Nedlagd

Nedlagd.


Klappjakt

"Lite" dålig på att uppdatera, men man är ju lite less. Lillan hann bara va frisk i en vecka. Ny förkylning och ny öroninflammation. Gud vad less jag blir. Väntar på att läkaren ska ringa upp. Får se om det är dags att ta nya prover och ta en titt på immunförsvaret igen.
Idag for jag och inhandlade dom sista klapparna. Gick bra, trots att hela Umeå var och handlade. Så nu är allt klart inför julen! Eller ja, dom ska ju slås in också så klart. Men det går ju fort :P
nu ska jag underhålla Elina. Och försöka hålla hon ifrån granen...


LuciaLuciafest

Idag har vi varit på Luciafest på Elinas dagis. Dom hade verkligen gjort en kanonfest! Vi fick tomtegröt, skinka, mackor, julmust, kaffe, pepparkakor och lussekatter. Sen sjöng vi några julsånger och sen kom självaste Tomten och hälsade på! Och han hade klappar till alla barn. Till och med till syskonen. Riktigt uppskattat. Wilhelm va helnöjd med festen. Elina också. Bilder kommer sen!

Lite bilder

En liten Tiger kom hem från dagis förra veckan.

 

Elina klär gärna av sig själv. Eller ja, försöker.

 

Elina älskar att bada!

 

Och Wilhelm älskar duplo och legobygge. Sjukt duktig är han också.

 

Barnen leker en lek tillsammans.

Idag byggde vi årets första snögubbe!Backen

Vi fick äntligen snö i veckan. Och inte så lite heller! Man kan väl säga att julen är räddad! Jag kan inte tänka mig en jul utan snö. Det går bara inte. Så idag ska vi ut i backen och åka pulka! Mycket roligt. Önskar bara att jag hade mig nå bättre vinterskor.
Får se om man vågar ta med sig kameran ut. Om det ens skulle bli nå bra bilder. Stora snöflingor faller ner på marken just nu.
nu ska jag tömma kameran så jag kan bjuda på bilder sen! :) 


Lovar er

Jag lovar er lite bilder under helgen! :)

Längtar tills på måndag

Nu är äntligen barnen friska igen. Ja, Wilhelm blev också sjuk. Han fick feber och har varit lite snorig. Så det blev vab hela veckan för mig... Inte alls roligt. Längtar tills på måndag då man får jobba igen! Och nu hoppas jag att vi slipper nå mer sjuka ett bra tag framöver!
Igår va vi på återbesök hos Elinas PAL läkare. Och som vanligt resulterade besöket i en massa olika remisser hit och dit. Nästa besök är redan på tisdag. Då ska vi till sjukhusfotografen, och Elina ska modella. Spännande att se hur det går med en 18 månaders. Innan jul ska hon även på ett nytt ultraljud. Och i januari tillbaka till Klinisk genetik. Fullt upp med andra ord.
Det är då mycket skönare att vabba med Wilhelm än med Elina. För han kan ju faktiskt leka själv, eller se på film en stund. Så man får saker gjort ändå! Då känns det iaf liiiiite bättre att ha varit hemma från jobbet.
Nåväl. Det är fredag och jag ska ta och tända ljusen och sen slappa framför datorn. Imorgon blir det lite shopping med mormor och morfar. Lillan behöver nya vantar, hjälm och luciakläder.


Fin som en prinsessa

Elina har inte blivit bättre av medicinen. Igår höll jag på att tappa förståndet. Hon vägrade verkligen att sova. Ursh alltså. Men idag gick det bättre iaf. Efter att ha skrikit sen middagen så somnade hon rätt så fort. Wilhelm har nyss lagt sig. Vi har tänd ljus tillsammans i hela lägenheten. Och han har kammat mitt hår. Han är så himla go han. Sa att jag blev fin som en prinsessa, att jag skulle dansa med mina kompisar,  och hålla handen. Och sen pussade han på mitt hår lite titt som tätt.


suk suk

Sjuk det vart hon... Fick åka in på barnmottagningen med henne igår. Och hon hade en solklar öroninflammation på höger öra. Så det blev pencillin och molipect för hostan. Trodde så klart att hon skulle må lite bättre då idag. Men ack så fel jag hade. Allt har varit fel. Och så vill hon inte riktigt äta. Och det är ju alltid jobbigt.
Specillet då jag vägde henne igår och hon äntligen kommit sig upp till 10 kg! :)
Nu sover hon sin andra vila för dagen och jag ska sätta mig med en kopp kaffe och njuta av tystnaden. Idag kommer Wilhelm hem. Så ikväll blir det lite pepparkaksbak! :)


Inte

Det va inte roligt att kliva upp igår och åka till sjukhuset. Lillan hostade och vaknade hela hela hela natten. Inte roligt. Mindre roligt blev det. Väl där och efter en snabb undersökning så blev allt inställt. Läkaren lyssnade på hennes lungor och misstänkte att hon va på väg att få mykoplasma eller lunginflammation. Och ja, efter vi kom hem så brann hon näsan upp av febern....
Men vi blev lovade en ny tid så snart som möjligt. Så ja, vi får hoppas det. Vore skönt om man fick det bortgjort innan jul iaf. Sen så hade dom eventuellt tänk operera in rör i hennes öron. Något som hennes andra läkare glömt att berätta. Haha...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu