Monstret

Wilhelm är pigg som en lärka. Önskar bara att jag också var det. Men vi har iaf haft en mysig förmiddag. Nu sover han och jag ska lägga mig och vila. Sami slutar tolv. Och sen är han ledig imorgon. Skönt kan jag lova.

Hoppas denna förkylning vill lämna min kropp fort! Hade varit kul om man fick nått gjort i veckan så man kan hitta på nått skoj till helgen!

Nä nu blir det vila innan mitt lilla monster vaknar och vill busa!

Kommentarer
Skrivit av: Johanna

Hoppas din förkylning försvinner snart!

2009-11-09 @ 11:29:19
URL: http://misseverything.blogg.se/
Skrivit av: Malin

Tror du? Va Wilhelm så?

Hur mår magen? Vilken vecka är du i nu? Många frågor :)

2009-11-09 @ 14:30:19
URL: http://aboutmellis.blogg.se/
Skrivit av: Terese

Tack så mycket för dina lugnande ord! Man blir ju väldigt orolig, men vet väl kanske innerst inne att det inte är någon fara. Min dotter som är 6 år idag, hade ju feber 2 ggr i månaden från 5 månaders ålder till 4 års åldern. Men det var istället hög feber i några dagar och sedan försvann det för att komma tillbaka igen. Så man borde ju egentligen vara lite van och mer lugn nu....



Skönt att det inte visade vara något för eran del och att det försvann till slut. Men ni fick aldrig någon orsak till varför han hade feber så länge?



Ja sonen är väldigt aktiv av sig. Han kryper inte eller så än, men däremot är han ju väldigt nyfiken. Vill inte gärna stilla still utan vill ta på allt, vara med och se allt. Så fort storasyster är i närheten blir han alldeles till sig. Tempen har förut legat på morgonen på 37,6-37,7. Igår kväll tyckte jag han varm och dessutom blev han rosig på kinderna så jag tog tempen och den visade på 38,3. Då hade han iofs varit uppe i varv ett tag. Imorse när jag tog var den nere i 37,1 och det är första gången som den varit så låg på morgonen. Men nu ikväll var den på 38,0. Skumt verkligen!



Din son, har han den svullna lymfkörteln kvar? Hade han bara en? Min son har minst tre stycken bak i nacken som är stora.



Ska iväg till bvc på onsdag så då får vi se vad de säger!



Tack för att du ville berätta!



Kram Terese

2009-11-09 @ 21:21:53
URL: http://terese.wordpress.com
Skrivit av: Sara

Ja jag tror också det.. Att det är håret och ansiktsformen, och så är det något med ögonen och munnen :) Men han har ju såklart fått det sötheten från mig :D

2009-11-13 @ 10:10:12
URL: http://dolphin.blogg.se/
Skrivit av: Malin

Oj, så tiden går snabbt! Spännande med ultraljud :)

Ja absolut, du får höra av dig när du tillfrisknat! Krya på dig och hoppas ni får en mysig helg. Kram

2009-11-13 @ 15:26:33
URL: http://aboutmellis.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu