Skapande

Det är fullt upp när båda barnen är hemma. Veckan har gått så himla fort. Och då har vi inte haft för oss nått speciellt egentligen. Elina är sjuk. Hon hade hög feber i början av veckan och har fått höstblåsor. Inte så lite heller. Det brukar sitta runt och i munnen, på händer och fötter. Men Elina har fått över hela kroppen istället. Stackarn.
Och hon som skulle ha tagit dagisfoton idag egentligen. Får hoppas att blåsorna har gett med sig till på måndag så vi kan fortsätta inskolningen hos dagmamman.
Ikväll blir det fredagsmys med barnen. Resten av helgen vet jag inte vad som händer. Finns ju inte så stora möjligheter nu då lillan har höstblåsor tyvärr. Men vi hoppas att hon får vara en stund hos mormor och morfar imorgon så jag och Wilhelm får hitta på någonting alldeles själva. Vi funderar på Skapande lördag faktiskt :)
Han är verkligen inne i en "rita period". Är så stolt över sina teckningar och han har blivit så himla duktig på att rita riktiga saker och inte bara kludd :) Idag ritade han ett monster med en snopp..... HAHA


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu