Inget jobb

Blir inget jobb idag :(
Har ringt läkaren och dom ska ringa upp.... Måste få veta om det kan bero på medicinen att jag fått så ont. Eller om det är en ren tillfällighet att det började samtidigt som jag började ta den.

Hoppas på det senare alternativet. För vad är det annars tänkt att jag ska göra? Måste ju bli bättre i ryggen för att kunna jobba på heltid. Och fungerar inte det så kommer jag inte kunna jobba kvar. Snacka om jobbigt. Då finns det verkligen ingenting jag kan göra.

Nä nu känner jag att det vart ett negativt inlägg. Sorry! Skriver när jag är bättre och kanske till och med har något vettigt att säga! :P
Hoppas ni har en bättre dag framför er än mej!


Kommentarer
Skrivit av: M.a.D.D.i.X - Ung Mamma & Gravid

Vet du vad. Jag tror inte att du ska oroa dig, även om jag vet hur lätt det är. Men barn får i sig mer än man tror! Ring BVC idag och fråga vad du kan göra. Eller fråga i ngt forum på Familjeliv! Kommer gå bra ska du se. Har ni sol idag?

2009-04-09 @ 09:25:30
URL: http://madelene1986.blogg.se/
Skrivit av: Angelica

ja han drar ungefär 68 nu i storleken.

2009-04-09 @ 09:51:20
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Skrivit av: Tess

Grattis i efterskott. Har suttit så lite framför datorn nu när jag har jobbat att jag såg inte att du fyllt år förrän nu=/ bättre sent än aldrig iaf! Om Wille gör så med maten så tycker jag att du ska ta bort den från honom. Att han får äta tills han börjar tramsa och sen bara ta bort den så kanske han slutar.Jag tror att dom äter det dom känner att dom behöver. men det är så jäkla jobbigt när dom inte får i sig. speciellt när man har barn som inte är så stora som våra. men jag tror att det kommer bli bättre,Alfred har iaf blivit lite bättre på sista tiden med maten!

2009-04-09 @ 09:55:50
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Sara

I will :)



Men stackare.. Jag tycker synd om dig och vill heala dig :)

2009-04-09 @ 10:23:18
URL: http://dolphin.blogg.se/
Skrivit av: Elin & LillSmajlet

Haha klart man ska ha present då man fyller år. Har redan beställt en sak till dig som kommer i början på Maj så du får hålla ut tills dess.



Puss

2009-04-09 @ 10:51:53
URL: http://www.nogg.se/kiiwi









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu