Om

Men hej! Man kanske ska ta upp bloggandet igen. Men jag vet inte. Faktiskt. Hur intressant är det egentligen att läsa om vårt liv?
Läste nyss igenom sista inlägget jag skrev. Allt klart inför julen. Jo den tillbringades med magsjuka barn. Wilhelm åkte på sin första magsjuka natten till julafton. Stackarn va helt förstörd. Förstod inte alls varför han kräktes. Sen trodde jag att det skulle ta knäcken på honom att Tomten inte skulle komma. Men det är tur han är stor och duktig. Han sa bara det, att om Tomten kom så skulle han kräkas på honom. Så förståndig är han. Min lille grabb!
I övrigt har jag jobbat heltid i en månad. Ja, det har ju inte blivit så mycket jobb för det. För barnen har varit sjuk mest hela tiden. Men from onsdag blir det att jobba 75% och vabba resten. Elina klarar inte av så långa dagar på förskolan. Och i och med det så hoppas jag att hon får vara lite mer frisk också.
Men om jag nu skulle börja blogga igen. Om- Så får ni hjälpa till med lite kommentarer nu och då. Vad ni skulle vilja läsa om osv. Känns ju lite ovärt att skriva en massa och så får man ingen feedback.
nu ska jag ta och gå och lägga mig. Hör hur Elina börjar hosta mer och mer inne på sitt rum. Så man vet aldrig när lilla sjuklingen vaknar.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu