Make over

Ingen som är bra på att fixa till bloggar? Känns som att min blogg verkligen behöver en make over! Varken text eller bilder stämmer in längre. Behöver inte vara nått avancerat eller så, bara jag får bort det som inte stämmer så är jag nöjd! :)

Kommentarer
Skrivit av: Sofi

en makeover är ju något som min blogg skulle behöva också. Men jag kan inte :( tror jag måste se om jag inte kan lära mig hur man gör!!

2010-09-21 @ 06:48:28
URL: http://hugosvarld.blogg.se/
Skrivit av: thowe

hittar du någon så säg till!

Är också ute efter att göra om min blogg :)

2010-09-21 @ 08:59:51
URL: http://thowe.blogg.se/
Skrivit av: Linda

Jag tycker det är sjukt att man ska behöva oroa sig för framtiden. Och dessutom över saker som jag inte vet om det kommer inträffa! Men ja, nu är valet över och det är bara att invänta nästa val och hoppas på regeringsskifte!Du, jag ska in till stan i morgon, ska jag komma förbi med väskan? Runt lunch? Bor du kvar på samma ställe?

2010-09-21 @ 12:38:43
URL: http://LeonochMamma.bloggplatsen.se
Skrivit av: Sofi

Hoppas att det går bra idag!

Förstår att du är nervös och att det är jobbigt att inte veta hur länge som ni måste ligga inne. Jag tänker på er och skickar lite styrka...Ja men visst han har blivit så duktig på att äta och det är så skönt att han sover bättre på nätterna, man börjar vara lite mör, har inte sovit en hel natt sedan innan jag fick Hugo! Så det kan ju vara behövligt :-D Kanske 2 år sedan sist!Men jag klagar inte!

2010-09-21 @ 15:10:40
URL: http://hugosvarld.blogg.se/

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu