Nytt år, nya tag

Nu är jullovet slut! Har haft det jätte mysigt! Vi har inte gjort något speciellt. Bara tagit det lugnt och umgåtts. Riktigt mysigt.
Veckan är fullspäckad med möten. Och på torsdag är det dags för sövning. Är verkligen nervös. Kom på igår att jag nog är mer nervös inför själva sövningen, än för resultaten av proverna... Men det kommer säkert efteråt.
Wilhelm är så stor. Han växer och mognar för varje dag som går. Även om han är lite trotsig så är han samtidigt väldigt snäll och lugn. Det går att prata och diskutera med honom. Det är jätte skönt. Han är också helt blöjfri. Har bara blöja på natten nu. Brukar till och med få vara utan när han sover på dagarna. Funkar bara fint!
Elina äter fortfarande! Är verkligen super roligt! Även om problem kvarstår iom att hon inte dricker något. Så hon får därför sondnäring via sonden 3-4 gånger per dag. Även en massa vatten. Hon dricker dock lite vatten själv. Inte i flaska, utan i spruta. Men det är ju bra iaf.
Hon sitter bättre och bättre för varje dag nu. Så snart kan hon nog sitta själv. Och vänder på sig gör hon hela tiden. Så nu gäller det att ha lite koll på henne. Imorgon blir hon hela nio månader. Känns helt sjukt! Även om det också känns lite stressande. Hon kommer troligtvis inte kunna gå på dagis, så det blir dagmamma som gäller senare för henne. Även om det förmodligen är långt borta. Hon är för sjuk för det. Känns jobbigt att inte veta hur det kommer att bli senare. Kan ju inte ställa henne i nån kö som det är i nuläget.
Men men, allting ordar sig nog tillslut. Hatar bara att det inte går att planera och att allt är så ovisst. Wilhelm kommer iaf troligtvis att kunna gå kvar på dagis. Tur det. Han är ju verkligen en dagiskille. Har svårt att tro att han skulle klara av att gå hos dagmamma.
Nu är det iaf nytt år, och vi tar nya tag. Lillan fick en dålig start med att backa ett halvt kilo. Men det ska hon säkert ta igen. Jag proppar i henne som aldrig förr! Är ju så himla roligt att hon äter puré nu! :P
För er nyfikna så väger hon 7285g nu!
Nä, dags för mig att göra mig i ordning inför möte. Hoppas ni haft ett bra jullov!


Kommentarer
Skrivit av: malin

hur har du fått hon att börja äta?:) tips please! min kniper bara igen munnen vad jag än kommer med på skeden, spelar ingen roll vad det smakar! o välling på flaskan kniper han åt med

2011-01-10 @ 19:52:07
URL: http://nyasmalin.blogg.se/
Skrivit av: Anna

Roligt att höra ifrån dig och att ni har det bra! :)

Jobbigt med sövningen :( Men det kommer gå bra! Och jag håller tummarna för dom bästa möjliga provresultaten!



Ovisshet är såå jobbigt. Hoppas du snart kan planera framtiden lite mer ang dagis och dagmamma och allt annat!



Ta hand om er! Kramar

2011-01-10 @ 22:47:19









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu