Heltid

Prinsen är hemma igen. Fast jag vet inte om han är min prins just nu. Han har skrikit konstant i en timme. Sen vi kom innanför dörren. Vi var ute på gården efter dagis och åkte lite bob. Jag sprang som en galning och hostade som en galning också. Smart sätt att bli frisk på va? Men vad gör man inte för sina barn.

Nu är han tyst och leker på sitt rum iaf. Han ropar: Mamma, Wille sluta skrika nu. Jag vill leka en liten stund.

Den minsta har fått feber. Hon sov 3 timmar här på förmiddagen, efter sovmorgonen(!). Och nu låg hon och lekte medan jag försökte få i Wilhelm mellis. Men hon slocknade. Trots att Wilhelm satt 2 meter ifrån och skrek så högt han bara kunde. Får se hur tempen ligger när hon vaknar. Man är ju lite nervös att hon ska få lunginflammation. Eftersom hon har immunbrist så är det vanligt att dom får det.

From måndag börjar Wilhelm på dagis på heltid. Det gör självklart ont i hjärtat, men det blir bäst så. Både för honom själv och lillasyster. Eftersom vi är på sjukhuset hela tiden så är det ofta som vi inte hinner hämta honom i tid, och är vi inlagda så måste ju nån annan hämta.. Så ja, det blev heltid. Även om det kanske inte alltid behövs. Men då finns iaf möjligheten att han är lite längre om det skulle behövas.

Nu kommer Wilhelm in och undrar vad mamma gör. Han är inte intreserad av att höra hur det här med blogg och internet funkar. Han vill se smurfarna!


Kommentarer
Skrivit av: Madde

De kommer säkert gå jätte bra :)



- Visst såg sidan ut att ha goda saker :D

2010-11-11 @ 16:16:07
URL: http://www.saramadeleine.se
Skrivit av: frida

Vi håller tummarna för att Elina ska slippa bli sjuk ni, att ni får en lugn helg utan massa sjukor!



Du gör de som är bäst för bägge dina barn om än du säkert önskar att situationen va en helt annan så måste du ta de för som de är! Du verkar göra allt du kan!



Kram

frida

2010-11-12 @ 19:19:18
URL: http://fridaskrypin.blogspot.com
Skrivit av: Anna

Stackars tjejen som fått feber,hoppas hon är piggare imorgon! Haha söt han är, såklart Smurfarna är roligare ;) Och ang dagis, alltid en trygghet att ha heltid även om man inte alltid behöver det men som sagt möjligheten finns och det gör att det känns bra ändå! Kram på er

2010-11-12 @ 23:48:21









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu