Sjukt mycket snö!

Idag har jag och Wilhelm varit och hälsat på bästa Sara och Jonah.
Trots några missöden så hade vi en kanon dag! Missöden som att biljäveln fastnade i snön. Har ju kommit hur mycket som helst nu! Helt sjukt faktiskt. Sen vart biljäveln kall så bromsarna frös. Och vi vart nästan insnöade där.

Och sen när vi kom hem så hade Sami städar hela lägenheten. Skit duktig har han varit faktiskt.
Och middagen hade han redo till oss. Sen har vi varit och handlat. Skönt med en full kyl och frys! :)

Nu blir det nog att bädda sängen sen luta oss tillbaka och se nån film! :)

Julen -09







Nya dagiset

Igår var vi och hälsade på Wilhelms nya dagis. Det gick jätte bra. Han sprang iväg och lekte med ALLT och grinade när vi skulle hem. Tror han kommer att trivas jätte bra där! :)

Jag har då nyss kokat Fudge. Det är nästan så man har fått lite julkänsla nu...
Nu blir det lite städning här hemma innan vi ska åka till mormor och morfar!



Jullunch

Fy vilken kyla vi har nu! Idag va det 18 minus ute! Inte alls roligt...
Men vi fick iaf jullunch idag på jobbet. Gotta. Och vi dukade upp ett långbord och hade det riktigt mysigt :)

Snart är det dags för middag och sen ska vi ta en liten tripp till barnens hus. Får se om plånboken grinar när vi kommer hem igen. Blir lätt att man köper mer än man har tänkt :P

Sparkar

Åh, det känns som att jag håller på att bli sjuk igen... Va riktigt tungt idag på jobbet. Va så trött att jag inte visste om jag var vaken äns. Och ont i hela kroppen...
Sen när jag hämtat Wille och kom hem så somnade jag och sov över två timmar...

Imorse va jag yr också. Gick ut i jympaskor. Hade helt glömt bort snön som vi äntligen fått. Och när jag bar Wille till bilen så ramlade jag så klart. Fick Willes fot rakt in i magen. Så jag är helt öm i magen nu... Men Wille tyckte de va skit kul! Han skrattade hela vägen till dagis och sa: Mamma amlade, mamma amlade... haha

Igår kände jag tydliga sparkar hela dagen! Och sen på kvällen så fick Sami känna den första sparken utanpå magen. Så såg man också tydligt på magen när hon sparkade...

Nä nu ska jag läsa lite bloggar sen se tv. Känner mig inte helt kry som sagt..

Magbild v 21



Skolan

Yes!
Både jag och Sara kom in på utbildningen!!! :)
Så den 13 januari blir vi plugghästar. Känns skit bra. Vi är taggade båda två.

Så nästa steg blir att fixa böcker. Ska höra med Tess om hon har dom jag behöver till dom första kurserna så jag kanske får låna :)

Foglossning

Här i bloggen har det varit tyst. Men inte hemma! Vi har bara haft så fullt upp dom senaste dagarna så bloggen har fått vila lite.

Wilhelm har fått sin ny växasäng. Och han har sovit i den tre gånger och det har gått jätte bra! Han har inte klivit ur den en enda gång. Och somnat snällt i den! Till och med när han sov i den på dagen! Hoppas verkligen att det fortsätter att gå så här bra! :)

Foglossningarna har blivit värre nu också... Va på Maxi och handlade i helgen och det gick ganska bra. Iaf tills vi handlat klart och skulle gå till bilen. Då kunde jag inte gå! Fy säger jag bara. Ska ta och åka till mina föräldrar och hämta ett par kryckor. För fortsätter det så här, så blir det nog kryckor vissa dar... KUL!

Och jag är en så snäll dotter, för jag skyller detta på min kära mor! Hon har haft stora problem med foglossningar med hennes 3 sista av 5 barn. Och det har varit så illa att hon blivit igångsatt för det! Och det vill jag inte ska hända.
Det är ju så spännande att se hur förlossningen sätter igång.

Med Wille så gick vattnet klockan fem på morgonen. Jag vaknade och fick panik "hjälp jag kissar ner mej"... Hoppas vattet går denna gången också. Då vet man ju att det är på G. Är knepigare med värkar...

Nä nu vart de en massa svammel.. Ska ta och packa lite tradera paket som ska skickas imorgonbitti!
Hoppas alla haft en bra helg!

Grabbarna Grus

Nu har vi varit hos Sara och Jonah hela kvällen. Grabbarna har lekt en massa och haft kul.
Mammorna har druckit mängder med kaffe!

Wilhelm har dock varit ganska trött och grinig. Han har varit det dom senaste dagarna. Har ingen aning om varför...

Vi försökte även ta julkort på grabbarna. Det va inte det lättaste kan jag lova! Tror inte jag fick ett enda kort på dom tillsammans som vart bra. Och inte ett enda på Wilhelm själv heller... Tråkigt.
Får se om vi orkar beställa nå julkort iår.

Nä nu ska jag läsa bloggar sen se ett avsnitt av Greys Anatomy! Bra skit! :)

Hemma

Är hemma idag också. Har fortfarande svinont och svårt att gå. Fast lite bättre är det idag iaf, så imorgon blir det jobb!

Jag ska åka och fixa lite saker innan jag ska hämta upp Wilhelm på dagis. Sen ska vi åka till Sara och Jonah. Ska äta middag där och leka med barnen. Och det ska bli spännande att se hur det ser ut nu när dom fått nya tapeter i nästan alla rum! :)

Nä nu ska jag ta och stoppa nått i magen åt lillan!


Mitt nya smeknamn? Klick

Wilhelm vägrar välling igen verkar det som... Han har inte ätit något sedan middagen igår. Så jag hoppas verkligen att han får i sig lite frulle på dagis!

Själv kunde man inte jobba idag :( Kan knappt gå pga foglossningarna. Det blir som att ena höften hoppar ur led eller nått. Det klickar till varje gång jag tar ett enda steg. Skit störande. Så går det inte att sträcka ut benet! Blääääää säger jag bara!

Nä nu ska jag stoppa nått i magen och ringa fk och sjukgymnasten! Och det är typ alla mina planer för idag.

Vad ska ni hitta på idag?

Biofeber

Sitter fortfarande och är förbannad på grannen!

Och så har jag haft feber hela dagen.... Vetti tusan varför. Har inga andra symtom. Förutom huvudvärk och feberkänsla. Men ja, det går förhoppningsvis över...

Wilhelm har precis fått åka till farmor och farfar. Han ska få sova där. Mysa lite med dom. Va länge sen han träffade dom nu. Wilhelm vart glad :)

Jag och Sami ska passa på att gå på bio ikväll! Ska se New moon :D
Och imorgon ska vi städa som galningar!

Vad har ni för er i helgen?

Jävla idiot

Imorse hade Wilhelm en dålig morgon. Han vaknade dock sju, så han sov ju ändå länge för att vara han. Hur som helst så va det mycket skrik och bråk med honom.
Klockan halv nio ringer det på dörren. Och det är grannen. Och så kommer hon och klagar på att vår son skriker!!!! Hennes två tonårsbarn kunde inte sova. Och hon tyckte att Wilhelm skrek jämt. Kvällar, nätter och mornar.
Hon kom även med några tips: som att vi skulle krama honom mer.
Och hon frågade om vi låg och sov?!

Så jävla sjuk människa! Wilhelm skriker då aldrig på nätterna, då sover han. Och om hennes tonårsbarn inte kan sova pga oljud klockan halv nio på morgonen så kanske dom borde flytta till ett hus i öde skogen!!!
Hon hade ju tur att det var Sami som öppnade dörren. Jag hade inte tolererat detta kan jag lova!!!
Har haft god lust hela dagen att gå ner och knacka på och skälla ut henne!

Nä fy fan alltså....

Tomtenisse

Idag har Wilhelms dagis nå tomtetema. Och han var mäkta stolt över att få ha på sig sin tomtedräkt!

 



Strömmis

Det har varit strömavbrott här. Tycker det är så läskigt. Inte bara att det blir alldeles mörk, det blir ju tyst som i graven också! NÄ fy... Och så måste jag hoppa in i duschen. Men nu har vi haft strömmen tillbaka i över tio minuter så nu tror jag nog att jag vågar mig en dusch :)



Tummen

Fick åka in fredags natt. Hade sjuka sammandragningar. Va helt matt. Det tar på krafterna kan jag lova. Dock så avtog dom ju så klart direkt läkaren kom in i rummet! Fick iaf göra ett ultraljud. Och det är ju aldrig helt fel. Lillan är verkar vara en aktiv liten bebis. Och tummen verkar hon uppenbarligen gilla. Hon sög på den både i måndags och i fredags :P

I söndags va vi på skyltsöndagen. Wilhelm fick träffa tomten och få paket. Fast hårt höll han i mamma när vi gick fram. Och när jag frågar honom hur tomten ser ut så säger han Buuuu. Så en aningen rädd för tomten är han nog.

Idag va vi på Barnens hus och köpte dom sista julklapparna till Wille. Så nu är han klar. Bara hans små vänner kvar!
Kommer bara att köpa till barnen i vår närhet i år. Känns som att det är de som räknas. Annars brukar jag va duktig på julklappar. Köper oftast till varenda kotte. Och vi är inte få i vår släkt!

Nä nu ska jag ta och ringa Sami och höra när han tänkt komma hem så vi kan se Oskyldigt dömd! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu