Tråkiga besked

Idag är ingen roligt dag. Massa besked och nytt som händer kring Elina.
Jag har ju så klart förstått att hon är sjuk. Men inte riktigt insett det fullt ut. Och aldrig tänkt tanken på att det faktiskt kan vara något allvarligt. Man kan nog inte tänka så som förälder. Det går bara inte. Blockat

Idag ringde iaf imunnologen. Elina har fel på immunförsvaret. Det finns ingenting att göra åt saken. Bara att acceptera. Många tankar. Miljoner. Jag ska ta och lägga fram papper och penna för att snabbt kunna skriva upp mina frågor som kommer då och då.

"Pojken i bubblan". Hur kommer livet att se ut för min lilla tjej. För oss som familj. Om vi inte bör gå på Strömpilen och handla med henne. Hon inte bör vistas på platser där det är mycket folk. Hon kommer ju aldrig kunna gå på dagis. Kommer Wilhelm att kunna gå kvar? Listan kommer bli en mil lång. Minst!

Dom har iaf misstanke om vad som är fel på Elina nu. Alltså förutom det med immunförsvaret. Hoppas innerligt att dom har fel. Visst vill jag ha besked. Jag vill ju veta vad som är fel på min dotter. Men inte det här, nej tack!
Sedan misstanken om detta kom fram så viskar alla till mig. Obehagligt alltså. Jag kör iaf på som vanligt. Försöker iaf. Måste vara stark för barnen.

Nu blir det en massa prover och röntgen och undersökningar. Och ev en trip till Drottning Silvias Barnsjukhus.
Imorgon ska även tas nya prover på Elinas immunförsvar. Dom ska kolla antikroppar och sånt. Nu sen hon fick det andra vaccinet på bvc. Dom ska även testa mig och undersöka mitt immunförsvar. Och är det något avvikande där, så testas även Wilhelm.

Kommentarer
Skrivit av: Anna

Jag förstår att det känns tungt. Även fast man bara vill svar, så är det aldrig kul att veta att ens barn är sjukt. Det kommer att vara jobbigt länge, men det blir ljusare. Jag krachade hårt, men sedan tog jag mig sakta men säker upp till ytan. Jag tyckte det var bättre att prata med psykologen än kuratorn... de hjälper en att bearbeta bättre, tycker jag.



Om du orkar, börja ställa frågor, kräv svar. Blir Elina inskriven på habiliteringen nu? Skynda om om ert VB, skickas de in i november så gäller det ifrån november. Kom ihåg att det inte finns några dumma frågor, du frågar ju för att du vill och måste veta!



Sköt om er!

Kram Anna

2010-11-16 @ 20:18:17
URL: http://mitt-liv-anna.blogspot.com
Skrivit av: Johanna

Stor kram, jag tänker på dig. hoppas det inte blir det besked du tror !

2010-11-16 @ 20:22:11
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Skrivit av: Linda

Mina tankar går till er, Elina som ska behöva vara sjuk, dig som mamma och gå igenom allt detta och Wilhelm som har en sjuk syster!

Massor med kramar!

2010-11-16 @ 20:26:47
URL: http://leonochmamma.bloggplatsen.se
Skrivit av: eriika

usch, kan inte ens tänka mej alla känslor och tankar som går igenom dej just nu. jag hoppas ni får posetivare besked med tiden! du är jättestark.. det är ni alla 3!

2010-11-16 @ 20:36:29
URL: http://headtrips.blogg.se/
Skrivit av: thowe

Som vanligt måste jag skicka dig och dina fina barn en värmande kram!

2010-11-16 @ 20:51:11
URL: http://thowe.blogg.se/
Skrivit av: Kristina

Usch så jobbigt med en massa tråkiga besked! :( Har de sagt att det inte finns något att göra åt immunförsvaret? Vet du något om vem du skall träffa/vart du skall när du skall till Gbg? När tror de att de kan bekräfta sina misstankar om vad mer som är fel?

Nu blev det många frågor... Svara bara om du vill och orkar. Tänker på er ofta!! Kram

2010-11-16 @ 21:00:40
URL: http://omfamiljen.blogspot.com
Skrivit av: Carro

Tack gumman, jag e så stolt över den ;) Är ju som sakt igen "bullmamma".. Men jag kan när jag vill :)



Tänker på er varje dag! Och kom ihåg: Du är stark och ni fixar det här!!



Kramar om

2010-11-16 @ 21:18:31
URL: http://caroliinebengtsson.blogg.se/
Skrivit av: Linda

Jag är en aningens orolig över vad som komma skall.. Men vi måste ju byta nu när han klättrar över! Känns bara som att nu blir det en jobbig period och vi har ju varit så bortskämda med nattningen! Många dagar tänker man ju "åh, snart natt för Leon, skööönt!".. Hehe..



Men nu lägger du bara i säng Wilhelm och han ligger kvar då?

2010-11-16 @ 23:02:02
URL: http://leonochmamma.bloggplatsen.se
Skrivit av: micksan

Köpte hårbandet på H&M i somras. Såg att det hängde 2 eller 3 på H&M på Ersboda när jag var förbi i helgen. :)

2010-11-17 @ 08:42:49
URL: http://micksan.org/lillalyckan
Skrivit av: Jennely

Halkade in på din blogg av en slump. Jobbigt för dig/er med er söta dotter som aldrig får vara riktigt frisk. Men läste om nedsatt immunförsvar och att det inte går att göra något åt. Jag har själv haft nedsatt immunförsvar men fick då behandling för det med antikroppar (vivaglobin). Fick ta det via en spruta kopplad till en pump några gånger i veckan. Kan man inte ge något sådant till lilla Elina? Eller hon kanske är för liten?!

Antar iofs att ni redan fått träffa specialister ang. det och de vet ju, men det är tråkigt att läsa att det inte går att göra något åt när man själv fick hjälp med nedsatt immunförsvar.



Kämpa på och jag hoppas du slipper få det besked du befarar.

2010-11-17 @ 15:50:16
URL: http://blogg.vk.se/nenny
Skrivit av: Linda

Men lilltjejen!! Usch.. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag tänker iaf på er och håller alla tummar så hårt jag kan för att ni ska få det besked ni vill ha och att det finns någon form av behandling! Skickar en stor styrkekram också!

2010-11-19 @ 07:09:04
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu