Mammor!!

Grattis alla underbara mammor!

Här är det lugnet före stormen. Wilhelm kommer snart hit. Jag längtar sjukt mycket efter min älskade lilla son! Sen i eftermiddag åker vi till tant Sara och älskade lilla Jonah för kaffe och bus. Var så länge sen vi sågs. Men man har verkligen fullt upp. Och grabbarna har inte lekt på super länge. Så det blir jätte roligt för dom.

Nä nu ska jag fira mig själv med en kopp kaffe! Mer än så blir det inte.

10 poängs kväll

Måste ju meddela att jag lever!

Filmen var bra! Ettan var bättre, men så är det ju oftast :P Vi började hemma hos Eliza med skumpa och lite "Pretty woman" i hennes underbara garderob :P

Efter filmen drog vi vidare till Pipes. Drack coctails och snackade skit. Kändes lite konstigt att sitta ute på krogen redan vid nio.. Men folket strömmade in och det vart smockat! Träffade en massa trevliga människor och hade jätte trevligt! :)

Kom hem vid halv tre tiden. Alldeles lagom måste jag säga. Och vaknade vid nio på morgonen. Då kollade jag efter Elina och kunde inte riktigt förstå vart hon hade tagit vägen någonstans. Men så kom jag ju på att hon var hos Sami... Men guuud vad jag saknar henne. Wilhelm också så klart. Men honom är jag ju van vid att vara ifrån ett tag.

Snart kommer hon hem iaf. Och vi ska dra ner på staden och träffa mamma som är uppe från Göteborg. Hon har inte träffat Elina än, så det ska bli spännande!

Nä dags att snygga till sig lite. Så gott det går iaf ;) Lite bilder från kvällen kommer upp senare!

Äntligen är dagen här!

Ikväll är det äntligen dags! Premiären av nya sex and the city filmen! Och sedan utgång. Som vi har längtat!
Nu blir det en dusch och fixning, sen stan en snabbsväng och sen till moster Eliza!

Må väl!

Flashade brösten idag

Vilken road trip det blev idag! Först hämtade vi vagnen. Och den var underbar verkligen. Hur smidig som helst. Och lätt att styra. Kändes som luft. Inte som med Emmaljungan som man får kämpa med. Längtar bara tills jag får testa den på båda mina barn. Lillan gillade den iaf. Vart ett härligt gung för henne i den lilla "kassen" hon ligger i.

MR gick bara fint! Fast lite läskigt är det att ligga i tunneln och det burrar och håller på. Och en aning pinsamt var det. Då det var en karl som hade hand om undersökningen. Och man får inte ha på sig några metall föremål, vilket betydde att jag var tvungen att ta av mig bh:n. Hade självklart tröjan på mig, men smart som jag är så hade jag en vit genomskinlig. Pinsamt!!!

Fick mig ett gott skratt också när jag kom ut därifrån. Då morsan frågar mig om hur jag tänkt med Elinas blöjor. Hmmm tänkte jag. Vad kan hon mena då? Jag packade ju ner en hel drös! Så kollar jag ner i skötväskan och ser att jag packat jätte många..... Av Wilhelms blöjor!! Hahaha... Fast som tur var fanns det två pytteblöjor också ;)

Men tanken slår mig.... Fick Wilhelm med sig Elinas blöjor på dagis då?

Körde även på en orm på hemvägen. Så då vet alla det ;) Fast den såg rätt död ut, så det var iaf inte mitt fel.

Utvecklingssamtal

Idag var vi på utvecklingssamtal på Wilhelms dagis. Det gick bara toppen! Han fick en massa beröm för språket (som vanligt) och han är väldigt skojfrisk och omtyckt bland alla barn!
Klart man blir stolt i mammahjärtat av att höra så mycket positiva saker om sin underbara lilla son! :)

Annars har det varit fullt upp idag! Har haft miljoner samtal att ringa och jag har faktiskt varit duktig och gjort det. Dock så har jag ännu fler att ringa. Svårt att få tag i försäkringsgubbar och sånna människor. Är dom aldrig på jobbet eller?!

Imorgon kommer nästan hela dagen spenderas i min pappas otroligt häftiga toyota avensis. Häftigt värre. Med automatlåda och allt. Det är slappt.
Ska nämligen upp till Skellefteå för att röntga min bröstrygg. Sen ska jag även hämta hem syskonvagnen! Äntligen!
Mor åker med som sällskap och barnvakt under tiden jag ligger i tunneln-röntgen-grejomojen.

Nä imorgon måste man upp tidigt så det är bäst att jag sluter igen mina blå!
God natt på er!


Kaos

Dagen har bestått av kaos! Som vanligt med andra ord.
Var med Elina på vårt första besök för tummen studien. Elina skötte sig exemplariskt! Jag däremot åkte på en parkeringsbot på 500 kr!

Sen fick man ännu mer tråkiga nyheter. Den här gången angående huset. Så just nu känns verkligen allt ganska pissigt!

Nu har Wilhelm nyss hoppat isäng och Elina ligger i vagnen och bökar på. Ska se vad hon vill...

JÄVLAR

Fick äntligen åka och kolla på lägenheten, och den var underbar! Allt var nyrenoverat! Helt perfekt var den verkligen.
Och jag stod 2:a i kön. Kom hem och tackade ja, sen gick det en halvtimme så var det nån annan idiot som fick den! JÄVLAR!

Men det är klart. Ingenting kan ju någonsin gå bra. Det kan vi ju inte ändra på....

Nä nu ska jag sätta mig i ett hörn och sura!

Det gick inge vidare

Det gick inte alls bra för vårt lag... Dom som bodde där har tydligen inte bott där på väldigt länge. Och persiennerna var fördragna på alla fönster... Så det blir till att ringa Bostaden imorgon och prata med dom!

Nu blir det lite poker innan vi ska se på film!

Polis

Gud vad irriterad jag blir! Hon som bor i lägenheten har inget nummer alls man kan få tag på henne på. Men va fan, jag åker väl dit och plingar på! Är hon inte hemma så får jag väl skämma ut mig för grannarna och riskera polispådrag. Går ju att kika in genom fönstrena ;)

Önska mig lycka till gott folk!

Ser fram emot morgondagen

Gott var det med kalas! :) Till och med Wilhelm åt en massa tårta, trots att han inte är någon tårtkille. Så det var verkligen ett bra betyg!

Imorgon kommer Evelina och Elliot hit! Ska bli så mysigt! Var sjukt längesen nu! Och hon har inte träffat Elina än. Dom bor alldeles för långt ifrån mig. Önskar verkligen att dom bodde närmre. Har ju inte alls kunnat ta mig ut till dom under den långa och jobbiga graviditeten. Men nu ska jag ta mig i kragen nån dag och åka och hälsa på dom!

Imorgon åker även Wilhelm till sin pappa. Så jag ska verkligen njuta av min son innan. Saknar honom enormt mycket när jag inte har honom hos mig. Är inte van att vara ifrån honom så länge åt gången.

Wilhelm har blivit så otroligt charmig. Kommer med små söta kommentarer hela tiden. Mamma luktar gott. Mamma mysig. osv

Försökte få tag i lägenhetsinnehavaren till lägenheten jag blivit erbjuden, men hon verkar inte ha samma nummer. Hittade ett annat på hitta.se men med en annan adress. Ska testa ringa det nummret imorgon och hoppas att det är rätt person. Annars blir det lite pinsamt ;) hehe...

Nä klockan är mycket. Borde egentligen sova, men somnade när jag la Wilhelm och sov i över en timme. Dumma mig... Men men.. Ska spela lite poker och sen hoppas att jag kan somna!

Ingen vanlig dag...

Idag är det inte lika varmt ute. Skönt med en svalare dag! Jobbigt för barnen när det är för varmt. Idag fyller brorsans Julia år! Så vi ska snart iväg på kalas. Ska bli gott ;) Hon är en jävel på att baka! Stort Grattis Jullan!

Känns lite bättre idag. Trots att man fick tråkiga besked igår som gäller huset! Är så less på att sitta och betala för ett hus som bara står... Men nu blir det att ta ett nytt lån och fixa upp allt som ska fixas så vi kan sälja det! Tråkigt bara att man måste ta ett lån och ligga ute med pengar. Blir ju mer att betala...

Nä nu ska jag göra iordning mej själv och Elina. Wilhelm sover och han är fort iordning. Dagen till ära blir det klänning för lillstumpan!! ;)

Lägenhet?

Det har varit en jävla skit dag idag! Mer om det senare. Orkar inte ens tänka på det!

Har iaf fått erbjudande om en lägenhet. Toppen med uteplats och allt. STOR. Men jag är tveksam. Inte det området som jag tänkt mig. Och ja... Men funderar ändå på att åka och kolla på den. Det skadar ju inte.

Hör gärna av dig

Tusen tusen tack för alla era fina och stärkande kommentarer! Var inte beredd på att få så mycket peppning och stöd!

Jag har läst alla kommentarer men inte hunnit eller orkat svara och publicera. Men det kommer. Jag lovar!

Var en kommentar som jag hade velat svara på, men du lämnade inte ut någon mailadress... Har mina aningar om vem du är även om vi inte känner varandra. Men kommentara gärna och skriv din mail så jag kan svara :P

"De är väl förjävligt, vad händer med karlar nu förtiden!?! Och han som förespråkat familjen och allt där till, nej fy fan! Var de med ------?"

Och återigen tack till dig för att du hörde av dig och berättade sanningen. Allt känns så mycket bättre nu när man vet vad som hänt. Det underlättar att gå vidare!


Här har ni det allihopa!!!! Anledningen till separationen!

Sanningen har kommit fram. Äntligen.

Anledningen till min och Samis separation beror på hans otrohet. När jag var höggravid, på min födelsedag, såg jag hans mailkontakt med en annan tjej. Han skrev i det sista mailet till henne så här:

"men vad känner du ? om du känner likadant så kanske det är nåt att kämpa för,men allt kommer att ta sin tid bara!"

Något som enligt honom "endast" var en flört via nätet. Dom hade minsann aldrig träffat varandra eller haft någon som helst kontakt utanför internet.
Efter tiden kom mer och mer fram. Dom hade träffats, pratat i telefon och skickat sms.

Sami har hela tiden blånekat alltihopa. In i det sista. Efter mycket om och men så kommer allt fram. Då den här tjejen äntligen hör av sig till mig och berättar hela sanningen.

Vill just nu inte gå in på några detaljer. Men Sami har varit otrogen sen innan Elina ens blev till! Och det värsta var att när jag blev inlagd på förlossningen då hon var på väg ut i v 27, samma natt efter att jag ringt och berättat för honom att jag åkt in och allt. Så är han med den här tjejen och vill sova hos henne!!! Hur sjukt är det inte.

Efter att ha pratat med tjejen i fråga så ger jag honom en sista chans att berätta sanningen, men han blånekar till ALLT. Efter lite skrik och att jag fått återberätta allt för honom så inser han att det är ute. Förstår inte att människan inte kan ha stake nog att säga sanningen till mig efter all denna tid och efter att jag VET sanningen redan. Så jävla sjukt alltihopa.

Hela mitt liv har varit en lögn. ALLT. Från början till slut. Och man undrar ju, har det funnits fler?
Fler som han tagit in på hotell med? Fler som han vill komma och sova hos?

Har aldrig någonsin kännt mig så jävla lurad och värdelös. Ingen har någonsin varit så jävla respektlös mot mig. Snacka om att jag är blåst! Hur kan jag ha levt med en karl i flera år och blivit bedragen så här? Jag har haft mina aningar, men enligt honom har jag varit paranod och tydligt som jag har fått höra, jävligt svartsjuk... Ja fy säger jag bara.

Och vilken skit jag kommer att få för det här inlägget. Allt ska ju se så jävla perfekt ut på utsidan hela tiden. Men han får fanimej stå sitt kast. För en gångs skull!


Sanningen

När folk frågar mig så har jag absolut ingen anledning att ljuga. Jag har inte gjort något fel. Har man skitit i det blå skåpet får man fan skylla sig själv!

Som jag sagt tidigare. Sanningen kommer ALLTID fram.

Sen har jag sparat bevis på datorn om någon skulle ifrågasätta.

Lösenordsskyddat inlägg

Ovisshet, bland det värsta som finns!


Singellivet är hårt

Tänk nu när man är singel. Nu måste man typ börja tänka på sitt utseende igen... Typ iaf. HAHA...
Imorgon får pappa allt ta och ställa fram Crosstrainer så jag kan börja träna lite ;)

Går dock fortfarande ner i vikt trots att jag sinade som en gammal ko! :P Tack gud.

Prenumerant

För några dagar sedan så var det en prenumerant som svek mig... Men nu har den kommit tillbaka. Så då måste jag skärpa till mig och vara lite bättre på att uppdatera ;) hehe

Idag har jag och min mor varit och handlat lite här och var. Tiden rusade iväg och vi var hemma igen vid halv fem. Vet inte alls vart den här dagen tog vägen...

Och hela 26 grader varmt har det varit. Nu är det äckligt varmt nästan. (Alltid ska man klaga. Dumt att vara nöjd någon gång)

Imorgon ska jag åka till käraste Tessan. Hon ska hjälpa mig att slinga mitt hår. Jag hoppas att det inte blir fläckigt som det blev sist jag slingade mig... Men jag tror nog hon är bättre än mig ;)
Efter färgningen, om jag nu inte blir fläckig, så ska jag ner på stan. En jacka till Wilhelm ska bla inhandlas!

Nä, nu måste jag ta en paus från datorn för jag håller på att svettas ihjäl tror jag.... Puuuuust!

Lägenhet

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men det har varit så fruktansvärt varmt att vi varit ute hela hela tiden :P Äntligen är sommaren här! För jag läste faktiskt i tidningen att den här sommar värmen skulle hålla i sig ;)

Har varit så mysigt att ha Wilhelm hemma! Min älskade lilla pojke. Han blir bara större och större, och det är så otroligt roligt att se honom utvecklas. Det händer så mycket nu!
Känns riktigt jobbigt att han ska åka till sin pappa idag. Hade hellre haft kvar honom så klart ;)

Idag väntar man besked på om man får gå och kolla på en lägenhet. Så snälla ni, håll tummarna!!!

Lösenordsskyddat inlägg

Är det seriöst?


Ryss-värmen

Innan ovädret var vi iväg till lekparken. Wilhelm var riktigt nöjd! Kameran var med och användes flitigt. Iaf dom första 5 minuterna, sen dog ju självklart batteriet! Åh vad sämst jag är på att ladda... Har ju ingen koll på någonting. Dessutom är det hur mycket bilder som helst på den. Får se till att tömma den nu när den laddats färdigt!
Hur jag nu ska komma ihåg det ;)

Morgondagen består av diverse olika besök! Farfar kommer förbi och firar Wille. Lite sent, jag vet. Men det beror ju på att Elina varit magsjuk. Man vill ju inte direkt bjuda hem folk och riskera att smitta ner dom...
Sen kommer även morsans kompis förbi. Så hoppas vi på att ryss-värmen verkligen kommer så vi kan vara ute hela dagen ;)

Oj, nu såg jag visst att klockan var en hel del... Har ju min älskade son här hemma. Och han sover minsann inte länge på morgonen. Dessutom nattar han över hos moppa (morfar) på nedervåningen och moppa ska iväg till Ikea tidigt imorgon bitti. Så ja, off to bed!

God natt bloggen ;)

Lösenordsskyddat inlägg

Det handlar inte om VEM utan om VARFÖR


Riskerade mitt liv för glass

Anledningen till dagens tystnad: Ryss-värmen!
Vi har haft 25 grader varmt idag. Helt underbart!

Dock kom det ett riktigt oväder som svepte förbi. Det blixtrade och dundrade så jag nästan sket ner mig. Var nästan så jag skrämde upp Wille. Eller ja, han tyckte det va lite läskigt med åskan. Men det var inte så konstigt för högt lät det!

Ovädret kom just när vi stod och inväntade glassbilen. Och självklart började det ösa ner regn! Alla backade ur. Men jag tog en för laget. Tyckte att det var värt att dö för att få glass ;) Så jag tog ett paraply och sprang dit. Och jag var faktiskt inte ensam. Det kom en granne springandes också. Så kom han närmare och närmare mig.... Så stod vi där under ett och samma paraply :P Myyyys! Han var typ 80 år ;)

I slut ändan var det nog ändå inte värt att riskera sitt liv för. Mina älskade 91:an var slut :( Men ville var stolt över mig iaf! :P

Säg åt henne!

Säg åt min lilla flicka att klockan är mycket och att det är dags att sova! Hon är verkligen en nattuggla! Det slår aldrig fel lixom. Hon sover hela dagarna. Sen vaknar hon vid nio-tio tiden och gnäller på och är vaken i flera timmar.
Men jag antar att det bara är att gilla läget.

Det regnar som satan här! Och åskan slår och det blixtrar hela tiden. Sånt tycker jag är skit läbbigt alltså. Tur jag har Elina brevid mig iaf ;)

Jag känner mår fantastiskt bra faktiskt! Trots alla omständigheter. Som ni inte vet om. Men ändå. Det är skönt. Och jag har saker inbokade hela tiden nu. Så skönt att äntligen kunna komma ut och träffa folk. Något jag inte kunnat göra på så länge eftersom jag varit så begränsad under graviditeten. Helt fantastiskt känns det iaf! :)

Just nu och framöver ska jag bara njuta av livet. Av mina två fantastiska barn. Dom betyder allt för mig!! Allt runt omkring ska jag ta med ro. Och allt kommer att bli super bra! Så det så!

Lösenordsskyddat inlägg

Kyligt


SATC 2

Nu har vi hunnit oss hem och ätit grillat! Shit vad gott det var! Tråkigt bara att det skulle börja regna. Men som far sa: det regnar inte inne! :P Och det har han ju faktiskt rätt i.

Lillan ligger och sover. Föräldrarna ser på gubb/tant program. Så jag ska ta och lira lite poker och bara ta det lugnt. Imorgon kommer äntligen Wilhelm!!!! Saknar honom så det gör ont. Imorgon blir det en riktig mysdag! Hoppas på bra väder också så vi kan vara ute och leka. Han är en riktig utekille. :)

Och vet ni? Nu har jag och moster bokat upp oss! Den 28:e ska vi gå på premiären av Sex and the city 2!!!!!!! Snacka om att jag längtar redan nu. Och moster sa att om man går och se den så måste man festa också sen. Så ja, okej då. Bara roligt! Barnen ska ju ändå vara med sin pappa. Så då får jag och moster ta en helkväll. Var länge sen kan jag lova!!!! :)

Sovmorgon

Åh, jag fick sova till nio! :) Underbart! Snart bär det av till Holmsund och hälsa på Sunne och moster Eliza! :)
Tjoho för solen och värmen!


Trött som ett troll

Oj det blev en del inlägg bara om vagn. Tråkmåns ;)

Jag är trött som ett troll, men lik förbannat är man vaken så här sent! Kanske det är för att min älskade storpojke inte är här. Jag saknar ihjäl mig! Men det blir ändå bra. På fredag kommer han hit och då ska vi mysa och busa hela helgen! :)

Eller så kan det bero på att jag har en liten tjej med magknip brevid mig. Men duktig har hon varit ikväll! Ätit rekordmycket. Hela 140 ml! :) Kräktes så klart upp lite (som alltid) men ändå. Lite får hon faktiskt ta och fetta på sig ;)

Nä dags att luta sig ikull och sluta sina blå.
God natt bloggen! (Haha)

Pink Camo

 

Tur Wilhelm gillar rosa ;)



Phil & Teds

Gick fort, men nu har jag köpt mig en syskonvagn! :) Blev en Phil & Teds i rosa camo! ;) Den fanns dock inte i Umeå, så jag måste vänta tills den 27:e... Men nu behöver jag inte tänka mer på vagn iaf!



Lösenordsskyddat inlägg

Har ni sett filmen "Drömkåken"


Syskonvagn

Bvc idag gick bra. Hon hade gått upp lite. Vägde nu 3595 gram! Längden stod hon still på. Men vi fick en ny tid om en vecka för att se så att hon verkligen går upp nu efter magsjukan.

Jag måste verkligen hitta en syskonvagn! Det har jag verkligen insett nu att jag kommer att måsta ha. Går ju inte ens att ta sig till lekparken med båda barnen. Känns ju lagom töntigt om man skulle ta bilen dit! Hahah...

Jag är sjukt trött, så nu tror jag faktiskt att jag ska mysa ner mig i sängen med Elina en stund. Stackarn har ju så ont i magen hela tiden :(

Hoppas ni har en bra dag i solen! :)

På det stora hela

http://emilieasplund.blogg.se/sanningen


Förstörd

Jag är helt förstörd alltså! Barnen löste ju av varandra hela natten. Fast jag och Elina slumrade till en halvtimme på soffan ikväll efter en god pizza! Alltså för mig då, inte Elina ;) Fast jag är fortfarande hur trött som helst. Alldeles röda ögon har man också.

Jag hoppas jag får sova bra inatt och kanske man till och med får en liten sovmorgon... Det vore inte helt fel. Fast klockan 12 bär det av till Bvc. Ska bli spännande att se vad hon väger nu efter magsjukan!

Har även lagt till min underblogg i mina länkar, men jag kommer att länka i ett inlägg här när jag har uppdaterat! Kommer förmodligen ett inlägg redan ikväll...

Nä, nu blir det nog sängen och en film!

1 månad

Tänk vad tiden går fort! Idag blir min älskade lilla dotter 1 månad. Grattis lilla gumman! :)






Foto: Tant Sara


Sanningen!

Det är så mycket som händer runt omkring mig, och så många som bara vill snoka. Så nu har jag öppnat upp en underblogg till den här bloggen, med lösenord. Och endast ett fåtal kommer att få lösenordet till den. Inte många alls kan jag säga.

Men jag känner att jag behöver ventilera och känna att jag kan skriva vad som helst utan att okända får reda på det.
Men detta kommer inte att påverka den här vanliga bloggen! :)





Anonyma kommentarer

Till er som skriver anonyma kommentarer. Jag kan inte svara på era frågor om ni inte hänvisar till någon blogg eller mailadress. Varför skriver man då en fråga?

Igår fick jag tex frågan om vi har separerat. Folk är så nyfikna så det är nästan läskigt ibland! Sen om man går tillbaka några inlägg och läser så kan man ju själv läsa att ja, vi har separerat.

Jag skriver detta inlägg för att tala om att jag inte tänker sitta och svara på era kommentarer direkt i bloggen. Ni får gärna komma med frågor, men hänvisa då till er blogg eller mailadress så svarar jag gärna på era frågor!


Magknip

Elina är nu helt frisk och smittfri! Underbart. Fast hon har alltid magknip på kvällen :( Kommer också oftast i samband med att jag lägger Wille. Så dom löser verkligen av varandra så mamman inte får någonting annat gjort ;)
Sen är hon en riktig nattuggla! Hon sover hela dagarna fram till då Wille lagt sig. Då ska hon minsann vara vaken...

Bara att gilla läget ;)

Nu sitter jag här med en bebis hängandes över armen. Har nyss tankat i henne och jag hoppas hon kan ligga i sin säng och sova ett litet tag. Jag MÅSTE se sista avsnittet av Andra Avenyn! Innan någon försäger sig. Så ligger det till!

Sen MÅSTE jag lägga in bilder på datorn. Många måsten blir det....

Parterapi?

Här är det fullt upp i livet just nu. Så bloggen är lite tom emellan åt. Ska iaf försöka att ta mig lite tid till er också ;)
Imorgon blir Elina 1 hel månad! Tiden går så fort... Och i och med detta så blir Wilhelms dagistid minskad till 15 timmar i veckan. Ska bli spännande att se hur han tar det. Han som verkligen älskar dagis!!
Men det ska bli mysigt att få lite mer tid med honom.

I lördags var båda barnen hos sin pappa. Och jag var med mina fina mammor och vi var faktiskt ut! :) Hade en super trevlig kväll. Allt flöt på bra och vi hade roligt tillsammans allihopa. (Haha, som jag uppfatat det iaf) ;) Vart lite förvånad att jag träffade så många jag kände ute. Har inte varit ut på flera år ju! Så det var riktigt roligt.

Jag vill inte peka ut den av oss som var mest på pikalurven, men jag och Sara måste nog gå i parterapi. Hon har nämligen glömt bort vad jag heter!!! :P

Här är en bild Emma tog på oss allihopa innan utgång:


 

Tack fina ni!



Fina

Vill även säga tusen tack för alla fina kommentarer. Både gratulationer till Wilhelm och krya på dig kommentarer till Elina. Vart en hel del så istället för att avvara en hel helg för att svara på alla så skriver jag ett inlägg :)



Upp och ner

Uppdateringarna har inte varit många. Men ja, Elina och Wilhelm har tagit upp all min tid. Sen mitt i flytt och allt. Elina är då fortfarande inte frisk! Blir ju galen snart! Men nu på eftermiddagen har hon börjat piggna till och ätit bra! :)

Sedan så har vi fått tråkiga nyheter i familjen så allt är upp och ner just nu!

Hur som helst. Imorgon är alla mina två barn hos sin far. Jag ska passa på att njuta med mina fina mammor. I fokus Sara, Emma och Tessan! Planen är att vi ska grilla(?) eller iaf äta nått tillsammans, sen dricka lite gott och sen dra ut. Känns ju lite si sådär med tanke på allt runt omkring mig just nu, men samtidigt behöver man släppa allt och bara tänka på annat. I den mån det går. Och det är inte ofta vi alla har barnvakt samtidigt så här. Typ 1-2 gånger per år.

Jaja, nu vart det bara svammel! Ska ta och passa på att surfa lite nu när Tant Sara myser med Elina. Inte ofta man får tid till datorn (som ni märkt!)...

En STOR dag!!

Igår fick vi äntligen komma hem! Så himla skönt att slippa vara isolerad på ett litet rum på sjukhuset.
Elina mår bättre, men kräks fortfarande en hel del. Och de luktar verkligen inte mumma... haha...

Och idag är en STOR dag. För idag blir min lilla storpojke stor! Hela 2 år. Morgonen har varit mysig med ballonglekande, paketöppnande och mys! Nu är han på dagis och blir firad. Ska hämta honom när han har sovit så ska vi åka och handla med oss nått gott och åka till hans pappa och fika och öppna mer paket!

Ja, nu är man Tegsbo :P

Tiden på Barn 2

Tiden går sakta här på Barn 2. Alltid samma sak på sjukhus. Man slumrar till, vaknar och tror man sovit nån timme eller två. Kollar på klockan och det har gått fem hela minuter. Och så håller det på om och om igen...

Elina har på kvällskvisten börjat piggna till lite. Och om morgon vikten ser bra ut imorgon så blir vi förhoppningsvis utskrivna! Och det måste vi ju. Måste ju hem och blåsa ballobger, för på tisdag blir ju bästa stoebrorn 2 år :)



Permission

Elina fick som sagt magsjuka. Spydde som flickan i excorcisten. Helt sjuk var det! Sen ville hon inte äta mer. Så igårkväll fick vi åka in och blev inlagd på nya Barn 2! Hon fick ligga med dropp hela natten. I morse vägde hon bara 3070 gram...

Nu på eftermiddagen fick hon till slut i sig lite mat! Så vi har fått åka hem på permission till imorgon bitti.
Så vi har nyss kommit hem. Sessan ligger utmattad i sin säng och sover. Knorrar till ibland då hon får ont i magen. Tycker så himla synd om henne!

Och tänk, idag var hon beräknad att födas! Helt sjukt när man tänker på det! Älskade barn.

barn 2

elina har fått magsjuka så vi blev inlagd igår...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu