Klappat och klart!

Wilhelm har varit jätte gnällig dom senaste dagarna, därav inga inlägg! Han är bara nöjd när han får sitta i sin gunga eller när någon bär runt på honom.... Och han är jätte mammig så jag har helt enkelt varit lite låst!

Idag va vi på banken och skrev på miljoner papper! Så fick vi nycklarna!!! :D Åkte ut och lämnade två påsar och två lampor som va den enda som rymdes i bilen ;) Slog på kyl, frys och värmen så det är klart tills imorgon! Längtar massor!
Vi ska hyra en lätt lastbil från Preem i hopp om att vi bara ska behöva köra en vända! Det återstår att se ;) Och så blir det en vända till stan för att hämta ut vår nya säng så klart! :D

Sen på kvällen är det fest som gäller! Är riktigt taggad kan jag lova! Köpte ju en vinflaska förra fredagen som jag hade tänkt dricka på kvällen, men då vart jag ju sjuk :( Så den har stått och retat mig i en hel vecka nu! Kommer nog att smaka extra gott med den imorgon! ;)

Och Wilhelm vill inte äta smakportioner nu. Han har ju lärt sig göra pruttljud med läpparna och nu gör han det när han får mat i munnen och sen när jag säger åt honom så gapskrattar han! Den lilla skitungen! ;) Får se hur det går med gröten ikväll! Annars får jag väl vänta extra länge så han verkligen är hungrig, då kanske han kan äta utan bus!

Nä nu ska jag ta och packa ner det sista tror jag! Och passa på att tvätta precis ALLT innan vi får betala själva för elen ;) hehe!

BTW! Kommer ju att bli utan internet nu ett tag framöver! Hur det ska gå för mej har jag ingen aning om, kommer väl förmodligen att bli galen! Så det kommer bli lite tyst ett tag, men så fort vi bestämmt oss för en leverantör och fått igång allt så kommer jag tillbaka! ;)

Kommentarer
Skrivit av: Tess

Haha ja man kan ju undra!

Va tråkigt att ni inte kommer ha internet,man e ju som van att gå in å läsa vad ni har hittat på för bus under dagen!

2008-10-03 @ 18:33:54
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Sara

Haha det blir nog bra det :D

2008-10-03 @ 22:00:32
URL: http://dolphin.blogg.se/
Skrivit av: Anonym

Tack detsamma, supertrevligt :) Och tack för att du gillar bloggdesignen min! :D

2008-10-20 @ 21:23:01
Skrivit av: G

Hejsan! Om du är intresserad av en ny design, kika på min sida ( babbidesign.blogg.se). Ha en trevlig helg! :-)

2008-10-24 @ 16:42:59
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Skrivit av: Tess

Det är faktiskt ganska skönt att få komma bort en stund. bara vara sig själv. Och en helg är ju typ som en veckas mammapenning=)

2008-10-26 @ 14:22:38
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Jim

Hej, leker livet?



mvh. http://pinkpoo.blogg.se

2008-10-29 @ 21:39:53
URL: http://pinkpoo.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu