Barnen på Plommonvägen

Så här fina är alla 3 barnen på Plommonvägen!


Fick en ut skällning av min 3 åring

Nu har vi gjort helg. Känns ganska skönt, trots endast tre arbetsdagar denna veckan.
Elina har fått sina första trosor som jag köpt åt henne. Tänkte få ungen att gå på pottan. Målet är att hon kissar i pottan innan tvåårsdagen. Vi får se hur det blir med det. Hon kissade på sig två gånger ikväll. Och varje gång är det som att jorden går under för henne....
Fick en utskällning av Wilhelm ikväll också... Vi låg och läste och när han valt den sista boken innan han skulle gå och sova så ville han att jag skulle hämta hans tandborste. Jag går iväg och fastnar sedan i köket. Då ropar han åt mig med skarp röst: Mamma! VAD gör du nu?? Du skulle hämta tandborsten.!!
Haha.
Imorgon får vi besök av barnens farmor och farbror. Farbror har inte träffat Elina tidigare (han bor inte i Umeå) så det blir jätte roligt! Wilhelm har lovat att hjälpa mig att baka. Och har även valt vad som ska bakas!


Bibblan

Sjukhusbesöket gick bara bra idag. Bra och vettiga läkare träffar man inte så ofta. Och Wilhelm hade jätte roligt på maskeraden på dagis. Har aldrig varit lättare att få iväg honom dit som idag. Överladdad var han!
Sen va vi på bibblan och lånade lite nya böcker. Förra gången sa Wilhelm nej till alla böcker. Han ville inte låna en enda. Men idag var han super duktig. Kollade igenom noga och valde ut en massa böcker! Även Elina valde ut några.
Imorgon är det jobb som gäller. Och dagis för ungarna. Sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på... Får hoppas på sol och värme så man kan vara ute. 


Klinisk Genetik

Sovmorgon imorgon. Eller ja, ingen tid att passa förän 11. Klinisk genetik ska vi till då. Och Wilhelm har maskerad på dagis imorgon. Laddad kille kan jag lova. Han älskar att klä ut sig. Imorgon ska han vara en riddare!
Karln är borta på jobb denna veckan. Känns piss. Han är borta varannan vecka. Och det blir jobbigare och jobbigare för varje gång han åker. Har aldrig förstått uttrycket "min bättre hälft" förän nu.

Åh, nu vart jag ännu mer nervös inför läkarbesöket imorgon. Hade gärna haft med honom... Är ganska jobbigt att gå på just såna här besök själv. Man ska hålla koll på Elina, berätta saker, svara på frågor, komma ihåg att ställa sina egna frågor, ta in det dom säger osv osv. Och vi ska dessutom träffa två olika läkare imorgon på samma besök. Så det blir extra mycket.
Vi hoppas vidare på Kopporna. Elina hade en vätskefylld blåsa ikväll. Antingen är det en vattkoppa, eller så har hon slagit sig (?). Det återstår att se imorgon.
Nu blir det sängen så man orkar med morgondagen! Schemat är långt!


Världsbäst

Vilken dryg magsjuka det var vi åkte på. Men som tur var hann alla bli friska innan vi skulle åka iväg till Bygdsiljum. Och där hade vi det fantastiskt skönt! Det kommer vi verkligen att göra om.
Nu går det vattkoppor på Wilhelms dagis igen. Tror det är 4:e omgången sen han började där. Och än har han inte fått det.
Men idag var vi på besök hos hans dagiskompis som har det. Så nu håller jag tummarna. Vore skönt att få det bortgjort, speciellt nu då jag inte förlorar några pengar på att vabba.
Idag tog vi fram cyklarna. Som Wilhelm har längtat (läs tjatat). Jag och Therese trodde vi var världsbäst och bestämde oss för att cykla hela vägen till Matrisen på Öst Tegs industiområde och lämna våra tjejer. Det var en kamp kan jag säga. Blev säkert en mil.... Men hurtig kände man sig efterråt iaf.
Nu ska jag röja undan i köket och ta mig en dusch. Innan BB börjar ;)


Magsjuka på Plommonvägen

Magsjukan har kommit till oss på Plommonvägen. Elina har kräkts två nätter nu. Hon har även lyckats smitta morfar och momo. Fy. Hoppas verkligen att vi andra klarar oss!
Saknar Wilhelm så det gör ont. Har inte träffat honom sen i måndags. Hade tänkt få hem honom idag. Men vågar inte riskera att han också insjuknar. Vi måste se till att bli friska innan vi åker på onsdag ju!
Fick förfrågning om jag kunde skriva ut vad vi brukar äta för något nu när vi kör på LCHF.
Idag till lunch åt vi spenatsoppa med ägghalvor. Riktigt gott!
Sedan brukar vi (läs karln) baka eget bröd gjort på pofiber och mandelmjöl mm. Sen finns det LCHF bröd att köpa också, som är riktigt gott.
Nu sover sjuklingarna, så vi andra ska försöka hitta några filmer som vi kan kolla på ikväll!


IK

Det är rätt så tyst här. Men jag har helt enkelt fullt upp!
Har jobbat, haft alla tre barn hemma. Vart på barnkalas hos finaste gudson (som dock slutade rätt så traumatskt...).
I dag kom jag hem från jobbat och möttes av denna underbara bukett! Karlsloken har koll på läget. Internationella kvinnodagen!
Helgen bjuder på en massa trevligheter. Och även nästa vecka. På onsdag packar vi in barnen i bilen och åker till Bygdsiljum. Där ska vi spendera två dagar med att mysa, åka skidor, skoter, grilla, umgås med nära och kära och ha en fantastisk minisemester!


Operationen

Elinas operation gick bara bra! Tog ca 1,5 timme. Dom klippte hennes tungband som var för kort. Fixade en tand. Samt operarade in rör i öronen då hon inte hört så bra. Skönt att ha det klart nu.
Hon var inte så nöjd då hon vaknade. Och var groggy fram till klockan fyra. Stackarn hade ont och var helt utslagen. Men idag är hon pigg som aldrig förr och har kommit igång och börjat äta.
En snabb update. Nu får vi besök!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu