En liten tiger har flyttat in

Igår hämtade jag hem en röd pojke från dagis. Han och polaren hade gömt sig under ett bord och målat sina ansikten med tuschpennor. Haha. När dom blev upptäckta så hade Wilhelm sagt "vi ville bara busa lite". Dom hade svårt att hålla sig för skratt. Senare på kvällen förklarade han att han ville vara en tiger. Han är allt bra söt min lilla pojke!
Idag är han super trött så jag ska försöka roa honom ett tag till innan det är dags för sängen!


Fantastisk vän

Vilken fantastisk vän Therese är! Idag kom hon med en bukett då jag va så nere igår! Väldigt överraskad och glad blev jag! :) Tusen tack fina du!
Barnen va väldigt söta ihop. Fanny va nyfiken på vad Elina hade för sig. Och Elina skulle hela tiden ta på Fanny och pussa på henne!
Och några bilder blev det. Dom kommer senare! :)
Efter lunch va Wilhelm här och lekte med oss ett tag! Och efter middagen så for jag och Elina ut på en cykeltur. Premiär för henne och hon skrattade och hade sig! Hon tyckte nog att det va väldigt mysigt. Hörde henne "mmmmmm mmmmm" hela tiden :)
Jag har fruktansvärt ont i huvudet så jag ska lägga mig i soffan och se om jag hittar mig nån film att se!


Läsare

Vad roligt att många av mina läsare är kvar trots det långa sommaruppehållet! :)
Jag och lillan var vakna innan tuppen. Det har både sina för och nackdelar. Man hinner ju med en del. Men jag blir grymt trött på eftermiddagarna.
Snart får vi besök av Therese och hennes lilla Fanny! Trevligt. Blir spännande att se vad barnen tycker om varandra! :) Jag hoppas att man lyckas fånga dom båda på kort.
Tanken var att vi skulle till 4H gården i eftermiddag. Men vädret verkar svika. Vad ska man då hitta på?


Karusellen

Idag har det varit en tuff dag för både mamman och dottern.
Vi va på ett möte på förmiddagen och jag tänkte att vi skulle ta en sväng på stan för lite shopping inför hösten. En mysig dag med dotter.
Men under mötet så ringer dom från barnmottagningen och ber oss komma in så fort som möjligt. Så efter mötet susade vi dit. Elina va trött som bara den redan innan vi for iväg på mötet. Hon brukar gå och sova redan vid nio på morgonen. Och först skulle hon då äta lunch när vi kom till sjukhuset. Sagt och gjort. Sen invänta läkarundersökning. Så ingen ide att sova då. Sen va det dessutom Elinas PAL och läkaren Elina träffade sist.
Sen var det dags för provtagning för stackarn. Trött som en galning och less på att dom klämt på henne. Och sen skulle dom göra iordning en massa provrör och annat som vi skulle få med oss hem. Och till slut fick hon ta proverna! Hungrig igen, så jag gav henne banan. Men stackarn var alldeles för trött. Hon pulade in jätte mycket i munnen samtidig som hon skrek och grinade, så hon satte allt i halsen så jag fick gräva ut banan ur halsen på henne!
Så fort jag satte henne i bilstolen så däckade stackarn! Sen sov hon inte mer än en halvtimme när vi kommit hem, så det var inte en nöjd tjej jag hade här hemma ikväll! Dessutom vaknade hon nyss och va lite snorig. Hoppas det inte är nån förkylning på gång...
Hu som helst. Elina har alltså haft magproblem på slutet. Hon bajsar och bajar och bajsar. Bajsar slem. Dessutom har hon fått en knöl mitt på magen. Så ultraljud är nu bokat. En massa prover för att kolla bla tarminflammationer, levervärden och infektioner. Så skulle hon eventuellt få träffa en magdoktor som hon så fint uttryckte sig.
Fick lite ångest idag då det har varit så lungt för henne i sommar. Och idag kändes det verkligen som att hela karusellen va igång igen. Redan en massa jobbiga undersökningar som är inbokade. Och det blir bara mer och mer.
Nu sitter jag med ett glas vitt och försöker varva ner. Men som vanligt så är jag inte sån som person. När det blir mycket för mig så vill jag göra en massa saker. Laga mat, städa, rensa mm. Allt annat än att ta det lugnt med andra ord!
Nä jag ska nog ta och ringa en vän och snacka lite skit istället! :)


Pottan

Jag ställde fram pottan igår. Tänkte att Elina skulle få börja bekanta sig med den redan nu. Jag sätter ner henne och berättar att i den här pottan kissar man. Två sekunder senare ställer sig ungen upp, går tre meter fram och hukar sig mot golvet och försöker kissa! Som tur var så misslyckade hon. Men men... Hon verkar då gilla sin potta. Idag har hon gått runt med den överallt! Söt är hon iaf! :)

Sälja

Operation sälja har börjat. Har redan sålt lite större barnprylar. Ikväll ska jag ta mig i kragen och lägga ut en massa kläder. Vi har inte utrymme här hemma.
Sen så ska jag försöka hitta mig en ny lägenhet. Måste ha på bottenplan nu... Funderar på om man ska lägga ut en annons och kolla om nån vill byta. Det verkar vara svårt att få lägenhet på Böleäng där vi bor.
Nä dags att sälja!


Äta kaka bild

Mulet och grått ute. Så jag och Elina håller oss inne och passa på att rensa och städa. Har en del samtal att ringa också. Får se om nån vill ha ett litet besök av oss i eftermiddag så vi har en anledning att lämna lägenheten också :)
Bjuder på en "äter kaka" bild på Elina.


VV

Sommaren är slut och det är dags att komma in i lite vardagsrutiner igen.
Wilhelm har återgått till dagis. Och kommer dessutom att bo hos pappa sin varannan vecka.
Elina ska snart inskolas hos dagmamman. Vi har varit och hälsat på och hon verkar toppen! Tror det kommer att bli jätte bra. Hoppas bara att Elina orkar med. Hon har problem med magen och är fortfarande trött av sig.
I övrigt har vi haft en fin sommar. Skönt med en "liten" bloggpaus faktiskt. Men nu ska jag försöka komma igen med mitt bloggande. Får se om det finns motivation :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu