Gummibåt

Idag har det varit full fart hela dagen.
Jag och barnen va till Obbola på marknad. Inte störst i världen, men ändå trevligt. Sen va vi ut till min mormor och morfar. Jag och Wilhelm åkte lite gummibåt och han och Sunne badade lite. Fattar inte alls varför, för det var verkligen svinkallt i vattnet! Men kul hade dom iaf.
Nu är sover båda barnen sött i sina sängar. Imorgon väntar nya äventyr.
Jag känner mig helt slut efter dagen. Man börjar väl bli gammal :P Så jag ska snart hoppa i säng jag med!


Svar

Elinas senaste provsvar har tydligen kommit. Och vad får man veta? Inte ett piss. Har bara fått en kallelse. Blir så irriterad att jag ringer människan 15 ggr/tim hela dagen. Blä säger jag bara!
Wilhelm är på dagis idag. Och jag och Elina har städat, busat, tvättat och myst.
Ska nog hämta honom lite tidigare och dra på tivoli. Men då måste Elina bli lite mer medgörlig...


Mumsdag

Den underbara värmen är som bortblåst nu... Så idag for vi ut på äventyr istället. Först Öppna Förskolan. Sen på eftermiddagen for jag och Wilhelm till familjen Eriksson/Falk där vi fick gokaka och dessutom blev bjudna på grillat! MUMS! Barnen lekte sött ihop och vi hade det jätte bra! :)
Nu känns det att man har hållt igång precis hela dagen så lite Sons of Anarchy och sängen väntar.  Imorgon hoppas vi på lite bättre väder. Öppna förskolan efter lunch sen får vi se vad som väntar oss!


ElinaObehagligt med gräs

Då var resan till Göteborg bokad och klar. Jag hade turen som fick med mig mamma. Dessutom hade vi så tur att vi kommer att få flyga ner istället för att åka tåg! Phju. Hade nog inte varit allt för skoj att måsta sitta på ett tåg med en busig liten ettåring.
Jag är jätte stor och stark. För idag fick jag bilen på min fot och den blev inte platt! Visst, det gjorde lite ont. Men jag överlever :P
Elina tycker tydligen att gräs är obehagligt. Vi har haft 31 grader i skuggan idag här i Umeå. Så hon va ute i blöja idag. Och vi försökte verkligen att få henne att sitta eller gå i gräset, men det gick verkligen inte. Ni ska få se det själv på film sen! :P


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu