Kalas

Söndag och jag är glad. För imorgon är det dags för jobb! En bra helg har det varit också. Igår var vi på 50 års kalas. Mycket trevligt. God mat, live musik och trevlig släkt!
Idag städas och tvättas det för fullt. Vill få det bortgjort inför jobbvecka. Ska åka och hämta hem en byrå jag har i stugan också. Har en byrå här hemma som håller på att falla i bitar. Känns lite osäkert för barnen.
Men nu sover den lilla. Så jag ska ta mig en kopp kaffe och känna lugnet! :)


Kommentarer
Skrivit av: Janna

När börjar du jobba? :)

2011-11-06 @ 19:47:59
URL: http://jannabus.blogg.se/
Skrivit av: Anna

Vart jobbar du? :)

2011-11-07 @ 22:10:47
Skrivit av: linn

ja det va ett bra tag sen jag uppdaterade, men man vet aldrig riktigt vad man ska skriva. jag tycker jag har typ sveriges tråkigaste liv så :)ja det är skitsvårt vad man ska göra, jag vantrivs så mycket på mitt jobb så jag tror jag ska börja plugga nu till våren en chark och delikatesskurs på komvux sen efter det se vad jag vill göra. men chefen min kommer säkert döda mig då... för jag har inte fast jobb men har blivit erbjuden det igen, så då vill hon väl säkert att jag ska taka ja till det och börja jobba på en gång... men jag har tänkt tacka jag till det o börja plugga typ =) men ja..... det är så svårt, hur ska man veta vad man vill göra? usch..

2011-11-09 @ 09:52:20
URL: http://linnrooos.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu