. Och så ska vil laga jätte god middag. Det blir kyckling/pasta gratäng. Kommer bli hur gott som helst!

Nä nu ska jag få en alvedon av Sara. Dricka mitt kaffe och surfa en smula innan jobbet!
Hoppas alla får en bra dag!

Sammandragningar

Har fått problem med sammandragningar. Inte alls roligt. Dom är jobbiga!!!
Ska prata med min barnmorska om det. Ska ändå ringa henne imorgon för att ändra min tid.

Nä skulle bara snabb uppdatera. Ska lägga mig och se nå serier och fortsätta ha det jobbigt med massvis av sammandragningar :(

Och på tal om serier. Någon som har nå tips? Just nu är det How i met your mother som gäller, men har bara några få avsnitt kvar...

Pojke?

Jag har hela graviditeten trott att det är en liten pojke som bor i min mage. Idag går jag in i vecka 13 och jag tror att jag hållar på att få en hormonrand. Det sägs ju att det är en pojke om man får de. Fick en med Wilhelm, så det kan ju stämma.

Fler som fått hormonrand? Och va det en pojke då?

Underbar eftermiddag

Jag och Wilhelm har haft en jätte mysig eftermiddag. Vi for hem till mormor och morfar och åt en god middag och busade en massa!

Wilhelm fick vara vaken längre än han brukar idag. Han gick i säng kvart över sju. Ska se om det funkar. Hoppas självklart att han vill sova lite längre på mornarna nu :P Inte nån höjdare när man ibland måste kliva upp fem på morgonen. Fy, är det ens morgon då?

När brukar era barn somna och vakna?


EKG

Som jag skrivit tidigare så har jag kännt mig matt och yr. Trodde ju att det var järnbrist.
Igår va jag yr hela dagen och kunde knappt stå på benen. Så jag ringde till vårdcentralen och sa att jag ville komma och ta ett hb värde för att se om jag hade järnbrist.

Fick komma dit med en gång. Och dom tog hb värde och ekg av mitt hjärta. Läskigt. Men allt såg bra ut. Läkaren bad mej försöka äta bättre och sa att jag förmodligen va uttorkad.
Så nu blir det skärpning.

Nä nu ska jag göra Wilhelm iordning för dagis. Ville bara uppdatera er!


Lillasyster

Tänkte ju försöka hålla mej vaken ett tag ikväll. Somnar ju alltid så himla tidigt på kvällarna. Och än så länge går det ju bra :)
Fast tröttheten börjar smyga sig på måste jag erkänna...

Imorgon fyller lillasyster Elsa år. Min yngsta syster faktiskt. Och till och med hon börjar bli gammal nu. Hela 12 år blir hon.

Oj nu ringer mamma!

Pyjamasdag

Har nyss lämnat Wilhelm på dagis. Idag har dom pyjamasdag där. Alla har på sig pyjamas och barnen har med sig ett godsedjur. Wilhelm valde en jätte stor och gosig hund som han fått av morbror och moster i julklapp. Han älskar den!

Snart ska väl jag hoppa in i duschen och göra mej iordning för mitt dagis. Börjar klockan elva. Lagom till lunch.

Hann inte ta nån pyjamas bild imorse, men slänger in en när han själv fick för sig att ta på sig sin pyjamas:


Skadad

Har kommit fram till att jag måste nog ha järnbrist eller nått. Är trött hela tiden. Och matt i kroppen... Ska till barnmorskan snart, och då ska jag ta prover, så vi får väl se... Är så less på att inte orka med.

Idag jobbar jag förmiddag. Skönt ska det bli! Sen ska jag träffa advokaten angående mitt skadeärende. Hoppas på positiva besked. Men med min tur så tvivlar jag på det...... Har kämpat i flera år med detta så nu får det bli sista rycket. Annars skiter jag i det!

Och ett stort Grattis till Emma och lille Adrian som kom till världen igår. Vilket kanon jobb dom har gjort! Hoppas på att få träffa dom snart! :)

Nä nu ska jag äta ett äpple eller nått innan jobbet. Hatar att äta! Har absolut ingen matlust alls. Mår ju bara illa... Och så är jag sämst på att äta... Men jag måste ta tag i den biten för bebis skull!

Jag, en god medmänniska?

Ja det var jag faktiskt idag! För idag när jag kom hem så låg det en mössa på marken. Och då plockade jag upp den och lade den på en bänk.
Hoppas dess ägare hittar den! :)

Begravning

Nu är Tant Sara här. Jag och Wilhelm hämtade upp henne efter att hon lämnat Jonah på dagis. Wilhelm hade tjatat hela morgonen om Laala. haha...

Nu blir det en spigo sen ska jag göra mej iordning för begravningen. Känns så jobbigt... Men jag tror att det kommer att bli en jätte fin begravning!

Nä, nu spigo!

Öroninflammation

Va till vårdcentralen idag med Wilhelm. Och självklart så hade stackarn fått öroninflammation. Så inget dagis för honom imorgon heller. Som tur är så har vi bästa Sara. Som kommer hit och är med Wilhelm imorgon när vi ska till begravningen.

Tur han älskr kåvepenin. Så det blir inga problem att få i honom :P

Nä nu ska jag se How i met your mother medans älskling sover! Älskar den serien!


Wilhelms dagisfoto

Jag och Wilhelm kollade igenom bloggen idag. Vi kollade på alla bilder jag har lagt ut. Då insåg jag hur sämt jag är på att lägga upp bilder... Så nu ska jag försöka bli bättre på det!
Börjar redan nu med att lägga upp Wilhelms dagisfoto som jag fick till mobilen idag

 

Är riktigt nöjd med fotot. Han log ju till och med!



Otäck händelse

Wilhelm sov då sina två timmar iaf. Skönt det. Men sen ville han inte ha mellis och inte middag heller. Och efter det så hände det nått riktigt otäckt. Han bajsade rinnande bajs! Fy så äckligt alltså. Så det blir nog att vara hemma med honom imorgon också....

Skönt nog så har han ingen feber nu. Så jag hoppas han blir bra imorgon. För på fredag är det begravning för älskade Tobias, så då måste ju Wilhelm vara på dagis.

Nä nu ska jag läsa ikapp alla bloggar jag följer. Sen blir det nog spigo med Sara!

Fantastiska jävla dag!

Jobbade förmiddag idag, skönt. Tiden går mycket snabbare.
Dock var det inte lika skönt att komma hem halv ett och se att sitt barn är vaken! Han somnar alltid vid elva, kvart över elva. Men nä, han somnade efter att jag kommit hem. Halv ett!

Så nu är väl hela hans dag förstörd. Ja, min också då. Tror ju inte att han kommer sova sina två timmar. Vi får se.

Är så fruktansvärt less nu. Ska sätta mej och spela lite spigo och se om jag kan bli gladare!

Fever

Wilhelm har haft feber idag. Så vi har varit hemma. Har haft en mysig dag tillsammans. Jag skickade ett sms åt Sara att hon skulle komma och va med oss och det ville hon. Då passade jag också på att göra lite nytta här hemma. Rensa lite i Wilhelms rum och sånt :P

Han vaknade inatt med hosta och var helt hysterisk. Så jag förstod nästan att han skulle ha feber på morgonen. Hoppas han blir bra imorgon. Hade då ingen feber nu när vi la honom!

Nä nu blir det lite spigo tills Sami kommer hem från träningen!



Fina flickor

Nu har vi gjort oss fina. Snart kommer Tessan, Eve och Emma. Då blir det nog lite alias skulle jag tro! :)
Känns lite tråkigt när man är nykter faktiskt. Men det blir nog roligare när dom andra kommer. Är ju bara jag Sara och Elin här nu.

Nä, ska väl vara lite social nu!
Tjo

Vid liv

Jag är vid liv gott folk. Bara sämst på att uppdatera nu...

Imorgon fyller Sara 25 år. Riktigt gammal är hon ;)
Så ikväll är det fest hemma hos henne som gäller. Vi är taggade till tusen! Även om jag måste vara nykter...
Blir härliga människor, bra musik och lite knasiga spel och sånt. Sen utgång. Hoppas jag orkar med. Helt sjukt va trött man är när man är gravid.

Nä nu ska vi hem till mej så jag får duscha och hämta nå andra kläder än mjukisar :P
Tjo!

Barnmorskan

Idag jobbar jag förmiddag. Skönt. Tiden går så fruktansvärt sakta på eftermiddagen!!

Wille vaknade halv fem och va hysterisk! Snoret bara rinner. Han ville inte ens se Pingu, och då är det illa.
Men efter ett tag vart han lugn och allt va frid och fröjd igen här på Kvarnvägen. Så dagis vart det. Och han började leka när vi kom dit, så jag tror han klarar sig idag.

Ska till barnmorskan idag. Har bara ett problem med det. Jag har ingen aning om vilken tid :S
Hon ringde när jag va och hämtade Wille på dagis, så jag skrev aldrig upp det... Har ringt och lämnat meddelande till henne så jag hoppas hon ringer upp...

Nä, nu ska jag göra mej iordning och sen åka till jobbet!
Ha en bra dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu