Vår vår vår!

Idag har vi haft riktigt vårväder. Inte en grad har det varit. Varken upp eller ner. Och jag och Elina har promenerat hela dagen lång! Först gick vi från Teg med mamma till stan fram och tillbaka. Sen lämnade jag bilen där och gick hem till Böleäng. Sen gick vi en liten prommis efter att vi hämtat Wilhelm också. Hoppas det blir lika fint imorgon så jag kan gå tillbaka och hämta hem bilen ;)
Elina hade tid på öronmottagningen i morse så det blev en tidig morgon för oss. Men ja, jag hade ställt klockan på halv sju och ungen vaknar sex.... Huuuu så tidigt. Men det gick bra ändå. Hörseltest, igen. Gick väl si sådär... Men ja, nu får vi rast och ska inte tillbaka fören efter sommaren. Då blir det ett nytt hörseltest.
Vi gick även och tog en vikt eftersom Elina drog ut sonden i lördags. Hon äter ju faktiskt nästan helt bra nu. Men hade tappat lite. Så vi ska tillbaka på fredag och träffa läkaren. Då vi ska diskutera knapp operation...
Nä nu ska jag ta och äta nått, har haft fullt upp och helt glömt bort att äta... Ett återkommande problem för mig...


Placering: 2

Underbar lördag hade jag! Jonas bjöd på lunch. Vi va på Bolaget. Sen hem och göra sig iordning för kvällen. Ställde iordning borden och folket började droppa in. Hade en jätte rolig kväll! Kom två och vann 1200 kr! Inte illa. Men jag borde ha vunnit så jag är ändå lite besviken. Vinnarn gick all in med 5 3. Och självklart fick han stegen! Fy fan säger jag bara!
Det var skötsamt och städningen tog bara en halvtimme! :) Duktiga vänner.
Nu sitter jag och drömmer om en kebabrulle. Men dom har inte utkörning fören halv två.... Surt.
Börjar längta efter barnen ganska mycket nu... Wilhelm ringde imorse och sa att han ville komma hem till mamma nu! Sånt gör lite ont i mammahjärtat. Men snart är dom hemma båda två.
Nä nu får jag allt ta och rota i kylen och se om man kan få i sig nått!


Duktig idag

Idag har jag varit duktig hela dagen tror jag... Betalat alla räkningar. Styrt upp lite samtal som jag var tvungen att ringa. Pantat burkar. Jag och morsan byggde ett pokerbord.
Sen va jag till Tessan och slingade håret. Så nu är man inte gråhårig längre ;)
Nu är jag barnfri. Känns skönt. Håller på att städa och är sjukt taggad inför pokern imorgon. Känner att vinsten är min.
Nä nu ska jag fortsätta dola på här hemma! :)


Dejting

Wilhelm har kommit in i nån period då han inte alls vill vara med på bild. Jätte tråkigt. Och jag hoppas det går över snabbt.
Elina ligger och sover efter att ha plaskat som en galning i badet. Jag själv ska ta och diska, sen packa hennes grejer. För snart blir jag barnfri! :)
Är less på mina barn (ja, man får säga så!) och dom är säkert less på mig också. Elina får njuta av mormor och morfar och åka med dom till Åsele. Kommer ha jätte mysigt. Och Wilhelm får umgås med sin far i några dagar. Blir toppen!
I förrgår var jag och Elina på dejt på stan. Va jätte trevligt och vi hade roligt båda två. Vi ska absolut ses igen, kanske redan nästa vecka. Vi hoppas det. Tack Therese och Julius!
Igår vart det stan igen. Fika med min fina vän Sandra. Var nästan hundra år sedan vi sågs, men nu skärper vi till oss och ses lite oftare :)
Idag blir det faktiskt också dejt på stan. Ska möta upp Patrik och Janna och luncha. Sen måste jag handla lite på stan också inför lördag.


Lite bilder

En allahjärtansdag pojke beundrar sina hjärtekinder i spegeln



Elina



En massa tandsingar



Lyfter på hatten



Båda på en och samma bild. Händer inte ofta.



Så här gör ungen ungefär 100 gånger om dan...



Spexarn



Kramkalas



Guldpojken




BF

Är helt utbränd nu alltså. Barnens far har varit magsjuk så, han har inte kunnat ha Wilhelm. Och Elina har ju som sagt varit sjuk. Så det har tagit/tar på krafterna. Sen är det ju sjukt tungt när hon inte äter, blir mer jobb och tid till det. Så ja, jag är lite utbränd nu. Men till helgen är jag helt barnfri!!!
Wilhelm är då hos sin far och Elina åker med mormor och morfar upp till Åsele. På lördag vankas det poker turnering här. Vi blir 16 pers! Kommer att bli sjukt roligt, och vinsten skulle inte sitta helt fel ;) Den är paxad!
Sitter och funderar på om man skulle hitta på nått på fredag, men jag vet inte. Skulle vara skönt att inte göra nått. Blir iaf storstädning med hög musik på dagen.
Söndag funderar jag på loppis, men det beror ju lite på i vilket skick man är i ;)
Nåväl.. Nu ska jag ta och lägga mig ner i soffan. Är super trött. Men tänkte se lite tv först och låta hjärnan vila en stund.


Klippt

Idag har vi inte gjort nått speciellt egentligen. Jag och Elina hängde med mormor och morfar idag. Sen hämtade jag Wilhelm och vi for dit och fick oss middag där. Sen klipptes båda barnen! :) Wilhelm hatar att klippa sig. Men jag måste säga att det var bäst hittills. Men efter ett tag ville han inte mer, så ja, han ser lite rolig ut. Men men...
Elinas lugg blev klippt. Hon har ju mest bara hår uppe på huvudet, så det tunnades ut. Får försöka fånga dom på bild imorgon helt enkelt så får ni se själva!
Imorgon blir det dejt på stan. Lunch och bebiskompis! :) Mycket trevligt.
Nu har barnen ganska nyss somnat. Elina ska tankas, sen kan jag koppla av!


Utredning

En dag på sjukhuset idag. Ovanligt, jag vet.
Träffade genetikern först och ny utredning är startad. Sen gick vi upp till barnmottagningen för att tala om för dom att dom faktiskt hade glömt bort att Elina skulle få en andra spruta mot influensan. Så dom gjorde det med en gång. Hoppas hon inte får feber bara...
Båda barnen sov klockan åtta. Skönt. Jag har hunnit diska och ska nu inta soffläge och känna lugnet.


Elina "kryper"

Ser mer ut som en skadad spindel. Nu fick jag inte riktigt med allt. Men en liten snutt iaf! :)


Spårlöst försvunnen

Godmorgon! Eller ja, om det fortfarande kan kallas det när man varit vaken redan i snart tre timmar... Barnen har ju börjat göra morgon vid sju nu. Helt okej ändå. Det tar ju ett tag för oss att göra bort alla morgonrutiner. Till veckan ska jag försöka hinna med Wilhelm till dagis klockan nio. Blir ju spännande.
Imorse ville han till farmor och farfar, så han har nyss gått över till dom. Ja inte själv så klart, farmor kom så klart och hämtade honom.
Elina ligger i sängen och jag hoppas att hon kan somna innan lunch. Jag sitter och surfar lite. Har lite Tradera auktioner som går ut idag. Och jag måste säga att det går bra att sälja där nu. Lägger ut så jag säljer lite varje söndag. Och bra med pengar har jag lyckats få också :)
Har inte lyckats komma på hur jag filmar med systemkameran än... Det kanske inte går? Och sladden till min vanliga diggi är spårlöst försvunnen. Får nog ta ett ryck och leta åt den så ni får se den tokiga krypstilen :P


Ser lite skadat ut

Barnen sover och jag sitter och känner mig som sju svåra år, minst!
Jag tänkte så här... Att nu är det helg och jag har båda mina små fisungar hemma. Så jag tänkte att jag och Elina bara skulle vara hemma idag när Wilhelm va på dagis. Bara ta det lugnt och mysa. Men nä...
Satt och sydde en haklapp i lugnan ro. Elina satt på golvet och pillade  på sin leksaker. Så hör jag hur hon är på väg att börja skrika. Jag ser att hon kryper och har trasslat in sig i sonden. Kutar fram till henne och i samma sekund jag hann fram till henne så for sonden upp! Självklart! Så istället blev det en dag på sjukhuset.
Men hör och häpna så har dottern ätit lite middag idag!!! En halvburk dessutom. Helt självmant. Detta resulterade i lite hopp hos mig så jag satte igång och började göra en massa barnmat. Och snacka om att babycook var smidig! Hur lätt som helst att göra mat med. Så nu har hon lite mat i frysen :)
Har till och med hunnit med lite städning sen barnen lagt sig. Så nu tycker jag att jag förtänar att ta det lugnt resten av kvällen.. På schemat nötter och House!
Ska förresten försöka filma Elina imorgon när hon kryper. Hon har ju helt klart en alldeles unik stil... Benen är lite överallt faktiskt. Åt sidorna, bakom, framför.... Ser lite skadat ut faktiskt...


Krypet

Nu tror jag snart att Elina börjar krypa faktiskt! :) Igår på sjukhuset tog hon sitt första krypsteg(?) :D
Elina va lite risig i kistan imorse.... Hoppas det inte blir nått mer av det....
Sitter och försöker hitta peppen att göra barnmat. Men den vill inte infinna sig. Känns så ovärt då ungen ändå inte äter en enda tugga! Och med tanke på hur det varit innan så kan det ju dröja ett halvår igen innan hon äter. Optimistiskt tänkande...
Men!!! I skrivande stund kröp Elina fyra små kryp :P


Blodigt

Just det. Oftast när vi går hem från dagis så stannar Wilhelm till vid grinden och tycker att en stolpe där ser himla god ut.
Varje gång varnar jag honom för den. Nä, man kan fastna då. Så kan det komma lite blod och göra lite ont också.
Men idag kunde han inte hålla sig borta längre. Så han smakade lite lätt på den... Men det gick ganska bra. Han fastnade inte. Men en stor bit av hans läpp sitter kvar där och han blödde rätt länge efteråt.
Men ja, han var inte ledsen fören vi kom hem. Men det var nog för att han inte fick vara ute och skotta längre...  Nu hoppas jag att han har lärt sig en läxa. Man får inte smaka på lyktstolpar el liknande när det är kallt ute!


Negativt inlägg

Elina är hängig, gnällig, missnöjd, mammig och skrikig. Skitjobbig med andra ord.
Tyckte ju att det var konstigt att hon inte piggnat till ännu. Pencillinkuren är klar nu och allt. Men inte det... Så imorse tog vi en sväng förbi Bvc för att kolla vikten. Då jag tänke att hon kanske inte fått i sig tillräckligt. Men det går jätte jätte bra ut. Trodde det var fel på vågen faktiskt...
Men eftersom hon var så hängig så skickade dom oss upp på sjukhuset för vidare kontroll. Öronen kollades på öronmottagningen och det är inte dom som spökar... Skönt det iaf. Fick iaf åka hem efter 3 timmar med "hon blir så himla tagen och dålig vid infektioner och virus".
Visst blir hon det, men inte så här. Hon har till och med vaknat hela tiden inatt. Och det händer aldrig... Nä, vi får kriga på och hoppas att det går över snart då... Ungen vägrar då fortfarande äta. Nu äter hon ingenting. Känns riktigt pissigt faktiskt och jag vill nästan ge upp!
Oj vilket negativt inlägg. Hade ju kunnat hämta kameran och lägga upp lite bilder på mina underbara barn, men nä... Orken är helt borta. Orkar inte ens berätta om hur mysigt jag och Wilhelm hade det i eftermiddag. Gjorde muffins med strössel på. Jätte goda. Jag åt två.


Vattkoppor

God kväll! Vad roligt att det är så många som vill läsa i den skyddade bloggen! Har inte svarat på era kommentarer om det än. Skickar ett mail till er när jag fixat lösenordet :) Förhoppningsvis hinner jag med det ikväll.
Det går fortfarande vattkoppor på Wilhelms dagis och avdelning. Verkade ha försvunnit men idag kom en prickig liten kompis tillbaka efter en tids sjukdom. Så ja, jag hoppas Wilhelm har det i kroppen nu. Är dessutom hans bästis på dagis som hade det. Och dom leker ju jämt.
Jag hoppas att jag får tag på Elinas läkare imorgon. Behöver journal papper som ska kompletera vårdbidrags ansökan. Och så undrar jag varför Elina fortfarande inte blivit piggare! Hon ska bara ha två doser pencillin imorgon sen är kuren klar. Och hon har ju sonden, så hon får i sig näring och vätska.... Konstigt...
Nåväl nu ska jag ta och sy lite haklappar!


Lösenord

Kommer snart att börja skriva lite skyddade inlägg igen. Och då kommer jag att byta lösenordet. Så ni som vill ha det kan ju hojta till!

Babycook

På shemat idag:
Göra massor med barnmat, superenkelt med babycook!
Åka med mamma och köpa typ.
Sy mössor efter beställning!


-27

Godmorgon. Elina sov hela natten. Vaknade vid sex. Och vi är inte alls van vid den tiden. Men det gick ändå bra. Några skedar gröt lyckades jag lura i henne. Nu får hon sondnäring i sonden. Fortfarande inte pigg alls.
Det är sjukt kallt här i Umeå idag. -27 för att vara exakt. Det är inte ett dugg mänskligt och jag hoppas vi får hålla oss inne hela dagen lång. Eliza kommer hit idag, vi har ett möte. Får kanske be henne komma tidigare så jag kan kuta till Ica och posta lite traderapaket.
Nä nu ska jag ta och diska!


3 dagar

Elina är fortfarande inte pigg! Tycker ändå hon borde ha blivit det nu efter att ha ätit pencillinet i tre dagar... Och självklart när hon är sjuk så kan hon inte riktigt somna... Sov innan lunch och sen somnade hon nu vid fem! Inte bra... Får hoppas att hon vaknar snart så det inte blir så tokigt ikväll. Men om hon inte vaknar så får hon sova. Hon är ju som sagt inte kry.
Luften gick ur mig nyss.... Är sönderstressad så det känns som att jag kommer att spy snart. Varför kan vi låta vara osagt.
Hade klockan varit lite mer så hade jag gått och lagt mig med en gång. Men tio i sex känns lite väl tidigt. Nä, surfa lite sen se lite House.


Mormor sydde en mössa åt mig idag! Snygg j...

img_4166 (MMS)

Mormor sydde en mössa åt mig idag! Snygg jag blev! :)



Wilhelm bäddade ner sig själv och dockan i...

img_0224 (MMS)

Wilhelm bäddade ner sig själv och dockan imorse. Sötnosen min!



En gammal kär(?) vän är på besök

Akuten idag igen. Hon vill inte äta. Dom bestämde ganska snabbt för att sonden skulle tillbaka. Känns lite surt, men hon hade tappat så mycket i vikt så det känns ändå okej. Och hon var ju inte alls pigg. Blev stor skillnad på henne bara hon fick i sig lite vätska där borta.
Fördelen med sonden i det här läget var ju också att man slapp bli inlagd. Hatar att ligga inne. Får panik av att vara instängd på ett pyttelitet rum!
Nu är Wilhelm hemma också! Vi har ätit pannkakor med grädde och sylt och busat! Han är fortfarande igång. Lillan var helt slut så hon ligger redan i sängen.
Nä åter till mitt bustroll!


Jobbigt

Fy vad jobbig dag det varit. Elina är inte alls pigg. Rädd för alla sin leksaker och vill vara som ett plåster på mamma hela dagen. Och mamman har försökt mata och mata och mata. Hon har fått i sig lite lite mat och lite lite fruktpuré iaf. 5 ml vatten också. Men det är allt. Och så säger hon att medicinen smakar skit. Jag tror henne, luktar som det iaf!
Nu fick hon gå i säng på tom mage. Bland det värsta jag vet. Men hon bara knep igen sin lilla mun till allt!
Nu ska jag äta sen middag. Har en pizza i ugnen. Tänkte rätt när jag handlade att jag inte skulle få tid att laga nån mat.
Nä nu är jag vrålhungrig!


Krypa

Lillan sover efter 1 timmes bök och stök! Vart lagom less och skulle precis ge upp då hon äntligen somnade.
Har hunnit hämta ut hennes medicin, diskat och dammsugat lägenheten. Ska ta och lägga ut lite annonser på Tradera nu  tror jag. Passa på att göra det när hon sover så får man göra det i lugn och ro.
Elina har iaf blivit mycket mer rörlig i kroppen nu, och det är jätte roligt. Hon använder benen mer och mer nu. Kommer upp i krypställning också. Hoppas hon kanske kan börja krypa snart :P Vore skoj! Då blir det full fart här hemma.


Akuten

Fredagsmyset spenderades på akuten. Mer kräk och en rejält hängig liten tjej. Dubbelsidig öroninflammation. Stackarn. Men pencilin ska nog göra susen!
Vi kom nyss hem igen. Lillan ligger i sängen och babblar på. Hon somnar inte så lätt nu när hon lärt sig sätta sig upp själv.... Får kuta in till henne hela tiden och lägga ner henne. För det kan hon inte själv än...
Nu blir det lite tv innan sängen!


10 månader

Tänk, idag blir min lilla flicka hela 10 månader! Känns helt sjukt. Bara två månader kvar tills hon blir 1 år och vi får ordna kalas!
Igår satte hon sig upp från liggandes! Så himla duktig tjej. Och stolt som få vart hon också! :) Det är roligt när hon gör sina framsteg. Det känns verkligen stort med tanke på att hon är sen i utvecklingen.
Idag står städning på schemat. Hoppas bara Elina går med på det. Hon är inte så pigg idag heller.


Sov mitt barn sov!

Elina är inte alls pigg stackarn. Feber och snorigt värre. Imorse slog hon även till med världens kaskadkräkning. Jag var tvungen att hoppa åt sidan för att inte bli dränkt i kräk! Fy farao.
Så nu vet alla det.
Morsan har iaf varit här med oss hela dagen. Vi har nu gått igenom alla kläder och fotat dom. 6 lådor med kläder och sen några tusen overaller också.
(Joanna, sorry brorsonen har den storleken så det finns inget kvar)...
Var och hämtade Elinas nya vagn idag också. Är super nöjd med den! :)


Jag drunknar

Jag drunknar i barnkläder. Jag och morsan skulle rensa bland allt som är för smått och ska säljas. Hann inte speciellt långt och det ligger barnkläder över hela vardagsrummet, utan att skämta. Nya tag imorgon.
Dom ringde från Barnens Hus ikväll och Elinas nya vagn har kommit. Så imorgon blir det en sväng dit och hämta den. Äntligen!
Får se om det blir något hörseltest för Elina imorgon. Hon är så klart också snorig... Får nog ringa och fråga dom imorgon. Brukar ju vara svårt när dom är snoriga.
Oj, glömde helt bort middagen. Kanske borde laga till nått. Ska faktiskt va mig ett glas rött och sen fortsätta rensningen!


En hel vecka

God morgon! Somnade på soffan igår. Försökte verkligen hålla mig vaken, men det gick inte. Vaknade vid fem(!) och gick över till sängen. Behövde nog några extra timmar. Ont i kroppen idag kan jag lova. Men vad gör det när solen skiner? :)
Wilhelm åker till pappa sin idag efter dagis. Han har möjlighet att ha honom i nästan en hel vecka. Men det känns för länge. Han är inte van och borde inte behöva vara ifrån sin syster så länge. Så han kommer hit på söndag och är här över dagen. Toppen.
Nu ska vi fortsätta vårt disco. Lillan verkar sugen på att delta! :P


Oj vad mycket feber jag har

Var tvungen att kolla tempen. Och ja, liiiiiite fel hade jag allt. Visst jag har alltid haft låg normaltemp (36-36,4) men nu börjar man ju nästan undra om det är fel på termometern. Inte konstigt jag fryser så hemskt!


Behålla lugnet

Ursh vad jag fryser. Hej feber?
Elina har inte riktigt varit lika matglad som vanligt idag. Och ikväll åt hon bara några ynka skedar gröt. Försöker behålla lugnet, hon har inte ätit dåligt. Bara mindre än hon brukar. Men när det varit som det varit så kommer oron fort tillbaka.
Sålde nyss iväg Emmaljungan. Eller ja, jag sålde den förra veckan, men dom kom och hämtade den nu. Skönt den är ju stort som ett as och tar upp så mycket plats.
Sonen var speedad ikväll. Vi klädde ut oss och lekte doktor. Han är så söt alltså. Skämtsam och ska alltid klä ut sig och busa. Men han var lite väl speedad och sover fortfarande inte. Tog ett tag innan jag fick i säng honom, och han ligger och pratar på i sin säng som vanligt.
Nu är det lite tystare där inne iaf. Jag ska ta och slänga på mig en filt, lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv.


Goda nyheter

Jag och Wilhelm har haft lite kvalitetstid nu i eftermiddag. Skidåkning, pulka prommit och knattedisco. Sen lagade vi mat tillsammans. Riktigt mysigt!
Jag har blivit förkyld. Inte alls roligt. Men jag har ändå klarat mig bra i vinter. Endast en förkylning. Eller ja, två nu. Men det är okej måste jag säga. Annars tycker jag man är förkyld mest hela vintern.
Läkarbesök idag och Elina hade gått upp!!! YEEEES! :) Fick även andra bra nyheter. Hon kommer inte behöva börja hos dagmamma då dagarna är slut. Tidigast till hösten blir det. Läkaren skulle skriva ett intyg. Nu hoppas jag bara att det inte kommer att påverka vårdbidraget. Tydligen får man inte gå på tillfällig föräldrapenning och få vårdbidrag samtidigt... Skumt.
Nä dags för kväll för mina barn. Åter till arbete!


Mer bilder

Jag är trött och lite lätt illamående. Så nu blir det soffläge och House som just nu håller på att betas av! Love it!
Bjussar på lite bilder som mormor och morfar tog igår när vi va ute i backen!


Just nu

Detta görs just nu...












Äntligen söndag

Äntligen söndag, då är det ju Solsidan! :)
Vi gick ut med mormor och morfar en stund på morgonen. Gick till backen som finns ett kvarter bort. Wilhelm tyckte det var jätte roligt att åka bob med sin mamma. Även om mamman hade noll kondis upp för backen och va rädd. Elina åkte pulka första gången och hon verkade uppskatta åkturen. Även hon fick åka bob med mig i backen, dock bara några meter upp. Men det gick undan ändå faktiskt.
Nu är sonne hos farmor och farfar och röjer. Jag och Elina sitter på golvet och leker. Hon med sina leksaker och jag med min dator. Hon har börjat "prata" lite mer igen nu. Låter dock som en utskällning varje gång. Men det är mysigt ändå.
Nu tror jag kameran åkter fram!


Kistan

Här vaknade vi tidigt idag. Vilken tur då att jag la mig halv elva!!! :P
Har haft en riktig mys morgon. Jag och barnen har myst och busat en massa. Senare idag blir det ut och leka. Tänkte testa babypulkan på Elina. Nu när hon är stabilare i sitt sittande så borde det ju gå bra.
Elina är lite risig i kistan och Wilhelm är lite snorig. Hoppas dom inte tänkt bli sjuk. Har en fullbokad vecka framför oss!
Nä nu ska va fortsätta mysa och busa! :)


Stolt mamma

Nu har Wilhelm varit utan nappen i två dagar, och det går över förväntan!
Första natten var en kamp. Tog två och en halv timme innan han somnade! Sen väckte han upp både mig och Elina och tjatade om den på natten.  Men igår somnade han rätt så fort och han frågade bara efter den en gång!
Är verkligen stolt över honom! Och igår for vi på Barnens Hus och han fick välja något istället för napparna. Han fick välja precis vad han vill och jag kom billigt undan. Slutade med att han valde tre stycken Troll! En mamma och två bebisar. Sötnosen.
Elina gick det inte lika bra för. Hon hade tappat 200 g dom här 8 dagarna utan sonden. Nya tag nu med vanlig gröt (super skönt) och lite olja och grädde istället. Ny vikt på tisdag så jag håller tummarna hårt tills dess!
Har beställt en ny vagn till Elina. En enklare sittvagn. Emmaljungan blev nyss såld. Så nu ska jag lägga ut syskonvagnen också. Här säljs det för fullt! Stor rensning pågår. Drunknar i barnsaker ju...
Nä nu ska jag fixa ordning syskonvagnen!


Bilen såld

Full fart med båda barnen hemma i veckan. Har iaf varit lugnt med Elina. Peppar peppar... Det sprutar ut tänder i ungens mun! Snart har hon 5 st! Och börjar bli farlig. I helgen hade hon väckt sin käre morfar genom att ta tag i hans öra, dra sig upp och bita honom i örat (!) Säkert normalt betende... Jag skrattade iaf högt och länge åt det hela.
Va ju med Wilhelm till tandläkaren förra veckan (tror jag) och hon tyckte det var dags att sluta med nappen. Jag har ju pratat länge om det med Wilhelm. Men idag när jag såg hans bett, så bestämde jag mig. Imorgon åker vi till Barnens Hus och ger bort hans nappar till trollet! Så det så.
Wilhelm fick dock lite panik ikväll när jag sa det, han trodde att jag menade nu med en gång. Men jag försökte förklara att han fick ha kvar den tills imorgon. Han spraaaang till sin napp och satte sig i soffan och tjurade. Blir spännande att se hur det här kommer att gå! Och har jag verkligen orken till att göra detta nu?! Vi får se!
Sålde bilen igår. Alltså inte min nya, utan en gammal som jag och Sami köpte när vi flyttade ut till huset. Folk ringde som galna under dom 18 timmar den låg ute på blocket! Skönt att få bort den. Hade den översnöad på gästparkeringen här, och lyckades samla på mig 5 böter. Så det blir väl det första att betala av!
Nä det jag ville komma fram till om bilen va att jag nu tänkte slänga ner mig i soffan, se avsnitt fyra av Solsidan (LOVE IT) och gotta i mig Ben & Jerrys. Fira lite lixom!


Förlust

Ingen vinst i lördag, men hade så fruktansvärt roligt ändå så det gör ingenting. Nästa gång tar jag hem segern!
Det går hyfsat bra för Elina utan sonden. Hon kissar dock inte mycket, och gröten kokad på sondnäring är svårt att få i henne. Ska bli spännande att väga henne snart igen. Hoppas ju att vi slipper sonden för gott nu!
Nä dags att göra nån nytta idag innan det är dags att hämta hem Wilhelm från dagis!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu