Badgalning

Vi har haft en underbar dag här ute på Kont. Lekt ute i värmen. Varit till stranden och badat. Grillat och ätit gott hela dagen!

Bror, Jullan och lille Harry var förbi en snabbis. Och snälla dom hade med sig Harrys Bumbostol som Elina fått låna. Jätte snällt. Det är något jag saknade att ha när Wilhelm var liten. Elina är precis som han var. Vill bara sitta! Och det är ju inte lätt när man inte kan sitta själv. Men nu så! :) Tack snälla ni!

Tog miljoner bilder på Wilhelm när han badade som en galning. Och självklart tog batteriet slut, och laddaren är hemma... Får se om dom har nån annan kamera här som jag kan fota med imorgon. Och ni får se bilderna sen när vi kommit hem igen imorgon.

Nu ligger Wilhelm och ska sova. Han sover med morfar. Han är verkligen morfars kille! Men faktiskt idag. För första gången sa han att han var mammas kille idag! Har nog aldrig hänt förut. Alltid när man frågar säger han snabbt morfar, eller så vägrar han svara. Men idag var han mammas kille! :) Kan det bero på att han fått lite lördagsgodis? ;)

Ska se om jag kan hitta nån film vi kan se ikväll!

Kommentarer
Skrivit av: Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Mys med bad och lite kusinträff :)

Här hemma finns en kille som är "mommas-pojke". Ingen annan älskar han som momma (om man frågar han iaf) och allt han äger han momma köpt ;)

Kram

2010-08-08 @ 10:34:24
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu