Provsvaren

Läkarbesök idag... Vet inte vad jag ska säga. Fick en jätte bra läkare iaf. Och han va duktig med Wilhelm. Dom snackade finska med varandra. Och sen sa Wilhelm sitt andra finska ord, aiti som betyder mamma :D

Wilhelm hade gått ner i vikt igen... Både jag och Sami vart lite smått chockade då vi anser att han äter bra nu. Alltså bra för att vara han, inte för att vara en ett åring... Men ja.

Några av provsvaren hade kommit också. Och han är då inte undernärd! Skönt att höra att han ändå får i sig så han klarar sig. Inga inflammationer har han heller.
Dock så hade han högt värde på njurarna. Som visades både på blodproven och urinproven. Så ja. Vet inte riktigt vad det betyder. Men på onsdag kommer dom andra provsvaren så får vi ta det därifrån.

Läkaren misstänkte precis som jag, att det kan vara gluten allergi. Och det svaret kommer på onsdag. Annars kommer dom nog att kolla upp njurarna mer... Och givetvis ta fler prover.

Och nu har man fullt upp här hemma. Wilhelm har nämligen lärt sig att klättra upp i soffan helt själv!!!! Inte alls bra.
Nä nu sliter han sönder tapeten också! Hej på er!

Kommentarer
Skrivit av: Tove

Trist med viktnedgången! :-( Vad väger han nu?

2009-06-08 @ 19:39:55
Skrivit av: Sara

Haha, jag är glad att Jonah inte klättrar upp i soffan helt själv än. Han gör det bara om man håller han i ena handen och han då kan klättra och dra sig upp.. Men det är nog inte långt bort tills han håller på med sånna dumheter han också, haha.Wille var sååå duktig på gå, såg så sött ut.. Han liksom, trippade fram :) Sötnosen! Och han såg mycket piggare ut än förut :)

2009-06-08 @ 20:08:48
URL: http://dolphin.blogg.se/
Skrivit av: Angelica - fyrbarnsmamman

oj lät ju inte så bra det där med njurarna. Hoppas i alla fall på att ni får veta vad det är nu snart. Skulle ni hålla glutenfri kost ett tag el skulle de testa han för det nu på en gång?

2009-06-09 @ 16:56:40
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Skrivit av: Ida

Hoppas allt blir bra :)

2009-06-09 @ 16:59:04
URL: http://sommarfliickans.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu