Lösenordsskyddat inlägg

Vart är fjärkontrollen över livet?


Viktfusk

Inge mer kräkkalas än så länge. Fast hon är inte så sugen på att äta... Sitter och funderar på om man kanske kan fuska med morgondagens vikt.... Satt och diskuterade detta med en vän. Bästa alternativet vi kom fram till var att tejpa fast femkronor på Elinas rygg. Undra om det skulle funka? :P Har ni några tips?

Nu ska jag se på Barnakuten och trycka i mig "lite" Ben&Jerrys. För det har jag väl förtjänat?

Kvällsprommis

Åh, vet inte om jag ens vågar hoppas på helgpermis längre. Redan efter två timmar hemma så började lillan kräkas som en gris. Men det är lugnt nu iaf. Hon har iof sovit mest, men ändå. Får ha henne i liggläge tills imorgon ;)

Vi tog en prommis till Ica nyss. Mysigt att gå ute i höstmörkret. Och dom hade inte små blöjor, så nu kommer Elina att drunkna i dom nya. Men det är bra. Då har hon ett mål ;)

Jag har köpt mig en fryspizza som snart ska få flytta in i ugnen. Ska lägga mig på soffan och se nån serie eller film. Jag vaknade idag med halsont och huvudvärk. Som fortfarande sitter i.... Typiskt. Men hellre jag än lillan.

Ska försöka att komma ihåg att byta till sittdelen på vagnen imorgon innan vi åker tillbaka till sjukhuset. Det finns inte en enda babysitter på det stället. Dåligt alltså. Blir ju jobbigt att sitta och hålla i henne hela tiden. Så vi tar och testar att inviga sittdelen helt enkelt.

Nä nu ska pizzan in i ugnen!

Duscha i handsprit

Nu har vi fått komma hem på permis igen. Över natten! Och ser allt bra ut imorgon så får vi förmodligen permis över hela helgen! Vore inte helt fel kan jag lova er. Ingen stress och bara få vara hemma och njuta av att få vara med båda barnen här hemma.

Elina fick bli av med sonden igår! Bara på prov. Och det har gått bra hittills. Hon får mindre mängder mat och äter var 4:e timme nu istället för var 3:e. Går bara fint. Nästa mål ska jag försöka öka mängden en aning. Hon äter bara 120 ml nu.

Hon är iaf mycket piggare och gladare nu. Känns som att hon är på väg tillbaka nu. Hoppas det iaf! Vore skönt om vi fick bli utskrivna till veckan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort all sjukhusbaciller. Skulle nästan vilja duscha i handsprit ;) Sen är det lillans tur att renoveras!

Bakslag

Har egentligen inte tid till datorn, men tänkte slänga in en snabb uppdatering.

Det var en tuff natt. Elina har varit jätte slemmig och rosslig. Tät och snorig. Och självklart har hon fått magsjuka! Hon vaknade hela tiden inatt och hade svårt att andas. Jag fick som ruska i henne för att hon skulle börja andas igen. Och vid fyra tiden så kräktes hon upp sonden! Inte så mysigt kan jag lova er...

När vi kom till sjukhuset så satte dom tillbaka sonden. Och det var verkligen magsjuka. Så fort hon kom ner till magsäcken så sprutade det kräk. Fy fan alltså.
Och så har hon ätit mycket sämre nu... Så inatt blir det att sova på sjukhuset igen. Dom ville ha extra koll på henne och finnas till om hon behöver hjälp under natten.

Känns rätt så surt alltihopa. Det var ju på väg åt rätt håll, så blir det världens bakslag! Hade ju hoppats på utskrivning inom kort, men det är ju bara att glömma! Inatt tar jag då med mig min kudde! Så det så!

Efter att inte fått sova på två nätter så hoppas jag innerligt att hon sover gott i natt. Och man brukar ju alltid genast bli mycket friskare när man kommer till sjukhuset, eller hur? ;)

Nä då var det väl dags att packa ihop allt som ska med, och dra!

Lösenordsskyddat inlägg

Ge upp


Bara en massa sjuka

Nu var det längesen... Men jag hoppas att ni förstår. Vi är fortfarande inlagda. Men nu har vi fått sova hemma på permission i några nätter. Guld värt att få sova i egen säng.

Elina är riktigt förkyld. Och har eventuellt dragit på sig en ny magsjuka.... Suck. Hon har dom senaste två dygnen gnällt konstant, om hon inte skrikit hysterisk och vägrat att sova på dagarna. Även inatt tyckte hon att det var läge att ligga vaken och gnälla. Väcka upp storebror och ja...

Wilhelm har också blivit snorig igen. Men jag hoppas verkligen att det stannar vid det. Är nog jobbigt som det är just nu.

Hon har även ätit sämre nu igår och idag. Känns verkligen förjävligt. Jag som hade hoppats på att hon skulle få bli av med sonden. Hon har iaf gått upp bra i vikt nu. Och det är ju tack vare sonden, så det känns ju ändå tryggt. Nu väger hon 6010 g och det är det tyngsta än så länge! :) Trodde nog aldrig att hon skulle komma upp över 6 kg ;)

Idag vart det en heldag på sjukhuset. En massa prover och läkarundersökningar. Hon har eventuellt en öroninflammation på gång. Så dom ska hålla koll på dom små öronen.

Ja ett inlägg bara om sjuka. Men det finns ju inget annat att skriva om... Eller ja, Wilhelm slet sönder hdmi kabeln imorse, så nu är han utan Pippi. Skönt för mig, men ändå jobbigt... Han blir ju så lugn och snäll när han får se på Pippi ;)

Hoppas hon piggnar till imorgon, så kanske man kan skriva nått roligare! :P

Fantastiska vänner!

Igår fick vi åka hem på permission över natten! Skönt att äntligen få sova i sin egna säng.
Och vilka fantastiska vänner man har! Tessan och Mange kom och hälsade på oss på sjukhuset igår, och när vi fick åka hem på permiss så kom dom över och lagade en fantastisk middag! Vilka vänner man har alltså!

Idag fick vi också lov att gå på nattpermis! Jag passar på att tvätta och städa. Det behövs verkligen. Speciellt då jag igår lät Loke och Wilhelm äta popcorn. Överallt finns det spår :P

Det går framåt för Elina med maten. Och idag hade hon för första gången på länge gått upp i vikt, istället för ner. Några små gram tyngre idag än igår ;) Hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu så hon får bli av med sonden och vi kanske får bli utskrivna på riktigt!

Vi blir då inte utskrivna innan måndag. Nya prover som ska tas då. Och ja, sen vet jag inte. Jag hoppas iaf att vi blir utskrivna så fort hon blir av med sonden och äter bra på egen hand. Stackarn är ju självklart förkyld nu också. Eventuellt skulle dom sätta henne på antibiotika sen när hon slipper sonden. Men ja, vi får se....

Det börjar ta på krafterna att inte få sova ordentligt. Det ska nämligen sondmatas var tredje timme på natten. Och det tar ett tag också... Men allt för att hon ska bli bra. Så klart.

Nä dags att göra ordning lite mat åt henne. Sen funderar jag på om även jag ska äta något idag. Tessan gjorde ju en liten matlåda åt mig av maten sen igår, så det ska verkligen smaka!


Lösenordsskyddat inlägg

Längre väntan...


Permission

Nu är sonden på plats! Den sattes in igår. Och vilken skillnad! Mycket piggare tjej. Från att sova igenom hela dagar, till att vara vaken lite nu och då. Och hon till och med skrattar när man busar med henne!
Först så får jag mata i henne med flaska, och resten via sonden.  Igår började vi med 100 ml var tredje timme och idag har vi ökat till 130 ml! Hon äter nu 80 ml själv, resten sondas.

Och idag har jag fått lära mig att sond mata så vi är hemma på en liten permission nu! Skönt! Hade helst velat åka hem helt.  Nu när man kan sonda själv. Men vi fick avslag :( Men med lite permissioner ska vi nog överleva.

Igår var det clowner på besök! Wilhelm lattjade på som tusan med dom! Och till och med Elina uppskattade besöket. Hon skrattade då dom spelade och sjöng. Underbart att se.

Nä koka kaffe nu!



Lösenordsskyddat inlägg

Nervös


Make over

Ingen som är bra på att fixa till bloggar? Känns som att min blogg verkligen behöver en make over! Varken text eller bilder stämmer in längre. Behöver inte vara nått avancerat eller så, bara jag får bort det som inte stämmer så är jag nöjd! :)

1 av 2

Idag vaknade Wilhelm utan feber. Skönt! Bara lite hosta och heshet. Annars är han i bra form. Skönt det iaf.
Han fick åka till sin pappa på förmiddagen. Jag och Elina har varit en sväng på barnmottagningen. Och vi ska dit imorgon igen. Så han får vara där nu till vi vet hur det blir imorgon hur länge vi måste stanna kvar.

För om hon inte börjar äta bra igen nu under kvällen så blir vi inlagd imorgon och Elina kommer då att få en sond. Stackars lilla Elina... Men samtidigt skönt på ett sätt. Så hon får i sig det hon behöver och förhoppningsvis hjälper det så hon kan börja äta normalt igen.

Så idag är planen att jag ska försöka hinna göra rent i lägenheten. Städa, tvätta och sånt. Så vi kan åka imorgon utan att man behöver tänka på hemmet. Har ju ingen aning om hur det går till heller. Hur länge man måste stanna där, och hur länge hon kommer att behöva ha sond.

Febern är dock en annan femma. Vet inte riktigt varför hon har feber nu. Hon är inte förkyld eller nått sånt, och magviruset är borta... Så hon borde ju inte ha över 39 grader. Stackarn har gnällt hela förmiddagen, hon har nyss somnat i vagenen. Så vi får se hur mycket jag hinner med idag!

Lösenordsskyddat inlägg

Älskade prinsessa!


Sjukstuga

Wilhelms feber har äntligen börjat ge med sig. Han är piggare och har inte ont någonstans. Skönt det. Men ingen dagis imorgon, han har ju fortfarande feber så...

Elina fortsätter att tyna bort. Ingen mat. Känns som att det jag gör hela dagarna är att sitta med flaska och försöka få i henne! Går inte så där jätte bra! Och för att göra saken bättre och lättare så har även hon fått feber nu! JIPPIE! Så ja, jag har händerna fulla idag.

Imorgon skulle vi ringa till barnmottagningen direkt på morgonen. För så här kan det ju inte hålla på i all evighet!

Nu är det vällingdags och återigen ett nytt försök att få i Elina mat............

Kallat det för godis

Åh tycker att Wilhelms feber borde ha gått ner vid det här laget. Men nä... Och jag får banne mig inte i honom pencilinet! Har verkligen försökt allt! Till och med att muta honom med godis. Men han vägrar i sten. Och det går ju inte att tvinga i honom det på nått sätt, eftersom han bara spottar ut det om man lyckas få in nått. Förbannat.

Kåvepenin har han älskat. Kallat det för godis. Och när Elina fick det för nån vecka sen så var han grymt avis. Men nu hade läkaren skrivit ut en annan sort som skulle vara godare. Men ja, Wilhelm är ju lite tvärt emot :P Jaja, det ger nog med sig.

Mina föräldrar kommer förbi på ett tag. Jag måste gå med soporna och åka iväg och handla. Har ingenting hemma!
Nä nu gnäller den ena och den andra är som vanligt som ett litet plåster på mig!


Tokfrans

Har man hög feber och är sjuk så sover man ju mer än vanligt. Men inte Wilhelm inte. Nä han kör tvärtom. Igår sov han i 20 min i famnen på mig. Och nu ligger han i sängen och ska sova, med det går inte så bra... Han säger att han bara ska vila. Det kan jag gå med på. Men han skulle verkligen behöva sova en liten stund. Får väl se om han lyckas slappna av snart och somnar...

Har iaf lovat honom myskväll ikväll. Tänkte äta lite godis och se om han gillar popcorn. Chips och ostkrokar ratar han iaf. Men popcon är ju gott! :P Ska se om jag hittar nån film som vi inte har sett och som han kanske kan gå med på att se. Är ju som sagt bara Pippi som gäller just nu.

Nä snart dags att väcka upp Elina och se om man får i henne nått. Men nu ska jag ta och varva ner lite medan Wilhelm ligger i sängen.

Mina sjuka barn

Hej kära läsare. Som ni förstått så har jag varit inlags på sjukhuset med Elina. Vi blev äntligen utskrivna igår. Bla så hade hon fått ett magvirus. Och så vägrade hon att äta. Så det var dropp som gällde. När vi äntligen fick komma hem till Wilhelm så hade han nästan 40 graders feber och var inte alls pigg.

Så det vart vårdcentralen med honom. Han har rejäl öroninflammation på dom båda små öronen. Så nu är det hans tur för pencilin kur!

Elina åt sämst igår efter att vi kommit hem. Egentligen skulle hon behövt in inatt, men valde att avvakta då det kändes dumt att dra ut två sjuka små barn i natten. Så idag hoppas jag att hon äter bättre!

Wilhelm är iaf lite piggare nu. Inte lika mycket feber idag. Så det är ju skönt iaf. Igår somnade han i mitt knä inne på vårdcentralen. Det har bara hänt en gång innan, och då var han också sjuk. Det var iaf mysigt ;)

Nu håller vi oss hemma tills barnen är helt friska, och jag hoppas det inte tar allt för lång tid!

Måste även säga grattis till min älskade brorson Harry, som idag firar sin allra första födelsedag! Jag hoppas hans föräldrar låter honom äta en massa tårta och kakor idag. Och att han får massvis med fina presenter!

Lösenordsskyddat inlägg

Ofattbart



Lösenordsskyddat inlägg

Hädanefter



Ingen pigg tjej som ligger och får dropp.

dsc00083 (MMS)

Ingen pigg tjej som ligger och får dropp.



Grisar

Båda barnen sov som grisar inatt. Jag också för den delen. Fast Elina bökade på mellan 22 och 24. Men tillslut fick vi sova gott!
Kände mig så pigg och utvilad imorse. Sen att man vaknar av att sonen kommer in och lägger sig bredvid mig i sängen och pussar och kramar mig gör ju inte saken värre! ;)

Jag har hunnit med en hel del sen vi lämnat Wilhelm på dagis. Har varit några vändor till soprummet och burit ut en massa grejer till förrådet. Känns bra det.

Nu ska jag väcka upp Elina och försöka få i henne lite käk. Sen ska vi åka och lämna igen nyckeln till lokalen vi hade dopet i innan vi ska hämta hem prinsen. Vädret är inte det bästa så idag är vi nog bara inne och myser om vi inte kommer på något bättre! :)

Lösenordsskyddat inlägg

Planering


Varje minut är värdefull

Wilhelm är hos sin pappa. Så idag är jag och Elina solo. Det är alltid extra mysigt när man är själv med någon utav barnen. Man får känna att det barnet får all min uppmärksamhet och jag försöker verkligen att ta tillvara på den tiden!

Och när jag bara har Elina hemma så är det samtidigt mycket annat man måste passa på att göra... Jag har iaf hunnit diska, vika tvätt och plocka bort allt som ligger och skräpar på fel plats samt packat upp alla dom fina dop presenterna! Nästan så man fällde en tår faktiskt.

Har som vanligt ingen aning om när jag får tillbaka sonen. Antar att jag återligen måste ringa och fråga! Har dock beslutsångest om han vill ha honom  i natt också. Jag saknar ju ihjäl mig efter sonen, men samtidigt hade jag behövt storstäda här hemma. Slänga en massa skräp, rensa lillans kläder, bära ut skräp till förrådet. Ja listan är lång!

Får väl ringa och höra hur det går iaf, och se vad fadern säger om hur han tänkt sig.


Bilder från dopet





















Barnens dopdag

Många av er är nyfikna på min nya fas. Men ni får hålla till tåls. Det kommer snart. Vi bara vänta och se hur det går innan man skriver ut något :P

Dopet idag vart lyckat iaf. Tusen tack för all uppvaktning! Barnen skötte sig toppen. Och vi är nöjd alla tre. Även om det var kaos på förmiddagen att få iorgning både mig och barnen. Barnen ville inte samarbeta riktigt. Det var skrik, mat och sov vägran och allmänt tjafs!

Men när vi väl anlände till kyrkan flöt allt på bra. Och vi är såååå nöjd med dagen.
Wilhelm sprang självklart runt lite under själva dopet, men det får man ju förstå, han är ju bara 2 år. Elina skrek när prällen höll i henne, men det gör hon med alla okända människor. Dom får inte ens titta på henne!

Fikat var super gott. Och barnen fick en massa fina kort och presenter! Inser att dom har för litet rum ;)
Ska inte ta åt mig äran. Mina föräldrar har gjort det mesta, nästan allt! Och jag och barnen är dom evigt tacksamma för denna dag.

Även om vi är nöjd så är det skönt att få komma hem och känna lugnet. Slappna av lite. Jag funderar seriöst på att se på en film. Salt. Farsan som fixat den åt mig. Har hört att den ska vara grymt bra! Men först måste jag koka vätskeersättning så vi har det reda. Lilltjoppa vägrar ju att äta... Är det farligt för små bebisar att bli uttorkade ofta? Måste jag nog googla!

F.ö Elinas 5 månaders dag. Grattis skruttet!





Minbebis föräldrapanel

Fick ett roligt mail idag. Jag har blivit utvald att vara med i Minbebis föräldrapanel som dom startar upp i höst tillsammans med Fischer-Price.
Vi är 5 föräldrar som är med i panelen och samtidigt så tävlar vi om en resa till New York!

Mer om panelen kan ni läsa om här.

Skallepär

Snacka om jobbig dag! Elina har inte sovit nått under dagen. Och efter klockan ett åt hon ingenting och det har varit skrik hela kvällen!

Wilhelm blev klippt idag. Tog med maskin som förra gången. Nu var den dock inställd på kort! Och då menar jag kort! Så han har inget hår längre! Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt. Han ser rätt så rolig ut, ja ni lär väl få se nå bilder från dopet sen, så får ni ju se själva. Men det växer nog ut ganska fort.

Jag är helt slut. Så jag lägger ner bakningen. Det får räcka med det jag redan har gjort. Det blir nog bra. Nu ska jag ta och lägga mig och ta det lite lugnt innan jag går itu.

En ny fas börjar

Har inte haft tid för er. Filåt. Men det är en hel del som händer nu. Och mycket av det är roliga saker. Men just nu är det fullt upp med dopet. Bara två dagar kvar.

Wilhelm är på dagis och Elina sover. Jag håller på att koka soppa. Gottigt. Och så har jag en kaka i ugnen. Det luktar ljuvligt!
Efter dagis idag så åker vi till mormor och äter nybakta bullar. Det är inte illa.

Igår var vi ute och gick. Wilhelm cyklade till lekplatsen och så tog vi en liten runda. Och nu har han börjat cykla med traporna! Duktig stor pojke!

From söndag så börjar en ny fas i mitt liv. Jag ser fram emot den! Och jag har tur som har två fina vänner vid min sida. Som hjälper och stöttar mig. I allt! Nåväl, är ingenting jag tänker gå in på så mycket mer. Det får komma senare. Nu tror jag kakan är klar!


Uttorkad igen

Lillan är uttorkad igen... Har fått ge henne ersättning i spruta. Och nu har jag kokat vätskeersättning och måste väcka henne under natten och försöka få i henne.
Mammahjärtat blöder just nu. Och tät och rosslig är hon. Stackars lillan.

Kommer inte bli en rolig natt och jag ser inte fram emot morgondagen heller. Lär ju knappast vara pigg och utvilad. Men det löser sig nog. Nu blir det sängen innan det är dags att vakna igen...


Mysdag

Idag har det varit en mysdag! Va skönt att äntligen få hem Wilhelm. Och han hade haft en kanon dag på dagis. Elina har varit lugn hela dagen. Fast inte på eftermiddagen. Ingenting var bra. Inte har hon ätit så bra heller. Så om hon inte vaknar själv snart så måste jag väcka upp henne och försöka få i henne lite ersättning. Vågen står ju på 5,8 kg nu...

Jag börjar bli riktigt less på att se på Emil nu. Ska han inte lessna snart?! Har laddat hem Pippi, men han vill inte. Bara Emil, Emil och Emil... Fast när jag var liten så var det också bara Emil som gällde. Så jag ska väl inte klaga ;)

Det har varit kanon väder idag. Soligt och 20 grader varmt. Typiskt att det skulle vara så idag, vill ju inte direkt dra ut lillan när hon är så sjuk...

Imorgon står bakning på shemat. Har ju en hel del att göra i veckan inför dopet. Så jag och Elina går nog vidare till Ica imorgon efter att ha lämnat Wilhelm på dagis. Sen hem och baka! :)

Näpp läsa lite bloggar och sen väcka upp sömtutan!



Hosta livet ur mig

Elina har sovit hela natten. Och hon sover faktiskt fortfarande. Har bara vaknat en gång och ätit. Skönt det.
Vi smet nästan ut från akuten igår. Eller ja, vi visste ju som att vi var klar när jag hade gett henne medicinen. Men imorse ringde läkaren upp mig. Vid öroninflammation har man ju alltid uppföljning efter några veckor. Tänkte jag inte ens på. Men ja, öronmottagningen skulle höra av sig om en tid iaf.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, fortsätta hosta livet ur mig, städa och vänta på att Elina ska vakna!

Fullsmockat på akuten ikväll

Lillan är sjuk... Hon har antagligen fått samma som Wilhelm hade. Feber och snorig som aldrig förr! Blev en helkväll på akuten. Hon fick inhalera och så fick hon medicin för öroninflammation. Skulle åka in med henne om det vart nått mer under natten. Lär ju inte sova speciellt bra inatt...

Finns det nått värre än att se sitt barn ledsen för att dom har ont? Och inget kan man göra heller. Annats än att försöka trösta så gott det går...
Hon somnade iaf på vägen hem från sjukhuset och har sovit sen dess. Hoppas hon får sova gott i natt i alla fall.

Så imorgon ska vi åka på apoteket och hämta ut mer medicin. Och sen ska vi bara vara hemma och mysa hon och jag. Ja, tills vi ska hämta storebror på dagis förstås!

Skönt att det kom nu iaf. För nästa helg ska vi alla vara friska och glada inför dopdagen!
Nu ska jag se lite Californication! Och titta på Elina när hon sover :P


Födelsedagen

Igår var fantastisk. Dagen började med att vi for på barnloppis. Alltså vi missförstod, man kunde inte köpa barn där. Det var bara barngrejer som såldes. Men vi hittade iaf en hel del fynd. Eliza födelsedags"barnet" var helt lyrisk. Och det blev dyrt för oss ;)

Sen for vi och mötte upp dom andra tjejerna och åt brunch buffé på Rex. Självklart med lite vin till det. Riktigt gott och trevligt var det. Kanske är något man ska göra nån gång i veckan? ;)

Mätta och belåtna åkte vi hem till Elizas kompis. Drack mumsiga drinkar och gjorde oss vackra(re). Och begav oss vidare till Scharinska där vi åt en super god middags buffé i spanska salen.
Sen festade vi vidare in i natten! Hade super kul! Men var ändå lugn och skötsam. Hemma i säng vid två! Mycket bra.

Eliza på barnloppisen:



Brunch Lotta, Eliza(moster) och Sussie (moster):



Lisa och jag:



Egen chaufför med Land rover hade vi också:



Mumsiga fördrinkar hemma hos Lisa:



Med iordningfixande:



Lite av den goda maten:



Jag moster Eliza och morbror Mats:



Födelsedags"barnet" lite glad:



Jag och Lisa lite trötta:




Nått är fel

Det är något som är fel med min router eller vad det nu kan bero på. För ibland slutar internet att fungera. Men om jag startar om routern så funkar det igen. Har ingen aning om varför det blir så. Har då aldrig haft nått sånt här problem innan. Någon som vet?

Idag fick jag parkeringsböter. 2x500 kr! Bokade en parkeringsplats här from 1 september. Men på bokningen så stod det fel nummer. Så jag stod på någon annans plats. Och hon var inte så nöjd så hon hade ringt till Securitas. Men jag ringde till Kvartersvärden och förklarade det hela, så han skulle fixa så jag inte skulle behöva betala dom. Tur det. Hade inte varit så underbart att punga ut 1000 spänn!

Kläderna för imorgon är fixat nu. Så var jag och köpte ett halsband och örhängen från Snö. Jätte fina! Men jag har ingen aning om hur vi ska hinna med allt imorgon! Haha... Men det löser sig alltid. Det som känns bökigt är att vi ska göra oss iordning hos en vän, och det betyder ju att man måste lämna sina grejer där innan vi ska dra vidare till middagen och festen.

Ja ja nu inser jag ju själv att det bara blev en massa svammel. Är jätte trött så jag ska ta och lägga mig i sängen och se nån film. Upp tidigt imorgon och göra sig iordning. Barnvakterna kommer tidigt och vi ska iväg halv elva! Då ska jag vara på Teg, redo för dagen!



Helt solo

Jag hostar och snorar. Men idag känns det lite bättre faktiskt. Hoppas det håller i sig. Imorgon ska den här mamman ut och svänga sina lurviga ju! :P

Nu är Wilhelm på dagis och Elina sover. Så jag ska passa på att städa lite. Sen har jag lite ärenden som kräver att jag måste ner på stan. Känns fruktansvärt jobbigt. Får se om man ids. Det är så himla kallt ute nu. Längtar tills jag får hem min vinterjacka som jag har beställt!

I förrgår var jag och shoppade lite. Helt solo. Kändes jätte konstigt. Men det var himla skönt. Så nu är dopkläderna inhandlade. Barnen kommer att bli såååå söta!
Presenterna är också klar. Så nu är det bara allt annat som ska fixas. Bakning hela veckan förmodligen.

Prällen var här igår. Så nu vet vi vad som kommer hända nästa lördag. Och det kommer att bli toppen!
Nä nu ska jag ta och städa!

Fredags mys på en torsdag. Sörjer då mitt ...

dsc00059 (MMS)

Fredags mys på en torsdag. Sörjer då mitt internet inte fungerar...



Mamma upptäckte precis att jag håller på a...

dsc00058 (MMS)

Mamma upptäckte precis att jag håller på att få en tand! Och för längesen upptäckte hon att jag är en liten tvapa! Puss /Elina



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu