TP hos moster ikväll. Och en massa gott ti...

dsc00270 (MMS)

TP hos moster ikväll. Och en massa gott till.



Fetto

Det är mycket just nu. Mina tankar äter upp mig snart! Men vi lever. Har bara fullt upp just nu.

Elina ligger och babblar i gymmet. Hon ska få mat och jag ska duscha, sen ska jag åka och hämta min lillebror. Han ska sova över här. Tänkte att vi skulle köpa med oss varsin pizza och kanske hyra nån film. Bara fetta oss och ta det lugnt!

M lös på datorn

Här hemma har vi haft en tuff morgon. Wilhelm vaknade på helt fel sida idag. Och mitt humör vart inte det bästa när han pillade bort en knapp på datorn. Jag som nyss fått alla knappar lagade som han pillade bort när han var mindre. Han har varit så duktig på att inte röra datorn, men nu kommer jag knappast att låta honom sitta själv vid datorn och se sina filmer! :( Knapparna går inte att sätta tillbaka själv...

Nu sover han iaf. Jag betalar räkningar och Elina gymmar! När Wilhelm har vaknat så packar vi ihop oss och åker till Busplaneten och busar på men Eliza och Sunne.

Det där med lönen stämde iaf. När man blir föräldraledig och jobbat inom kommunen så får man en viss procent av lönen den första månaden. Najs säger jag! Speciellt med tanke på att jag fick hem årsräkningen för Wilhelms försäkring och den ligger på nästan 2500 kr! Och det här är sista månaden man kan unna sig lyx. För snart drar vi vårt lass till vår egna lägenhet. Ska bli så otroligt skönt! DÅ startar vårt liv! Mitt och barnens. Och det kommer att bli toppen!

Lön?

Idag fick jag som vanligt månadens lönespecifikation från jobbet. Och varje månad öppnar jag kuveret, tittar på nollan och suckar. Men idag hände något märkligt. Idag stod det inte noll!!! Det var några tusen. Trots att jag är föräldraledig... Så jag går in till pappa som är och hälsar på och ber honom kolla på det, och frågar om det stämmer.

Han kollar snabbt på papperet och sedan på mig. Så frågar han: -Har du jobbat?
-Nä, säger jag.
Pappa: -Ska du ha lön om du inte har jobbat?

Jag vet fortfarande inte vad jag ska tro. För jag har för mig att man får lite pengar under första tiden när man har fått barn. Tror jag fick de med Wilhelm också. Någon som vet?

Bilderna från badhuset

Wilhelm och Sunne skojar:

Wilhelm klättrade gärna runt i djungeln:

Ibland på trappan, men hittade oftast sina egna små bökiga vägar:

Min moster Eliza, kusin Sunne och lillebror Peter:

(Och Wilhelms rumpa)

Sockersöta Sunne:

Busige Wilhelm:

Sunne åker kana i grottan:

Efter badet var barnen trötta och fick se "I drömmarnas trädgård" och mysa:

Självklart med alla snuttar, katter och smurfar:

Sedan tryckte dom i sig ungefär ett kilo vindruvor var:

 



En dag på badhuset

Vi har haft en fantastisk dag idag på badhuset i Holmsund! Båda barnen skötte sig alldeles utmärkt. Och Wilhelm uppskattade verkligen att åka dit. Han hade super kul! :) Och det är ju det som räknas. Och jag tror även att lilla Elina trivdes ganska gott att ligga naken i vagnen och lyssna på vattnet och alla barnen!

Så det ska vi verkligen göra om! Funderar på om man skulle försöka sig iväg dit tillsammans med moster+familj en gång i månaden. Blir perfekt!

Min lillebror Peter är uppe och hälsar på från Varberg nu också. Riktigt roligt! Det är inte allt för ofta som vi ses! Och han fick ju träffa Elina för första gången idag. Mys.
Och så är det så roligt, för Wilhelm ser precis ut som han gjorde när han var liten. Jag till och med brukar ropa Peter till Wilhelm ;)

Vart en sen kväll för Wilhelm idag. Han vägrade sova på dagen, så han var helt slut på ikväll. Somnade innan han landade på kudden ;) Men nu hör jag lillsessan ropa på mig. Nu ska hon få lite mat, sen blir det natt även för henne!

Försökte ta lite bilder på badet. Inte det lättaste då det kom vatten från himlen och barnen sprang runt hela tiden och ville inte vara med. Eller ja, Wilhelm. Sunne är en liten linslus! ;) Men nån bra har jag väl lyckats ådstakommit. Ska lägga in dom i datorn och bjuda på när Elina kommit sig i säng!

Pratkvarnar

Elina har börjat prata jätte mycket! Låter så himla mysigt när hon sitter/ligger och surrar på. Kanske hon är lite lik storebror sin ;)
Men jag tvivlar på att hon kommer att vara lika tidig som Wilhelm i sin språkutveckling. Han har ju varit helt sjuk tidig. På gott och ont. Det är ju lätt att man tar honom för äldre. Och för några månader sedan pratade han konstant! Det gick verkligen inte att få tyst på killen!

Nä har nyss tagit en alvedon. Så nu ska jag vänta tills den börjar ge värkan, så man kanske kan njuta av lite mat och se "Farsan".

Bjuder på mig själv!

Bjuder på en bild på mig själv som Sara tog på mig när vi var i Vännäs för några helger sen!



Och här ser ni varför jag aldrig fastnar på kort själv ;)


Beställt

Surfade in på LuckyLittleMe.se som hade en massa rea. Så jag skickade iväg en liten beställning. Dom här underbara plaggen är snart i brevlådan ;)


Från Katvig till Wilhelm:


Klicka för att stänga fönster

Från Kavig till Elina:


Klicka för att stänga fönster

Och denna från Småfolk till Elina:

Klicka för att stänga fönster
Fint va?


Nytt framtidsyrke?

Idag har jag ängnat mig åt att kakla i köket. Som rookie. Men jag var trots det mycket bättre än min far Aka Micke Timell. Tyckte jag iaf. Var mest så att jag stod och klagade på honom. Jag tyckte inte alls att det vart super rakt. Och han försökte förklara att det inte behöver vara på milimetern, men jag tycker det ska göras perfekt iaf! Men än är det inte färdigt. Men dom drog hem. Får fortsätta en annan dag. Men nu har jag ju halva köket kaklat iaf.

Elina somnade nyss. Jag funderar på om jag ska slö surfa, se en film/serie, spela poker eller göra något vettigt. Lär ju inte bli det sistnämnda iaf ;) Det räcker väl med att jag renbäddad sängen idag. Hehe

Nä nu ska jag iaf se om det släppts nån bra film man kan ladda hem! Det regnar ju som bara den, perfekt för en filmdag!

Jag och Lillan har fest

Nam nam

Snark



Kycklingsallad

Jag har tråkigt. Eller ja, jag önskar att jag inte hade så ont så man kunde hitta på något. Men idag lämnar jag nog inte huset faktiskt.
Men lite nytta har jag gjort iaf. Jag har rensat kylskåpet. Jagat ikapp de som försökte rymma och slängt allt som gått ut! Ganska duktig va?

Och hungrig är jag också. Har ätit en Risifrutti iaf. Och det gjorde jätte ont :( Och jag som har köpt hem för att göra en sallad med grillad kyckling och pasta. Får se om man kan äta det till middag eller inte.
Nä nu blir det duschen så man vågar ge sig iväg till affären. Vart ju lite tomt i kylen nu ;)

Visdomständer

Har en visdomstand på väg upp. Eller ja, den kommer  upp lite, sen försvinner den igen, kommer upp lite... Ja, ni förstår. Och det skaver mot kinden, så jag har så satans ont nu! Vaknade i morse och trodde jag skulle dö av smärta. Kan inte gapa, inte ens le....

Och jag som hade tänkt mig ner på stan. Men det får bli ett annat årtionde...
Elina pratar på hela tiden nu. Mysigt att höra! Idag har hon gymmat länge! Skönt att hon kan få göra det ifred utan en storebror som ska komma och lägga sig bredvid och nästan knuffa undan henne. Jag själv har gjort två tuttsoppor. Så nu är alla barnens nappar och flaskor rena!

Nu då? Nu blir det lite kaffe, ersättning, bad och dusch. Tar nog en alvedon också, så man kanske kan le åt sin dotter åtminstonde!

"Mamman och Nakenfisen" o "Fotografen och bebismodellen"

Wilhelm har åkt till Sami. Jag och Elina har lekt "Mamman och Nakenfisen" och även "Fotografen och bebismodellen" har skrattat gått båda två :P
Jag har ont i huvudet och börjar känna stress inför flytten och allt som hör till.

Måste även köpa en ny bil. Men jag har ingen aning om vilken sorts bil man ska köpa. Eller ja, en kombi blir det ju så klart :P Så långt har jag tänkt. Hade helst velat ha en Toyota Avensis, men dom verkar inte växa på träd... Kanske måste man satsa på att åka någon annanstans och köpa en. Roligt med lite roadtrip samtidigt ;)
Får se till att hänga mer på blocket :P

Nu är mitt kaffe klart. Hoppas att det ska bota min huvudvärk. Sen ska jag bara ta det lugge tills Elina ska äta nästa gång. Då blir det ett bad för henne!
Imorgon hoppas jag på att jag får mig en rejäl sovmorgon. Behöver verkligen det. Sen kanske det blir en liten tur på stan. Beror lite på när vi vaknar och så...

Nä nu blir det kaffe!

Ork och lust

Orken och lusten infinner sig inte riktigt just nu. Har så mycket annat att tänka på nu. Men vi lever alla tre iaf. Och jag återkommer nog ikväll med lite mer att säga!


Ont i öronen?

Misstänker att Elina har ont i öronen. Hon är skrikig till och från, och börjar oftast skrika när man lägger ner henne på rygg... Får se hur det är imorgon om man ska gå till Bvc eller inte. Men hon är inte förkyld eller nått. Så lite märkligt tycker jag ändå att det är!

Nu åker vi ut till Holmsund!

Skam den som ger sig!

Nu har vi kommit hem igen. Mötet gick fin fint! Var på Folksam eftersom att jag skulle få lite ersättning från dom också sedan bilolyckan. Var inte mycket alls, eftersom det var en mindre försäkring som jag hade via Dragonskolan när jag gick där.

Jag är verkligen glad att jag kämpade och stog på mig! Skam den som ger sig!
I 5 år har jag kämpat med försäkringsbolaget. Dom har sniglat och hållt på. Fick avslag. Och det har jag hört att man ALLTID får då det gäller en större summa pengar. För det är inte många som överklagar. Och det kan jag förstå faktiskt. Men nä, jag överklagade och fick till slut rätt! Bra av mig.

Nä nu ska jag luncha med pappa. Det blir pasta och salamisallad! Gott!

Spännande möte

Wilhelm har åkt till sin pappa. Och nu ska jag och Elina åka iväg på ett spännande möte! Håll tummarna! :)

Ikväll sover jag och Elina i Holmsund. Vi ska umgås med moster med familj hela dagen! Blir super mysigt. Var längesen nu.

Nä dags att dra!

En massa gammel

Nu har jag nyss lagt båda barnen. Gissar på att Wilhelm kommer att somna rätt så fort. Han borde det. Har bara sovit i 20 minuter i bilen idag. Och den lilla killen har verkligen haft en toppen dag! Har varit med sina mostrar, gammelmostrar, gammelmorbröder, gammelmormor och morfar. Så killen har fått uppmärksamhet varenda sekund idag. En massa bus och lek och stoj! Jag fick nästan inte med honom hem ;) Men det gick till slut när jag förklarade att det inte fanns någon välling där ;) Men ett långt kramkalas blev det innan vi for.

Elina har också varit vaken mycket idag. Många som vill hålla i och mysa. Och inte minst dom båda stolta mostrarna som träffade henne för allra första gången idag! :)
Men om jag känner henne rätt så har hon nog tänkt bråkas med mig ett tag innan hon kan komma till ro och somna. Överstimulerad ;)

Jag är också lagom slut på. Har knappt fått sova inatt. Elina bökade på och var missnöjd mest hela natten, medans Wilhelm låg och sprakade mig i ryggen! Var ingen glad mamma imorse kan jag lova. Upp och hoppa tidigt på  morgonen med en liten som skriker och en stor som bråkas. Tur vi ändå fick en fantastisk dag till slut!

Har även haft lite diskussioner med min moster idag angående plugget och så... Vi håller på att försöka göra upp en plan åt mig. Jag har tur att jag har henne! Hon är bäst.

Nä nu ska jag försöka få mina båda barn att sova innan nio så kanske, kanske, kanske att jag kan se nya Wallander ikväll ;)


Skylla på saker för att slippa

Wilhelm har ganska precis somnat. Han har inte varit på mitt lag idag. Bara en massa trots och bråk idag... Elina skrek också en hel del på dagen, men har tack och lov varit snäll sedan dess. Det behövdes verkligen idag då jag bara fått springa efter yrvädret som slängt saker och bara tjorvat!

Sen har han börjat med nått nytt nu sen några dagar tillbaka. Han skyller på saker för att slippa göra som jag säger. Tex om han ska komma och äta lunch. Nä då ställer han sig i sitt hörn och säger att han ska bajsa. Ja, självklart måste han ju få bajsa om han vill det. Sen när han börjar leka igen går jag fram till honom och säger att vi ska byta blöja. Nä då ska han bajsa mera. Till slut får jag med honom och ska byta blöja, då har han inte ens bajsat!!!

Sen kan han även skylla på att han måste snyta sig. Hela hela tiden! Speciellt när han ska sova. Nu har jag sagt att han bara får snyta sig 1 gång (självklart om det inte behövs mer). Kan man göra så? Annars måste jag snyta honom hela kvällen lång. Och det går ju inte. Och det är inte så att han är snorig heller. Helt snustorrt, är bara för att han inte vill sova!

Samtidigt är det mycket framsteg för honom nu. Han är jätte duktig på att göra saker själv nu. Han klär på sig helt själv. Både blöja, kläder och skor! Min duktiga storpojke!

Nu väntar jag på att Elina ska vakna för sista målet. Borde bli när som helst. Fram till dess har jag lite fritid så jag ska ta och byta sängkläder! Vad gör ni på er fritid? ;)

Marknad 2010

Åkte hem igår kväll istället. Kände oss färdig på marknaden och Wilhelm var grinig och omöjlig. Så det var lika bra att packa in i bilen och åka hem och sova.
Wilhelm fick åka lite karusell och rida ponny. Det var nog helgens höjdpunkt tror jag! Även om han var lite skeptisk i början ;)

 

Blev tyvärr inga bilder från berg -och dalbanan eftersom jag satt brevid :P



Okontaktbar

Springer runt i hela huset för att få med allt som ska med. Blir utan internet hela helgen. Surt.
Och förmodligen blir jag svår att nå även på telefon eftersom nätet brukar bli överbelastat!

Så jag säger adjö nu och hoppas att ni får en trevlig helg!

Älskad och saknad

Elina är inte gladast. Wilhelm har iaf somnat. Nu väntar jag på att Elina ska somna så jag kan lägga mig och se film med mina favorit grabbar. Eller film och film. Ska börja se på "The good wife" nu hade jag tänkt. Håller på att ladda för fullt. Tack Julia för tipset!

Idag är en tung dag. Av andra orsaker. Önskar att det inte gjorde så ont. Att jag kunde prata om det, eller om han. Men det går inte. Inte än iaf. Kanske aldrig. Saknaden är så fruktansvärt stor. Och jag tänker på honom varje dag. Men så fort jag börjar tänka blir det jobbigt och jag måste skynda mig att tänka på annat istället. Älskade Tobias kommer alltid att finnas hos mig. Han var en av dom finaste människorna!

Nä nu har det varit tyst ett tag. Så kanske, kanske att hon har somnat!

Pepparkaka

Internet har inte funkat på hela dagen, så idag har man blivit himla brun! ;)
Elina somnade inte förän efter ett inatt, så vi tog lite sovmorgon. Skönt var det. Och idag har hon inge feber och är nästan helt nöjd med livet!

Packningen inför helgen är i full gång. Eller ja, jag har packat allt som barnen ska ha med. Bara min packning kvar i princip. Men det går undan. Frågan är bara hur mycket pengar man ska ta med sig.... Lär ju bli en hel del inhandlat. Ska unna barnen precis de dom vill ha och behöver. Sen ska jag även köpa lite husgeråd. Kan ju lätt dra iväg.

Men man måste ha med sig kontanter. För det finns bara en bankomat och kön brukar vara minst en mil lång. Konstant.

Nä nu ska jag ta och ge Elina mat, åka och köpa mig själv något att äta, ta ut pengar och packa. Sen kommer prinsen hem vid sju. Då blir det mys och sängen för oss alla tre. Åker imorgonbitti efter att ha hämtat upp Tant Tina som ska åka med oss.



Framtiden?

Idag är ingen bra dag alls... Idag är jag riktigt less. På det mesta faktiskt. Nästan så att man vill ge upp. Bara kasta in årorna. Och förbannad är jag också! Vet inte vad jag ska göra med någonting länge.

Skola, jobb... Ja, just nu vet jag ingenting. Och det stör mig att jag inte har någon plan. Inte ens för två månader framåt. Vad vill jag? Och vad borde jag göra/inte göra? Skulle behöva en personlig coach tror jag. Någon som ska säga vad jag ska göra helt enkelt. Vill inte fatta fel beslut och jag vill inte känna att jag ångrar någonting senare.

Självklart tänker jag på barnens bästa. Alltid dom i första hand. Men det är inte alltid lätt att veta vad det är heller...
Äh det är ändå ingen som förstår vad jag menar, så varför sitter jag ens här och skriver?
Nu viker jag in, koncentrerar mig på Elina. Och förhoppningsvis kanske man får en timme till sig själv och mina favorit grabbar ikväll!

Lillan mår inte bra idag.

Lillan mår inte bra. Och då mår inte jag heller bra. Stackarn som blev så påverkad av sprutorna. Feber har hon också fått. Var som tur var och köpte alvedon innan. Så nu hoppas jag hon ska kunna sova ett tag. Eller äta. Det vore också bra.

Hon vägde iaf 5050 gram nu och är 58cm lång! Det går ju uppåt iaf. Trodde Wilhelm vägde minst i världen när han var liten, men hon slår honom med över 1 kg mindre :P haha

Jag känner att jag behöver en paus. Komma bort. Just nu är det inte mycket som känns bra faktiskt... Tråkigt men sant. Önskar att man kunde få lite förståelse. Men ja, det är kanske inte lätt att förstå.

Om en vecka ungefär kommer iaf mina älskade små syrror upp och hälsar på. Det ser vi fram emot. Och snacka om att Wilhelm kommer att bli glad. Dom är roliga att leka med, och han får ju så klart all deras uppmärksamhet! :)

Nä nu ska jag bära ett bord och göra ett nytt försök att få i Elina mat!

Folk som ställer upp

God morgon. Eller ja. Mina barn valde att göra morgon redan vid sex. Eller Wilhelm vaknade redan 5:20. Men det vägrade jag! :P

Nu har vi iaf fått i oss välling alla tre. Mitt svarta så klart! ;) Och ska göra oss iordning för Bvc. Wilhelm får stanna hemma med mormor och morfar som snart borde dyka upp. Skönt att dom är så himla snäll och ställer upp när man behöver det. Känns ju som lite bökigt och måsta ta med sig en två åring då bebis ska få spruta. Speciellt då Wilhelm blivit läkarrädd och grinar när man ska dit...

Jag har många som ställer upp för mig. Och det är skönt att veta. Och dom är guld värd allihopa!

Wilhelm åker som sagt till sin far i eftermiddag. Jag ska passa på att städa och tvätta. Och packa inför helgen. Det är mycket som ska med när man reser med två små barn.

Ser verkligen fram emot helgen. Ska bli så himla kul att gå på marknaden med Wilhelm iår. Nu är han ju lite större än förra året, så jag tror han uppskattar allt lite mer :) Ska ta och lämna Elina hemma så vi får gå själva. Hon har ju ingen uppskattning av det ändå. Och så får jag och Wilhelm lite egentid. Åka karuseller och shoppa loss!

Nä nu ska jag göra ett ryck här!

Jag grät nästan idag...

Vaknade imorse till regn och mulet. Inte roligt alls. Och en pojke som var gnällig hela förmiddagen. Slutade med att han fick sova en stund efter lunch. Eller ja, vi knoppade in alla tre :) Vaknade och trodde att jag skulle dö av värmeslag efter en dröm fylld av apelsiner (!) Och solen var tillbaka. 25 grader varmt.

Det resulterade i en eftermiddag ute på baksidan. Men en glad liten pojke i sin pool. Och en glad mamma som hann med nån halvtimme i solen. Dock inte lika glad då Wilhelm badade med sin mammas korsords tidning.... Tur man nästan hunnit lösa ut den ;)

Imorgon ska Elina på Bvc. Läkar besök står på menyn. Med två sprutor om jag förstått saken rätt. Stackars Sessan... Hoppas hon är lika som Wilhelm var. Skrek knappt och har aldrig fått nån reaktion efteråt. Inte vad jag minns iaf.

Måste få skryta också om att Wilhelm kanske är världens snällaste och beskyddande storebror! "ingen fara, jag kommer" säger han och springer fram till vagnen så fort hon gör ifrån sig minsta ljud. Springer till mig och ropar "Mamma, lillasyster skriker". Sötplutt.

Och jag grät nästan idag. Wilhelm fick ett jätte sött vykort idag från sina dagis fröknar! Hur sött är inte det då?! Måste verkligen komma ihåg att tacka dom när han kommer tillbaka efter sommaren!

Nä Elina har typ nyss somnat. Så jag ska ta och varva ner med lite "Parenthood" en kanon serie! Sen lägga mig och sova. Lär bli en tidig morgon imorgon...

Älskade prins

Idag kom äntligen min älskade prins hem igen! Och vilken dag vi har haft! Har haft soligt och varmt. Så hela dagen har vi spenderat ute på baksidan. Ätit jordgubbar och Wilhelm badade i sin lilla pool. Han badade i över en timme! Han är verkligen en liten badpojke!

Elina har nog tyckt att det varit varmt. För hon har sovit mest hela dagen. Men det är bra. Då växer hon! :)

Nu är hon dock vaken. Wilhelm somnade på soffan strax efter sex. Jag lät honom skippa vilan efter lunch nu, eftersom det tar så lång tid att lägga honom och sen att han somnar så sent på kvällarna. Och det har gått super bra. Han har hållt igång hela dagen och varit på strålande humör. Får se om det går lika bra imorgon.

Funderar på om man skulle ta med sig barnen och åka iväg någonstans imorgon. Kanske Gammlia och titta på djuren och ha med sig picnic. Enda dagen vi har hela dagen på oss att göra något. På onsdag ska Elina till Bvc och läkaren, och på torsdag ska Wilhelm vara med sin far. Och sen på fredag åker vi till Åsele marknad! Jippie!

Känns dock lite jobbigt att åka med barnen helt själv. Får se vad vi gör helt enkelt. Orkar inte planera, för då blir det aldrig av ;) Sen beror det också på hur varmt det är. Det blir sjukt varmt för Elina när hon ligger i syskonvagnen.

Nä nu ropar hon på mig och vill att jag ska dra igång sängmobilen. Hon älskar den!

Elina skrattar

Till slut så kom hon igång:

 



Elina 3 mån

Tänk att min lilla flicka blir 3 månader idag! Tiden går så fort. Samtidigt som att det känns som att hon varit här sen för alltid ;)



En kväll med tjejerna

Åhh min dator behövde bara en ny sladd! Så igår va jag och köpte en, så nu har jag min älskade dator vid liv igen! Lycka.

Hade en super trevlig kväll med tjejerna igår. Spel och en mass Sing Star! :) En massa foton togs också, får se när jag orkar lägga in dom på datorn :P

Idag blir det mysdag med dottern. Och sakna Wilhelm. Han kommer inte hem fören på måndag :( Vet inte hur jag ska klara mig. Nu ska jag lägga mig på soffan och se Miami Medical och vänta på att Elina ska vakna och vilja mysa med mig!

Vännäsdagarna

Jag överlevde kvällen faktiskt :P Idag åker jag och barnen till Vännäs och går på Vännäsdagarna. Roligt med marknad. Och kul för Wilhelm att få träffa Jonah. Var längesen nu!

Hoppas bara inte att det blir regn. Ser inte ljust ut... Måste nog kolla så jag har regnskydd till syskonvagnen.

Nä nu ska jag gå och mysa med Wilhelm framför Bompa!

Äldre bilder

Man kan ju alltid kolla på lite (mycket) gamla bilder på den här datorn...

Här har vi jag och Julia när vi ägde i kubb förra sommaren:



Jag och Wilhelm. Hans första jul:



Jag för ungefär hundra år sen:




Hyperventilera

La la la la la... Tråkigt? Ja det kan man lugnt säga... Vet inte vad man ska hitta på egentligen. Ringa alla man känner? Och inte känner?

Och tänk alla mina bilder. Om datorn aldrig någonsin mer vill starta.....

Nä åter till att gråta och hyperventilera. Får se om jag överlever natten.

Omkommit

Jag är ledsen mina vänner.... Det ser inte ljust ut. Verkligen inte.... Klockan 00.23 igår kväll omkom min älskade dator....!!!

Vet inte vad som är problemet. Det sa bara poff, så slocknade den. Och ja, det går inte att starta den. Vet inte vad jag ska ta mig till. Den verkar inte få i sig nå ström. Ska till vännäs imorgon och ta med mig den till Emma. Hon har en likadan, så jag ska testa med den strömkabeln för att ta reda på om det är den, eller själva datorn som omkommit. Tack Emma!

Känns inte alls bra! :( Ja hoppas det "bara" är strömkabeln som måste köpas nytt. Tror de vara var 1 år på garantin, och det året har passerat....

Nähä... Vad gör man ikväll då? Spela Yatzy med mig själv? Rulla tummarna? Väcka barnen och tvinga dom att underhålla mig? Paniiiiiiik!

Ingen tycker om mig...

Tusen tack kära läsare för alla era serier tips. Ironi. Var bara Sara som kommenterade. Och hon gills faktiskt inte ;)
Har iaf hittat två som ligger på laddning. Miami Medical och Parenthood.

Ingen tycker om mig heller. Inte ens mina barn. Eller rättare sagt min son. I morse satt vi i soffan och hade en liten mysstund. Då tittar han på mig med förakt i blicken och säger: Mamma sminka!
Tack för den... Kanske måste tänka lite mer på mitt utseende framöver då ;)

Dagen har iaf varit lugnt. Städade hela förmiddagen och for och handlade lite. Sen har jag bara slappat och haft all uppmärksamhet på Elina. En mor och dotter dag har vi haft. Mysigt att få koncentrera mig på henne till 100% för en hel dag!

Imorgon hoppas jag på strålande sol och värme! Ska försöka hitta på något med barnen. Kanske vi åker till stranden och myser.

Idag var det så varmt att jag knappt klarade av att sitta ute. Eller ja, det gjorde jag inte. Och jag som älskar att sitta i hettan. 23C i skuggan! I solen vill jag inte ens veta!

Näpp, nog med klagomål och svammel! Ska sätta mig med lite B&J och kolla in vad Miami Medical är för nån serie!


Underbara serier

Det blev som jag trodde. Wilhelm somnade sent. Så vi har bara varit hemma hela dagen. Elina har varit lite knorrig. Bara velat vara uppe i famnen. Wilhelm har också varit lite gnällig. Kanske är det värmen?
Solen svek oss på eftermiddagen. Annars hade vi nog fyllt upp poolen. Men det var varmt och regnade inte, så ute kunde vi vara ändå.

Vilket svammel. Wilhelm ligger i sängen nu och ska sova. Och Elina somnade nyss i sin säng. Så jag ska se lite Greys anatomy och bara andas ut efter den här stressiga dagen. Blir nog en tidig kväll idag. Jag kunde inte somna igår, så det har inte blivit många timmars sömn...

Om någon har nå tips på nån bra serie får ni gärna hojta till. Blir tokig när man måste sitta och vänta på att det ska släppas nya avsnitt hela tiden. Följer redan nu dessa underbara serier:

Cougar Town
Desperate Housewives
Greys Anatomy
Flash Forward

Gossip Girl
The Big Bang Theory


Det är mina tips till er!

Gympa

Idag gör vi ingenting. Eller ja, leker ute på baksidan. Wilhelm lagar mat åt mig. Och jag löser korsord. Vi har även haft lite gympa. Wilhelm vill gärna göra kullerbyttor hela tiden ;) Och Elina då? Ja hon sover som vanligt.

Nu sitter jag och väntar på att Wilhelm ska somna. Jag ska se lite Greys Anatomy hade jag tänkt! :) Sen får vi se vad vi hittar på när han har vaknat. Är sugen på att fara ut någonstans, men vet inte om orken finns idag faktiskt.... Beror ju lite på hur och när och om Wilhelm somnar någon gång.

Imorgon åker han till sin far. Vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Kanske en sväng på stan för lite shopping. Får se vad ekonomin säger om det. Är ju marknad snart också. LÄNGTAR! :)

Bilder från bröllopet

Här kommer några bilder från bröllopet. Som lovat! :)

De lyckliga paret
:



Bombarderade med ris:




Som tur var så fick dom inte stenarna kastade på sig, utan i handen:




Jag och Wilhelm:



Men han ville inte riktigt ställa upp och bli fotad:




Bröllopstårtan:



Dekorationen:




Elina sov sig igenom hela festen:



Harry var på strålande humör och uppskade ballong bus med farmor:



Vilket ben tillhör brudgummen?
(Och hon gissade faktiskt rätt)




Wilhelm busar med damerna:



Mattias verkar berätta nått roligt:




Harry var stilig:



Bröllop o myggfest?

Nu har vi kommit hem igen. Bröllop igår. Trevligt trevligt. Blev en hel del bilder också. Nu väntar jag på att Wilhelm ska somna, sen ska jag hämta kameran och lägga in alla bilderna.

I förrgår blev det en heldag på stan med Julia och Harry. En hel del köp vart det. Både till mig och till barnen. Men det är vi värda tycker jag! :)
Sen lyxade vi till det med lite skräpmat också. Gotta. Båda var sugna på glass, men det vart inget. Får bli nästa gång.

Bröllopet var uppe i Åsele och myggen var totalt galna där uppe! Snacka om att vi har blivit bitna. Som tur är så har Elina klarat sig med 0 bett. Bra det iaf. Myggorna kanske inte gillar bebisblod? Hehe...

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och kolla mailen. Har ju varit utan internet nu i två dagar. Det känns... Men bilder kommer sen ikväll!

Drömmer om mamma...

Igår kväll trodde jag att Wilhelm hade vaknat. Han sa mamma upprepade gånger. Sen när jag gick in till honom såg jag att han sov gott. Han bara drömmde om sin mamma. Snacka om att hjärtat smälter!

Elina är vägd nu iaf. Vågen stannade på 4830 gram! Duktig flicka! Ska bli spännande sen att se vad hon väger på 3-mån kontrollen. Kanske man vågar hoppas på att hon väger över 5 kg då ;)

Nä skulle bara snabb uppdatera er. Nu ska Elina få mat, och jag ska göra mig iordning. Sen blir det stan!
Det är stekhett idag. Kanske ska tvinga Julia att äta lite glass med mig. Det låter väl som en bra idé?

Rolig tjej

Elina skojade bara. Hon är bra på det. Och bra på att sova. Nästan så man blir lite nojig. Hon sover ju nästan hela tiden! Men ja. Det blir nog bra ändå. Man ska inte tänka så mycket.

Trots att det ofta är kaos och mycket att stå i när man är själv med två små barn. Så är jag lycklig! Känner verkligen att livet är värt att leva. Jag har två fantastiska barn. Friska och underbara. Vad mer kan man önska sig? Nu väntar vi bara på lägenheten så vi kan skapa oss ett hem. Sen är livet perfekt!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen. Lira lite mer poker och sova. Stan imorgon med svägerskan. Säger man så? Min brors fästmö. Ja Julia iaf. Och älskade brorson Harry så klart! Det blir mysigt.

Nä sängen ropar! Najt

Springa runt som en galning

Dagen har varit kaos! Har fått springa som en galning och städa, plocka, mata, byta, trösta, titta, leta, laga.... Och som grädde på moset var jag tvungen att åka iväg och handla med barnen. Inte kul inte kul. Svetten rann och man blir så stressad! Men det var iaf kul. Träffade en tjej som jag pratat med via bloggen med. Kom fram och hälsade! :) Super kul! :) Synd bara att man var så svettig och stressad...

Imorgon väntar kanonväder har jag hört. Och det ser molnfritt ut just nu. Wilhelm ska va med sin far en stund imorgon. Så jag ska nog passa på att gå en sväng på stan kanske. Sen njuta av solen! Wilhelm går alltid in när det är varmt och säger: Ute färdig. Tar på sig skorna och ska vara inne...

Funderar även på om man ska passa på och gå och väga Elina. Hon äter fortfarande lite. Tycker att hon ska skärpa till sig nu. Känns som precis när Wilhelm var liten. Och han började ju äta bra bara för några månader sen. Hoppas hon gapar sen när hon får börja äta riktig mat. Vore roligt om man fick uppleva ett barn som faktiskt äter. Kanske till och med ett matvrak ;) Men ja, jag ska nog inte hoppas för mycket. Jag var likadan när jag var liten tydligen. Kanske är det något genetiskt?

Nu har Wilhelm somnat. Ja han somnade vid nio ikväll igen. Trots sina 45 minuters sömn idag. Så jag ska ta och koppla av med lite Half Baked och poker! Bara mysa av lite egentid så här på kvällskvisten! 

Men de kunde jag glömma. Nu vaknar min lilla prinsessa! Goos med henne istället. Lika bra det ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu