Längtar tills på måndag

Nu är äntligen barnen friska igen. Ja, Wilhelm blev också sjuk. Han fick feber och har varit lite snorig. Så det blev vab hela veckan för mig... Inte alls roligt. Längtar tills på måndag då man får jobba igen! Och nu hoppas jag att vi slipper nå mer sjuka ett bra tag framöver!
Igår va vi på återbesök hos Elinas PAL läkare. Och som vanligt resulterade besöket i en massa olika remisser hit och dit. Nästa besök är redan på tisdag. Då ska vi till sjukhusfotografen, och Elina ska modella. Spännande att se hur det går med en 18 månaders. Innan jul ska hon även på ett nytt ultraljud. Och i januari tillbaka till Klinisk genetik. Fullt upp med andra ord.
Det är då mycket skönare att vabba med Wilhelm än med Elina. För han kan ju faktiskt leka själv, eller se på film en stund. Så man får saker gjort ändå! Då känns det iaf liiiiite bättre att ha varit hemma från jobbet.
Nåväl. Det är fredag och jag ska ta och tända ljusen och sen slappa framför datorn. Imorgon blir det lite shopping med mormor och morfar. Lillan behöver nya vantar, hjälm och luciakläder.


Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu