Första natten

Nu har Sami börjat jobba natt. Första natten nu inatt. Och jag hatar verkligen att sova själv! Men det gick faktiskt oväntat bra. Var bara lite läskigt ;)

Nu är han hemma och har gått och lagt sig. Jag ska snart packa ihop mig och åka till Sara och plugga. Känns som att det var ett tag sen. Och då får Sami verkligen lugn och ro här hemma!

Wille har börjat böka med tandborstningen. Han vill inte borsta tänderna mer... Vad gör man då?
Fick han att borsta imorse iaf efter mycket om och men. Gick bra när jag sa att han hade Nicke nyfiken på tandborsten! haha... (Fast det bara var en vanlig apa)

Nä dags att packa!

Kommentarer
Skrivit av: Linda

Ja, det måste verkligen ha varit kul! Hur gamla var barnen du jobbade med?

2010-03-02 @ 08:44:02
URL: http://leonochmamma.bloggplatsen.se
Skrivit av: Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Kan tänka mig att det känns lite otryggt att sova själv...hellst med tanke på liten tjej som verkar ha bråttomt ut...men skönt att det gått bra inatt i alla fall :)



Edvin har också haft en period då man inte alls fick borsta tänderna på han. Men efter en massa lirkande och mutande så gick det...och nu går det jätte bra att borsta tänderna på han igen :)



Kramar

2010-03-02 @ 09:22:05
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Skrivit av: Tess

Ja han är verkligen jättelik Alfred.Dom första dagarna så kändes det nästan som att det var Alfred,var som en tvilling fast två år senare. dock har han inget namn än,svårt att enas.

2010-03-02 @ 09:32:38
URL: http://tessalorten.blogg.se/
Skrivit av: Tess

Om man jämför med Alfred så är denna bebis så mycket lugnare och snällare. Alfred skrek väl från det han kom ut från magen tills koliken släppte kring 3 månader. suck!Näe men det funkar jättebra.just nu iaf,peppar peppar. rena lyxen om man jämför.

2010-03-02 @ 09:35:29
URL: http://tessalorten.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu