Tjejdag med allt vad det innebär

Gårdagen var fullspäckad! På förmiddagen så städade vi och rensade ur Wilhelms garderob (ungen växer som ogräs). Och jag och Wilhelm bakade. Sen kom barnens famor och farbror på besök. Väldigt trevligt.
När dom gått hem igen så cyklade vi på affären. När vi kom hem så kom Sussie och lilla Sunne. Barnen busade som aldrig förr. Och dom stannade även på middag, sen fika och lite mer lek. Så när dom hade åkt så var det bara att göra barnen klar för sängen. Och jag kan lova att dom båda somnade på två röda!
Idag har det däremot varit en väldigt lugn dag. Wilhelm åkte till farmor för bus och var borta hela dagen. Jag och Elina hade meao en tjejdag. Och hon hittade mitt nagellack idag och ville måla sig. Jag fick hjälpa till lite iaf. Finis. Så gjorde jag flätor på henne. Det var inte alls uppskattat. Men jag gav mig inte. Och när hon såg hur fin hon blivit så vart hon bra mallig. Stod och speglade sig på ungsluckan ett bra tag!
Lillan fick lite feber ikväll. Hoppas hon inte blir sjuk. Och ja, om hon blir sjuk så hoppas jag såklart att det är kopporna. För än så länge är båda två kopp fria.... Dom verkar vara immuna!
Så här söt blev lillan i flätor och nagellack!


Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu