När bytte ni säng?

Tack för alla tips! Ni har varit till stor hjälp! :)

Har en annan fråga, då till er som har barn. När gick ni över från självsäng till vanlig säng?
Varför jag undrar är så klart om vi ska köpa en spjälsäng till lilla bebis, eller om Wilhelm då kommer att sova i vanlig säng. Han kommer vara nästan två år då.


Kommentarer
Skrivit av: Jenny

Jag tänker köpa en säng till min lilla sessa till jul så att hon hinner vänja sig med sängen i god tid innan lilla pärlan kommer. Hon kommer vara 1år och 7mån när hon blir storasyster och jag är inte så sugen på att köpa en till spjälsäng.



Hade samma fråga på min blogg för några dagar sedan, kanske kan det ge dig lite tips o råd vad folk skrev hos mig http://jennyn.blogg.se/2009/september/pafyllning-i-hostgarderoben.html#comment



Kram Jenny

2009-09-09 @ 22:13:44
URL: http://jennyn.blogg.se/
Skrivit av: Susanne

Vi bytte till juniorsäng när dottern var kring 2 år, och det fungerade alldeles utmärkt. Så jag tror nog ni kan spara pengarna och använda storebrors spjälis till bebis ;)

2009-09-09 @ 22:23:17
URL: http://yssasblogg.blogspot.com/
Skrivit av: tess

Alfred fick sin växasäng för några månader sedan,har funkat otroligt bra. hade lika gärna kunnat byta ännu tidigare,känns som att nattningarna blev ännu enklare och han trivs bättre än i spjälsängen.jag tycker att ni ska skaffa en växasäng till honom ett bra tag innan så han vänjer sig och att bebisen får ta spjälsängen.

2009-09-09 @ 22:49:44
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: tess

jag tror att dom är receptbelagda, men jag är inte säker. joanna åt såna mot sitt illamående och dom hjälpte för henne iaf :)

2009-09-10 @ 09:25:07
URL: http://tessibus.blogg.se/
Skrivit av: Elin (Edvinsmamma)

Edvin var nästa ntvå år...och det gick kanonbra!

Trodde att det skulle bli svårt att natta han, men det tog ett tag för han att komma ihåg att han kunde kliva ur den själv ;)



Så det kommer nog att gå bra att flytta över Wilhelm till en "storsäng" :)



Kramar

2009-09-10 @ 09:49:33
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Skrivit av: Elin (Edvinsmamma)

Vi bytte för att han vaknade jämt på natten och villa komma över till oss...kändes enklare att han kunde komma in till oss själv. Men även om han hoppade i och ur sängen under dagtid så glömde han bort att han kunde det på natten... ;)



Men sen efter att han kommit på det så har han kommit till våran säng innan han gått iväg och lekt. Så det har verkligen gått bra :)



Kramar

2009-09-10 @ 11:41:37
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Skrivit av: tess

Vaknar han på natten så kliver han aldrig upp men på morgonen så kliver han upp och knackar på dörren tills vi kommer. han når själv inte upp till handtaget vilket är skönt men dom gångerna vi lämnar hans dörr lite öppen så kommer han direkt in till oss när han vaknar!

2009-09-10 @ 13:16:22
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Johanna

haha ja så är det nog :) vad skönt du fick tips mot illamåendet... :) jag är ingen bra expert på sånt barnlös som jag är :)

2009-09-10 @ 14:44:28
URL: http://misseverything.blogg.se/
Skrivit av: Johanna

haha du tycker det :) men jag tror nog dte ahde fått bli alla ni mamma-bloggare som fått ge mig en massa tips... ler

2009-09-10 @ 15:52:36
URL: http://misseverything.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu