Glassfest

Nä nu kom Sami hem med glass åt mig så ni får inget inlägg ;)

Pluggardag

Idag är en bra pluggdag känner jag. Vi har inte suttit speciellt länge med ändå fått mycket gjort. Fast nu har vi en liten paus. Man måste ju få i sig kaffe emellanåt :P

Jag behöver råd alltså! Har hittat en vagn på Tradera. Racing Line heter den. Man fick med så mycket för ett bra pris. Men jag känner inte till märket och det finns inget att hitta på nätet. Någon som har erfarenhet eller hört nått om denna?

http://www.tradera.com/Kombi-Barnvagn-Bilbarnstol-Travelsystem-Regnskydd-Parasoll-auktion_105451834

Magbild v 27

Sara är duktig hon. Hade inte hon tagit alla dessa magbilder så hade det nog inte blivit några :P




Tölp

Nu har vi varit på introduktion på skolan för två kurser. Och idag började vi med den första uppgiften. Jätte roligt! :)

Wille har åkt på en sväng av feber. Ovanligt. Så han har fått vara hemma från dagis. Imorgon är han också ledig för då skulle dom ha något möte på dagis så ingen av hans ordinarie fröknar skulle vara där. Tur Sami ändå är ledig :)

Nu är jag och Wille hemma hos Sara och Jonah. Vi har ätit middag här och ska sova över. Vi tar oss ingenstans. Hoppas dom plogar till imorgon iaf för vi ska på skolan. Har introduktion på den sista kursen.
Och jag har fått plocka bort en kurs också.  Arbetsmiljö och säkerhet. För den läste jag på gymnasiet :)

Nä åter till det nya spelet på Spigo, Tölp! :)

Sommaren med Göran

Nu har gästerna åkt hem. Middagen blev supergod och alla åt med god aptit! :) Till efterrätt åt vi varsin glass. Haha. Såg även en komedi: Sommaren med Göran.
En helt okej film så den kan jag tipsa er om! :)
Och Tessan låg och kände på min mage hela tiden och fick känna en och annan kick från Lillan! Hon har faktiskt varit ovanligt lugn idag/kväll.

Nä nu ska jag och Sami se på Andra Avenyn och sen sova. Är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Är ju både dagis och skola imorgon. Och ja, imorgon ska vi faktiskt vara på skolan! haha!

Natti natt!

Leklandet

Nu har vi varit på Leos hela dagen och lekt av oss med familjen Andersson/Persson! En riktig heldag där blev det. Wille var hur glad som helst. Han sprang runt som en galning där inne!
Loke var lite försiktigare. Uppskattade inte alls kanåkning. Men bollarna som låg på mattan utanför bollhavet uppskattades! :)

Och vi vuxna passade på att leka lite när barnen sov. Spelade Air Hockey och Fotbollsspel. Kul för oss att få bli som barn igen :P

Och så bjöd vi med oss Familjen Andersson/Persson hem på middag. Så dom kommer snart hit. Vi ska äta ungsstekt fläskfilé och friterade pommes. En god sallad och bea sås :) Mumma!

Nä åter till snabbstädningen!

Lips

Vi har varit förbi huset en sväng idag. Det stod kvar och allt var som det skulle.
Sen for vi på Frasses och fettade i oss lite mat. Wille är så söt han ska alltid dippa. Tycker det är jätte roligt :P

Sen när vi kom hem så har vi sjungit lite Lips. Stackars grannar!!!
Wille brukar alltid ta fram microfonerna och ge den ena till mig, sen tar han den andra mot munnen och lallar!
Fast han gillade inte när pappa sjöng ikväll. Förståeligt :P

Nä nu ska jag se om jag kan buda hem en skötväska på Tradera. Sen blir det film. Adam Sandlers nya: Funny People.

Hoppas ni har en bra helg!

Lite för mig själv

Wille hade feber igår. Tyckte jag inte alls om. Vi ska ju på Leos lekland imorgon. Men sen imorse hade han ingen feber. Så det var ju bra :)

Jag har åkt till Sara nu för lite (eller mycket) kaffe och Spigo! Ska snart hem igen, när Wille vaknar. Då ska vi ta en tripp till huset och kolla läget. Hade tänkt åka och kolla på tapeter också, men dom hade bara öppet till två. Så det får bli en annan dag.

Nä nu ska jag vinna!!

Bara vara jag...

Wille sover och jag har tråkigt! Det hade iaf gått jätte bra på dagis. Och glass hade han fått också så han var överlycklig!

Jag längtar tills lillan kommer ut så jag får börja träna och köpa massa nya kläder och ja, bara vara jag helt enkelt. Hoppas jag inte går upp så supermycket som jag gjorde med Wille. Men ja, det ser ju ljust ut än så länge. Man blir ju lite viktnojjig när man gått upp så mycket under en tidigare graviditet.

Nä jag ska väl surfa runt tills Wille vaknar. Då blir det fart här hemma igen tills jag ska iväg till barnmorskan. Ska faktiskt bli spännande. Ska mäta sf-måttet och sånt nu :)
Tjo!

Förlossningen

Fy för dessa sammandragningar! Blev en liten kvällstur till förlossningen igår! Som tur var så hade jag inte börjat öppna mig och bebis verkade må bra. Fick göra ett kort ultraljud. Det är fortfarande en tjej ;) Tur det, annars har man köpt alldeles för mycket rosa ;) hehe

Vi har inhandlat en fritös. Och nu har jag köpt hem ojla och saker att fritera. Så det ska vi roa oss med i helgen. Och på söndag blir det eventuellt en dag på Leos lekland!

Snart tycker jag att jag borde få tillbaka min dator som är på lagning. Och då kommer jag nog att bli bättre på att blogga och lägga upp bilder och sånt! Känns ju lite roligare när man har sin egna dator!

Ska till barnmorskan idag. En helt ny. Och det verkar som att jag ska ha henne resten av tiden. Något har hänt med min barnmorska. Vet inte vad. Men lät på denna som att det var nått allvarligt och att hon blir borta från jobbet väldigt länge. Känns trist. Har ju samma som med Wille och hon är underbar! Hoppas det inte hänt henne nått dåligt...

Nä nu ska jag slänga i mig lite kycklingsallad innan det är dags att hänta Wille på dagis. Storpojken får ju vara där sjäv nu och ska äta lunch för första gången. Spännande!
Hoppas ni har en bra dag!

Vattenlek

Idag hade Wilhelm lite vattenlek på dagis. Snacka om lycklig kille! :) Känns verkligen jätte bra att det går så bra där. Han är verkligen jätte glad när han får vara där.
Imorgon ska vi vara där lite längre sen på torsdag ska jag få gå iväg och på fredag ska han få äta där. Blir spännande att se hur han reagerar när jag ska gå iväg. Kommer nog gå fint!

Nu ligger han och sover som en gris. Och jag har faktiskt lite tråkigt.... Känns som att jag inte har något projekt jag kan dra igång. Så jag får väl slösurfa tills han vaknar helt enkelt.

Har förresten lämnat in min dator på lagning nu. Var verkligen på tiden. Den har ju varit trasig i flera månader! Förmodligen fläkten som gått sönder.
Det första jag ska göra när jag får tillbaka den är att skicka iväg bilder på framkallning! Har ju alla bilder på min dator!

Nä nu ska jag väl ta och slösurfa. Hoppas ni har en bra dag! :)

Magbild v26

 

Ni kanske förstår att det börjar bli tungt för kroppen!



Hur ska detta sluta egentligen?

Jag och Sara var ju inte direkt bäst...
I måndags hade vi fått för oss att vi skulle vara på skolan hela dagen. Men när vi kom dit och tittade lite närmre på papperet så såg vi att det bara var registrering...

Idag trodde vi att vi skulle dit på det som vi trodde var i måndags. Men det visade sig att vi inte skulle dit alls...
Man börjar ju undra hur allt det här kommer att sluta! :P

Hur som helst så fick vi en mysdag hemma hos mig. Gick igenom en massa bebiskläder och drack en massa kaffe..

Nä nu ska jag invänta Sami, sen se Familjen Annorlunda! Sjukt bra serie. Nästan lika bra som Förlossningen om ni minns den serien?
Den gick när jag väntade och fick Wille. Var rätt komiskt för vi kollade på det när vi låg inne på BB. Jag satt hela tiden och undrade om alla andra på avdelningen kollade på samma program som mig :P Tveksamt.


Håll tillgodo!

Sorry käraste läsare men magbilden kommer inte idag... Och det är inte mitt fel faktiskt. Sara har inte hunnit lägga in den på datorn. Så ni får snällt vänta till imorgon! :P

Imorgon efter Willes dagis så är det dags för introduktion på skolan. Känns jobbigt att sitta på en stol i flera timmar. Men jag såg att vi iaf skulle få oss en liten lunchrast :P

Nä nu ska jag ta och kolla vilka böcker jag behöver så jag kan fixa dom två sista! :)
Sen blir det sängen och se klart filmen sen igår. Somnade mitt i allt och sov som en stock!
Natti natt

Håll tillgodo!

Sorry käraste läsare men magbilden kommer inte idag... Och det är inte mitt fel faktiskt. Sara har inte hunnit lägga in den på datorn. Så ni får snällt vänta till imorgon! :P

Imorgon efter Willes dagis så är det dags för introduktion på skolan. Känns jobbigt att sitta på en stol i flera timmar. Men jag såg att vi iaf skulle få oss en liten lunchrast :P

Nä nu ska jag ta och kolla vilka böcker jag behöver så jag kan fixa dom två sista! :)
Sen blir det sängen och se klart filmen sen igår. Somnade mitt i allt och sov som en stock!
Natti natt

v 26

Idag går jag in i v 26. Insåg nu att jag "endast" gått upp 5 kg. Känns bra, hoppas det håller i sig. :D
Fast det känns som att man gått upp mycket mer än så. Känner mig riktigt fet nu alltså!

Sara har tagit en magbild nu iaf, så den läggs upp imorgon! :)
Nu blir det sängen och se Yes Man med Jimpan!
Natti natt

Längtan

Grabbarna grus (Wille och Jonah) leker för fullt. Jag och Sara passar på att datorisera lite. Jag har budat på en massa fint på Tradera. Börjar längta efter Lillan nu. Inte länge kvar nu känns det som!
Kommer nog en ny magbild också under dagen! :)



På flykt

Samis tur att få magsjuka.
Jag och Wilhelm flyr därför lägenheten och åker till Sara och Jonah!

Första inskolningsdagen

Idag hade Wilhelm sin första inskolningsdag på nya dagiset. Och snacka om att han blev glad när vi kom dit! :)
Han älskar att leka där. Allt är ju i hans storlek. Och mej struntade han i hela tiden vi var där. Sprang till och med iväg till dom andra rummen och lekte medans jag satt kvar i köket.

Och personalen är jätte trevliga! Så jag tror verkligen att vi kommer att trivas som fisken i vattnet där! :)

Idag är en bra dag känner jag. Jag och Wilhelm har haft en jätte mysig dag tillsammans hittills. Han är lugn och snäll. Inte lika mycket trots som andra dagar.

Nu sover han gott i sängen efter all lek. Jag känner mig peppad på lite rensning här hemma. Så det ska jag syssla med nu. Eller iaf när jag läst bloggarna jag följer :P

Vinterkräkis?

Fy vilken magsjuka jag fick alltså! Spydde bara en gång i fredags. Sen mådde jag lite dåligt till och från under helgen. Sen i söndags mådde jag inte illa alls. Sen när jag skulle lägga mig på kvällen så mådde jag illa igen. Somnade och vaknade efter 1 timme och fick springa på toa och kräkas! Sen pågick det hela natten! Har aldrig kräkts så mycket i hela mitt liv alltså! :(
Sov hela dagen igår. Så idag mår jag bra! Känner mig lite öm i kroppen bara...

Nä nu ska jag läsa ikapp alla bloggar jag läser sen blir det nog spigo!


Omtänksam mamma

Har inte kräkts nå mer. Bara kännt mig seg och haft ont i huvudet. Har nyss ätit till och med. Och det gick bra! :)
Wilhelm får iaf åka till mormor och morfar tills imorgon. Vill inte riskera att smitta honom.

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och kolla Tradera!
Tjo

hejdå. hej

Hejdå förkylning, välkommen magsjuka!

2010 vilket  kanonår!!!

Magbild v24



Börjar återhämta mig

Nu har jag börjat återhämta mig från världens dunder förkylning. Har varit en av dom värsta alltså. Ett tag trodde jag att jag hade fått lunginflammation. Hostat lungorna ur mig!! Fy.

Hoppas iaf att jag är pigg imorgon så jag kan åka på jobbet. Jobbar ju bara imorgon och på fredag sen går jag på tjänstledighet!
Är riktigt taggad på att börja plugga. Men nu är det bara 1 vecka kvar till inskrivningen! :)

Och Wilhelm har bara två dagar kvar på sitt dagis. På måndag börjar han på nya stället. Ska bli spännande att se hur inskolningen går. Men jag tror det kommer att gå smidigt! :)

Nä nu ska jag ta och läsa lite bloggar sen se på tv!


Lite bilder

Willes nya säng som han älskar!


Diska är roligt än så länge...


Busigare kille får man leta efter.


På skyltsöndag.


Smöret på mackan är de godaste!


Willes mössa "Buu"


Vännerna en gång i tiden!


2010

Gott nytt år till alla mina läsare!oppas ni får ett kanonår!
Jag inviger det nya året med en dunder förkylning... Någon som är förvånad?

Nyårsafton firades med Sara och Jonah. Vi hade jätte trevligt! Gjorde tok god middag + efterrätt. Grabbarna lekte fint och hade jätte roligt hela dagen och kvällen! :)
Blev lite Lips, Gituar Hero och Wii för oss. Jätte roligt!

Så ett stort tack till fina Sara och Jonah för ett fantastiskt slut på 2009 och en kanonstart på 2010!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu