Hopphopp

Vi hade en mysig dag igår. Allt flöt på bra. Förutom Elinas matningar. Hon har ätit lite sämre dom sista dagarna. Men det är ju ingenting ovanligt.

Wilhelm har varit utan blöja idag. Hela dagen hittills och bara 1 olycka än så länge. Och han har sagt till flera gånger att han måste kissa, sprungit till pottan och gjort sitt. Jätte duktig har han varit! :)

Elina har sovit nu i ett bra tag. Nu ligger Wilhelm och ska sova lite. Elina har nyss vaknat. Hör henne allt ;) Hon har ju börjat testa sin röst nu på slutet. Låter som ett litet monster!

Nu ska vi testa hoppgungan för första gången! :)

Skinande rent

Lägenheten är skinande ren (ja men nästan iaf). Barnen sover. Jag ska skynda mig i säng innan Elina ska ha mat igen. Hon har ätit uruselt idag. Och nyss försökte jag väcka upp henne och ge henne, men det gick inge vidare. Vilket betyder att det kommer bli väldigt lite sömn inatt. 

Jag frågade Wilhelm innan han gick i säng om vi inte skulle ta lite sovmorgon imorgon. Det tyckte han. Hoppas han håller vad han lovat ;) Men han gick i säng sent ikväll så jag hoppas det.

Blev en heldag på sjukhuset idag. Stressade dit efter att ha lämnat Wilhelm på dagis. Kom hem och hann vara hemma i 10 minuter innan det var dags för hämtning. Hade ingen ork i kroppen kvar alltså. Men på vägen hem stod farmor och vinkade från balkongen, så då ville Wilhelm gå dit. Så efter mellis kom hon förbi och hämtade honom.

Inte för att jag hade tid att vila för det. Nä, det var storstädning som stod på schemat. Men nu känns det skönt iaf. När det är rent och snyggt här hemma!

Elina hade gått upp bra i vikt. Jag var dock lite väl optimistisk och tyckte att hon hade ätit så sjukt bra här på slutet. Frågade om hon kanske kunde få sova nån timme extra under natten. Men det var bara att glömma. Hon får i sig det hon behöver och inte mer. Kalorimässigt dvs.

När ska allt detta ta slut egentligen? Och varför kommer dom inte på vad allt beror på?
Men ja, det är ju saker på gång. Nästa vecka blir verkligen fullt upp. Ska vara på sjukhuset nästan alla dagar i veckan. Och det är inga snabbesök heller som väntas.

Och just ja, hörselundersökningnen gick åt skogen idag igen. Blev minsann inte tredje gången gills. Ska tillbaka på tisdag och då ska dom sätta elektroder på henne och ja... Jag vet inte. Göra samma sak som dom gjortt typ. Men hon fick fram ett resultat idag iaf. Men hon vart lite tveksam. Började prata om att Elina kanske hade vätska i örat, men det kollade dom i förrgår och det är det inte. Så ja, vi får se helt enkelt. Hoppas på ett bra resultat på tisdag och att hon hör bra även på högerörat. Men det är ju inte hela världen annars.

Nåväl nu orkar jag inte mer för ikväll. Eller överhuvudtaget egentligen.
Hoppas alla får en trevlig helg! Här blir det bara att vara hemma med barnen. Passa på att rå om varandra innan veckan börjar och det blir fullt upp igen!


Stenvägra

Gu jag hinner ju inte med datorn ett skvatt nu för tiden. Men det kanske är ett gott tecken? Typ att man faktiskt har ett liv? Kanske, vem vet?

Det rullar på här hemma iaf. Även om Wilhelm haft två dåliga dagar nu. Igår skulle han icket hem från dagis. Han stenvägrade. Jag testa allt. Men ingenting funkade. Det hela slutade med att jag fick ta ungen skrikandes utan kläder under armen och bära ut honom därifrån!

Han började bråka idag också vi hämtningen. Skulle slamsa och springa runt. Sen började han vägra, men fick iaf till slut på honom ytterkläderna. Sen under armen igen! Hoppas han är snäll och medgörlig imorgon. Tredje gången gillt sägs det ju!

Igår blev det som sagt stan. Och en massa shopping kan jag lova er! Och hör och häpna allihopa, inte en enda pryl eller klädesplagg till barnen!!!! Tror aldrig det har hänt förut. Jag däremot fick en massa kläder. Blev 3 par skor, 3 koftor och ett par mjukisar i veulor. Wilhelm tyckte det va tokigt när jag visade att mamma minsann hade likadana byxor som han själv ;)

Till lägenheten blev det en hel del från Indiska. Älskar deras prylar faktiskt! Har ordnat en myshörna i vardagsrummet åt mig och barnen. Slängt in en säng direkt på golvet. Sen köpte jag världens snyggaste överkast och 4 lika snygga kuddar till! Blev sjukt bra alltså! Ska försöka fixa en liten hylla också att sätta upp på väggen ovanför. Så kan man ha lite böcker där i barnens (ja bara Wilhelm än så länge) höjd. Blir toppen.

Imorgon är det dags för lite läkarbesök igen. Viktkoll (spännande) tror hon gått upp bra nu sen hon började med sondnäringen. Har då ingen aning om vad hon kan väga.
Men det är jätte roligt. Ända sedan hon började med sondnäringen så har hon blivit så himla mycket piggare och utvecklats mer än vad hon gjort totalt dom sista månaderna! Jätte roligt!

Vi ska även tillbaka på hörcentralen för 3:e gången. Dom håller på att kolla hörseln på henne och ja, det är inte det lättaste på så här små. Tydligen andas hon för högt så det blir störningar i apparaten dom använder. Men ja... Hoppas på att hon somnar imorgon efter läkarbesöket så det ska gå lättare.

Nu ringer luren! Hejs!



Elina tycker att det är mysigt iaf.

dsc00125 (MMS)

Elina tycker att det är mysigt iaf.



Wilhelm ramlade och blev helt förstörd. Ja...

dsc00124 (MMS)

Wilhelm ramlade och blev helt förstörd. Jag: men wilhelm, du gjorde väl inte illa dig? Wilhelm: jag vart smutsig!!! Nu vill han gå in..



Inflyttningsfest/sålt huset, så jävla skönt fest!

Igår kom prinsen hem. Vi hade en jätte mysig deftermiddag/kväll.

Idag har det varit en dålig dag. För båda barnen. Vet inte vad det har varit med dom. Wilhelm har bråkats och skrikit konstant sen dagis. Och Elina likaså. Hon sov en halvtimme på förmiddagen och 10 minuter i eftermiddag innan hon blev väckt av sin storebror. Hon är snorig som tusan och kräks som en gris!

Nu har iaf Elina somnat. Wilhelm vägrar. Men han har varit tyst i sin säng länge. Men ropar lite nu och då...

Jag hann iaf med en snabbis på stan idag. Köpte mig en skruvdragare (rosa!!!), en ny hdmi kabel då Wilhelm slet sönder den förra. Till Wilhelm blev det två pyjamasar och kalsoner med smurfarna på. Och en kofta till mig!!! Hör och häpna! ;) Elina fick ingenting. Men hon har jag köpt en massa åt innan.

Imorgon blir det stan igen. Med mamma. Och förhoppningsvis med lite mer tid. Hoppas morgonen flyter på bra så man hinner in på försäkringskassan och söka bostadsbidrag. Är på tiden!!

Om nån vecka är nog huset klart också. Då blir det att ringa några köpare som har kontaktat oss och visat intresse, och ringa mäklaren. Hoppas på att få bort det så fort som möjligt. Fatta vad det kommer kännas som att man badar i pengar då!! :) Funderar på att ha en liten fest för att fira. Typ inflyttningsfest/sålt huset så jävla skönt, fest! Blir nog bra det.

Byrån är snart klar också. Är faktiskt roligt att måla. Men det är inte lätt alla gånger. Elina verkar inte vilja att det ska bli färdigt. Men snart så... Fast jag kan inte påstå att jag är nöjd med resultatet. Det vita blev inte så bra. Och då har jag ändå målat 3 varv!! Men det kan iaf inte bli värre än som det såg ut innan.

Svammel! Nu ska jag.... Jag vet inte. Måla lite innan CSI. Fast det börjar om 1 min. Blir nog målning samtidigt :P

Före-Efter

Ni tror väl inte att jag legat här hemma och varit bakis hela dagen? För det har jag faktiskt inte. Var lugnt igår. Moster bjöd på en fantastisk indisk middag! Jag åt tills jag fick andnöd. På riktigt.
Sen spelade vi lite spel, drack vin och snackade skit. Mycket trevligt.

Men jag saknade verkligen Elina. Och fick panik när jag vaknade och hade tappat bort min bebis. Var väldigt förvirrande när jag vaknade upp. Men efter en halvtimme så kom hon hem igen. Självklart så sov hon när hon kom hem så jag kunde inte bomba henne med pussar. Men jag tog igen det när hon vaknade igen. Sötongen min!

Och imorgon kommer äntligen prinsen hem! Saknar honom så det gör ont. Men innan det är dags att hämta honom på dagis så har jag lite att göra här hemma. Har faktiskt påbörjat målningen av min byrå nu. Det var på tiden, jag vet. Men nu har jag målat två varv av det som ska bli vitt! Får se om det blir ett varv till eller inte. Jag hatar när det inte är helt perfekt. Men jag får se. Hoppas på att hinna klart innan Wilhelm kommer hem iaf.

Har tagit före-bild så ni ska få se skillnaden senare, snällt va? :P
Nä nu är klockan super mycket. Ska ta och lägga mig nu innan klockan ringer och det är dags för matning.
Hoppas ni haft en super trevlig helg!



Neutrogena

Jag är medlem på Buzzador och får då vara med och testa olika produkter. Nu har jag testat för första gången. Fick hem ett paket med Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control. I paket får man produkter till sig själv och även så man kan dela ut till sina vänner. Verkligen toppen! 

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control fick godkänt både från mig och mina vänner! Man blir helt fantastiskt len! Så den kan jag verkligen rekomendera er.

Vill du också få hem paket och testa olika saker är det superlätt att bli medlem. Allt är självklart gratis. Allt som du behöver göra är att rapportera tillbaka till Buzzador om vad du tyckte om produkten. Lätt som en plätt. Hoppas jag får testa en massa andra grejer också! Och blir du medlem får du gärna skriva att jag tipsade er. Då skriver ni bara in mitt användarnamn som är emilieasplund




Snabbis

Kikar in en snabbis.... Massor med fynd på barnloppisen idag! :) Skönt att gå helt själv också. Är ju fullt med gamar som trängs där inne! Men jag gick då flera varv. Man kunde ju ha missat nått fynd :P

Nu sitter jag och dricker lite vin. Gör mig iordning. Snart bär det av till Moster. Hon ringde nyss och hade lite kläder som hon köpt och aldrig använt. Dyra sådana också. Som jag ska få prova. Älskar hennes shoppingabstinens ;)

Nåväl dags för lite smink så man kan åka iväg!
Ha en toppenkväll. Det tänker jag! ;)

Borde njuta

Jag tycker att jag borde sitta och njuta av en stressfri morgon nu när det bara är en småtting hemma. Men istället sitter jag bara och saknar Wilhelm. Och vårt morgonmys!

Nåväl... Får väl ta och göra nytta så man inte tänker så mycket! :P Ska ju lix snart iväg på barnloppis! :)

Vinter på riktigt

Fy alltså. Nu är vintern här på riktigt. Började nästan grina alltså! Det snöar och är nollgradigt ute. Inte speciellt roligt att sätta sig i bilen, för det är snorhalt... Men vi tog oss iväg iaf. For och handlade med mina föräldrar. Men nu har jag lite lyxigt fredagsmys att trycka i mig. Blir nachotallrik och sen marängsviss! Mumma!

Funderade på att ta mig ett glas vin ikväll. Men det kändes lite tragiskt att sitta själv då... Men men. Nu ska jag ta och se om det är nån bra film ikväll. Sen göra iordning gottat! :)


Mig mig mig

Idag var vi som sagt på Vuxen-Barn träff. Helt okej faktiskt. Elina älskade babysången iaf! Och hon tyckte det var roligt med dom andra bebisarna.
Tror vi va 7-8 st där. Och barnen var 6-8 mån. Så det var roligt att dom alla var i samma ålder.

Nu är jag och Elina solo i helgen. Känns väl si sådär. Kommer sakna ihjäl mig efter min lilla kille. Men samtidigt är det skönt att få ge Elina all min uppmärksamhet och försöka hinna göra sånt som inte går när man är själv med två småttingar!

Nu ska jag ta och ringa en massa viktiga samtal. Sen ska jag försöka hinna rensa klädkammaren. Sen ska jag åka och köpa färg till byrån som ännu inte fått sin makeover. Ikväll vet jag inte vad som händer. Får se om man kanske åker till en vän och hälsar på ett tag. Annars är vi bara hemma och myser.

Imorgon är det barnloppis. Så Elina får åka till mormor en sväng. Är omöjligt att ha med sig en barnvagn dit! Och bärselen vägrar hon. Sen är det smockat med folk så ja... Enklast att åka dit solo.
På kvällen ska jag ta egentid för första gången på väldigt länge! Kanske inte tidsmässigt, men med tanke på allt som var och är runt Elina och så... Ja, hur som helst.

Kvällen kommer att spenderas hemma hos min älskade moster. Hon har bjudit dit några vänner. Vi ska dricka lite vin och spela spel. Riktigt mysigt. Och det ska bli så fruktansvärt skönt att få sova en hel natt utan att vakna av det förbannade larmet hela tiden! Är jätte jobbigt med det. Hade varit en annan sak om Elina hade vaknat på natten och velat ha mat. Men nä. Ställa klockan, kliva upp och göra ersättning, sen väcka henne och mata. Det är banne mig inte kul! Varken för mig eller Elina. Hon vill gärna sova vidare hela natten. Men ja, det är ju som det är i nuläget. Och hon måste få i sig mer och vända i vikt. Och självklart gör man det som är bäst för sitt barn. Så är det i alla lägen.

Men det ska iaf bli skönt att ta en kväll och natt och slippa tänka på alla mattider. Matmängder och allt sånt. Hoppas bara att jag kan slappna av och känna lugnet. Det är ju inte heller speciellt lätt. Men ja, där kommer vinet in. Och förhoppningsvis har vi så trevligt att jag helt enkelt glömmer bort oron.

Nä nu har kvartersvärden slut på lunchen, så nu ska här ringas!
Hoppas ni får en super trevlig helg!

Innehållsrik dag

Läkarbesök idag. Men läkaren hade åkt hem med magsjuka. Men fick iaf träffa dietisten och sjukgymnasten. Fick livsmedelsanvisning på sondnäringen. Och hjälp säger jag bara. När jag kom på apoteket så kom hon med en vagn full med sondnäring! Känns ju verkligen som att dom tror på att Elina ska börja äta bra snart? Det var dessutom 3 uttag till på receptet.

Sjukgymnasten träffade vi ju i tisdags. Och nu hade hon räknat ihop poängen hon fått och jämfört med deras tabeller. Och som väntat så låg Elina lite under. Men det är ju inte så konstigt! Och det är ingenting som jag hetsar upp mig av. Återbesök om en månad iaf. Nu blir det hårdträning ;)

Eftermiddagen spenderades med enbart Wilhelm! Vi hade jätte mysigt! Jag var jätte smart (?) och tänkte att vi skulle baka chokladbollar. Det var ju smart.... Med tanke på att Wilhelm hatar att bli kladdig! Han ville verkligen inte baka och fick nästan panik....... Tills han kom på att man kunde ju smaka ;) Då var han ganska nöjd. Även om han satt och tuggade och tjatade om att gå och tvätta sig. Det var smet över hela köket.

Efter baket så klädde vi på oss och gick ut en sväng. Det finns en liten minimal lekplats just utanför huset. Och han hade verkligen super kul! Hittade en massa is som var roligt att stampa i! Jag själv hade fått för mig att försöka fånga pojken på kort, men det är ju lättare sagt än gjort. Sprang efter honom som en dåre och knäppte. Tog säkert över 100 bilder. Och garanterat vart 90 av dom bilderna på nått helt annat än min snygga son!

Elina har sedan några dagar börjat med något nytt. Jätte roligt. Hon skriker en halvtimme-timme innan hon somnar. Det är samma visa varje kväll! Trodde först att det var för att hon var övertrött. Har ju varit mycket sjukhusbesök på slutet och det tär. Men det var ändå samma sak ikväll! Vet inte riktigt vad det är frågan om.

Men att hon lärt sig säga Mamma för några dagar sedan gör ju att allt känns lite lättare ;) Även om hon föredrar att dra upp mitt namn när hon känner ilska eller frustration. Men det kommer då och då även när hon är på gott humör!

Imorgon ska vi på Vuxen-Barn. Nån sorts föräldragrupp med barn i Elinas ålder som bor på Böleäng, Röbäck eller Yttersjö. Roligt att se vad som händer. Det startade egentligen för några veckor sedan, så vi har ju missat några träffar redan. Men kvinnan som håller i detta ringde och frågade hur det gick för oss och ville att vi skulle komma imorgon om vi hade tid och ork. Och det vill vi ju. Kul.

Måste komma ihåg att ringa och klaga till kvartersvärden imorgon. Klagade redan för nån månad sedan på att det var så satans kallt här inne. Jag måste sova med två täcken!! Han kom hit och kollade hur varmt (kallt) det var i lägenheten. Mitt på ljusa dan fick han det till 21,3 grader. Och om det blir under 21 så slås elementerna igång. Pyttsan tänkte jag. Och har nu köpt mig en innetermometer. Och ja, det är 18 grader här inne, och inte har elementen gått igång! Så ni förstår om jag svettas!!! Nä fy!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se på Gossip Girl!


Underbara barn

Elina 100411

 

Wilhelm 080504



Elina

 

Lillgumman 6 månader 8 dagar



Jag är stark

Barnen somnade för 40 respektive 20 minuter sedan. Vart lite sent idag. Men det gör ingenting.
Det gick väl sådär hos läkaren idag. Elina hade gått ner lite. Men det förstod jag redan innan. Vi fick byta ut energipulvret idag mot sondnäring, som ska blandas med ersättningen. Och funkar inte det så blir det sonden igen.
Hon ska även få nån medicin mot magsår. Var väl ett långskott, men ja, jag är bered på att testa vad som helst i nuläget!

Wilhelm har varit jätte snäll mot mig idag. Har varit många fina ord och pussar och kramar! Sånt ger mig alltid extra mycket energi! :)

Trots allt runt omkring mig så måste jag säga det, att jag är så otroligt lycklig! Det var väl inte planen att det skulle se ut så här i mitt liv nu. Men trots allt så känner jag mig nöjd med livet. Och dom senaste månaderna har jag verkligen vuxit som person. Verkligen lärt känna mig själv. Insett många saker och förändrat på mycket i mitt liv. Känns befriande verkligen.

Nu ska bara Elina se till att bli bra. Så är livet perfekt! Men ja, jag är stark. På riktigt. Har verkligen insett det själv nu. Ja, det gäller ju att göra det bästa av situationen. I alla lägen! :)

Imorgon ska Wilhelm till sin far och sova där. Jag och Elina har en heldag på sjukhuset inplanerat. 11 ska vi till sjukgymnasten. 13 ekg och ultraljud av hjärtat och sen ska vi träffa genetikern klockan 16. Så vi lär vara helt slut på imorgon kväll. Ska se till att ladda upp med nått gott och nått bra att se på tills dess! :)

Nä nu ska jag ta och fortsätta greja på här hemma. Rensa och renbädda och ja, vara huslig!

Renovering

Åkte som sagt till Holmsund igår. Sov över och har haft jätte mysigt. Idag var det dock ingen bra dag. För nån av mina barn. Båda är som plåster på mig nu för tiden. Wilhelm vaknade på helt fel sida och har varit gnällig och bråkig hela dagen. Och Elina som ätit bra i några dragar och fått upp mitt hopp, slutade äta igen och har knappt ätit något på två dygn nu.

Ger ju smakisar nu också, men det är samma sak där. Nån sked banan kunde hon få ner ikväll, men sen vägrar hon. Även gröten. Dricker hon inte ersättningen om en timme så ska jag testa ge henne välling. Fick hem en provpåse med 6-månaders nattvälling. Kanske hon älskar den? Det vore perfekt om det funkade fint.

Imorgon är det dagis för Wilhelm. Jag och Elina ska som vanligt till sjukhuset. Men inte förän 13. Så jag ska försöka hinna med lite måsten innan det. Först och främst måste dammsugaren göra sitt här hemma! Har ju vagnen inne till Elina, så det blir fort grusigt.

Behöver rensa bland Elinas kläder också. Det blir aldrig av... Förstår inte varför det ska vara så jobbigt! Nä nu ska jag iaf göra iordning nå påsar med papper och kartong som jag ska hiva iväg imorgon när vi promenerar till dagis!

Hoppas ni haft en trevlig helg! :)

Lite äckligt

Vi har haft en jätte bra dag idag. Läkarundersökning på förmiddagen. Gick bara fint. Elina är så himla duktig! Idag gick dom ner med en kamera via näsan för att kolla gommen och halsen. Och hon var lika fin på insidan som på utsidan sa dom. Lite äckligt faktiskt....

Sen fick Elina åka till Mormor en sväng. Så fick jag och Wilhelm lite egentid. Var på Polarn o Pyret och köpte en ny mössa åt honom, tog en fika på stan och sen handlade mat.
Hade ju föräldrarna på middag idag. Mycket trevligt.

Nu går ögonen i kors så jag ska ta och lägga mig i sängen och se serier. Imorgon väntar en heldag i Holmsund! :)

Jag och Wilhelm har egen tid. Tar en fika ...

dsc00112 (MMS)

Jag och Wilhelm har egen tid. Tar en fika på stan. Både mysigt och gott!



Jag och Wilhelm har egen tid. Tar en fika ...

dsc00112 (MMS)

Jag och Wilhelm har egen tid. Tar en fika på stan. Både mysigt och gott!



Godkänd

Elina fick godkänt idag på synundersökningen. Gick jätte bra. När vi kom dit så tittade läkaren på hennes ögon, hur hon följde föremål med blicken och så. Sen fick hon nå droppar i varje öga som skulle utvidga pupullen. 1 timme senare så kollade han med en lampa och via ett förstoringsglas in i hennes ögon. Och som sagt så såg allt normalt ut!

Både jag och barnen har varit trötta ikväll. Har legat i sängen allihopa och läst böcker och sett på film. Riktigt mysigt.
Imorgon hoppas jag på att få bjuda hem mina föräldrar på en riktigt god middag. Så när vi varit på läkarundersökningen så åker vi och handlar hem det som behövs.

Och när Wilhelm varit på dagis så ska vi nog ner på stan och köpa mössa och vantar åt honom. Ska kolla upp på nätet om det finns nån overall jag kan köpa åt honom som han kan ha nu och fram tills snön kommer på riktigt.

Nåväl nu ska jag fixa mig lite sesamnuggets och sötsur sås och se om det är nått bra på tv!

Synundersökning

Nu är man åter själv. Vi har iaf haft trevligt den sista veckan! Haft besök och ätit en jäkla massa god mat! :)
Idag kom första snön. Fattar ni? SNÖ!! Helt sjukt alltså. Men Wilhelm blir glad. Han har längtat efter snön sen i somras!

Wilhelm är super mammig nu alltså. Blir till och med ledsen när jag lämnar honom på dagis. Det gör ont i mammahjärtat alltså. Men Elina ska på synundersökning idag. Kan någon förklara för mig hur tusan det ska gå till? Jag kan inte förstå det alltså. Men det blir spännande.

Och imorgon väntas hjärtundersökning och läkarbesök. Så det är fullt upp om dagarna. Som vanligt med andra ord.
Elina har iaf ätit lite bättre nu dom sista två dagarna. Hoppas det håller i sig!

Nä, åter till städandet innan det är dags för lunch.

Avlastning och frihet

Igår tog mamma flyget upp. Så skönt med lite hjälp och avlastning nu när Elina är sjuk.

Vi blev utskrivna från Barn2 igår. Ska tillbaka på måndag för ny vikt och provtagning. Senare i veckan är det synundersökning, läkarbesök samt undersökning av gommen och halsen.
Hon äter fortfarande som en liten myra, men får energipulvret och gått upp lite här på slutet.

I nuläget väntar vi på några provsvar. Sen får vi se vad dom visar och hur vi går vidare därifrån.

Wilhelm är hos Sami i helgen. Saknar honom enormt mycket! Börjar bli mer och mer jobbigt att vara ifrån honom. Det är ju skönt ibland att man kan få lägga all fokus på Elina, men det går inte många timmar innan jag vill ha hem prinsen igen!

Känns konstigt att vakna upp och inte ha någon sjukhustid att passa. Men det är otroligt skönt att få veta lite mer om hur det ser ut och så, så att man kanske kan planera in nått dom dagar man vet att man inte behöver vara där.
Funderar om man ska dra ner på stan en sväng

Lösenordsskyddat inlägg

Genmutation


Lösenordsskyddat inlägg

Utredningar


Mysstuder

Som vanligt dåligt med uppdateringar. Och jag är usel på att svara på era underbara kommentarer. Men jag läser dom varje dag och känner värmen av omtanke!

Vi är fortfarande inlagd. Ja, det lär vi vara ett bra tag till. Men har iaf fått sova hemma nu i många dagar. Dom ville dock att vi skulle stanna kvar inatt, men jag vägrade. Hade inte med mig nå grejer. Elina hade kräkts ner alla extrakläder. Fick stanna till på Lindex och köpa nya...

Ska tillbaka på en heldag imorgon. Och dom vill att vi ska stanna där i några nätter. Men ja, jag vill inte. Får se hur det går. Kan vara där om dagarna, men vill gärna sova hemma. Får panik av att vara instängd. Och min rygg klarar inte av deras sängar.

Eventuellt blir det sond igen. Vet inte hur det känns. Bra iom att man vet då att hon kan få i sig det hon behöver. Men känns ju ändå inte bra. Självklart. Sånt känns ju aldrig bra... Men ja vi får se!

Wilhelm är så himla mysig nu för tiden. Det ska kramas och mysas hela tiden. Helt underbart. Och så ska lillasyster komma och titta på när han dricker vällingen. Så ska dom mysa också. Ikväll låg dom brevid varandra och han strök henne över huvudet och sen låg dom och höll varandra i handen. Söt pluttarna!

Drottning Silvias barnsjukhus

Apa! Självklart var vikten inte som jag ville. Hon hade åter igen gått ner! Är så satans jävla less nu alltså! Togs lite prover idag, och hon har en ny virusinfektion i sin lilla kropp. Så det är säkert därför hon ätit sämre. Och det blir bara mindre och mindre.

Har hämtat ut energipulver som ska tillsättas i ersättningen. Fråga mig inte varför. När jag pratade med läkaren så var det snack om näringstillskott. Men energi? Hon är ju inte för trött för att äta direkt. Men ja, det är väl bara att köra på antar jag.

Under helgen diskuteras en eventuell remiss till Drottning Silvias Barnsjukhus nere i Göteborg. Får se vad dom kommer fram till.

Har trots allt detta fått gå på permis över helgen. Dom är nog less på att se oss hela tiden ;) Nä men jag skulle komma in om hon äter minde, blir tröttare, kräks mer eller nått sånt. Hon har redan ätit sämre, men ja, vi får se hur det går under natten. Slutar väl helst med att jag måste slita upp båda barnen och dra ut dom i kylan och åka in i natt. Fattas bara det.

Wilhelm har ätit uselt idag. Men som tur var fick jag i honom en flarra välling innan han fick hoppa i säng. Tur det, då han är uttorkad. Ungen min är sämst på att dricka.... Han har även gått med på att det blir sovmorgon till åtta imorgon. Får se om han kan hålla de löftet. Han gick i säng vid nio så jag hoppas det! Jag kommer vara sliten efter att ha matat lillan var tredje timme inatt! Puh...


Fråga Emilie

Tänkte att jag skulle göra lite som alla andra och ha en liten frågestund här i bloggen. Man får ju ibland lite frågor och så, men ja, jag tänkte att ni får fråga på i några dagar och sedan sammanställer jag allt i ett inlägg. Kommer att försöka att svara på alla frågor så gott jag kan. (Om jag nu får några)... Är det alldeles för personligt så kan jag istället svara er via mejl.
Anonyma typer kan strunta i detta inlägg. Tänker inte bli personlig med någon som inte ens kan uppge sitt namn!

Fråga på nu! Vill ha mängder med frågor! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu