Jag drunknar

Jag drunknar i barnkläder. Jag och morsan skulle rensa bland allt som är för smått och ska säljas. Hann inte speciellt långt och det ligger barnkläder över hela vardagsrummet, utan att skämta. Nya tag imorgon.
Dom ringde från Barnens Hus ikväll och Elinas nya vagn har kommit. Så imorgon blir det en sväng dit och hämta den. Äntligen!
Får se om det blir något hörseltest för Elina imorgon. Hon är så klart också snorig... Får nog ringa och fråga dom imorgon. Brukar ju vara svårt när dom är snoriga.
Oj, glömde helt bort middagen. Kanske borde laga till nått. Ska faktiskt va mig ett glas rött och sen fortsätta rensningen!


Kommentarer
Skrivit av: joanna

Hm, du har inte möjligtvis pojk-kläder i 92? ;)

2011-02-09 @ 23:10:32
Skrivit av: Sofi

Absolut så säger jag till när vi kan :9

Barnen är lite snuviga nu så vi får vänta tills dom blir friska och krya igen!Barnkläder, jadu det finns ju en del sånna, även om jag måste fixa lite mer åt Hugo nu han växer ju som ogräs, dags att börja inhandla kläder i strl 98 :)

2011-02-10 @ 07:53:11
URL: http://hugosvarld.blogg.se/
Skrivit av: malin

här sover vi jättedåligt tyvärr eftersom han fortfarande ammar knäppskallen min. han sover två gånger på dagen, men inte efter kl 3-4 ca 1-2 timmar varje gång. sover han senare är han vaken så länge på kvällen. somnar 7 för natten som och sover till 7 men äter ju som sagt dygnet runt:( grät en skvätt imorse över amningen, snart åker jag bort o lämnar det, om jag bara hade hjärta att göra det.. går det inte att hålla hon vaken och lägga hon lite tidigare för natten? när vi rejer runt blir det sådär med sömnen kanske är lika för elina?

2011-02-10 @ 09:48:21
URL: http://nyasmalin.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu